Коментари - Цветанов очаква да ни приемат в Шенген в ”следващ период” | Днес.dir.bg

Цветанов очаква да ни приемат в Шенген в ”следващ период”

Политическите решения не трябва да влияят на съвместната оперативна полицейска работа, която е в интерес на сигурността на ЕС, заяви вицепремиерът и министър на вътрешните работи в оставка Цветан Цветанов пред журналисти в Брюксел.

Обратно в новината

Коментари - Цветанов очаква да ни приемат в Шенген в ”следващ период” | Днес.dir.bg

Коментари

И това ще стане и това ще стане,някогаааааааа,но не сегааа!

Това изказване на ЦвЦв ми звучи като добре познатият виц - Тате щял да ми купи колело. Да ама някой друг път. Този не спря да бълва тъпотии.

ОПЕРАЦИЯ "ФАБРИКАТА" ОТ 1995 Г. ДО ДНЕС Бойко Борисов и ТИМ съдружници във фабрика за фалшиви цигари от Биволъ Четвъртък, 03 Февруари 2011 16:10 Преди няколко дни Цветан Цветанов се отчете за операция "Фабриката", при която бил разбит нелегален цех за производство на цигари, който според министъра можел да задоволи 1/3 (една трета) от консумацията на цигари без бандерол в страната. Няма да влизаме в подробностите на министерската математика, в която е изпусната една нула (не една трета, а една трийста част в най-добрия случай). Добре е обаче да се припомни една друга операция за разбиване на цех за нелегално производство на цигари, която би могла също да бъде кръстена "Фабриката". Тя се е състояла през март 1995 г. в Крайморие, както четем в пресата от това далечно време. Фирмата организирала производството е "Тео Интернационал", създадена през 1994 г. В нея са акционери следните лица: Бойко Борисов , Цветелина Бориславова, Румен Николов - Пашата, Ангел Бончев от "Литекс" и други по-малко известни люде. В края на 1995 г. Бойко Борисов и Пашата влизат в управителния съвет на фирмата, а след няколко месеца, през май 1996, като членове на борда ги заместват Иво Каменов от варненската групировка ТИМ и Недялко Кирезиев. След разкриването на нелегалната манифактура основателят и основен акционер Емил Райков забягва в чужбина. Няма данни да са разпитвани и привлечени под отговорност Бойко Борисов и Пашата.

rado_7_6@

Има ли информация в бивола за поправката ванко едно? Или за как така е похарчен ВНИМАНИЕ, ВНИМАНИЕ - ГОВОРИТЬ МОСКВА! - милиард и половина за гьол без дори да има договор?

Тия сите са у панделата,нали така каза предизборно Дон Боци а я му веруем-сериозен е човекот що каже е изпълнено.Виж сега средноевропейските доходи,процъвтяващата ни икономика,препълнената ни хазна.

да ако вас ви няма вече *Съобщението е транслитерирано от системата. Моля, пишете на кирилица.

Като безработен би трябвало някой да ми плати за отговора...но ще го минем "на ползу роду". Отговорът започва с един въпрос-жокер: Защо няма (не се возят) цигани метрото?... Ако можете да си отговорите на този въпрос, ще започнете да виждате и отговора/решението (макар и частично) на въпроса/проблема. Самата държава и ние всички допринасяме за шестващата циганизация. Първото неща, което общините и итституциите трябва да направят е да не създават да се възпроизвеждат условията (те.е мърлявото поддържане на градовете) - затова няма цигани в метрото: те виждат и усещат , че това не е тяхната среда и че няма да бъдат допуснати да си разиграват мангалската природа, защото там има безупречен ред и той се спазва!!! С други думи, стеснявайте периметъра , в който циганите намират естествените условия, за да се възпроизвеждат като цяло! Поддържайте ред и чистота и който не го спазва веднага да си понася последствията (со кротце со благо и со малко кютек, т.е. интгелигентно) е никой да на прави изключение. Началото се поставя с предупреждение: устно, знаци, убеждение...и постепенно морковът се заменя с тоягата. Има институти в тази държава, които се занимават с виртуални проблеми; има всякакъв вид и род полит-ПР-социал-психо - и - не - знам - какви си титуловани специалисти, но никой от тях не желае/не може (или не смее) да седне и да помисли като нормален човек как да решим съществува-щите проблеми. П.П. "Колко просто е всичко - възкликнал мъдрецът, след това тъжно добавил: Но именно поради това умът отказва да го приеме."

Аз пък очаквам теб повече да не те виждам в политиката. А по отношение на шенген все ми е тая дали ще ни приемат или не.

Всички говорят ,че пречката са циганите.Но никой не казва какъв е изхода.Те ще стават все по-вече и по- неграмотни.Кой ще ги издържа?Те все по-вече ще застрашават мирното съжителство.Никой не ги иска в Европа.ИЗХОД НЯМА.

Примитивният,малограмотен индивид е не толерантен.Не е вярно,че всички определят циганите,като единствена беда,но достатъчно много за да е обезпокоително.Проблемът с издръжката на хората в България далеч не засяга само циганите днес.Сред този етнос си има определено проблематика,но значителна част и българи и то прогресивно нарастваща също води до нрастване на негативни прояви в обществото.Изход има и той е да си върнем държамата от престъпните ни сънародници обсебили я и разграждащи я и да си я оправим.

Проблемът не е нито в Бойко, нито в ГЕРБ. Проблемът е в една част от хората, които въпреки откровеното ибрикчийстване върху всички нас, продължават да искат да участват в самоубийствения герберски уестърн!

След приемането на Цвъки и боса Борисов на групировката "Герб" в затвора ще ни приемат в Шенген.Ясно!

Не пропускай знаменателната фигура хер Флик,нещо го позабравихме и ще се измъкне гадинката с не малък принос за дереджето ни.

Кой ще ги вкара?Каквото пожелаеха САЩ и ЕС това става!Никой не може да ги пипне!

Стига се тези виртуални изпълнения. За какъв Шенген става дума (?! ) и каква и ползата от него, като държавата е в това състояние , в което е? Не е ли главната задача да си оправим нещата тук, във вътрешен план, а Шенген ще си дойде след това по естествен път! Продължаваме да слагаме коня зад каруцата и да разменяме местата на причина и следствие...а това не вещае нищо хубаво, ама - хич!

Вижте, не са проблем само циганите. Погледнете че цялата полиция и съдебна система са корумпирани. В Шенген се влиза само когато наистина ни имат доверие а не когато Цветанов ни лъже по телевизията.

Предлагам да се договорим с румънците да насочим потока бежанци от сирия и африканските страни към Германия Холандия и прочие.Ще им осигурим на бежанците коридор до тези страни,нека те да ги изхранват и да им се радват.Още повече че тези хора си идват с парите и си плащат за тази дейност.Гарантирам че декември всички ще вдигнат ръце и ще ни приемат.Холандци,Англичани,Германци и пр. са най-големите лицемери.

Блокират ни заради "сивото ни вещество". Циганите са последният им проблем! Умни сме и няма да ни допуснат- Трафиканти, Проституция, Банкови карти ... комунизмът е нищо пред посоченото и то не е всичко, а колко още Умения имаме!... А аз питам .Като сме толкова умни и на възлов кръстопът защо живеем толкова зле / не толкова добре. ? Виена/... отговор: Серем си едни други в устата!

И какво от това, че не са ни приели. С какво ще се промени нашия живот? По - добри емигранти ли ще станем като сме в Шенген? Ще ни дадат "по-високо" платена работа в Европа ли? Вместо аргати ще ни викат български аргати ли? Да им ева шенгена!

Чета част от последните коментари и ....Вярно, че и циганите допринесоха за имиджа ни, но нали и те са част от НАШЕТО си общество. Освен това не те докараха на власт Цвъко и Тиквоча! Щото корупцията ....не е от циганите, а от тия ГЕРБерасти!

тати каза, че ще ми купи колело, ама друг път

,...почвайте съграждането с китайците, циганите намаляват....

Брюксел е място за "бизнес" , а не за политика. Пресен пример Шамара, ами преди това Илиана Йотова , знайни и незнайни наши евродепутати. Ами ония стари пичове си казват:"А бе те сами се ебават!!! Ние само да гледаме ли?" Какво следва- няма и да питам....

Повече ме вълнува темата "Ваш мандат,ама друг път" отколкото Шенген "в следващ период" другарю милиционер.Ако си оправим къщичката ще ни е хубаво и тука, а по света ще си ходим на екскурзии,ние не но поне пра-пра внуците ни.Да изметем "гризачите" и да започнем най-сетне съграждането това вече ми е мечтата.

Балкански цървули! Грозно , мръсно, крадливо и ебли... племе !! Един "мургав" и понасмърдаващ българин ме /прекара/ прееб... !! и сега съм бясна и незадоволена ...

А ОСТАВАШЕ САМО ДА СЕ ИЗМАЖЕ ЕДНА СГРАДИЧКА..............ХЕХЕХЕХХЕХЕХХ .......ТИКВАТА И ЦВЪКИ СИ МИСЛЯТ ЧЕ КАТО ЛЪЖАТ И МАЖАТ ЕВРОПА ТЕ ЩЕ ИМ ПОВЯРВАТ КАТО НАС.......................НЕЕЕЕЕЕЕЕЕ ...........САМО ДЕЛЯНЧО МОЖЕ ДА ЛЪЖЕ ПОВЕЧЕ АМА НАЛИ И ДВАМАТА СТЕ ТИКВИ ....НАРОДА Е НА УЛИЦАТА ДА ТОЙ ВИ ПРОВАЛИ ЗАЩОТА НЯМА НИТО ИКОНОМИКА НИТО ЕНЕРГЕТИКА А И ТУРИЗМА СЕ ГОТВИ ЗА СТАЧКА .......................НАЙ-ПРОСТО ИЗВИНЕТЕ СА НА ХОРАТА И СЕ СКРИЙТЕ.

тиквите не са разбрали, че е трябвало да я измажат и от вътре.

предлагам нов референдум, против бг в шенген, защото само ни обиждат и само губим от това, ако не е така оборете ме.

Абсолютно! Да си вземат всички документчета, да си ги навият на фунийка и да си ги тикнат.......!!! Ние не сме втора ръка хора, дори напротив и няма да търпим това отношение!

напълно те подкрепям, това е начинът за по - добро бъдеще на бг, защо да се натискаме там където не ни искат и второ търпим само загуби, къде ни е суровенитета, те никога няма да позволят в бг да живеем така както преди мутренската престъпна демокрация, имаме русия имаме арабският свят те са нашето бъдеще европа винаги е мразила балканите, вижте историята и помислете дали не е така.

Блокират ни заради циганите, но си мият ръцете с корупцията - и какво като има корупция, все едно Меркел не знае как германската фирма РВЕ ни завлачи със стотици милиони евро в комбина със комунделите от БСП покрай проекта Белене...обаче тази корупция не и пречи на германците и ЕС нали, защото и те печелят от нея а плащат всички българи... Двуличие и лицемерие на максимум от нашите евро "приятели"...

Всички държави са пъстри по етноси! Китай има 56 етноса, вкл. цигани!Политиците са тези, които се грижат за етносите!Бай Тошо беше добър политик!Осигури работа, хляб,образование, самочувствие на всички Бг граждани! След 89 г. обаче, алчните ни политици станаха най-големите крадци по мащаб! Награбиха общодържавното и оставиха хиляди българи и етноси без препитание!Какво му остава на изритания отвсякъде? Да умре поради почтеността си; да краде тук, или да иде в чужбина да работи/краде там, за да съществува! По законите на Природата- създала народите, всяка нация има свойте умни/способни и не толкова умни, но, ВСЕКИ ЧОВЕК, ИМА ПРАВО НА СЪЩЕСТВУВАНИЕ И ТРУД! ОРГАНИЗАЦИЯТА НА ЖИВОТ И ТРУД В ОБЩЕСТВОТО, ЗАВИСИ ЕДИНСТВЕНО ОТ АКЪЛА НА УПРАВЛЯВАЩИТЕ ПО СВЕТА ПОЛИТИЦИ!

На мен ми е унизителна,мои сънародници жалко да се оправдават с циганите.Холандия е пълна с африканци.Португалия с бразилци,така е и по скандинавски страни,Франция,Германия също.Изопачават се истинските причини - мизерия,престъпност,а те нямат етническа основа,а масова основа при нас BG-гражданите.Крадене на коли,търговия с наркотици и плът,източване на социална система-това само циганска запазена марка ли е.Не достойно и примитивно е да се оправдаваме с различните,а едно държава не сме кадърни да си направим,години наред точно подобни нам "българи" ни връткат,мамят и грабят.Единствено другарят Костов да ме прощава ако съм го обидил за етноса му,но не и подценил за участието в разрухата на държавата.

Че циганите са използвани за източване и дестабилизиране на държавата! Ето това трябва да проумеете и ще разберете на къде отиват нещата! Кой миклите , че им бута в ръцете Корана и се опитва да ги приобщава към исляма и да ги настройва с/у българите (защото тъкмо това се случва от доста време), а ние спим?!

Неправ! В държавите, които цитираш има закони и всички ги спазват (или са принудени да ги спазват). Питам (и не искам отговор - като старшината на ротата), защо полицията (държавата като цяло) не смее да предприеме нищо с/у циганските изстъпления и битието , което си извоюваха да бъдат над законите и над правилата , които спазват останалите граждани?! Смяташ ли, че това е случайно?! Или си като шопа, дето викал, че най-мрази да мисли?

Вън Лидъл,Айкиа,Кауфланд,,Данон,ЕРПта и т.н.... Не на вноса на плодове,зеленчуци,меса,алкохоли и пр. освен от Балканските ни съседи. Отваряне незабавно на реактори 3 и 4. Създаване на Балкански икономически кръг в самият Европейски съюз.... За 10 - 20 години сме отсвирили Запада и като идем при тях ще ни гледат като равни . Все още има начини за промяна на статуквото. В противен случай ще сме винаги последни щото за да станем предпоследни някои друг трябва да потъне подолу от нас.

Обаче тряа да заиграе сопата първо, че мат'риала май вече не стаа за бач. То да н'ти й соца? Пък и хамерите сал туй чакат, та да на зачагарят по кратуните. Нали са ни новият господар, се пак?!

едно не разбирам, гърците ги лъгаха и продъляват да лъят европеиските институции, и за това им дават пари, а ние се стремим да им играем по свирката и за това получаваме насмешка и порицние, аз питам докога ще позволим да ни третират като боклуци тези дето са откривателите на всички измами докога ще казваме че вината е наша.. писнами от този живот на хартия, маината им на шенген и преди сме живели по-добре и не сме били в шенген.

Шенген, в някой друг живот.

Мангалите ни отрязаха пътя за шенген.Всички сме под един знаменател- българи.

От догодина всички мангали поне с едно висше образование 5% от тях професори и доценти.Тогава ще ги видим Шингенците къде ще мърдат.

Следващ период - на кукуво лято

Благодарение на мангустите и бандитите, които ни изграждат образ в цивилизования свят

ИНТЕЛЕКТУАЛНО СКОПЕНАТА НАЦИЯ ИМА ТЪЖНО БИТИЕ.

да се намери работа за мангалите в селското стопанство и това е решението. Работа и никакви или малко детски след трето дете. За майчинство след трето дете също трябва да има ограничение - по-къс срок примерно. Повече от 3 деца да имат само богатите. Детски за всички деца. Трайно безработни не трябва да съществъват, поне не и чрез помощи. Енергийна помощ - глупост, работа в гората да сече законно и толкова.

Тоя не беше ли подал оставка? Как така за престъпността е подал оставка (по неговите думи - 20% увеличение на престъпленията в София), а за държавната лапачка и командировчици - не е?

Каквото можах, направих.

не очаквахме повече от вас де. Малко се пооляхте с калинковщина и калпавотия ама това е - народни избранници.

И за пореден път няма да ни приемат, колкото и да се кълнем, че сме изпълнили техническите критерии. Изпълнението на тези технически критерии е една огромна и нагла лъжа, както показва разследването на Александър Леви, публикувано във френското списание L'Express през септември 2011 г. В България съществува екстериториално пристанище - нефтеният терминал Росенец, харизан на Лукойл. Той не се охранява от Гранична полиция. Охранява се от руска фирма по сигурността. От няколко месеца и Агенция "Митници" няма представител на място. През този анклав могат да влизат и излизат контрабандно не само стоки, но и хора. Примерно да влизат поръчкови убийци или да излизат, след като са си свършили мократа работа в някоя страна от шенгенското пространство. В медиите обаче има омерта. За Росенец - нито дума. Никой, никога не зададе на Цветанов въпроса защо шенгенската информационна система (ШИС -СИРЕНЕ) не покрива пристанище Росенец. Защо държавата се е оттеглила от него и е поверила ключов за националната сигурност обект на чужда компания?

Цецо, защо и този ваш балон се спука, физкултурнико? В Шенген приемат ли юначаги с 6 апартамента, придобити от човек на твоите години с едната държавна заплата (или със соц.пенсиите на родителите)? Кога ще си кажеш, партийни "касиерю", за гербаджийския натиск върху бизнеса (закрила срещу пари за партията) 60:40 - от печалбите на фирмата 60 за партията, 40 за фирмата? Шенген за гербаджийския мутробарок? Мисията невъзможна!

Костов е виновен

Велики демократи!!!А не кажат в прав текст какъв е проблема-"МАНГ..ЛИ"!!!

много ги въздигаш кажи си направо ЦИГАНИ

Хората в ЕС отъждяствяват българския и румънския народ с циганите. Това племе е удобно за гласоподавател срещу заплащане, но за всичко останало тегли държавата назад.

има много цигани със занаят в строителството и музиката и работят добре, много български фондации ползват средства от фондовете за циганите, но крадат парите

И сторителството им на циганите като останалата работа - циганска. Бях хванал едни мангали да поработят малко в строителството. В бетона, за да не се занимават много много бяха нахвърляли тухли. После трябваше да разбивам и да водя други майстори. Не му ли висиш на главата на мангала почва да върши цигании.

Нещата са безкрайно прости: В Европейския Съюз не щат мутрите на Бойко Борисов и заради това ни отрязаха. Ще ни приемат, когато имаме правителство с участието на Иван Костов и Надежда Нейнски! P.S.: В противен случай, дори и през 2053 година няма да видим никакъв Шенген и ще сме най-бедната страна в Европа (в момента Албания ни изпреварва!)

да върнем Костов да върне на България това дето разпродаде за няколко процента от цената му. Добро наказание ама има и по-добро - пандиза.

Ма реформирайте си системата си на социално подпомагане. Не давайте на тези които не са работили примерно 3 години законно и готовоо. Тогава ще идват хора само за да работят и учат. Много е просто, но да поставяте двойни критерии значи да подкопавате основите на ЕС - основен принцип е свободно движение на хора и има критерии, но не еднакви за всички.

Така нареченото влизане в Шенген на никой обикновен българин, не е необходимо. Както и влизането ни в ЕС, не доведе до нищо добро за обикновенните хора. Напечелиха се всички, които вече си бяха богати и изпокрадаха мангизити от еврофондовете, вдигнаха се многократно цените, но не и стандарта на живот. Държвата България само плаща вноски, но получава многократно по-малко. Същата работа и със Шенген.

Напротив: Необходимо ти е за да не плащаш глобите за които другаря Мутробойко си мълчи. Питай го, що не го питаш? Защо си толкова беден и гладен? Защото плащаме глоби. И защото има корупция. И дори за асфалт не остават пари - остават но много малко. Истината боли, но по-добре я приеми!

Ама аз нито съм бедна, нито съм гладна. Емигрантите живеят бедно и гладно и слугуват на боклуците, не аз. Тук си ми е добре. Така,че не ми трябва Шенген, нито ЕС. Хайде със здраве на миячите на чинии извън България...)))

ще дойде да ти прави добро бе. Боклуците и мизерията и мръсотията по улиците и неугледните околоблокови пространства и те са ни от ЕС нали. Нищо общо нямаме.

Господа европейци четете историята и целувайте краката и ръцете на българите ,които десетилетия са възпирали османските орди към западна европа.Ако не беше тази яросна съпротива ,сега всички щяхте да сте с шалвари и фереджета.

Абе я вземи се засрами малко бе! Кой ще ти целува миризливите гъбясали крака? Виж къде е сега Турция къде сме ние! Бас ловя, че в България сега има повече шалвари (главно по Родопите) отколкото в Турция!

Какви османски орди сме възпирали към Западна Европа. За каква яросна съпротива говориш. Та един колос като Левски не е имало кой да го погребе. Ние сме единствена страна в Европа, която се управлява от полуграмотни мутрафони.

от битката при Черномен до падането на България са 25 години. Голяма спирачка ще знаеш. И то кой води въпросната битка? Стига исторически популизъм. В Турция днес заплатите са двойни та да ни е яд още повече. Свободни ама калпави.

Влизането в шенгенската зона е наистина техническа операция, от която произтичат много политически последствия за ЕС. Заради Цвинокио и свързаните с него и не само с него корумпирани политици, като почнеш от президентството и стигнеш до кмета на село Мухонасрано, всички имат само една мисъл в тъпите тикви:"Ти на мен ми дай Солунската митница, пък..." Именно за това ЕС не пуска тези "браточки" близо до тях, а Алеко Константинов си остава все тъй адски и напълно актуален.

Абсолютно съм съгласен с твоето мнение, най-после да намеря един човек който да си използва мозъка! Браво! Само едно уточнение да внеса: Алековия бай Ганьо в днешно време е увеличен многократно от последвалите 45 години див болшевишки комунизъм от съветски тип!

комунистите в страната постигнаха една от целите си по приемането в ЕС - някой друг да се "грижи" за нерешените въпроси тук. Ето, цигански набези ни представляват навън. Извод - българите са втора ръка хора. Последици - Къде сте тръгнали за по-достойно заплащане, стойте си тук и се правете на по-ниски от тревата. Ние ще си отидем, но демагогията в тази страна няма да свърши. Това се вижда и от яхването на протестите.

Аз пък очаквам ЦЦ, ББ,бандюги и всички мангали да продължават спокойно да си щъкат из Европа, всички завършили средно образование еднопосочно да минават Шенгенското пространство, а всички останали като мене да продължават да ги държат в БГ и да им тровят живота ако искат да отидат дори до Румъния Турция или Гърия.

Те са луди европейците да ни "отърват" от мангасарите...вяраш ли си ?

тате каза ,че ще ми купи колело,ама..........друг път!!нищо друго не ви остава, освен да си изберете главочите от герб още един мандат!!

"Човекът с БМВ-то в Сливен е с психически отклонения". Евала, гербери! Вие сте първите, които успяхте даже и лудите да побъркате!

Коментари - Цветанов очаква да ни приемат в Шенген в ”следващ период” | Днес.dir.bg

Цветанов очаква да ни приемат в Шенген в ”следващ период”

Политическите решения не трябва да влияят на съвместната оперативна полицейска работа, която е в интерес на сигурността на ЕС, заяви вицепремиерът и министър на вътрешните работи в оставка Цветан Цветанов пред журналисти в Брюксел.

Обратно в новината

Коментари - Цветанов очаква да ни приемат в Шенген в ”следващ период” | Днес.dir.bg

Коментари

И това ще стане и това ще стане,някогаааааааа,но не сегааа!

Това изказване на ЦвЦв ми звучи като добре познатият виц - Тате щял да ми купи колело. Да ама някой друг път. Този не спря да бълва тъпотии.

ОПЕРАЦИЯ "ФАБРИКАТА" ОТ 1995 Г. ДО ДНЕС Бойко Борисов и ТИМ съдружници във фабрика за фалшиви цигари от Биволъ Четвъртък, 03 Февруари 2011 16:10 Преди няколко дни Цветан Цветанов се отчете за операция "Фабриката", при която бил разбит нелегален цех за производство на цигари, който според министъра можел да задоволи 1/3 (една трета) от консумацията на цигари без бандерол в страната. Няма да влизаме в подробностите на министерската математика, в която е изпусната една нула (не една трета, а една трийста част в най-добрия случай). Добре е обаче да се припомни една друга операция за разбиване на цех за нелегално производство на цигари, която би могла също да бъде кръстена "Фабриката". Тя се е състояла през март 1995 г. в Крайморие, както четем в пресата от това далечно време. Фирмата организирала производството е "Тео Интернационал", създадена през 1994 г. В нея са акционери следните лица: Бойко Борисов , Цветелина Бориславова, Румен Николов - Пашата, Ангел Бончев от "Литекс" и други по-малко известни люде. В края на 1995 г. Бойко Борисов и Пашата влизат в управителния съвет на фирмата, а след няколко месеца, през май 1996, като членове на борда ги заместват Иво Каменов от варненската групировка ТИМ и Недялко Кирезиев. След разкриването на нелегалната манифактура основателят и основен акционер Емил Райков забягва в чужбина. Няма данни да са разпитвани и привлечени под отговорност Бойко Борисов и Пашата.

rado_7_6@

Има ли информация в бивола за поправката ванко едно? Или за как така е похарчен ВНИМАНИЕ, ВНИМАНИЕ - ГОВОРИТЬ МОСКВА! - милиард и половина за гьол без дори да има договор?

Тия сите са у панделата,нали така каза предизборно Дон Боци а я му веруем-сериозен е човекот що каже е изпълнено.Виж сега средноевропейските доходи,процъвтяващата ни икономика,препълнената ни хазна.

да ако вас ви няма вече *Съобщението е транслитерирано от системата. Моля, пишете на кирилица.

Като безработен би трябвало някой да ми плати за отговора...но ще го минем "на ползу роду". Отговорът започва с един въпрос-жокер: Защо няма (не се возят) цигани метрото?... Ако можете да си отговорите на този въпрос, ще започнете да виждате и отговора/решението (макар и частично) на въпроса/проблема. Самата държава и ние всички допринасяме за шестващата циганизация. Първото неща, което общините и итституциите трябва да направят е да не създават да се възпроизвеждат условията (те.е мърлявото поддържане на градовете) - затова няма цигани в метрото: те виждат и усещат , че това не е тяхната среда и че няма да бъдат допуснати да си разиграват мангалската природа, защото там има безупречен ред и той се спазва!!! С други думи, стеснявайте периметъра , в който циганите намират естествените условия, за да се възпроизвеждат като цяло! Поддържайте ред и чистота и който не го спазва веднага да си понася последствията (со кротце со благо и со малко кютек, т.е. интгелигентно) е никой да на прави изключение. Началото се поставя с предупреждение: устно, знаци, убеждение...и постепенно морковът се заменя с тоягата. Има институти в тази държава, които се занимават с виртуални проблеми; има всякакъв вид и род полит-ПР-социал-психо - и - не - знам - какви си титуловани специалисти, но никой от тях не желае/не може (или не смее) да седне и да помисли като нормален човек как да решим съществува-щите проблеми. П.П. "Колко просто е всичко - възкликнал мъдрецът, след това тъжно добавил: Но именно поради това умът отказва да го приеме."

Аз пък очаквам теб повече да не те виждам в политиката. А по отношение на шенген все ми е тая дали ще ни приемат или не.

Всички говорят ,че пречката са циганите.Но никой не казва какъв е изхода.Те ще стават все по-вече и по- неграмотни.Кой ще ги издържа?Те все по-вече ще застрашават мирното съжителство.Никой не ги иска в Европа.ИЗХОД НЯМА.

Примитивният,малограмотен индивид е не толерантен.Не е вярно,че всички определят циганите,като единствена беда,но достатъчно много за да е обезпокоително.Проблемът с издръжката на хората в България далеч не засяга само циганите днес.Сред този етнос си има определено проблематика,но значителна част и българи и то прогресивно нарастваща също води до нрастване на негативни прояви в обществото.Изход има и той е да си върнем държамата от престъпните ни сънародници обсебили я и разграждащи я и да си я оправим.

Проблемът не е нито в Бойко, нито в ГЕРБ. Проблемът е в една част от хората, които въпреки откровеното ибрикчийстване върху всички нас, продължават да искат да участват в самоубийствения герберски уестърн!

След приемането на Цвъки и боса Борисов на групировката "Герб" в затвора ще ни приемат в Шенген.Ясно!

Не пропускай знаменателната фигура хер Флик,нещо го позабравихме и ще се измъкне гадинката с не малък принос за дереджето ни.

Кой ще ги вкара?Каквото пожелаеха САЩ и ЕС това става!Никой не може да ги пипне!

Стига се тези виртуални изпълнения. За какъв Шенген става дума (?! ) и каква и ползата от него, като държавата е в това състояние , в което е? Не е ли главната задача да си оправим нещата тук, във вътрешен план, а Шенген ще си дойде след това по естествен път! Продължаваме да слагаме коня зад каруцата и да разменяме местата на причина и следствие...а това не вещае нищо хубаво, ама - хич!

Вижте, не са проблем само циганите. Погледнете че цялата полиция и съдебна система са корумпирани. В Шенген се влиза само когато наистина ни имат доверие а не когато Цветанов ни лъже по телевизията.

Предлагам да се договорим с румънците да насочим потока бежанци от сирия и африканските страни към Германия Холандия и прочие.Ще им осигурим на бежанците коридор до тези страни,нека те да ги изхранват и да им се радват.Още повече че тези хора си идват с парите и си плащат за тази дейност.Гарантирам че декември всички ще вдигнат ръце и ще ни приемат.Холандци,Англичани,Германци и пр. са най-големите лицемери.

Блокират ни заради "сивото ни вещество". Циганите са последният им проблем! Умни сме и няма да ни допуснат- Трафиканти, Проституция, Банкови карти ... комунизмът е нищо пред посоченото и то не е всичко, а колко още Умения имаме!... А аз питам .Като сме толкова умни и на възлов кръстопът защо живеем толкова зле / не толкова добре. ? Виена/... отговор: Серем си едни други в устата!

И какво от това, че не са ни приели. С какво ще се промени нашия живот? По - добри емигранти ли ще станем като сме в Шенген? Ще ни дадат "по-високо" платена работа в Европа ли? Вместо аргати ще ни викат български аргати ли? Да им ева шенгена!

Чета част от последните коментари и ....Вярно, че и циганите допринесоха за имиджа ни, но нали и те са част от НАШЕТО си общество. Освен това не те докараха на власт Цвъко и Тиквоча! Щото корупцията ....не е от циганите, а от тия ГЕРБерасти!

тати каза, че ще ми купи колело, ама друг път

,...почвайте съграждането с китайците, циганите намаляват....

Брюксел е място за "бизнес" , а не за политика. Пресен пример Шамара, ами преди това Илиана Йотова , знайни и незнайни наши евродепутати. Ами ония стари пичове си казват:"А бе те сами се ебават!!! Ние само да гледаме ли?" Какво следва- няма и да питам....

Повече ме вълнува темата "Ваш мандат,ама друг път" отколкото Шенген "в следващ период" другарю милиционер.Ако си оправим къщичката ще ни е хубаво и тука, а по света ще си ходим на екскурзии,ние не но поне пра-пра внуците ни.Да изметем "гризачите" и да започнем най-сетне съграждането това вече ми е мечтата.

Балкански цървули! Грозно , мръсно, крадливо и ебли... племе !! Един "мургав" и понасмърдаващ българин ме /прекара/ прееб... !! и сега съм бясна и незадоволена ...

А ОСТАВАШЕ САМО ДА СЕ ИЗМАЖЕ ЕДНА СГРАДИЧКА..............ХЕХЕХЕХХЕХЕХХ .......ТИКВАТА И ЦВЪКИ СИ МИСЛЯТ ЧЕ КАТО ЛЪЖАТ И МАЖАТ ЕВРОПА ТЕ ЩЕ ИМ ПОВЯРВАТ КАТО НАС.......................НЕЕЕЕЕЕЕЕЕ ...........САМО ДЕЛЯНЧО МОЖЕ ДА ЛЪЖЕ ПОВЕЧЕ АМА НАЛИ И ДВАМАТА СТЕ ТИКВИ ....НАРОДА Е НА УЛИЦАТА ДА ТОЙ ВИ ПРОВАЛИ ЗАЩОТА НЯМА НИТО ИКОНОМИКА НИТО ЕНЕРГЕТИКА А И ТУРИЗМА СЕ ГОТВИ ЗА СТАЧКА .......................НАЙ-ПРОСТО ИЗВИНЕТЕ СА НА ХОРАТА И СЕ СКРИЙТЕ.

тиквите не са разбрали, че е трябвало да я измажат и от вътре.

предлагам нов референдум, против бг в шенген, защото само ни обиждат и само губим от това, ако не е така оборете ме.

Абсолютно! Да си вземат всички документчета, да си ги навият на фунийка и да си ги тикнат.......!!! Ние не сме втора ръка хора, дори напротив и няма да търпим това отношение!

напълно те подкрепям, това е начинът за по - добро бъдеще на бг, защо да се натискаме там където не ни искат и второ търпим само загуби, къде ни е суровенитета, те никога няма да позволят в бг да живеем така както преди мутренската престъпна демокрация, имаме русия имаме арабският свят те са нашето бъдеще европа винаги е мразила балканите, вижте историята и помислете дали не е така.

Блокират ни заради циганите, но си мият ръцете с корупцията - и какво като има корупция, все едно Меркел не знае как германската фирма РВЕ ни завлачи със стотици милиони евро в комбина със комунделите от БСП покрай проекта Белене...обаче тази корупция не и пречи на германците и ЕС нали, защото и те печелят от нея а плащат всички българи... Двуличие и лицемерие на максимум от нашите евро "приятели"...

Всички държави са пъстри по етноси! Китай има 56 етноса, вкл. цигани!Политиците са тези, които се грижат за етносите!Бай Тошо беше добър политик!Осигури работа, хляб,образование, самочувствие на всички Бг граждани! След 89 г. обаче, алчните ни политици станаха най-големите крадци по мащаб! Награбиха общодържавното и оставиха хиляди българи и етноси без препитание!Какво му остава на изритания отвсякъде? Да умре поради почтеността си; да краде тук, или да иде в чужбина да работи/краде там, за да съществува! По законите на Природата- създала народите, всяка нация има свойте умни/способни и не толкова умни, но, ВСЕКИ ЧОВЕК, ИМА ПРАВО НА СЪЩЕСТВУВАНИЕ И ТРУД! ОРГАНИЗАЦИЯТА НА ЖИВОТ И ТРУД В ОБЩЕСТВОТО, ЗАВИСИ ЕДИНСТВЕНО ОТ АКЪЛА НА УПРАВЛЯВАЩИТЕ ПО СВЕТА ПОЛИТИЦИ!

На мен ми е унизителна,мои сънародници жалко да се оправдават с циганите.Холандия е пълна с африканци.Португалия с бразилци,така е и по скандинавски страни,Франция,Германия също.Изопачават се истинските причини - мизерия,престъпност,а те нямат етническа основа,а масова основа при нас BG-гражданите.Крадене на коли,търговия с наркотици и плът,източване на социална система-това само циганска запазена марка ли е.Не достойно и примитивно е да се оправдаваме с различните,а едно държава не сме кадърни да си направим,години наред точно подобни нам "българи" ни връткат,мамят и грабят.Единствено другарят Костов да ме прощава ако съм го обидил за етноса му,но не и подценил за участието в разрухата на държавата.

Че циганите са използвани за източване и дестабилизиране на държавата! Ето това трябва да проумеете и ще разберете на къде отиват нещата! Кой миклите , че им бута в ръцете Корана и се опитва да ги приобщава към исляма и да ги настройва с/у българите (защото тъкмо това се случва от доста време), а ние спим?!

Неправ! В държавите, които цитираш има закони и всички ги спазват (или са принудени да ги спазват). Питам (и не искам отговор - като старшината на ротата), защо полицията (държавата като цяло) не смее да предприеме нищо с/у циганските изстъпления и битието , което си извоюваха да бъдат над законите и над правилата , които спазват останалите граждани?! Смяташ ли, че това е случайно?! Или си като шопа, дето викал, че най-мрази да мисли?

Вън Лидъл,Айкиа,Кауфланд,,Данон,ЕРПта и т.н.... Не на вноса на плодове,зеленчуци,меса,алкохоли и пр. освен от Балканските ни съседи. Отваряне незабавно на реактори 3 и 4. Създаване на Балкански икономически кръг в самият Европейски съюз.... За 10 - 20 години сме отсвирили Запада и като идем при тях ще ни гледат като равни . Все още има начини за промяна на статуквото. В противен случай ще сме винаги последни щото за да станем предпоследни някои друг трябва да потъне подолу от нас.

Обаче тряа да заиграе сопата първо, че мат'риала май вече не стаа за бач. То да н'ти й соца? Пък и хамерите сал туй чакат, та да на зачагарят по кратуните. Нали са ни новият господар, се пак?!

едно не разбирам, гърците ги лъгаха и продъляват да лъят европеиските институции, и за това им дават пари, а ние се стремим да им играем по свирката и за това получаваме насмешка и порицние, аз питам докога ще позволим да ни третират като боклуци тези дето са откривателите на всички измами докога ще казваме че вината е наша.. писнами от този живот на хартия, маината им на шенген и преди сме живели по-добре и не сме били в шенген.

Шенген, в някой друг живот.

Мангалите ни отрязаха пътя за шенген.Всички сме под един знаменател- българи.

От догодина всички мангали поне с едно висше образование 5% от тях професори и доценти.Тогава ще ги видим Шингенците къде ще мърдат.

Следващ период - на кукуво лято

Благодарение на мангустите и бандитите, които ни изграждат образ в цивилизования свят

ИНТЕЛЕКТУАЛНО СКОПЕНАТА НАЦИЯ ИМА ТЪЖНО БИТИЕ.

да се намери работа за мангалите в селското стопанство и това е решението. Работа и никакви или малко детски след трето дете. За майчинство след трето дете също трябва да има ограничение - по-къс срок примерно. Повече от 3 деца да имат само богатите. Детски за всички деца. Трайно безработни не трябва да съществъват, поне не и чрез помощи. Енергийна помощ - глупост, работа в гората да сече законно и толкова.

Тоя не беше ли подал оставка? Как така за престъпността е подал оставка (по неговите думи - 20% увеличение на престъпленията в София), а за държавната лапачка и командировчици - не е?

Каквото можах, направих.

не очаквахме повече от вас де. Малко се пооляхте с калинковщина и калпавотия ама това е - народни избранници.

И за пореден път няма да ни приемат, колкото и да се кълнем, че сме изпълнили техническите критерии. Изпълнението на тези технически критерии е една огромна и нагла лъжа, както показва разследването на Александър Леви, публикувано във френското списание L'Express през септември 2011 г. В България съществува екстериториално пристанище - нефтеният терминал Росенец, харизан на Лукойл. Той не се охранява от Гранична полиция. Охранява се от руска фирма по сигурността. От няколко месеца и Агенция "Митници" няма представител на място. През този анклав могат да влизат и излизат контрабандно не само стоки, но и хора. Примерно да влизат поръчкови убийци или да излизат, след като са си свършили мократа работа в някоя страна от шенгенското пространство. В медиите обаче има омерта. За Росенец - нито дума. Никой, никога не зададе на Цветанов въпроса защо шенгенската информационна система (ШИС -СИРЕНЕ) не покрива пристанище Росенец. Защо държавата се е оттеглила от него и е поверила ключов за националната сигурност обект на чужда компания?

Цецо, защо и този ваш балон се спука, физкултурнико? В Шенген приемат ли юначаги с 6 апартамента, придобити от човек на твоите години с едната държавна заплата (или със соц.пенсиите на родителите)? Кога ще си кажеш, партийни "касиерю", за гербаджийския натиск върху бизнеса (закрила срещу пари за партията) 60:40 - от печалбите на фирмата 60 за партията, 40 за фирмата? Шенген за гербаджийския мутробарок? Мисията невъзможна!

Костов е виновен

Велики демократи!!!А не кажат в прав текст какъв е проблема-"МАНГ..ЛИ"!!!

много ги въздигаш кажи си направо ЦИГАНИ

Хората в ЕС отъждяствяват българския и румънския народ с циганите. Това племе е удобно за гласоподавател срещу заплащане, но за всичко останало тегли държавата назад.

има много цигани със занаят в строителството и музиката и работят добре, много български фондации ползват средства от фондовете за циганите, но крадат парите

И сторителството им на циганите като останалата работа - циганска. Бях хванал едни мангали да поработят малко в строителството. В бетона, за да не се занимават много много бяха нахвърляли тухли. После трябваше да разбивам и да водя други майстори. Не му ли висиш на главата на мангала почва да върши цигании.

Нещата са безкрайно прости: В Европейския Съюз не щат мутрите на Бойко Борисов и заради това ни отрязаха. Ще ни приемат, когато имаме правителство с участието на Иван Костов и Надежда Нейнски! P.S.: В противен случай, дори и през 2053 година няма да видим никакъв Шенген и ще сме най-бедната страна в Европа (в момента Албания ни изпреварва!)

да върнем Костов да върне на България това дето разпродаде за няколко процента от цената му. Добро наказание ама има и по-добро - пандиза.

Ма реформирайте си системата си на социално подпомагане. Не давайте на тези които не са работили примерно 3 години законно и готовоо. Тогава ще идват хора само за да работят и учат. Много е просто, но да поставяте двойни критерии значи да подкопавате основите на ЕС - основен принцип е свободно движение на хора и има критерии, но не еднакви за всички.

Така нареченото влизане в Шенген на никой обикновен българин, не е необходимо. Както и влизането ни в ЕС, не доведе до нищо добро за обикновенните хора. Напечелиха се всички, които вече си бяха богати и изпокрадаха мангизити от еврофондовете, вдигнаха се многократно цените, но не и стандарта на живот. Държвата България само плаща вноски, но получава многократно по-малко. Същата работа и със Шенген.

Напротив: Необходимо ти е за да не плащаш глобите за които другаря Мутробойко си мълчи. Питай го, що не го питаш? Защо си толкова беден и гладен? Защото плащаме глоби. И защото има корупция. И дори за асфалт не остават пари - остават но много малко. Истината боли, но по-добре я приеми!

Ама аз нито съм бедна, нито съм гладна. Емигрантите живеят бедно и гладно и слугуват на боклуците, не аз. Тук си ми е добре. Така,че не ми трябва Шенген, нито ЕС. Хайде със здраве на миячите на чинии извън България...)))

ще дойде да ти прави добро бе. Боклуците и мизерията и мръсотията по улиците и неугледните околоблокови пространства и те са ни от ЕС нали. Нищо общо нямаме.

Господа европейци четете историята и целувайте краката и ръцете на българите ,които десетилетия са възпирали османските орди към западна европа.Ако не беше тази яросна съпротива ,сега всички щяхте да сте с шалвари и фереджета.

Абе я вземи се засрами малко бе! Кой ще ти целува миризливите гъбясали крака? Виж къде е сега Турция къде сме ние! Бас ловя, че в България сега има повече шалвари (главно по Родопите) отколкото в Турция!

Какви османски орди сме възпирали към Западна Европа. За каква яросна съпротива говориш. Та един колос като Левски не е имало кой да го погребе. Ние сме единствена страна в Европа, която се управлява от полуграмотни мутрафони.

от битката при Черномен до падането на България са 25 години. Голяма спирачка ще знаеш. И то кой води въпросната битка? Стига исторически популизъм. В Турция днес заплатите са двойни та да ни е яд още повече. Свободни ама калпави.

Влизането в шенгенската зона е наистина техническа операция, от която произтичат много политически последствия за ЕС. Заради Цвинокио и свързаните с него и не само с него корумпирани политици, като почнеш от президентството и стигнеш до кмета на село Мухонасрано, всички имат само една мисъл в тъпите тикви:"Ти на мен ми дай Солунската митница, пък..." Именно за това ЕС не пуска тези "браточки" близо до тях, а Алеко Константинов си остава все тъй адски и напълно актуален.

Абсолютно съм съгласен с твоето мнение, най-после да намеря един човек който да си използва мозъка! Браво! Само едно уточнение да внеса: Алековия бай Ганьо в днешно време е увеличен многократно от последвалите 45 години див болшевишки комунизъм от съветски тип!

комунистите в страната постигнаха една от целите си по приемането в ЕС - някой друг да се "грижи" за нерешените въпроси тук. Ето, цигански набези ни представляват навън. Извод - българите са втора ръка хора. Последици - Къде сте тръгнали за по-достойно заплащане, стойте си тук и се правете на по-ниски от тревата. Ние ще си отидем, но демагогията в тази страна няма да свърши. Това се вижда и от яхването на протестите.

Аз пък очаквам ЦЦ, ББ,бандюги и всички мангали да продължават спокойно да си щъкат из Европа, всички завършили средно образование еднопосочно да минават Шенгенското пространство, а всички останали като мене да продължават да ги държат в БГ и да им тровят живота ако искат да отидат дори до Румъния Турция или Гърия.

Те са луди европейците да ни "отърват" от мангасарите...вяраш ли си ?

тате каза ,че ще ми купи колело,ама..........друг път!!нищо друго не ви остава, освен да си изберете главочите от герб още един мандат!!

"Човекът с БМВ-то в Сливен е с психически отклонения". Евала, гербери! Вие сте първите, които успяхте даже и лудите да побъркате!