Европа ни отряза за Шенген. Холандия ни блокира и през октомври

Няма решение за присъединяването на България и Румъния към Шенгенското пространство от днешния съвет на министрите. Холандия ще ни блокира и на заседанието през октомври.

Обратно в новината

Коментари - Европа ни отряза за Шенген. Холандия ни блокира и през октомври | Днес.dir.bg

17-11-2017 20-11-2018

Коментари

Стига с тази корупция и реформи в съдебната власт! Да не би да сме ги измислили ние. То не бяха скандали в Германия, в Холандия, във Франция. То не бяха шефове, дето уреждаха любовниците си секретарки, то не бяха министър-председатели, които след като освободиха поста станаха шефове в руски фирми, то не бяха кметове, които ги съдят за корупция, автомобилни фирми, които имаха милионни фондове за подкупи, в сравнение с които подкупът от 1000 лв. за наш съдия е смешен. Стига. Ексон Валдес като потъна, колко години се влачи делото в САЩ ? За тези които не знаят - 20 години! Не им изнасят нашите цигани и нашата евтина работна ръка, които ще изместят глезените им работници - това е истината.

Луд умора няма! Така и комунягите не се уморяват да се пеняват ли пеняват по всякакъв въпрос. Вероятно и в приселение на извънземни ще бъдат виновни пак "Боко", "Цоко"... Че и взимат толкова вного отношение по въпроса за присъединяване в Шенген, след като и сега са против членството ни в Европа, че и в НАТО! Но шум да се вдига, да се плюе!

Айде бе, я да уточним кой комунист и кой не!!! точно защото не искаме да ни управляват комунисти сме против управлението на герб. Остави мазните приказки на боко и цоко и ги виж кви са били в миналото - БКП, Държавна сигурност...., а и всички около тях, червените книжки още стърчат от джобовете им..... Нормално е герберастите да плюят по БСП, и БСП и ГЕРБ произлизат от БКП и затова се мразят едни други.

А дали причината не е, че за България и Румъния е характерно наличието на много цигани. Бях гледал по ТВ, че във Финландия си има нещо като гето, показаха цигански пазар. Холандците отдавна са пропищели от мангалите. И са наясно, че ние в Шенген означава масово изселване на безконтролно множащите се "роми", които не подлежат на никаква социална интеграция. Тоест ще си имат гета, джебчии, майки на по 11 години, крадци на кабели и т.н.

Това ми хареса! Пичове, не бъдете ориенталски комплексари: 1. Холандия е просто страната избрана да изрази мнението на Франция и Германия. 2. Не сме за Шенген с толкова корупция в държавния апарат. 3. Западняците няма да ни уважават докато позволяваме да ни управлява мафията И за съжаление е МНОГО вярно!

ХОРАТА СА РЕАЛИСТИ И НЕ ХИТРУВАТ КАТО ДА ЗАМАЗВАТ НЕЩАТА, КОРУПЦИЯТА РАСТЕ С УСВОЯВАНЕТО НА ПАРИ ЧРЕЗ ПРИБЛИЖЕНИ ФИРМИ ПО ПРОЕКТИ ОСОБЕНО СТРОИТЕЛНИТЕ, ПРЕСТЪПНОСТТА СЕ ШИРИ БЕЗНАКАЗАНА, А МИНИСТЕРСТВОТО СИ РЕЖЕ ЛЕНТИ И РАЗДУВА АДМИНИСТРАЦИИ ОТ НАШИТЕ ДАНЪЦИ

Тоя що така гледа..... или така си гледа......

Сега е ред на Цоци-ПЪПЕША и на Боки-Тиквунгера да им се отрежат главите.

Не разбрахте ли,че докато има двойно гражданство(турско-българско),докато цигани като киро-катунския и разни групировки....ще гледате Шенген през крив макарон. В ЕС има закони важащи за всички...от циганина до мин.прецедателя,а не като в България....където закони за мутри и цигани НЯМА!

Абе тъпи управници защо не им кажете че се връщате при руснаците и излизате от нато тогава нас ще приемат а ще изгонят тях

Нормалното е крадливият Цвъ-Цвъ и еничарчето Николайчо Мл. да си подадат оставките.

Правилно.Докато не се премахнат двойните паспорти с двойни имена на българските изселници в Турция - да не ни допускат!

предлагам сега тиквата борисов да направи една магистрала до шенген и направо да си влеземе...

хи хи ще му помагам.....

Каква съдебна система?Тази дето обяви далаверата с апартаментите на Цоко за законни ли?

Цецко пак се наака

"... макар че по думите на Цветанов, не са имали смислени обяснения защо искат отлагане на българското и румънско членство в Шенген" - хайде холан, Цветанов ли мери смисъла на обясненията?! Е, тогава хептен ще хлътнем ...

...Византия, поробили българите и империята се сринала, появила се Османската империя , превзела българите и след около 500 г. яко мачкане на същите и тя се разпаднала, минало малко време и България попаднала под крилото на Третия райх, случайно и тя се разпаднала, Решили руснаците да ни вкарат в релси и ни взели под опеката на Съветската империя, ах каква изненада и тя се разпаднала. Решили едни хорица добре възпитани от поколения с мислите и традициите на тъмното средновековие и инквизицията да ни вземат , но не защото ги кефим а да станем буфер за всякаква измет от азия и африка та ни взели но частично, но все пак се намерили някои умни държави "като Кралица Беатрикс Нидерландска и бившата руска колония на фините), които се усетили навреме и решили да оставят за външна граница бившата австро-унгарска империя.

Най,най,най...бързи, генераторите на Герб за лъжи, измами и обещания

Не дразнете Бойко, че да не Ви се случи нещо на инат!

Май ББ беше казал, че оставало да се измаже кьошето на един кенеф на Кюлотина и сме готови за Шенген. И какво стана? Две години мажем, неизмазан кенеф комай не остана, а то проблемът не бил в самия кенеф, а в оня, дето го ползва за разни свои митничарски нужди, например. Ама кой да ти се сети ... И сега върви доказвай на холандеца защо си целият омазан ...

Тоя що така гледа.........

Никакво пускане на корумпирани анекдотични България, Румъния, Албания, Сърбия и прочее балкански недоносчета, в Европа. Докато не въведат ред в държавните си администрации, пропити от мошеници и крадци от висша проба, ненадминати словоблудци, душевни порнографи и откровени простаци. Върхът на диващината ще бъде, когато издигнат за президент на България и Турция едновременно. Нищо чудно и това да стане при този триумфна ориенталската ни простащина. Останете си сега при чалгата, пърцуцата и курвите... Пада ви се! Диванета!

Всяко зло за добро... Може да е за добро. Бълканските страни винаги са били заложник на различни европейски интереси в последното столетие ... и по- вече. Този път на Холандия и Финландия. И са излизали с достойнство.

Това е доказателството с какво око гледат хората от страни на нас. Ясно е ,че се уакахте Бойкооо ами вземи си ходи о време, че не е добре работата. НЕ погубвай до край България.

Абе що не махнете снимката на тоя?Може ли корумпиран престъпник да е шеф на МВР.Само да му видят снимката и отказ не за Шенген ами и за каквото и да било ще получим без каквито и да е обяснения.

Тази новина си беше много очаквана. България отдавна е в изолация. Бойко никъде не го канят, никой не идва и да му гостува. Нали имаше много приятели? Да, ама не. Изпълняването на технически изисквания няма как да ни гарантира членство в Шенген, така че докато не се научат да мислят и говорят Бойко и неговите тиквеничета, няма как да ни види света. Засега само ни се смеят...

Така е, Лора ! ... Но аз-лично каруцата-ми в калта няма да оставя ; Предполагам и Вие !

Ако каручката ти е с магаре, нямаш шанс. Най - много да се върнеш обратно.

Оставка на Цветанов! един приоритет имаше, нула резултат.... и що не помогна на Борисов да боядиса барачката на границата?! абе не става

приемането на булгаря в шенген би могло да стане при пълна консолидаця на усилята на пресидента на рбулгаря,ч1 нс и цялото общество!условие:да се изкорени политическата корупця, съдебната система-_независима!явно е необходима нова конститузя(не защото рзс иска това!).с този кабинет на милиционери това не може да се случи!!единят си купил 6 апартамента,другят се подозира за над 2 млр лв "отклонение средства от контрабанда"..!явно необходими са нови управляващи-компетентни и приемани с уважение в ец,н.пр. г-я кунева-номинее за пресидент!вярвам,че народът ни е мъдър и няма да допусне такава грешка! другото е дея вуе! *Съобщението е транслитерирано от системата. Моля, пишете на кирилица.

А какво, ние не внасяме ли семена и цветя от Холандия? Пълни са с бактерии и са пръскани с отровни химикали за да са по трайни.Трябва също да се изследват на границата докато увяхнат.Хайде холан!

айда,още им го лапайте на БГ висшите говеда..холандците,финландците или ескимосите ви са виновни?! напротив-целувайте ръцете техни!че ви казват право в очи как може да търпите такива тикви като тоя пъпеш на снимката-и това е от десетилетия?! абе вий ко си мислите-че хората не знаят аферите и разкритията и то точно за тия тикви горе-крадльовци на милиони,и не само неосъдени,даже и висши водачи????? срам и позор за България и за българите!!чакате от главните престъпници -НЕОСЪДЕНИ-да ви оправят и представят?? вие сте малоумни мазохисти!

Срам и позор за България са голяма част от българите, разсъждаващи по този начин. Няма време, променяй се българино! Огледай се в огледалото и добре се запомни! Отсреща те гледа най-големия ти враг - самият ти!

Най-големия враг сме си самите ний, защото избираме мутри да ни управляват..мислейки се че запада спи и вярва на "сълзите на нашите управляващи"...Когато ние сами се осъзнаем тогава и запада ще погледне с необходимото уважение на нас. А това как Франция и Германия "били" на наша страна за Шенген е шменти капели, просто Холандия го каза на глас това което мислят всички в ЕС и ги остави другите да се правят на "добри" по дипломатичен начин. Това че ЦЦ си приказва как Холандия "била в изолация"за кой ли път догазва тежеста на умствения му багаж.

Като ни управлявят една "мутра в АРМАНИ" и един физкултурник няма как да ни имат доверие нищо ,че ни викат congratulations.

Единственото решение в случая е спешно премиера да уволни безличната министърка на правосъдието Попова, след което Цветанов да поеме и този ресор, тъй като и без това единствено той само се изказва за правосъдната система и се вярва. Резултатът ще е голям! Съдебната система е си има силен говорител, който ще оценява и тръби за нещата, така както се очаква от Европа, хората ще ръкопляскат, тъй като ще чуват думи колко всичко се е подобрило и какви незапомнени успехи са постигнати, макар да на го усещат реално, но това последното е друг въпрос. С този ход безпроблемно ще прекрачим в Шанген.

Не би ли трябвало Правосъдието да бъде все пак в ръцете на правист(ка)/юрист(ка) ?! Звучите на добре-запозната -- защо-не Вие ?!

Не мога да разбера ИНАТЪТ на българското правителство: Било ясно, че няма да ни приемат в Шенген, но ние да кандидатстваме. За какво? Като е ясно, че няма да ни приемат е ясно, че няма смисъл и да кандидатстваме. Пък и за какво ни е да сме в шенгенското пространство? Ако само ще плащаме, за да охраняваме външната му граница - въобще не ни трябва. Да си я охраняват сами. Ние и без това толкова сме орязали разходната част на бюджета си, че тези пари, които ще спестим от охраната на външната им граница сега са ни добре дошли. Можем да ги използваме за нещо по-полезно за нас. Пък когато кажат, че ще ни приемат - тогава да кандидатстваме.

Пичове, не бъдете ориенталски комплексари: 1. Холандия е просто страната избрана да изрази мнението на Франция и Германия. 2. Не сме за Шенген с толкова корупция в държавния апарат. Честно казано това ще е катастрофа и за нас. Който не вярва да иде до Гърция - напълнила се е с негра и араби. 3. Западняците няма да ни уважават докато позволяваме да ни управлява мафията. Дали ще е БСП или ГЕРБ - няма значение. И двете са пипала на Мафията.

80% !!!!!!!!!!!!!!!!!от всички имигранти в ЕС са от държави ИЗВЪН ЕС ,И хората от ЕС почти не могат да пътуват,работят или да се позват от социалната система на ЕС -това е и в Англия,Германия,Холандия,Франция,Италия,България,Гърция -общо вече са вероятно не 60 млн ,а над 100 млн,като само в Англия са над 20 млн азиатците

...НЕ СЕ КОРКАИТЕ ....--2012 год. иде ПУШИ СВЕТКА ...че ни зафичи некаде .....???????

Като си оправим пътищата и махнем съборетините по граничните пунктове може и да ни пуснат. Скоро се прибирах от Англия с кола. Ами то на всякъде из Европа е чисто и подредено с хубави пътища. Като влезеш в България първо минаваш по скапания моста, после на Русе те посреща една огромна дупка, която заобикаляш и няколко ръждиви сгради от Бай Тошово време.. Ами как да ни приемат ? Ние не сме за там

Проблема не са толкова циганите, колкото корупцията в държавата ни. За няколко хиляди евро в България може да влезе всяка измет от целия свят. Независимо, че на границите имаме достатъчно техника не трябва да забравяме, че човек ръководи техниката, а знаем колко честни са нашите митничари и на кого плащат процент от заработеното. Знаем и това, че срещу този процент получават тотална протекция от управляващите. Знаем и за Лъчо Мозъка, които се караше на Нова ТВ да не излъчват предаване за някакъв "честен" митничар и реакцията на шефчето му - Биби !

влизат много от мургавите азиатци.Сега прочетох,че 1 млн цигани от Бангладеш били застрашени от " изчезване" и искат да си опазят културата ,която е застрашена от модернизацията на Бангладеш ,и във връзка с това жените на онези цигани които раждали средно 6 деца,а останалите жени -2 деца ,та именно жените на бангладешките цигани са глави на семейството и печелят хляба като "лечителки" ,докато мъжете си почиват в къщи,а децата учат занаята от майките си -напр с рог от крава да източат "мъртвата кръв" от кръста на болния от болки в кръста ..Вече хората не търсели услугите на тези "лечителки"-циганки .Наскоро дори удвоили заплатите в сектора на текстила и дрехите след дела за "робски труд"У нас, и в ЕС се внасят много дрехи,произведени в Бангладеш ,например като марка дрехи с договор с Лидъл ,продават се "добре" и в Англия ,защото няма друг избор в масовото ,но доста скъпо и грубо облекло .За сравнение английските масови дрехи са доста по-качествени и 2-3 пъти ПО-ЕВТИНИ ОТ АЗИАТСКИТЕ ,ОТ БАНГЛАДЕШ НАПР ИЛИ ИНДИЯ

част от мъжете на тези ЦИГАНИ от Бангладеш ,били учители в УЧИЛИЩА НА ЛОДКИ,но лодките се повредили И НЯМА КОЙ ДА ГИ ПОПРАВИ,ЗАТОВА СИ СТОЯЛИ ВКЪЩИ -СПОРЕД ДОЙЧЕ ВЕЛЕ ОНЛАЙН,А ПРЕДИ ОБИКАЛЯЛИ 90 СЕЛА -за лечение и образование

Европа ни отряза за Шенген. ??? ЗАЩО??? никой не иска да каже истинския отговор. а можеби е КоруЯ или ЦИГАНЯ и т.н.

Стандарта на живот е проблема г-да Управляващи!!! Докато заплатите се движат около 200 евро на месец все ще сме хора втора ръка. Какво очаквате от служители с такива доходи да пазят ШЕНГЕН ли? От това ги е страх Холандия и другите. От ГЛАДНИЦИТЕ !!!!!

"Неизпълнение означава, че дадена държава-членка не спазва своите задължения, произтичащи от правото на ЕС. Неизпълнението може да е резултат от извършено действие или от неизвършено такова. Държава означава държавата-членка, която нарушава правото на ЕС, независимо кой орган централен, регионален или местен, е отговорен за неизпълнението." От сайта на ЕК- прилагане правото на ЕС. България и Румъния са изпълнили критериите за членство в Шенген и държавите в ЕС са длъжни да вземат решение съобразно това има или няма изпълнение на критериите за членство в Шенген , а не да искат изпълнението на невписани в критериите изисквания! къде в критериите за членство на държава в ЕС има количествен и качествен показател, изразяващ намаляването на корупцията в държавата членка на Шенген? Всичко останало е двоен стандарт и оснбование за задействане на горецитираната процедура за нарушение на ЕС законодателство.

От това следва само едно това правителство от празноглавци трябва да си отиде и то на секундата!

Като не шенген - Великият Китай, със своята ГИГАНТСКА икономика е разперил обятията си и много български фирми се насочиха там, където ни е мястото! МариХоландците и разните му там безлични недоекспонирани картофчета и лаленца да се друсат, а на нас хич не ни пука за тяхното мнение. И без друго, и там скоро ще стане ЦИГАНОландия, и нищо няма да бъде в състояние да промени лавинообразната популация - в полза на "нашите".

Медиите са подложени на безпрецедентен натиск от управляващите от ГЕРБ и определено ксенофобска партия "Атака". Бойко Борисов, както и проектът ГЕРБ са продукт на успешните действия на кръга "Глобална България" и на всички онези подземни сили, застанали зад усилията на лидера на ГЕРБ да получи власт. В такъв аспект Бойко Борисов е медиен продукт, доколкото бизнесмените от ГЕРБ и техният антураж притежават основния пакет от акции в българските медии, тук се числят също главни редактори, коментатори, рекламодатели и пр.

Само драстични действия и мощна операция на държавата срещу престъпността и корупцията би променила нещата. Италия проведе "Чисти ръце' , а съседна Сърбия - "Сабя". В България се краде, краде много и повсевместно, рекета продължава с пълна сила, измамите - също. Няма осъден митничар, нито конфискувано митничарско имущество. Така е и с Гранична полиция. Големите престъпници са незасегнати. Лакеите им на средно ниво - също. Това се знае в ЕС, все пак тези харчат и крият огромните си пари там, а и виждат, как живеят децата им, докато следват в университетите из Европа

Не ми харесва и се дразня от пренебрежителното отношение за западните държави към нас, НО... корупция у нас има повече отколкото там и предпоставките за това ги казва по-долу Марин. С последното правителство пък нещата вместо да се подобряват, те значително се влошиха.

Дреме ми, че Педерландия и Нарколандия не ни ще в Шенген. Да си заврат по едно лале отзад.

Ами колкото и да ти е чудно, няма. Може да има на някакви нива, но в ежедневието никъде няма да се сблъскаш с корупция. Но за булгаристанеца това е нещо немислимо. А живота в "напушена" Холандия е несравнимо по- добър по всички показатели, отколкото този в България. Но вместо да си направим и нашия хубав, се правим на ощипани госпожици и се опитваме да се самоуспокоим, че и в други държави нещата са като в България. Е не са.

Хайде, стига - за мюсюлманите живота в Холандия е рай- могат да си носят бурките , имат си джамии, имат си правата на холансдки граждани- т.е. на воля да си пушат марихуана и др. наркотици, но съпруга ми така и за 6 дни пребиваваме в Амстредам никъде не е видял истински холандец по улиците:) Навсякъде жени с бурки и със мюсюлмански забрадки и бурки, а в "Амстердам Арена" в "Итс шоу тайм" 99% ОТ ПРИСЪСТВАЩИТЕ СА БИЛИ НАПУШЕНИ- ПОД ВЛИЯНИЕ НА ДРОГА :) На това е станал свидетел съпруга ми във прехвалената от Вас Холандия:)

Доста си нервиран/а (предвид показното ти присъствие), личи си, че водиш спокоен и чудесен живот в България .

Шарено ви е в мозъка, ама сам сте си виновен....Ами като според вас Холандия не е за "живеене" и е "по-зле" от колкото в България защо отидохте там????Всички знаем приказката за "лисицата и гроздето" така че нямаме нужда от вашата интерпретация..

При тази корупция и безнаказаност на мафиоти и крадливо забогатяли и политици и държавни слувители не сме за Шенген. Да си припомнят в ГЕРБ обещанията и преизборното говорене на тема възмездие и борба с престъпността и корупцията. Самият г-н Цветанов да си спомни случая, от който той се оплакваше, когато единия от Крокодилите уж беше извън страната по време на престъплението. Нито мутрите са в затвор или извън бизнеса, нито хотелите, сметките, палатите в чужбина на корумпирани чиновници са запорирани. Какво прави и Комисията за разкриване имущество от престъпна дейност последните месеци???

И от къде на къде ще ни пуснат в Шенген? Че с какво сме си подобрили ние състоянието че да ни пуснат. Нали ако това стане първите които ще се засилят на там ще са циганите, на второ място криминалните елементи и тн.. Нищо не сме изпълнили от това което са ни заложили, то само да смениш техниката и да наливаш пари не върши работа. Човешкия фактор трябва да бъде сменен. Корупцията пак си е на лице и не само тя! Така че в Европа не са толкова тъпи колкото някои си мислят!

като трите маймуни- ни чул ни видял ни казал. Та само преди две седмици гръмна скандала с кандидат президента на ГЕРБ и тримата от СОС. Подкуп. Корупция. Прокуратурата не разследва. Тия на Запад следят новините.