Обиски на фирми в сградата, в която са КТБ и ТВ7

Полицията и прокуратурата правят обиски в сградата, в която се намират Корпоративна търговска банка, ТV7 и News7. Претърсвани са обаче не те, а офиси на фирми.

Обратно в новината

Коментари - Обиски на фирми в сградата, в която са КТБ и ТВ7 | Днес.dir.bg

17-11-2017 20-11-2018

Коментари

Цацаров какво става с Бисеров?Кажи де мижитурко послушна.

Хихихи Голем цирк настана Голем развод Чуждите батковци разделят наште патковци :)

Става на въпрос за едни 400 млн.-кредити(към КТБ)които Пеевски е спрял да обслужва.

Tи кога ги преброи,Bасилев ли ти каза?

А са де, от кой да си земем заработеното? До скоро беше лесно, ама сега? Да не се пънем напразно?

Май всичко и всички в държавата са затънали в тинята до ушииии!!! Радвам се на спокойствието и на "мъдростта " на нацията, че се справя все пак в тези реки от ЛА*НА !!! ГОРКО НИ!!!

Честит рожден ден г-н Борисов. Сотир Цацаров

Не може медиите да пускат информация, която е лъжа.

Кое е лъжа ?!?

Толкова ли сме я закъсали - щом пеевски поръчват за месо ... ще да е много дебело положението.

Кой спонсор на престъпна мрежа-Бойко Методиев Борисов! Той беше спонсор на Петното, още не осъден!

Кой има по-големи ... не, не цици, а грехове?

Господин Цацаров, защо св.Цв.Цветанов-Ухото не е в затвора щом има осъдителна присъда?????????????

Защото по закон присъда може да се обжалва на още две инстанции и когато бъде потвърдена влиза в сила. Така че, отговорът е защото се спазава закона. Надявам се разбрахте или въпросът Ви не отразява личното Ви мнение....сложно ли стана?!?

Борисов искаше законодателни промени в НПК, които да позволяват, "в момента, в който съдията удари с чука и даде осъдителната присъда - идва съдебната полиция, слага белезниците и откарва в затвора". Тази препоръка премиерът отправи по време на заседание на Министерския съвет на 9 май 2012 г., на което членовете на кабинета обсъждали изчезването на братя Галеви и невъзможността да се приведат в изпълнение току-що влезлите в сила осъдителни присъди срещу тях на по 5 години затвор. Според Борисов е неубедително някой да е получил присъда затвор и въпреки това да продължава да се разхожда на свобода, докато чака присъдата му да влезе в сила. Цветанов защо е на свобода с 4-годишна ефективна присъда ?

Борисов беше дал правилната, според него, рецепта: когато "съдията удари с чука и даде осъдителна присъда на Цветан Генчев Цветанов - идва съдебната полиция, слага белезниците и го откарва в затвора". Цветанов защо е на свобода с 4-годишна ефективна присъда ?

до чочко пръдлев,отговор,защото нямя как да стане за катерушки и пързалки,а орангутана да краде ида го скатават.

кои пък го съди за катерушки,ти не чу ли обвинението?

Пеевски топлес! Цацаров ...има неща които не се купуват с пари. Доган не знае това. в-к Смръд

Цацаров сънува, че правителството е паднало и Бойко е на власт. Още сънен побърза с наколенката.

Етичен кодекс на българските медии - Като признаваме своята отговорност да уважаваме тези права, ние, представителите на българските медии1, приемаме следните принципи: 1. Предоставяне на достоверна информация на обществото 1.1. ТОЧНОСТ 1.1.1. Ще предоставяме на обществото точна и проверена информация и няма преднамерено да скриваме или изопачаваме факти. 1.1.2. Няма да публикуваме информация, за която знаем, че е невярна. 1.1.3. Няма да подвеждаме обществото и ясно ще посочваме къде са използвани манипулирани текстове, документи, образи и звуци. 1.1.4. Ясно ще разграничаваме фактите от коментарите и предположенията. 1.2. ПОПРАВКИ 1.2.1. Ще публикуваме ясна и достатъчно забележима поправка, щом бъде доказано, че е публикувана неточна или подвеждаща информация, и ще се извиним, ако е необходимо. 1.3. ИЗТОЧНИЦИ 1.3.1. Ще се стремим да проверяваме информацията преди нейното публикуване.... ЗАКОН ЗА КРЕДИТНИТЕ ИНСТИТУЦИИ - Чл. 152а. (1) Който разпространява невярна информация или обстоятелства за банка, с което се уронват доброто име на банката и доверието към нея, се наказва с глоба от 2000 до 5000 лв., а при повторно нарушение - от 3000 до 10 000 лв. (2) Ако нарушението по ал. 1 е извършено чрез средство за масова информация, глобата е от 5000 до 10 000 лв., а при повторно нарушение - от 8000 до 20 000 лв. (3) Ако нарушителят по ал. 1 или 2 е юридическо лице, се налага имуществена санкция, както следва: 1. в случаите по ал. 1 - в размер от 10 000 до 30 000 лв., а при повторно нарушение - от 30 000 до 50 000 лв.; 2. в случаите по ал. 2 - в размер от 20 000 до 50 000 лв., а при повторно нарушение - от 50 000 до 150 000 лв.

Цацо, свали лапи от хората ми. Няма оставка.

Вас гнус ли ви е от прократурата и от гл. прокурор? Мен ме е гнус. Виждали ли сте по-точен ветропоказател от този? А е главен прокурор! На РБългария! Ние българите ще допускам ли и занапред такова нещо да влиза в държавата?

Свинята Пеевски и боклуците около него май искат да да бъдат медийни звезди.Каква е тази престъпна мрежа и чии интереси обслужва.Защо като са такива патриоти не дават сигнали срещу Борисов,Цветанов, Маргините , Пашата и др. престъпни мутри в държавата.Доста избирателно действат.Кой ли седи зад тях защото в нашата държава няма нищо случайно и честно.

Е как кой-ами ти си ги изредил,какво питаш?

Обаче вие медиите бързате да бълвате, раздухвате и манипулирате без да сте проверили информацията!

Май от прокуратурата се усетиха,че с действията си са на път да съсипят една банка,а това вече съвсем не е шега работа-ще се разклати цялата банкова система.Дано все пак да не е късно и да не са нанесли непоправими щети.Аз не знам защо от БНБ мълчат и не направят някакво изявление.

Ами тя прокуратурата и дудука вече веднъж съсипаха цяла държава с Костинброд, така че са свикнали. А това, че една банка като КЦБ е съсипана, не следва, че ще рухне банковата ни система.....

Явно не сте много на "ти" с банковата система,след като мислите,че рухването на банка,в която ако не се лъжа са сметките на голям процент от фирмите няма да се отрази на банковата система?Те са като плочките на домино и ако една падне,ще повлече и другите след себе си.

Нещата наистина са сериозни, щом почнаха да се поръчват. 50 прокурори са сериозен ресурс да бъде отделен за един човек. Хубаво. Ако не е още прах в очите ни. Кучетата се захапаха едно друго. За КОКЪЛА. А дали е наистина, скоро ще се разбере. Ако ловният сезон е открит, скоро ще има и отстреляни прасета.

Двама престъпника - Пеевски и Василев взаимно се топят защото не могат да си поделят милата ни България. А прокуратурата като кукла на конци само изпълнява роли и не върши никаква работа.Нали не вярвате,че някой ще влезе зад решетките! Важно е да се вдига пушиляк ,а зад него да продължат нечистите сделки.

А според мен кокъла е много по голям от тези двамата. Не случайно банката е КТБ, не случайно се спира ЮП, има много не случайни неща напоследък. Интересите са на наднационално ниво. Надяавам се да се размине, защотот както е тръгнало отива на светозатриване!

Моля дайте ми адрес и аз да пусна един сигнал за проверка от прокуратурата.Сигнала е ,че премиера е кукла на конци,моля да бъде проверен.

Това и без сигнал се знае от всички българи, не е нужно да занимаваш корумпираната прокуратура, защото като нищо може да го изкара чист като сълза.

хъх всъщност са разследвали чистачката по сигнал за открадната фафла с локум

Разследващите какво ще кажат по въпроса, вярно ли е или не.

Много странни действия на прокуратурата. Онези от Престъпната Мрежа им пуснали сигнал за организирана престъпна група, а те разследват цитат: "Цветан Василев е разследван за това, че е поръчал да бъде убит Делян Пеевски"! Второ това едва ли ще го пише в паки и файлове. Трето не знам какво реално са им пуснали от Престъпната Мрежа. Би било добре да се знае. Едно твърдение само по себе си не значи нищо. Така всеки може да определи група хора за престъпна група, но това не е достатъчно основание за разследване. Виж за Престъпната Мрежа, цяла България видя дествията им и ако МВР и прокуратурата не си бяха затваряли очите, част щяха да отидат на съд. Не знам дали прокуратурата може просто така да влиза в частна собственост, ако няма съдебно разрешение. Не би трябвало.

Спокойно да не Ви докара инфаркт това словоизлияние....... Надявам се по подобен начин да сте мислили и когато намериха складирани бюлетини и дудука предрече посегателство срещу националната сигурност

и защо според теб имаше 350 000 бюетини надпечат,извън 10% законни в повече?,да не мислиш еи така за кеф печатницата ги е произвела да ги има за спомен,доста си е близко до ума,не се занасяи!

Това е пътя към нов 9 - септември . Колелото на историята се върти. Сега разбирам причината за ексцесиите след тази дата. На хората им е дошло до гуша меко казано от тази пасмина без разлика.

Браво, Удар след удар. Дано само са истински. Нека търсят. Със сигурност има много доказателства за далавери. Аз лично знам за един случай, в който с едно свое лъжливо изказване, Василев провали бизнес на една фирма за половин милион лева.

Истината е в зародиша на бизнеса - там порови ли се, дори и минимално и истината с много от взаимовръзките излизат. Но натрапчиво над 20 години ни заблуждават и лъжат, отказват и отлагат и ... накрая ще забравим и ще се оправдават с давност. А площад "Гарибалди" помни много знакови посещения и срещи случвали се в "Корпорацията" и може родните служби да имитират дейност, но в Европа знаят и имат документирано много.

о повод множество запитвания от представители на средствата за масова информация, пресцентърът на Софийска градска прокуратура съобщава следното: На 13.06.2014 г., в рамките на образувано досъдебно производство, са извършени множество действия по разследването, включително претърсване и изземване на документи в офиси на търговски дружества. Претърсванията са извършени в сградите и помещенията по официалните адреси на регистрация на тези дружества, след издадени предварително 19 разрешения от Софийски градски съд. До момента не са извършвани такива действия в сгради на банкови институции и офиси на медии.

И кой го направи този целият цирк.

"БНР предаде, че се проверява всеки, който влиза и излиза от бизнессградата, като се преглежда предимно за флашки и дискове, на които може да бъде изнесена някаква документация." Aхаха какви смешки само.

Рано ми се вижда да благодарим на ЕС и САЩ за ангажимента по сигурността на Източна Европа, но знае ли човек в действителност....;)

Едият престъпник, който подкрепя БСП поръчал другия престъпник, който подкрепя ДПС. Сега душат, но виновни както винаги няма. Затова ако ДПС и БПС се изтрепят, няма да мога да ти се отблагодаря Господи!

Димки, димки, кьорфишеци...

кво става бре!? :-) василев поръчал премахването на пеевски! тия яко са се изпокарали! дали няма нещо общо с ЮП? :-) трябва и пеевски да е поръчал цвето... и дано чистачите да си свършат работата! :-)))

Не се панирайте. Просто преди седмица си забравих някъде из етажите портфейла - едно зелено кожено куфарче с дребна сума, мисля че някъде към два-три милиона кеш....Ако я намерите, вземете си и се почерпете там и остатъка дайте на леля Цеца хигиенистката или бай Пешо портиера - аз ще пратя шофьор да го вземе, че вътре ми е ценната химикалка, подарък от Путин.

Спокойно, в България няма престъпници... според съда

Цацаров ще се окаже и той една маймуна на вериги.

Ти чак сега ли се усети?!?

Какво значи "ще се окаже" ? Той отдавна се ДОКАЗА !!!

Опа! Подгониха и мустакатия! Ами сега? Какво ще стане с цифровизацията? Ами Симеончо Дянков, дето щеше да "напляска руснаците", после сам отиде при тях да им се предложи в услуга, предложиха го за член на надзорния съвет на руската Външнотърговска Банка, известна като Банката на Путин, която пък е свързана с българската КТБ... абе овързани са като свински черва!!! И ГЕРБ и БСП и ДПС!!!

Какъв имидж бе хора от 14,06,2013 година нито ТВ 7, нито КТБ имат някакъв имидж, освен пред Москва. Т даже и след Костинброд, но там е източника или последника на финансирането от Русия. Крайно време е държавните пари да не се държат в тази банка. Какво довериеее...

Пиша до Цветан Василев - ни съ притиснявай, просто си вдигам рейтинга с вас. Иначе многу дубре знайте, че съм с вас, другари.

Какво следва ,както винаги: "СЛЕД ИЗВЪРШЕНАТА ПРОВЕРКА ,НАРУШЕНИЯ ---ЙОК". БЕЗ КОМЕНТАРИЙ.

КАТО ЗНАМ КОЛКО ПАРИ ОТКРАДНАХА ПЕЕВСКИ И ВАСИЛЕВ... ЧУДЯ СЕ КАК ОЩЕ СА ЖИВИ...

Има време...

Не, няма време ! Време е !

Цаца, що не влезнахте така в Бобов Дол, а вместо това мълча като цаца (рибата).

В тази държава само престъпността е организирана. Все пак държавата и държавните фирми НЕ СЕ ПРИТЕСНЯВАТ да си държат парите в тази банка. Странно нали. Даже им харесва.

Ама тя и неорганизираната така добре се е организирала, че нищо не може да й противодейства.

И какво ще последва от всичко това - НИЩО. Дайте на хората хляб и зрелища и няма да викат ОСТАВКА.

BaiK

Хахаха-Цветан Василев бил поръчал Пеевски. Това е абсурд, те са приятели, в случая става въпрос за медийна война между Василев, респективно Бареков, и Иво Прокопиев. Пускат си клюки, лъжи и интриги, един на друг, замесват държавните органи, подават сигнали и тн.

хахахахахахахахахахаххахахаххаа. Ти нищо не каза. Видял ли си в България бизнеспартньори - приятели? Видял ли си бизнеспартньори, да не се скарат и след време да не се съдят и стрелят ?

Какво стана с Бисеров, а Цацаров? Като гледам тук колко си деен, се чудя що нищо не правиш за Бисеров?

Невероятни снимки, Дира. Просто имате най-добрите фотографи. То са ракурси, то са проекции, то са контражури. И обективни, и актуални. Полицейски джип пред банка. И името на банката снимано. И полицай за достоверност. Невероятно. Все едно съм там. Усещам празничната атмосфера, която цари там. Мисля, че и без тези снимки също толкова информация щяхме да имаме, както и с тях.

Сн.: БГНЕС Уникални коментиращи има в Дира...

Дори един полицай си вдига гащите.