Цветанов: Нямам връзка със случая с дюните

Министърът на вътрешните работи Цветан Цветанов няма притеснения, че името му се свързва със сделките с имоти в Несебър. Нямам абсолютно никакво отношение с този процес, обясни той.

Обратно в новината

Коментари - Цветанов: Нямам връзка със случая с дюните | Днес.dir.bg

17-11-2017 20-11-2018

Коментари

Ама, г-н Цветанов, кой се съмнява във Вашата невинност, че сте тръгнали да се оправдавате? Вие сте невинен и честен като капка роса сте. Виждаме колко успешно се борите с организираната престъпност - събрахте я на една място - в МС и НС.

Цвъки е невинен!

Да завършиш задочно ВИВ, с 6 апартамента, все някога се плаща, които издига той и сваля.

ПП "ГЛАС НАРОДЕН" Ако българския народ ни подкрепи на изборите, обещаваме: 1. НАРОДЕН СЪД над политическата мафия и комунистическата олигархия. 2. ТОТАЛНА конфискация и експроприация на народното имущество заграбено от партийните боклуци И СЕМЕЙСТВАТА ИМ! 3. ЛИКВИДИРАНЕ на комунизма в България, веднъж и ЗАВИНАГИ! 4. ГАРАНТИРАН 25-годишен затвор за пълните гарнитури на сегашното и миналите Народни събрания от "89г. насам. НАРОДЕ, ДАЙ НИ ДЕБЕЛАТА ТОЯГА В РЪЦЕТЕ !!! ЗА ДА Я ИМА МАЙКА БЪЛГАРИЯ И ЗА ДА ЖИВЕЕМ СВОБОДНИ ТУКА!

Я как хубавинко е приклекнал, та чак се нагласил, да му бият скоро шута...

ама въобще нямате вина с мирко холандеца само където разсмърдяхте държавата по празниците къпани сте във светена вода затова Ви дондуркаме 4 години и ни правите на идиоти

До кога ще го търпим този нагъл физкултурник? Хора, осъзнайте се! Хора, бдете!

Индивидот на снимката "замита" ли нещо? Че "не виждам" добре.Кога станахме коминочистачи,кога ни почерне дирникот.

Този е осран до ушите с далавери. Това е ГЕРБ.

тея се оказаха по крадливи от триглавата ламя,на всичко отгоре са и супер нагли

ГЕРБ=Комбинация между Бандити и Ченгета от ДС !

Цветанов е много добър вътрешен министър. Честен и почтен човек... Най - много ми харесва, как се разхожда по тънките нервички на опозицията и най - вече на БСП. Направо ги подлудява .... И тези нещастни другари си изливат мъката тук във форума... А Слави Трифонов си е направил цяло шоу за това. Което май никой не гледа ...

А ти как разбра, че учиндолския е направил цяло шоу, ако не го гледаш? Или "една жена ти каза"?

Какво да го гледам... Слави Чалгажийски се прочу и съвсем затъпя. Както се казва, мина му времето, като на Станишката ...

ама въобще нямате вина с мирко холандеца само където разсмърдяхте държавата по празниците къпани сте във светена вода затова Ви дондуркаме 4 години и ни правите на идиоти . Добре ,че си вярвате

Някои си вярват, а на някои им плащат....

ТОЗИ НЯМА И НИКОГА НЯМА ДА ИМА ВРЪЗКА С ГЛАВНИЯ СИ МОЗЪК, АКО ИМА ТАКЪВ. ХУБАВОТО Е, ЧЕ Е ПСИХИЧЕСКИ ЗДРАВ - ИДВА ВИДЬОВ ДЕН !

Ти с нищо нямаш връзка, дори и с реалността... дори и с апартаментите "на тъща" си...

Ти ли нищо не знаеш ей мушморок.

Не, той няма никаква връзка, само малко...

"Цветанов: Нямам връзка със случая с дюните" Не си си взел още апартамент в курорта ли?Греда ли удари?Жалко,ще трябва да ходиш на гости на Плевнелиев в незаконната му къщичка.

Имаш, имаш Цецо, вие, гербаджиите сте като свински черва, дръпнеш ли, всичко излиза, винаги когато нещо се разммириише, накрая се оказва, че на върха на пирамидката е гербаджия, като правило, бивш милиционер, служител на ДС или най-малкото член на БКП!!!!

всеки луд с номера си, ама някои имат пълна програма, не е той, не разбрахте ли..?

Аз ви казвам сериозно , ако тия боклуци пак спечелят изборите аз ще се откажа доброволно от българско гражданство и ще поискам албанско.

Много сте прости бе, Цецо на кумецо уецо ли ще държи при забъркването на дюненските бакии. Той кво требе е направил о време. Апартаменте са си менили, гащи са си менили и веч неурани са починили и тая далаверка. Свои хора, що ще речуваш. А Вие от електорато айде да Ви нема, че се видим на изборето, ако сте живи , пак да си ги изберене, Боко Тиквоний и Цецо кумецо.

ТИ ЛИ НЯНАШ ВРЪЗКА ?

Стига с тези дюни.Този район го познавам от 40 години .От край време това са храсти и тръни ,даже лозята бяха много слаби на това място.Хубави дюни имаше на 100 до 200 метра от брега ,ама те изчезнаха първи.Толкова красиви български села умряха ,България загива, вие за тези трънаци сте се закахърили.

Подценяваш матриала. Въпросът не е дали ти харесват дюни, а кой даде три милиона на кого.

Имал дал,могъл взел.Така се прави капитализъм байно.Кои пари в държавата са се появили честно та и тези.И въобще кой и какво ще спечели от това ,че терена беше разровен и ще пустее.

Добре де що борчетата плащат 4 милиона лева !!!!! за "храсти и тръни " ?????

Цецо - подлецо, лъжецо, кумецо! Защо този нещастник ни прави на улави, какъвто всъщност е той и шефа му? Дават му два апартамента в най-скъпия район на София на "изгодни" цени, и той няма нищо общо с това. Защо не се случва на всеки, а Цецо- подлецо, кажи, а само на теб и такива като теб.? Жалка история,а той "бори" организираната престъпност, всъщност себе си, организатора на тази престъпност. Жална ни майка от подобни изроди на власт!

прави ни на улави, щото сме го избрали! И ако го оставим ще се "избере" сам за още 4 год

Как спиш бе Цецко? Като си легнеш носът ти не опира ли в тавана вече?

Тоя ще се надупил така на снимката? Всъщност това министърът на вътрешните работи ли е или шефът на предизорния щаб на ГЕРБ? :)

Тази поза от фотоса,говори повече от всички нас.Без коментар,кой кой е и какъв е на тази територия.

нека бог те сади за подлоста и ...

СРАМ МЕ Е ДА СЕ НАРИЧАМ БЪЛГАРИН,ОТ ВСИЧКИТЕ ТИЯ ЛАЙНАРИ ,ДАНО СЕ ЗАДАВЯТ И УМРЪТ ТИЯ МИЛИЦИОНЕРСКИ КУРВИ БЕЗ МОРАЛ И ЧЕСТ ,ГЪЗОВЕТЕ ИМ ЛАМТЯТ САМО ЗА ПАРИ,НЕ ОСТАНАХА ЧЕСНИ ХОРА,ОНОВА ЧЕШКОТО ХУДОЖНИЧЕ ХУБАВО БЕШЕ НИ НАРИСУВАЛ КАТО КЕНЕФ А НИЕ МУ СЕ ОБИДИХМЕ ЗАЩО,А СЕТИХ СЕ И ЗА ТОЯ БОКЛУК ВАРНЕНСКИЯ МИТРОПОЛИТ КЪДЕТО БЛАГОСЛАВЯ ХОРАТА ОТ НАСРАНАТА СИ КОЛА МРЪСНИЯ ДОНОСНИК ОТ ДС, ЖАЛКА РАБОТА БЪЛГАРИ

Бойко докога ще го търпиш този тъпак ??? С какво те държи ??? Такива като този и кацата Фидосова , ще ти загубят изборите нали се сещаш .........

как ще се оттърве от тях бе, нали и те "не са знаели, не са видяли, нямали са нищо общо". те такива има трябва на боко, лесно манипулируеми мижетурки...

Бисерите на Цицерон Цветанов непременно трябва да бъдат включени в задължителната училищна програма по български език.А може би няма да е зле да се изучават и в университета. Искам да знам имената на учителите , които са му писали оценки , различни от двойка.

Аз връзка нямам, те други правят далаверите аз само, гледам и чакам да ми се отчетат. За тази сделка няма да взема много 2-3 апартамента от тези малките по 150 квадрата и някакви мижави 500хилки ама те за какво да ми стигнат, толкова много апартаменти имам че данъци трябва да плащам,а дянкоФ само вдига данъци измисля нови ... не е лесно да се живее. Някакви трябва да преживяваме със семейството ми.

нека бог те сади за подлоста и ...

Ето, ида скоро, и отплатата Ми е с Мене, за да въздам всекиму според делата му.

Дано,г-н Цветанов,защото виждате ли,много Ви се струпа.Вярно,не си вземате заплатата напразно,явно е.Д а пази Бог-иначе сте АУТ-народен.

Гербер цъфна на балкона, светлина и цвят струи. Ало Ваньо..., в телефона, Мишо- бирата спаси! Ало Ваньо..., Се - Ре-Се-то, властно някак си звучи, Eс- ем -ес със Е- ге- не-то: Вучката ми запази! Се-ре -се-та от амвона, бързо страстно се четат. Закачени на пирона докторски съдби висят. Цяла нощ с Емо Фаса, бридж-белот каре плющи. Сутрин, да изпълни баса: авион,мачле, мечти... Спортни зали, магистрали, трикольор навред се рей! И калинките запяли: Хей, живот здравей, здравей... А Станишев е виновен. Туй е ясно, то се знай. Дълг народен и синовен, герберът гради до май. Днес Монтана, утре в Плевен, правна школа се роди. Власт съдебна и удобна, прокурор да назначи.

нека бог те сади за подлоста и ...

нека бог те сади за подлоста и ...

Вярно,коментарът накърнява доброто име,но доброто име не се посвени да се оправдае с тъстовете си за откраднатите апартаменти.

Веднага му повярвах на Цецко!Такова чисто излъчване, може да има само лицето на безкрайно честен човек!Ама, Цецко!Обясни на кумеца си, че когато иска да се заиграва, първо да попита теб, дали може да се заиграе!?Ма, това е една-едничка, мъничка грешка в живота ти!?Изобщо нищо, дето се вика!

Дали спирането на строителството в защитените територии ще сложи прът в колелата на протестите на банскалии? Които, подкрепени от Цветан Цветанов, Мирослав Найденов, Цецка Цачева, че и от президента Росен Плевнелиев, говорят в един глас с "Юлен" за нови 20-30 км писти и още един кабинков лифт... Министърът на околната среда и водите Нона Караджова, която се опитва да ни убеди колко много е направило това управление за опазването на природата, така и не успя - още - да се справи с проблема, разкрит при концесията на "Юлен". Става въпрос за онези 65 хектара гори в Пирин, изсечени над разрешеното в договора. Нито проблемът е решен - имало някакво разминаване между текстовата част в договора и графичната (?!), нито концесионната такса променена. Така че за "Юлен" нищо не се е променило - изсякоха горите при тройната коалиция, а това управление им го прости - и дори иска да им разреши съвсем да обезлесят Пирин.

Ние ГАРАНТИРАМЕ: Разследване и СЪД за Б.Борисов и цялата му камарила, до 3 месеца след изборите!

нека бог те сади за подлоста и ...

Г-н Цветанов, не станаха ли много случайностите при Вас?Време е да си ходите за да не Ви изрита НАРОДА,навързани сте като дебели черва ,където ги боцнеш само лайна излизат.Сбогом кажи на другарите, и по-живо по-здраво,айде че ми загоря манджата.

нека бог те сади за подлоста и ...

Ще те изкараме от Народното събрание с белезници!

КРЪСТНИК! Кръстник се казва по европейски.

Драги Българи, не се връзвайте на писанията на БСП-арите тука. Те както и половината централен софийски затвор, неясно как, но са се докопали до компютри с интернет връзка и плюят по най-големия си враг - Цветан Цветанов

"човечец" - бих казал "болен човечец"...

Елооо журвалята вие кво очаквате бе! ЦЦ да си каже гордо: "Да имам връзка със случая, даже сам съм измислил схемата." Естествено е да отрича - гузен негонен бяга! Гласувайте пак за ГЕРБ за да гледате "Ограбване на БГ - сезон 2" в главните роли: ББ, ЦЦ, Наденичков, Седянков, и др.

нека бог те сади за подлоста и ...

Какво ще рече САДИ??? Гербери ще сади в градинките ли?

Господин Цветанов, каня Ви да ми станете кум!

"съм кръстник на много деца" Ало кръстника.

Харесвам Цецо. Най-добрият вътрешен министър за периода на прехода, че и преди това. Като си припомним какви чучела сме имали на този пост... Дето си лакираха ноктите и носеха дамски чорапогащи ... разни Данчовци, Мимета и Миковци... На този фон Цецо изглежда превъзходно. И не се шегува, удря здраво и право...

...и най-вече краде на поразия. както и цялата мафия именуваща се ПП ГЕРБ.

нека бог те сади за подлоста и ...

Е сега вече я втасахме ,с толкова много кумци какви ли далавери са се въртяли?

че нямаш нищо общо с този човек,не сме си и помисляли обратното,иначе щяхте да спретнете едно протестче срещу рекета на еколозите,ти щеше да отидеш да защитиш протестира щите(разбирай кумеца си) и готово,щом няма протести нямаш и интерес от тоя район

този пич прекалява и то доста

"Редактирано изказване" Все повече Българи изпитват еротично удоволствие от аналния масаж който ГЕРБ им прави

ЛЪЖЕЦ,МАНИПУЛАТОР И АЛЧНИК !!!

нека бог те сади за подлоста и ...