Цветанов: Решението за руските дипломати може да се промени

Позицията на правителството по случая "Скрипал" била с отворена възможност за промяна на решението според зам.-председателят на ГЕРБ Цветан Цветанов.

Обратно в новината

Коментари - Цветанов: Решението за руските дипломати може да се промени | Днес.dir.bg

17-11-2017 20-11-2018

Коментари

Цецооо ...... голям суджук лапни, голяма дума не казвай!!!

Пак ли ти бе мръсна американска подлого? Наглост до полуда!

Щом владимирчо така упорито отрича да е наредил покушението то какъв президент е той. Значи не е защитил достойнството на руската федерация и не е наказал шпионина предател......

селската ти логика не ни е нужна. Щом нямат доказателства значи те са го направили. Крадецът вика дръжте крадецът. чети малко "Deadcatstrategy" там за пример дават твоя авер Борис Джонсън ....

Тереза Мей е имала същата логика преди президентските избори в Русия, ама сега се наслаждава на ефекта на бумеранга. ...а Тръмп има да си получава няколко трилиона от Германия и други европейски държави за издръжка на военните им бази в Европа. Малко ми прилича цялата работа на сцената с башибозуците дето изядоха най-доброто на софрата и после си пооискаха пари за стоматолог.

Ти внимавай, българския народ да не вземе решение да излетиш от Парламента. Крайно време ти е крадец такъв и послушник на американците.

Настъпа мотиката ЯкУ От тук нататък руснак и рассия са синоними на мръсни думи в цяла Европа Безаналогов тъпанар излезе тоя.

Дъщерята на Скрипеца слава богу се оправя. Хахаха Това или не е новичок или англетата нещо са го поразредили яко с фиш енд чипс и бира. Хахаххах ебати цирка. Цирк цирк на цирковете. Ако беше новичок половината център щеше да е по тротоарите а тия двамата щяха да са дали на късо още преди полицая да хукне да им помага. Цирк Цирк Цирк ... ужас горките хора, горкия полицай. Ако и Скрипал вземе че се оправи мисля че първото дето ще направи е да хукне като Сноудън. Хонк конг - Москва.

Крайно време е Бойко да тегли шута на това недоразумение, чрез него всекидневно губи електорат...

А не ти ли е втръснало от ватникови плужаци като Нинова, Сидеров, Каракачанов и цялата останала безродна сволоч?!

Ееее Дир-а, втора вечер ни тикате в носа двамата титани на НАТО-вската и Европейска мисъл! Някакво заиграване става май?

свери си часовника с народа.Да видим колко си умен и НАЦИОНАЛНО ОТГГОВОРЕН или пак ще слушкаш чичо Сам.

В Сибир ще се радват да те посрещнат...потърпи малко!

Може, ама гледай да не се обърне палачинката и Сидеров да ти стане началник!

Цецо,неразумний Уроде "Сключвайте договори с когото искате, разгръщайте каквито желаете войни, но никога не закачайте руснаците."

Джендърът Цвинокио няма спирачки...дет' се вика, работата на мръсника няма край :)

ФиСКултурник Цв. Цв., знаем, че винаги можете да си променяте решенията по ваше височайше осмотрение, но не забравяй, че и народът може да си променя решението, нищо, че изборите са далеко. Це. Ца. вече я отсвирихме, Ро, Плевнята също! Та (не)уважяеми Цв.Цв. внимавай да не прескрипнеш (да не прескърцаш) и Ти! Прощавай драги ми Цв. Цв., но как си представляваш суверинитета на една страна, когато други външни политически сили й диктуват своята "единна позиция ", като например неприеманата от народа, от църквата и от интелигенцията Истамбулска конвенция, както и неприеманата АнглоСаксонска конфронтация с Русия? Само преди 70-80 години едни български политици също искаха България да върви в крак със същите тез Развити Европейски Общества и да изпрати своите синове на Източния фронт! Същите тези политици искаха също България да изпрати Своите Евреи в концлагерите на същата таз супер развита и обладана от духа на своето време Европа! Тогава царят все пак се вслуша във волята на народа! А Вие сега??? В кой глас ще се вслушате господин фиСКултурник Цв. Цв., в своя вътрешен глас или в гласът на стопяващия се български народ?

цървулакис, стига облизва подметките на гауляйтера, ако продължаваш да се натискаш за мястото на боко, или той ще ти бие шута, или ако ти го прецакаш - подкрепата за герб ще падне наполовина и ще станете треторазрядна партийка, и платените гробаджии по села и планки няма да ви помогнат. А обвинения пак могат да се повдигат и може и честен съдия да се случи.

ДОЙДАТ РУСНАЦИТЕ ТУК ПЪРВО ТЕБ ЩЕ ИЗПРАТЯТ В СИБИР ДА ЧИСТИШ СНЯГ.

Ами може това и без рапона знаем. Ако губернатора на България американския посланик ги привика и им нареди, послушковците веднага ще го направят! Това зависи и от рапона, нали е техен, ако натисне повече ще стане неговото. То той крещеше в НС и беше напълно побеснял.

Тоя осъден защо не е в затвора?

продължава да върви по ръба на пропастта.Оставял си" вратички".Ако посмее да мине през тази "вратичка"обаче ще се хлъзне надолу напред с главата . Ха дано да е по-скоро!

Цветанов - мозъчния гений на герб, който не иска да си плати даже част от зулумите, за които осъдиха страната и които продължава да се прави на политик за наша сметка.

Лелееееее, ама тук било фрашконо от русофили? От къде изпълзяха тези подли души, така предани на Русия? Интересно колко им се плаща да пишат глупостите си тук? Нямате срам дори!

на кого си предан и защо? Тези на които си предан какво направиха за теб и за България? Колкото до плащането - пробвай! Може пък да ти платят повече отколкото ти плащат сега.

О да, тук и не само тук, а в цяла българия е фрашкано с русофили. Това не си ли го забелязал? А що се отнася до това колко им плащат, както вие американофилите казвате, Русия е бедна да плаща на драскачи, русофилите за разлика от вас оформят и отстояват мнението си не от меркантилни съображения. А що се отнася до това кой трябва и от какво трябва да се срамува, нещо съвсем ти се е объркало в главата, ама при таз "демократична" образователна система въобще не се учудвам.

Америка веднага ги е натиснала да си обърнат позицията,Лично мен ГЕРБ ме разочарова все повече и повече

Цветанов, давайте по мъжки !!! Руските кратуни само от бой разбират !!!

Който каквото прави, на себе си го прави. И това е така, защото ВСИЧКИ СМЕ ЕДНО ЦЯЛО. Евангелието на Христос = БЛАГАТА ВЕСТ заради която е умъртвен на Голгота: "Ние всички сме деца на Един и Същ Баща (БОГ - КОСМИЧЕСКИЯ РАЗУМ), и по тази причина сме БРАТЯ и СЕСТРИ свързани в общност ЧОВЕЧЕСТВО.".

Тъмно синя ти е главата, че много си падал на нея. Седесарите в момента можете ли да съберете един рейс членове (ама без да викате жените и децата)?

ПО БАРЗО ДА НЕ ИЗПУСНЕМ ВЛАКА ЗА ШЕНГЕН НЕ ДА ШИКАЛКАЖИТЕ

Хаха, Дир-а, мноо сте смешни! Коментарът е скрит защото съдържа спам или е извън темата?! И кое точно съдържа спам или е извън темата. Въпроса как може възпитаник на помощно училище за деца с ... нужда от помощ, да управлява външната, вътрешната политика и да дава съвети на Президента по етични въпроси?! Това е спам? или е извън темата за Цветанов?! Жалки сте! Ще пребте всичко, което са постигнали колегите ви за 20 години с тая милиционерщина и автоцензура. Рано или късно всичко си идва на мястото, особено щастливите овчарчета, които не са наясно точно къде и какво са спечелили. :)

Но едва ли ще бъдеш реално разбран.

Проблема си е техен, моя проблем е с некадърните и крадливи управляващи охранители, застрахователи, откровени рекетьори и контрабандисти, които ни ограбиха зловещо и безцеремонно лишиха българските деца от бъдеще за няколко поколения. Прблемите на оварското търговско дръжество са си на новия им собственик, а ако и той се казва Гинка, Митко Каратиста, Пеевски или някой друг от кликата, на практика изобщо на никой няма да му дреме. Крадат парите от нас и раздавт на придобитите медии. С държавната пита помен правят, това е най-наглото, безочливо и гнусно престъпление срещу всички ни.

Цветанов ..... гнусно е вече поведението ти ..... и не само твоето?!

https://link В Москва ще е седмицата на българското кино. Руснаци не искат конфликти. Руснаци обичат българската культура , уважават българската история и всяка година правят много интересни срещи с български писатели, музыканти, изпълнители... Да живеем в мир и уважение!

МЧИ ТАЯ РУШКИНЯ ВЕ

Гледайте филма "Осмият" сцената с итезанията!единият джелатин си прилича като две капки вода/само е с мустачки ала Хитлер, с нашия "ястреб"Цвъчко!дали не са нещо джинс та да му идва по наследство/ та джелатина рапортува ухилен до уши "старецът умре госин полковник"та и цецко ще рапортува радостен "изгонихме руснаците както заповядахте госин директор на ЦРУ!!!

Обоснован престъпник и 100% джендър Всички джендъри(турколюбци,русомразци,пиндоси,родоотстъпници) в Анадола. Защо направихте БГ съюзник с поробителят ни Туркия? Когато взривиха Сарафово никой ЗАПАДнал наркоман не беше Бургас. БГ искаше екстрадиране на атентаторите от Ливан, Ливан отказа. Макар,че сме окупирани от ФАЩ с базите им, Никой от "партньорите" не изгони дипломати на Ливан, нито си късаха ризите за нас. Булгаристанците бяха Шарлита,парижани,Ница,Лондонстан,Берлинстан но никой не беше Бургас. По-лошо от враг на ЗАПАДналите наркомани е да си техен приятел.

Ако се не лъжа ,мисловните процеси на г-н Цветанов са се заклещили на ниво гонене на руски дипломати като климия в чужда каруца.А това ,че г.н Цветанов се вози на чужда каруца вече се вижда доста ясно.Ясно е и това ,че за него нямат никакво значение разни принципни въпроси като изясняване на истината,видими и с просто око неясноти и разминавания в английската позиция,лутането на английското следствие,нелогичните и пристрастни обяснения,та даже и нарушенията на международното право./Споменавам и международното право ,макар че в последно време то просто е стъпкано именно от САЩ,Англия ,Франция и т-н в калта и май вече не съществува!?Тази истерия във всички случаи няма да му донесе нито авторитет, нито уважение!?

Г-н Цветанов, Вие сте срам за човешкия род, ами ако нашите евроатлантици погубят света и тогава ли трябва да ги подкрепяме. Нали искахме свобода да решаваме, а не замяна на един Коминтерн с друг още по-безумен Англичаните лъжат за пореден път защо трябва да ги подкрепяме в лъжите. Ами ако загинат оше невинни хора като в Иран, вие ли ще поемете отговорност. АЙДЕ СТИГА ГЛЕДАЙТЕ СИ АПАРТАМЕНТИЕТЕ БЕЗ АКТ 16, ЗА ДА НЕ ТРЯБВА ДА ГИ ДЕКЛАРИРАТЕ!!!

"Недопустимо е да се прави това, което се прави в Русия, през 21 век". А какво точно се прави? И защо в Русия да е недопустимо, а в Америка или Англия да е допустимо?

"регионалната инициатива на МГЕРБ - Благоевград "Да пуснем корени в България". " за американските бази в Бг ли се отнася?

от към главата!Цветанов не зачита дори юредическия принцип"невинен до доказване на противното"Не ми казвайте че живеем във правова държава!Сега всички са наясно кой как коли и беси в България!

А е завършил право задочно.

Цецо, имаш мнооого поздрави от Горнооряховските лекари!

така наречен "политик" не вижда по далече от дори големия си нос.Явно не е разбрал че едно е да дадеш подкрепата си за неизползване на БОВ а съвсем друго е да обвиняваш без доказателства и "много вероятно" че някой го е използвал.Само можете да си представите със такива политици като Цветанов във каква "правова" държава живеем!За него няма невинен до доказване на противното!Срам и позор!Но не бог ги сложи да ни управляват!Бог да ни е на помощ!

Не Цветанов! Няма да се промени, защото Решетников не ви е заповядал! Колкото и да то играеш доброто ченге, курса към Русия вече е взет! По добре изгонете английския посланник! С това театъра напълно ще приключи. Иначе добре го играете вече 27 години!

"Аз съм убеден, че страната ни трябва да запази своя суверенитет и да бъде единна в позицията си с европейските развити демократични общества"ПО ТЪП ДОВОД ОТ ТОЗИ МОЖЕ САМО Цветанов да направи!така ли се пази суверинитетсъгласявайки се със изгъзиците на Мей?Демократични общества ли? С тази криворазбрана демокрация могат да си избършат задниците.За поста бърсач е назначен господина.Скоро ще бъде"господин за 1 ден"!

И каква инициатива организират-Да пуснем корени в България. Време е да си вървите. Корени може да пуснете в затвора.

Цецо е направо в невидение , как няма да го поканят вече на молитвена закуска в САЩ. Че и ще му вземат разрешителното за подслушване от ЦРУ!

И в допълнение още като го погледнеш е неприятен, но и като го чуеш как говори - става направо отвратителен!

Като какъв говориш от името на правителството.и ако имаш факти които никой друг няма трябваше да ги споделиш а не само да припяваш каквото ти спуснат

Пъпеш, колко ти платиха за да дразниш хората с тъпотиите си?

Какъвто Цветанов,такава е и Америка........,,много обичани,, от светът.

България трябва да внимава!Вече бяхме вкарани в подобен холивудски сценарий - 1981 г. опит за убийство на папата!