Цветанов: Няма предпоставки за вот на недоверие

Няма никаква предпоставка за вот на недоверие. Това е част от стратегията за фалшивите новини.

Обратно в новината

Коментари - Цветанов: Няма предпоставки за вот на недоверие | Днес.dir.bg

17-11-2017 20-11-2018

Коментари

Положението в което са устата на този индивид,подсказват силно вътрешно напрежение.След десет месеца, този може и да не го виждаме по страниците на сайтове,вестници и други средство за масово заблуждение.Изпитвам отвращение,когато ми се натрапват неправилни черепи.

И да се говори за бездарността на ГЕРБ да управлява, и да се иска вот на недоверие са удари във въздуха! Дясното ръководство на Европейският Съюз е гранитна опора за ГЕРБ! Няма никакви шансове за друга партия да получи властта у нас, дори с избори! Ще бъдат сринати по Европейски, бързо и професионално, както сринаха правителството на Орешарски - веднага санкции от ЕЕ и забрани за реализирането на важни стопански проекти от САЩ!

Абе пипон,какъв вот на недоверие бе,всеки ден ,който ти и шайката ви сте извън пандиза е загубен за България

и като дойдат с аг.главички и всичко с магическа пръчка ще оправят, надали, батакът е голям и който да дойде ще продължи краденето и я виж по улицата скелети, сега поне с удари, а след тях потоп. ние в Белгия сме добре. Работата ни се състои в следното: режем агнешки главички, не се шегуваме, мед.сестра от провинцията в столицата, апартамент в столицата и въпреки всичко от Александровска болница/Таня замина за Белгия, роди момиченце и сега очаква второ, а що не и повече, а тук ? само той работи при агнешките главички и издържа-освен Таня, малката, майката на Таня , зове се Мария и в очакване на второто си отроче Таня, и седнал ми днес един да ми говори на запад цигания, а в бг кой ръководи, нали циганинът , всичко е тяхно, не че сме националисти, а столичани в повече, от нерде са, от села и паланки, провинцията, ...гроздето е кисело. със здраве

Физкултурния даскал -мошеник се произнесе!?

Ама то при НИКАКВО доверие - Вотът на НЕдоверие си е почти цирк , който така или иначе го играете от 30г. почти !!! Кого си мислиш че лъжеш ?! Каквото и да кажеш е без значение , защото хората го усещат по начина си на живот - Или ще ги убедиш че живеят прекрасно ?! Затова ли ще борите ДЕМОГРАФСКА криза с внос на българи от Молдова и Украина , докато свестните хора бягат през терминал 2 ????? Ако сте толкова ''читави'' , за три мандата България трябваше да е цвете , а не да се питаме : Кога ще ги стигнем Кенийците ?!

Дон Цеци предлжи на Корни да я први почетен обитател на Сливенския пандиз, но ген. Решевтников не разреши.

Ти за какво ли пък имаш представа господин Цветанов ?

Явно 4 тона суджуци, гарнирани с няколко милиона от НДК и за десерт, убииство са им малко.

ВРЕМЕ Е НАПРАВО ЗА ОСТАВКА.

Цветанов ... не "вот" на недоверие ... ВОТ на НЕДОВОЛНИ ... ще има .... е ... тогава ще го разберете ...

Абе Цветанов ... то и ГЕРБ е "партия" .... нали?

Ко речи баби?

Моля? Доходите същите, виж цените, терминал 2! След гроздобера колко % ще бъде безработицата? Нямало основание...

Ама ти сериозно ли?

"парламента, който не се ръководи от Борисов" - добър виц е измислил Цветанов. Да, всъщност под контрол са около 130 дупетати. И който не слушка му вземат суджука.

НЯМА ПРЕДПОСТАВКИ И ЗА ВОТ НА ДОВЕРИЕ !

Предпоставки има за съд и присъди , права е гуменката.

То от ГЕРБ само фалшиви новини :)

Тъпият и нагъл физкултурник въобще не схваща , че с преразкази не става и се е захванал с хипнози. Абе гуменяк , нали я живеем тази действителност , не тази дето я рисуваш, всеки ден бе.

Наистина няма предпоставки за вот на недоверие ама има предостатъчно такива да се махнете от властта и да влезнете при НЕкорумпирани професионалисти при цацата което обаче за сега няма как да стане защото сте във властта а и цацата вие под ръка..

А антибългарския договор с македонската нация малко ли ти е бе?

А НАЙ-КРАДЛИВИЯ КМЕТ НА ПЛОВДИВ ЩЕ ГО ИЗКЛЮЧИТЕ ЛИ ОТ ГЕРБ

В ПЕЩЕРА И ТОЙ Е ЗА ЗАТВОРА

Абе Цецо , защо сега един влезна да ми иска лев-два в офиса , защо оня ден друг ми дрънчи , защо почти всеки ден разни обикалят и просят , защо бе Цецо , защо , защото са ви такива показателите бе чвор?!А какви всъщност са ви показателите?

Защо в офиса ми влизан повече да просят , отколкото да ми възлагат поръчки , бе прости лузъри гербаджийски.

Цецо,кажи нещо,което сте направили за НАРОДА за тези 100 дни,където сте на власт.Хората представляват държавата,защото без нас нямаше да ви има и вас.

Днес прочетох в някакъв вестник в тролея най-новото име на Б. Борисов - ПОЦЕЛУЙКО.много ми хареса

Това е съкратения вариант, а иначе е ПОЦЕЛУЙКО СИМИТЛИЙСКИ

Икономиката отчита растеж. Заради ГЕРБ или въпреки ГЕРБ?

Туй стъкмистика ба. Икономика нема , ръст има.

Заради продажбата на оръжие и наркотици, износ на суровини и увеличаване броят на болните- съответно голям ръст на фармацевтиката и растеж.

Той напълно е запознат с всичките предпоставки и вашите шашми.

Прав си, Цветанов, Орещарски е виновен и за земетресенията по света и даже за лошата реколта на корнишони. Това вече не минава даже пред електората ви, дето е с айкю по-малко и от телесната му температура. Спасява ви само липсата на нормални партии с нормални лидери, останалото са ваши брътвежи.

"Това е част от стратегията за фалшивите новини", които пък са стратегията на фалшивите хора, като тази мутра и шефът му!!! Иначе, "Няма никаква предпоставка за вот на недоверие", има си причина - тази мутра и шефът му!

Цветанов, във всяка ваша структура и ( естествено) управление на всяко ниво е пълно с такива ... нямам думи - идиоти. Не ги закачате, защото не са се проявили , както и Влайков досега. Но са същите мутри, к...и, престъпници, тровят живота на хората и дерибействат навсякъде, особено по селата. Просто ви използват като ракета -носител, за да се доберат до властта и да си оправят живота. А ти мъдро си затваряпш очите в името на ПОБЕДАТА. нАД КОГО, БЕ , СУ ЛЧО

тези хора с метода на "моркова и тоягата", т.е. обещания и заплахи понякога страшни му осигуряват победата в изборите

НЯмало предпоставки. ахахаха Този паламент е по-зле и от предишния. Каква по-голям предпоставка от сбиршината в парламента ни трябва. Оставка веднага!

Този е най голямото зло на България. ТоА върти и Боко тупана ,затова е така ,,силен". Но.......

Явно 4 тона суджуци, гарнирани с няколко милиона от НДК и за десерт, убииство са им малко.

Неадекватен както винаги!

С ПП ''ГАЛОШ-ЕООД'' всеки ден е предпоставка за оставка.

ГЕРБ са по-корумпираната част на БКП.

Бившия обслужващ персонал на Висшия ешелон на БКП са Организираните в Престъпната Група"герб"...!!! Дааа...!!!

Нужен е нов Гешев.Да натика руските агенти в миша дупка

Нали си го имаме и в момента - Роската Плевнелиев, трилатералния комисар!

Тиквуня , Пъпеша , Цецка ..... Се двойни агенти.

След Гешев, нали знаеш, какво следва. 09.09

Ааааа, ето кой определял кои новини са фалшиви и кои истински! Каква изненада!

Напротив! Вие сте пълен привал във всичко.

Петата колона ден и нощ работи против България.Бивши комунисти днешни социалисти а винаги руски агенти и национални предатели са побеснели отново

ТИКВАТА И ПЪПЕША не са България. Те са Бостания

Това с "фалшивите"новини стана хит. Има ли някаква критика,нещо да изплува нелицеприятно за действията на Властта-веднага става фалшива новина.И Марчето Габриел така мисли. Най-якият източник на фалшиви новини са 2-ма души в Държавата-този от снимката и Началникън му.С добавени фалшиви хвалби.Всичко е стабилно,ръст,ниски данъци,висок БВП,замогване,строеж,градеж,слънчеви,безбрежни хоризонти....тълпи от завръщащи се млади хора,истинска борба с престъпността,борба с корупцията.....прелести безкрайни.

Всичко знае Цв. Цв. и от всичко разбира. И кой отвлича хора също знае, и от икономика разбира, и апартаменти как се купуват. Само за съда да не говори много че ако беше действащ той щеше да е зад решетките

Тия заклинания с председателството Пъпеш си ги монтирай в задния двор , хич ви неминават.Отвсякъде сте си за оставка некасърни тъпаци. Вчера по Канал 3 Каракачанов пееше , като пойна птичка държавни тайни , като изброяваше притежаваните единици бойна техника - самолети , танкове и техническото им състояние към момента. Тъпи и некадърни сте като галоши , а галошите нямат място във властта.

Съгласен съм с всичко, което е написано. Но 3 самолета, 10 танка и 15 камиона не са държавна тайна. Нека как да са

Га ти кажат , че комшийката е със свалени гаши , взета баня и мъж в командировка , това не е ли канеща информация?

ето къде били разрешителните за оръжие - в папката на пъпешогламавата папконоска :)

Море, няма ли няма!!! Само заради гафа ви с "Турски поток" заслужавате не вот на недоверие, ами да ви начупят главите с камъни!!!!

Фактът, че българският премиер защитава интересите на френските синдикати и изпълнява исканията им, е предпоставка не само за вот на недоверие, а и за арест. Държавна измяна.