109 703 евро обезщетения заради операция ”Октопод”

Алексей Петров, Антон Петров-Хамстера и братята Йордан и Пламен Стоянови, известни като Дамбовците осъдиха България в Европейския съд за правата за човека.

Обратно в новината

Коментари - 109 703 евро обезщетения заради операция ”Октопод” | Днес.dir.bg

17-11-2017 20-11-2018

Коментари

Това е само поредната схема за източване на държавни пари и ПР ! Всичко е само театър за раята !

Сега е момента, ББ да се разграничи от този тъпунгер ЦвЦв, или направо да го изгони. Министрите ги сменя, като носни кърпи а се е вкопчил в тоя оли, дето ще му изяде главата.

Пълни безсрамници са всички които не дават на майките за гледане на дете през втората година поне минималната заплата. Борисов се хвали , че дал 150 милиона повече за здраве, еди колко си за полицията и т.н. И как не се намират 18-20 милиона за майките. А били събрали 3 милиарда повече приходи.

да ги изгонят от държавата .Тия от Страсбург да си ги прибират и да си ги гледат.

ЦЦ не се ли срамува,всичко това е заради неговата некадърност!А всички българите ще плащат,нали??

съдя изпълнител веднага ИНАЧЕ НЯМА ДА ПЛАТИ

Физкултурничето с лице на дупе да плати обезщетенията, присъдени в Страсбург. Да продава панелките, да се разплаща за играта "аз съм милиционер" и да влиза в дранголника, където му е мястото.

ВИНОВНИТЕ ДА заплатят ГЛОБИТЕ!!!!! Стига народа да ОПЪВА КАИША!!!!!!!

Цецо Лъжецо да почне да продава апартаментите и да възстановява парите на държавата!

Във всяка нормална държава физкултурник не може да стане министър, особено на МВР, но в България стана! На туй отгоре тъщата му даде пари , от банички и обеди спестени, да си купи 5-6 апартамента! По време на дерибействането му в МВР самата институция стана за посмешище, а сега и ние, народа, трябва да плащаме простотията и некадърността на герберастите! Кога ще има справедливост и нормален живот в тази псевдо държава! Мислете и не правете глупости на изборите!

И като "награда" този човек е председател на Комисия по сигурността и вероятно никой няма да си помисли да поиска да бъде сменен!Странна държава,искат съда да не е корумпиран,а в същото време нарушават човешките права с телевизионни екшъни за сплашване.

Българските престъпници много мъчно биват хващани от корумпираната полиция. Като ги хванат пък почват хватките с корумпираните следователи воденето на следствието и обвинението такъв начин че да не стигат изобщо до съд. Ако евентуално се стигне до съд идват на помощ корумпираните съдии...

Големият ни проблем е,че имаме право да заведем дело ТАМ, след като приключи делото ТУК. А Екемджиев се ге праска в Евросъда, като стой та гледай. И за регреса е прав-може ли за задържаш без да си доказал престъпна дейност.Много са халяви нашите разкривачи.

разпродавай апартаментите! Няма да ти плащаме некадърните изцепки!

Сега Рапонът Цв. Цв. да си плати от джоба, защото той прави същата безрезултатна публична бутафория като неговия ментор Тиквата Б.Б., апоглупавите и наивни българи лапат мухите

Това е на този етап. Сега, Дамбовците съдят България за 85 милиона евро - загуби заради запориран бизнес по отпаднали (дори не са и внасяни в съда) обвинения...

Sm3hurk0

С една дума: ИЗТОЧВАНЕ ! Средства за разработки на нарочените, средства за позказни арести, губене на време на българския съд, осъждане на държавата от европейския съд.... обезщетения на пострадалите. И това всичко го плаща бедния българин.... А би трябвало сега, като в белите държави бумеранга да се върне и да удари некадърните поръчители на целия този цирк.

Защо аз да плащам простотийте на управляващите ни БОКЛУЦИ?

Докато не започнат лично да ги плащат тия пари ..край няма да имат подобни истории !! Същото важи и за съди и прокурори/МИЛИОНЕРИТЕ/ ... не малко дела има и заради тях ..и всички ние плащаме , а те продължават да извършват престъпления с власт !!

България е осъдена и заради ТИКВОЧА /в качеството ми на главен секретар на МВР /по случая Чакъра ..делото е заведено и спечелено от роднини на убития !! По спомен мисля че ставаше дума за 50/60 хиляди лева !!

Нещастна България.Как може този политически криминален престъпник Цв.Цветанов да е депутат и първа писта на Бойко Борисов ,след тези престъпления срещу личноста? Господ ще го накаже ,а не корумпираните и високо платени прокурори и съдии назначени от Борисов.Днес управляващата четворна разбойническа коалиция ,на фона на българската мизерия, даде огромни заплати на хората си в ВСС.Срам и позор.

Защо от там не започнат директно да пишат че виновните за това трябва да плащат обезщетенията а НЕ отново хората дето нямат нищо общо, пък да видим тогаз цвъчко и боко дали ще си правят тиквун филм,,И боко дължи пари на държавата за обезщетения от страсбург сега и цвъчко ама не се бъркат в джоба да си платят гяволъка ама седнали за морал и принципи да говорят, Крайно време е прокуратурата тука след таквиз обезщетения да ги иска по съдебен път от виновните а не да им бърше задниците

Ужасно..направо ми стана тъжно...и ще им плащаме то има видов ден

Не е лошо бившият министър (Цветан Цветанов - б.р.) да помисли дали не би било справедливо и дали не би бил красив политически жест да дари на хазната поне стотина хиляди евро, като компенсация за загубите, които ние търпим заради злоупотребата с власт при тези акции с нелепи имена. А защо и финансовият министър Владислав Горанов да не обмисли един регресен иск срещу Цветанов", коментира адвокат Михаил Екимджиев, който представлява Дамбовците в Страсбург. Никак няма да е зле,ама надали, нали и Цецо и Боко са един дол дренки,на тях им дай-----не им искай

За Протокола : - подобно на ВсичкиДруги такива Безподобни Свинства : а. Е със Съответна Логистика б. Е Адово-Подготвено в. Е 'резултат' на т.нар. 'българска' секция в ЕСПЧ...където СА ---> Доказани уицъ от 'наште'. (Всяко дело в ЕСПЧ - Се разглежда от Съответната секция по държава на Обвинителя.) ------ ВечеВеднъж. Ви предупредих, Дир.бг : - оправете Си нещата Тук Овреме. (Не съм Свещеник. Трети път - Няма да има.)

И защо трябва да плащам аз, бе да ви е.а и боклуците мръсни! Който се е усрал си го търсете да си плаща!

Тия 100 000 са може би нищо в сравнение с направените разходи за доказване на несъществуващата им вина,т.е.,докато им вземат парите и бизнеса...........

Някой си прави Пи Ар, а ще плаща държавата, т.е. ние, данъкоплатците.

ПРОСТ НАРОД ,СЛАБА ДЪРЖАВА ,.....АМА МНОООООГО СЛАБА.

Къде беше Костов когато Цветанов се бореше с престъпноста.Стоеше на топло в Лабораторията си и правеше черни магий.ДОЛУ КОСТОВ

Така става, когато полицията не разследва тези красавци за престъпленията им, а цялата държава беше използвана за да ги рекетира и да ги принуди да се отчитат на определени люде.

jingiby

Цветанов отказа преди 2 години стандартна процедура за криминална регигистрация, като подсъдим с 3 висящи наказателни дела. Регистрацията на такива лица е регламентирана в наредба, която самият той е подписал като министър. Иначе, като гледам държавата сега ще плаща за филмарските му изцепки с други заподозрени. Същите очевидно са били заснети в режисирани клипчета за повдигане на министерския му рейтинг. Бившият старшина Цветанов, шофьор от ДС и член на БКП, явно не е успял да се издигне морално на висотата на министерския пост, на който се оказа по ирония на съдбата...

Няма ли най-накрая този заблуден български народ да разбере, че Борисов и Цветанов са участници в организирана престъпна група с множество криминални и финансови злоупотреби.... и че престъпници не трябва да бъдат в парламента.

Не държавата , а НАРОДА ЩЕ ПЛАЩА , НА ДЪРЖАВНИТЕ ИНСТИТУЦИИ ДАЛАВЕРИТЕ , С ПРЕСТЪПНИЦИТЕ... В Бг ,държавните институции , за нищо не стават .

ДЪРЖАНИ ЧИНОВНИЦИ И СЛУЖИТЕЛИ ВЪРТЯТ НАРОДНИ ПАРИ ,С ПРЕСТЪПНИЦИТЕ ...

Борисов и Цветанов трябва да бъдат съдени за организиране на престъпна група. В европейски съд.

Че тях едва ли не, си ги избра Европейския съюз, и си ги подкрепя безрезервно.

това е нагледно от всички публикувани снимки ! съдете по изразите на лицата им !

комисията за незаконно придобито имущество отне ли в полза на държавата откраднатото от гореказаните арестувани или спа непробудно.

А, стига , бе! Какво са 100 000 евро за мутрите. Я има , я няма, един ТИР с цигари...

Честито!Страсбург легализира престъпността в България.Страхотна мотивация.Хора,вършете престъпления коолкото и както желаете.Като ви задъджат полицайте оспорвайте методите на задържане пред Страсбург...и пари ще изкарате.

Не! Страсбург показва некадърността на държавата да се справи с организираната престъпност! Неграмотни полицаи, прокурори и политици - за това плащаме!

Безобразна злоупотреба с власт и показност за трупане на рейтинг платена прескъпо сега от нас. Лъсва истината за "компетентността" на г-н Цветанов и екипа му, но да се надяваме богатия тъст да дари парите за наказанието или поне приятелите му продаващи апартаменти на цени много под пазарните да съберат сумата на наказанието. Иначе излиза, че Цветанов е действал за обвиняемите осигурявайки им държавни средства в особено големи размери.

Боко и Цвъкьо да плащат за безумията си!

Дреме му на Цветанов - той нали си направи рекламата, записа се като "борец срещу престъпността", а че после ние всички му плащаме гафовете... Ми не е луд който яде баницата, а който му я дава!

Така ли Страсбург разбира борбата с организираната престъпност????? Да сме прочели за решение, с което БГ е осъдена защото НЕ Е ЗАЛОВИЛА престъпник или Е ДОПУСНАЛА ДА ИЗБЯГА ОСЪДЕН??????

Е кво толкова, Цв.Цв. ще продаде 2 апартамента и готово. Има трудов стаж пред него да заработи следващите 10 г. за още 2 апартамента и да си навакса. А може Бо.Бо. да му даде от субсидията на ГЕРБ. Все пак ГЕРБ е избрана от 1 милион х 12 лв на глас, те ти подарък от народа 12 милиона бре!!!

Сега Цветанов да плаща безумията си .

Безобразие,на всички ме е яд,като започна от бандитите,та до съдийте,некадърници и безсрамници.Все от народната пара ще гълтат!

стигнеш да Страстбург

БОЙКО БОРИСОВ ДА ПЛАЩА ТОЙ ГИ ПОРЪЧВАШЕ! АА ДА НЕ ЗАБРАВЯМЕ БЪЛГАРИЯ ЩЕ ПЛАТИ 12 МИЛИОНА ЛЕВА И НА ТУРЦИЯ. ВЧЕРА С ГЛАСОВЕТЕ НА ДПС, ГЕРБ И РБ Е ВЗЕТО РЕШЕНИЕТО. МИЛИ МИ МОЙ НАРОДЕ ? И НЯКОЙ СЕГА ЩЕ ПИТАЛИ ОЩЕ ГЕРБ И БОЙКО БЪЛГОРОФИЛИ ЛИ СА ИЛИ ТУРКОФИЛИ?

Предлагам глобите наложени на България от съда в Страсбург да се приспадат от бюджета на министерство на правосъдието!!! Да видим тогава заплати 6900 за ВСС???

промени закона и да плащат виновните длъжностни лица от собствените си авоари. До като тези обезщетения се плащат от нашите данъци, винаги ще има полицейски и политически произвол.

i az iskam