Цветанов бил благодарен за снимката на спящите полицаи

Министърът на вътрешните работи Цветан Цветанов обяви, че случаят с варненеца Боян Максимов, който засне полицаи, спящи в патрулка, е бил приключен за МВР и изрази недоумение от последвалия коментар на вече бившия говорител на полицията във Варна Калинка Пенчева.

Обратно в новината

Коментари - Цветанов бил благодарен за снимката на спящите полицаи | Днес.dir.bg

17-11-2017 20-11-2018

Коментари

Налива ни се поредната лимонада в ушите - за благодарния министър, докато се пропуска да ни се съобщи, явяването на Яни Янев по една друга телевизия и казаното от него, а то е доста интересно. АЕко се сетят да ни поднесат и тази информация може и да го коментираме. Както Янев, така и Кунева, а и ГЕРБ.

Цонев и Цветанов си приличат по това, че са политици иминистри. Единият бивш, другият настоящ. Разликата е в това, че Цонев не е нападал правосъдито и си спечели делото, докато Цветано в напад и при евентуално дело, най-вероятно ще загуби и то много, за да му докажат, че има правосъдие. Или, казано иначе, ум царува, ум робува.......

Уважаеми, напразно ме упреквате. "Понятие" означава "разбиране" и твърдението, че не съществува едно или друго понятие е обикновено неверно. Понятията са на личностите, а не на обществените системи - и правни да са те. Колкото хора, толкова и понятия има. Може да сте прав ако твърдите, че такъв правен термин няма, но не и че няма такова понятие. Масовото терминологично мислене е злоумишлено образувание на образованието, натрапвано от социализма. Още една причина той да бъде не само разбран, а и "екстерминиран" от хората. Заедно със злоумишлените кръгове...

Колега, защо внасяш объркване, в подредените още от Сталиново време, мисли на Муши_муш?

Повече пари за много малко лица, към които са прилагани СРС, според лицето. И почти нулева използваемост на СРС в съда, пораади секретни причини, каквдито се опита да изтъкне лицето. Пита се. Кой контролира изполването на СРС и какво е наложило за тези малко лица, да се използват повече СРС? Не намеквам за политическа употреба на СРС.

Лицето говори за лицето снимало спящи полицаи. За лицата в правосъдната система, без да се съобразява с поста си в изпълнителната власт, която няма как да коригира и да се налага над правосъдната. Говори още за някои от подслушваните лица, а за други премълча. За опертивно интересните лица и за някои политически лица. След като говори, лицето напусна студиото.

Аз съм селски глупак.

"Смятате ли, че прокуратурата ще изпадне в тази зависимост от изпълнителната власт и ще понесе всичкия този негативен товар" .... да.

Цецо уважавай си служителите. Не следвай стъпките на социалистите. Как един не каза нещо добро за служителите на МВР а като дойде лошото веднага ги търсят. Тоя селски снимач що не го назначите на работа в МВР или от него нищо не става затова се занимава с глупости. Оставете тези предизборни действия.

Aко сте я уволнили....добре. Изказването и беше отврат.... Не подхождаше на поста, който заема(ше) Калинката!

Господа, виждате поредица нелепости. Г-жа Калинка и да е обидила гражданина, тежестта на наказанието й не съответства на тежестта на провинението й. Нелепо е да бъде уволнена, редно е да получи служебна забележка. Нелепо е министър - председател да разпорежда в полицията, редно е да документирано да ходатайства. "Селският глупак" и да е съден, съответствие на това със снимковия скандал няма и е нелепо полицейският министър да свърза всичко в едно. Между другото, г-жата Калинка може и да е права. Глупак самоволно фотографира полицаи, и ако глупостта е "селска", а не злоумишлена, то г-жата не го е обидила. А данни за принадлежността му към злоумишлени кръгове има. Редно е било да поиска задържането му.

Другарката Калинка е говорител; тя няма право да квалифицира не от името на МВР, а отсвое ими при случаен журналистически въпрос. Относно Б.Б. и Цв.Цв. те от край време си менкат правомощията (относно въпросът ти за премиера) Но пък и Цвъки няма право да коментира неща за фотографа касаещи присъди. Щом присъдата е излежана, се смята че въпросът е приключен. Съден, какво, що, излежал. За кучето в района на училището се говори при съставен акт от Общинска полиция. Коментарът ако "кучето било захапало " също няма нищо общо със снимките на спящите красавици. Всичко което тепърва ще се стовари на главата на фотографа е събуждането на красавиците и насъскване в определена насока. Що преди раздухването на фотосите и калинката всичко е било в застой. Даже и това със личната карта до кофата за боклук. Да, глупак е заради това че ги е събудил. Направи си клипче 15 минути ли ,час ли качи си го въ фейса на стената, хакнете го в сайта на МВР. и дупето ти е читаво и ти си спокоен. сега какво, ГУЗЕН НЕГОНЕН БЯГА / за разтревожените спящи красавици се отнася/

Цецо ме кефи, даже много. Разбираемо е защо от БСП, ДПС и останалия престъпен свят го ненавиждат до дъното на душите си. Ами всеки божи ден им вади по някоя кирлива риза, или прибира на топло някоя знакова фигурка. То е ясно, че справедлив съд няма, но поне да полежат малко в дрънголника. Цецо е мъжага.

Браво? Да, ама не! Г-н Цветанов благодари, ама на кого? На престъпник, на когото сам му сочи престъпленията. Прибирал бил "на топло някоя знакова фигурка"? Прибира само фигурка, т.е. само знак на значимите престъпници, ама не тях. "Вади по някоя кирлива риза"? Да - някоя, ама не - много. Да - риза, ама не парите и не препирането. Да, БСП, ДПС и т.п. го мразят защото им е заел мястото във властта, ама не защото са в "дрънголника". Да са там, ама не са, нали!

Съгласен съм. Но другото, това за което говориш ти, е революция със жертви. РБ има десетки милиардери, които имат пари повече от целия вътрешен продукт на страната.Забогатели са криминално, по време на прехода. Взети заедно, финансово те са по-силни от държавата и влияят на съдебната система, икономическите и политически връзки. В такива условия действа Правителството и в частност Цветанов ...

Защо бе старшинка, що тока се нервиш! Ако бяха умни старшинките спящи красавици, малко ли места щяха да намерят за къртене. И що се отричеш от соца, ами нали ако не е този соц ти щеше най много пъдар на село да бъдеш, а не да пишеш тук във форума. Хайде хапвай си сандвича, пийвай си биричката до 20те заплати и викай благодаря ви партии любими времето до пенсия да мине

когато наглостта на криминално изявените няма спирка,всички си патят и обясняват много жалко за криворазбраната демокрация от глупаците - селски ,градски и крайкрадсни!

Бойно куче - пинчър нинджа :)

Между другото, ме накара да се замисля дали не си прав. Каква ли е дефиницията на бойно куче?

Че е пинчер на -пинчер прилича, че е нинджа -бетер нинджа е. Това усурийският тигър преживял кризата; не мож го позна -нито по паспорто, нито по кадрото.

Цветанов , кога ще се направи реформата в МВР и този огромен контингент от хора ще бъде умно и рационално разпределен ,за да осигури ПРИСЪСТВИЕ на полицията в СЕЛАТА ?????? НЕ НИ ЗАНИМАВАЙ С ГЛУПОСТИ /защо този не е в затвора /!

", че към него няма тенденциозен подход от полицията." Цецко, ти сага вземе и да ни кажеш че тъща ти със спестявания ти купи 6те апартамента...

Цецо действа здраво. Не се колебае и провежда задачите докрай. Много неудобен за БСП и ДПС, защото ги удря по главите с техните камъни/виж Цанков камък .../

само да те светна, че цанков камък го оплюха, че изяжда от на цветелинка зелената енергия продавайки 4 пъти по-евтино. ОК?

хахахахах... ... няма вече . свърши се вашата ... герб , заедно с милиционера- физкултурник- цецо пъпеша отиват на бунището на историята ...

Ще му търсят "цаката", то е ясно. Бил хванат с кокаин, а Цвъки като го хванаха с шест апартамента -какво?!

когато имаш деца,ще разбереш-плюнчо

"квалификации към лицето" "Квалификации към МНОГОУВАЖАВАНИЯ ДАНЪКОПЛАТЕЦ", бе господин министър !!!! Ако не сме ние милионите "селски глупаци" чии пари ще харчите?????

Това "лице", а всъщност ЗАДНИК, ми се струва, че дори и данъци не плаща ! Дори и да плаща данъци, това не го прави по-малко мерзавец, мръсник и престъпник - просто така си е послал, че да му скъсат трътката! А ние, многоуважаваните данъкоплатци плащаме данъци за да се организира и функционира държавността, което всъщност прави господин министъра!

Само да те светна, че дори да си най-големия престъпник и крадец на данъци, пак плащаш ДДС, когато си купуваш нещо. Да не говорим, че въпросът е в принципа, а не в конкретния случай. Ако си мислиш, че ЦЦ ще се отнесе с теб по друг начин, дълбоко грешиш !

Цецко, да ти напомним, мамин,че Мишо Бирата бе неутрализиран не заради незаконно действащата инсталация за бира, а заради производство на амфетамини. Спомняш ли си какво беше казал твоят патрон на Попов в един известен разговор за блаженопочившия Мишо? Интересна ситуация - пласьор на Вашата продукция Ви прави за посмешище. Иначе полицията традиционно нехае/спи за проблемите на обикновените граждани - "Който има вила да си я пази", примерно!

Мда благодарен е по същия начин, както ще бъде благодарен като го изритат на следващите избори...

Не можах да разбера каква е средната телесна повреда и на кого е нанесена.

Както винаги Цветанов е точен, ясен и коректен за събитията, които коментира. В годините на прехода, на министерския пост в МВР, се изредиха какви ли не деструктивни фигури с ликвидационни функции за родната полиция. Някои от тях си лакираха ноктите и носеха дамски чорапогащи. Други висяха по баровете с манекенки по време на национални трагедии. Трети пиеха с бандюгите и пикаеха във фонтаните. Четвърти и досега се чудят какво е това МВР и защо са били министри ... На този фон министър Цветанов е един отличен министър.

Направо първенец,особено по апартаменти

Истинско чувство за хумор!!!!!!!

Цветанов не е в час! Колкото повече говори ,толкова повече се оплита като пане в калчища. ЕК да оправя корупцията.Бил хваната с един кг наркотик.Оди си в с.Шума ,Цветанов. Щял да се бори с тежката престъпност, ами другата? Така Шенген ще го гледаме през крив макарон. А,Англия какво ще каже за емигрантите укрити в български ТИР-камион.Първи пункт на пътуването България-последен Англия и там ги откриват.И кой пази границите-МВР-то на Цветанов,а не МВР на РБългария.Докъде е докарахме този папкаджия ,висш политически играч и крупен собственик на имоти?. Европейско развитие??????????????????

Случаят за министър Цветанов е приключил,но бедите за фотографа едва сега започват.

"Жална му майка" на момчето!

Да пази господ от такава "благодарност".

Матиас Хьопфнер казал в интервю за вестника, че "концентрацията на собственост от медийни фирми в ръцете на няколко човека е много проблематично", но цялото му изказване за медиите не било публикувано. Германският посланик Матиас Хьопфнер се възмути от поведението на вестник "Монитор", пред който дал интервю, но бил грубо цензуриран за изказването си за медийната свобода.Дипломатът изпрати остро писмо до ръководството на изданието, което е публикувано и на страницата на посолството на Федерална република Германия. Трябва да има прозрачност в отношенията на собственост. Трябва да е ясно, какви икономически интереси стоят зад една медия. Много журналисти сами биха цензурирали леко своите статии, за да удовлетворят интересите на собствениците. Голям проблем е и скритата реклама и платените статии. Скритата реклама е един от пунктовете, който е категорично забранен в германското медийно право. Джордж Оруел: "Ако изобщо свободата означава нещо, то тя означава правото да кажеш на хората нещо, което те не искат да чуят."

delly

Германският посланик обвини вестник, че изопачил интервю http://dnes.dir.bg/news/poslanik-matias-hyopfner-monitor-12307315?nt=10

В УРЛ-то има излишен интервал. Дали е грешка или е някакъв автоматичен след 60-и знак оставям на преценката на когото трябва.

Във Фейсбук има група "Снимай полицай".Доста благодарности ще трябва да се изкажат ако посети тази страница.Нищо лично , но наистина болшенството от полицаите са твърде нахални и нагли и изобщо не може и да става и дума за това да дават пример.

Браво, цецо, браво! Всъщност кога ще има ефективно осъдени престъпници от "висшите ешелони на властта"? Или там всичко е наред?

за ефективните присъди въпросите са към други, не към Цветанов!

Dobromir Dimitrow

Абе знам, че към боко трябва да ги отправя, ама тук цецо се изказа, та него сварих да питам.

Никога!(Поне засега)

Цитирам:"И пръдльо се смее, ама не му е кеф!"

Едно от тъпите изказвания на ЦВ.ЦВ.

Цецо, как вървят цените на апартаментите?

Добре де,тази Калинка която е изговорила нещо по селски,получи си наказанието,уволнена е.Ами какво става с изтинските нарушителите, които спят по време на служба !!

Ами нали виждаш - РЕВАТ ПО МЕДИИТЕ ОТ СТРАХ

Каква неграмотност,каква простотия!Да се пише "иЗтинските",вместо ИСТИНСКИТЕ!Срамота!Пълно е с неграмотници ,защо поне не си мълчат?!Не знам кой им плаща заплатите да пишат глупости,вместо да работят!То и работата им сигурно е същата!!!

Вие пък намерихте за какво да се възмутите. В случая "ВИЕ" е за дистанция, а не уважителна форма. Познавам и учителки по литература, които правят правописни грешки. Дори и думите на Калинка не са най-възмутителното в случая. Човекът казва, че полицията го дебне около тях. Като изхвърлял боклука го проверявали за лична карта и го глобявали. Осъзнавате ли, че сте плащали заплата най-малко на двама полицаи да кибичат покрай дома му, вместо да пазят живота, здравето и имуществото ви?

Като си толкова грамотна, да те светна, че след препинателни знаци се оставя интервал. Първо се виж как пишеш, после се възмущавай от неволната грешка на човека.

Колежке, Вие на коя фирма сте говорител връзки с обществеността. Или сте учителката която не можа да ни научи на правопис и правоговор!( И то по простата причина, че Вие също не бяхте първа по успех и Ви приеха втора резерва в педагогически профил без матаматика)

Какво да става? ЦЦ каза, че били в почивка хорицата и затова дремели в служебната кола.

тъй де, как да си отидат у дома да дремнат. Ми там е ОНЯ с 48 номер обувки. Съвсем ще им се отдреме -отиде им почивчицата на момчетата

Да, ама полицията не се събуди. Тази сутрин се опитах да накарам един катаджия да си свърши работата с паркирал шофьор на пешеходна пътека, и не успях.

"да си свърши работата" работа ли е ... не ми я хвали ?работа ли е ... да свърши нещо безплатно?

Той е прочел, промените в закона, паркирането и спирането на/върху пешеходна пътека вече не носи приходи на старшинката. Защо искаш да му разваляш настроението! Те, законотворците му го развалиха вечеи без друго

ПОРЕДНОТО ТЪПО ИЗКАЗВАНЕ,СЪЧЕТАНО С НАГЛО ПОВЕДЕНИЕ ОТ СТРАНА НА ЦВИНОКИО. НА ВСИЧКОТО ОТГОРЕ ТУК НЕ Е ОТРАЗЕНО ТОВА КОЕТО ПИШЕ ПО ДРУГИТЕ САЙТОВЕ ВЪВ ВРЪЗКА СЪС СЛУЧАЯ НА ВОЕННИЯ МИНИСТЪР.ТАМ СЕ ГОВОРИ ЗА ПАРИТЕ,КОИТО ЦВЪК ИЗРИЧНО ПОДЧЕРТАВА КАТО ПАРИТЕ ЗА ПОДКУПА. ВСЕ ПОВЕЧЕ СЕ РАЗМИРИСВА ,ЧЕ ВЪПРОСНИТЕ ПАРИ ЗА ПОДКУПА ВЕРОЯТНО СА НА ДАНС,ТЕ СА ГИ ОСИГУРИЛИ,ТЕ СА ГИ ДАЛИ НА ПЕПИ ЕВРОТО,ПОСЛЕДНИЯТ Е БИЛ В СГРАДАТА НА ДАНС СЛЕД АРЕСТУВАНЕТО НА ТРИМАТА ПРИ АКЦИЯТА. ЗА МОМЧЕТО ОТ ВАРНА-ТО НА ЦЯЛАТА СТРАНА СТАНА ЯСНО ЗА КАКВО ИДЕ РЕЧ.ВЯРНО,ХВАНАЛИ СА ГО С АМФЕТИ,НО СИ ГО Е ИЗЛЕЖАЛ,НЯМА КВО ДА СЕ ГОВОРИ ПОВЕЧЕ ПО СЛУЧАЯ ЗА ТОВА.ДРУГОТО Е ПЪЛНА БОЗА-РАЗХОЖДАЛ БИЛ "БОЙНО" КУЧЕ. ОТКОГА ПЪК ИМА ТАКИВА КУЧЕ? А КУЧЕТАТА НА ББ КАКВИ СА? ЩОТО КАРАКАЧАНКАТА Е НЕ ПО-МАЛКО КУЧЕ ОТ АРЖЕНТИНОТО.

Ей шашо, какви ги мажеш - нищо не се разбира - впрочем на БКП-това им е в природата!!

смешник, скрии се!

Писал ти го е достатъчно бавно, откъде да знае че четеш чак толкова трудно, и по -трудно захапваш

ОХ, ЦЕЦО, ЦЕЦО ...

Царят е благодарен на детето, което извиква "ЦАРЯТ Е ГОЛ.". А истината е, че мильовците са гола вода, ако ще и да са милионери.