Цветанов се обяви против легализиране на проституцията

Категорично няма да подкрепя нито като вицепремиер и министър на вътрешните работи, нито като общественик или политик в България легализиране на сексуалната експлоатация, каквато е проституцията.

Обратно в новината

Коментари - Цветанов се обяви против легализиране на проституцията | Днес.dir.bg

17-11-2017 20-11-2018

Коментари

Общественик ми звучи като публичник! Цветанов обаче е голям сутеньор.

Абе тоя дебилен ли е?! Не вижда ли, че има десетки сайтове, в които се предлагат всевъзможни секс услуги от сутеньори и всякакви проститутки - клубни, самодейни професионалистки, начинаещи девойчета и какви ли не други. Това е бизнес, в който очевидно се въртят милиони, а облагане няма. Ами вижте какво решение е намерено в Германия, Швейцария, Холандия и други държави, където сигурността е на далеч по-високо ниво от тази в БГ, а престъпността далеч по-ниска. За събираемостта на данъци да не говорим. Явно ЦЦ е привърженик на максимата "Сутрин, вечер он..изъм - здрав и бодър организъм".

Трябва да се легализира проституцията, за да спре експлоатацията и да бъдат под медицински контрол момичетата и под закрила. Защо да си заравяме главите и да се правим на слепи, че тази професия не съществува? Да се направят сгради с всичките им удобства и хигиена. И персонал.

Я, ама тя г-жа Василева изглежда като жертва на трафик, НО - я ми припомнете коя е тяя? Та, чета си някакви интервюта с нея: "- Как се заставя мъж да работи и да бъде експлоатиран? - Имахме случай в Швеция преди 2 г. Трима мъже са заведени там от друг мъж, за да берат боровинки в планината. Той ги е оставил там. Не знаели езика. Не им е осигурил подслон, нито храна. Яли са един хляб и един салам на ден. Когато опитали да роптаят, той започвал да ги бие. Тръгнали си, стигнали до някаква магистрала. Полицията ги прибрала и така са се спасили. Имаме случаи в Италия и Испания, където хора отиват в отдалечени ферми без телефон, документи и без да знаят език. Много често тези хора дори са дали пари, за да започнат някаква работа. Българинът е издръжлив и решава да търпи и чак след 6-7 месеца осъзнава, че нещата не са наред. - Жените обикновено са принудени да станат проститутки. Каква печалба осигурява това на сводниците? - Това е изключително доходоносен бизнес. Някои момичета са заставени да проституират 12-14 часа на ден, а 15-минутен сеанс струва 50 евро. От изкараните над 2000 евро момичето не получава почти нищо, освен суми за неща от първа необходимост - храна, бельо и цигари." Да коментирам ли или да се посмея? Мъже бити, жени - еб*ни... некъф апокалипсис ша доде, а тая гледа филими и... Калинка.

Логиката е проста: колкото повече хора извън закона, толкова по-добре за парамилицията наричаща себе си полиция! Това прави хората послушни и хрисими а на властта точно такива им трябват, само като ги погледнат и да си обръщат джобовете! Цялата милиционерска концепция е ориентирана към потъпкване на всички възможни човешки права, включително и това на проституция, при положение че държавата не е осигурила условия за някаква нормална заетост и неофициалната безработица гони 20%!

rado_7_6@

Аз съм за легализиране на проституцията и което лично мен ме интересува - продукцията на порно (при строг контрол разбира се) Заедно с това утежняване на наказанията за престъпления срещу личността. Тоест - която я сърби ще се чеше и ще плаща данъци и ще е известна и уважавана, а който си позволи да упражни принуда или физическо насилие - яко пандиз. Но не са узрели хората май като цяло по тези географски широдължини затова още - има доста фалшив морал и шантонерките по душа са принудени да се правят на плеймейтки, моделки, етц... Примерно една Саша Грей да речем тук не би имала възможност да си разгърне потенциала и щеше да е принудена да играе некви роли.

На газпром посредниците ги махнахте, а на проститутките сводниците нещете. Аз за посредници неща да плащам.

Прав е човека. Така си печели повече.

А бе Цвъки,дали искаш или не изобщо не е важно,защото така и така проституция има и ще има.По важно е защо не искаш да се легализира,май се страхуваш да не секнат едни парични потоци към определени хора!

Проституцията в България е легализирана под формата на патентен данък за компаньонки. Всяка община определя годишния данък, но много малко са случаите на плащане на данъка. Потърсете в гугъл да се просветите! Сводничеството е нелегално и криминализирано... Явно, че и министъра не е на ясно!?!?!? Трябва да ги преследват за неплатени данъци!

Съвсем нормално е да си "против",само че за мотивите лъжеш. Дори няма да си првя труд да ги пиша, всеки ги знае, което е най-лошото.

А за политическата проституция какво мисли другаря Цветанов, ще я легазираме ли, няма ли, а може да се сети да я инкриминираме

Не съм изненадан от изявлението на Цветанов.Интересно,че напълно съвпада с онова на Румен Петков от преди 3-4 години.И двамата защитават интересите на полицаите и сутеньорите,които взимат най-голям дял от печалбите от проституция.На всеки трезвомислещ човек е ясно, че този древен занаят ще продължи да се практикува во веки веков.Въпросът е, защо да не се легализира, за да отиват част от печалбите в бюджета, като данъци, вместо в джобовете на мутри, полицаи и покровителстващи ги политици?С поредната си изява,Цветанов наля отново вода в мелницата на онези, които много искат да сложат знак на равенство между БКП и ГЕРБ.Мога да му простя,само ако го е изрекъл от глупост,а не заради гореизложените причини,но не ми се вярва.

Той че е глупав, глупав е, но тази му позиция защитава личния му интерес в случая

Цвъцко, това че си невежа не те оправдава. След като не може да се легализира, а правиш шумни и безсмислени акциипо несъществуващи публични домове, то тогава категорично го забранете.

Цвъки, ти си най-безсрамния лъжец в кабинета. Дъниш се като кифладжия, лъжите ти постоянно излизат наяве и ми е чудно как имаш лице да се показваш на светло!?

23 години, политиците в България, не желаят да се легалицира проституцията.По причина, не от висок морал, а точно за това, че ще им спрат паричните потоци, които иначе би трябвало да влязат в хазната!За 23 години - ето ти парите за АЕЦ"Белене"!

Що бе Цецо не си съгласен,жена ти вече ще заработво легално.Няма да се крие с Хаджолов и др. си любимци.Ще си декларира доходите,вкл. от продажбата на твоите рога.

един приятел на д-р Алексей Петров - помакът не беше ли разказвал, как жената на този, докато давала някакви извънредни дежурства, солидно заплатени от бюджета в ДАНС по времето на Станишев се оправяла като за световно между втората и третата дъщеря?

Могат ли 6 проститутки да заработят 6 апартамента?

Могат- за 5 дни.

Другарят Цветанов се обяви против легализиране на проституцията. За да не му излязат наяве източниците на доходи.

Така: 1. Защо да се легализира проституията след като на някои хора ще им секнат парите и то рязко? В Канада най-върлите протичници на легализирането на марихуаната са местните производители и търговци на едро! 2. Още веднъж се кооментира въпросната Олга, на времето казах, че трябва да си абсолютен дебил да повярваш на пример като: "случая с Олга от Сливен, която е спечелила за своя сводник 4 милиона евро за 8 години". Осем години обикновено са 8 х 365 = 2920 дена. 4,000,000 / 2920 = 1370 евро на ден....

Ако продължим сметката че един сеанс е 100Евро? то излиза, че: 1370/100=13,7човека на ден. То няма и половин час на сеанс ??? За почивка да не говорим.

Ами какво е виновна жената, че болшинството свършват бързо? :)

Дебил съм: 20 клиента по 100 евро...е равно на 2000 евро...Май е възможно!

Е, ти си ..., не обикновен! Баце, жените имат некви месечни цикли, има некви празници, кокато "западняците" не ходят по проститутки... Ако имаш повече ...., ще се сетиш и още причини, поради които една проститутка НЕ може да работи 365 дена, но... ...

Разбираемо, нали ще спаднат доходите на полицаите !

ПРАВИЛНО ИНАЧЕ ОТ КЪДЕ ЩЕ МУ КИХАТ ХАХАХХХ

То остава и да подкрепи - сега сводниците се отчитат на ГРОБ касичката, а ако се легализира - ще трябва парите да отиват в бюджета. То и оттам ще ги откраднат, ама повече труд трябва.

В парламента е пълно с политически ( и не само) проститутки. Кво правим с тях ?

ТУК ВСИЧКО Е МАФИЯ. ЛЯТОТО СЕ ПРИБИРАХ С КОЛА ОТ ГЪРЦИЯ И СЛЕД ДУПНИЦА БЕШЕ КЪМ 2 ЧАСА ПРЕЗ НОЩТА НА ПЪТЯ ИМАШЕ ОТ ТЕЗИ МОМИЧЕТА И КОЕ НИ ВТРЕЩИ.ЕДИН ДЖИП БЕШЕ СПРЯЛ В ЕДВА ОТСЕЧА ДО ЕДНА МВР ПАТРУЛКА И СИ РАЗМЕНЯХА НЕЩО С РЪЦЕТЕ. Е ТОВА КАКВО Е НЕ Е ЛИ МАФИЯ И КОРУПЦИЯ!!!

Проституцията в България отдавна е легализирана - под формата на чалга.

Нека има публични домове официални, а всичко извън тях - глоби и затвор!

Ами ако проституцията беше легална Олга нямаше да е спечелила милионите за нейния сводник, а за себе си и за държавата. Също така щеше да има право на защита от съответните органи, а сега част от заработката съм убеден, че отива за тях.

Проституцията независимо дали е легализирана или не е отвратително явление и развъдник на всякакви престъпления, нужно е преди всичко за обикновените хора да има добре платени работни места и житейски преспективи. Образованието трябва да се обвърже с практиката, а църквата и учителите трябва да се погрижат, бъдещите поколения да имат по-добър морал. Даже артистът Аштън Кучшер беше се включил в една акция под надслов "Истинските мъже не купуват малки момичета и жени!"... Нужни са повече такива акции !

Всеки знае къде и как да си поръча проститутка . Естествено нелегално ..... . Защо парите от тази дейност да не отидат в държавата като се легализира проституцията ?? Това са милиони ....... Единствения отговор , е че сводниците си плащат ,за да не се лугализира . От това губи държавата . Проститутките не получават, защита от държавата , губят всички без сводниците и корумпираните държавни служители ..

Че тя си е легална,само пуснете планета и си изберете нещо ;)

Много ясно, че няма да подпрепи легализацията на проституцията - нали тогава няма има срещу какво да се "бори", както и ще секнат парите, които партията получава от нелегалния бизнес !!!

Антоанета Василева е секретар на Националната комисия за борба с трафика на хора. Въпреки младостта си, тя има голям опит в борбата с трафик на хора, с което се занимава с голяма любов вече доста години

Тази в червенкото пред Цвъки да не е някоя "мадам" на елитните проститутки за специална употреба работещи по министерствата!А Цвъки започва да ме съмнява , че освена да е глупав е и импотентен.Нямаше ли на времето една афера между жена му и неин колега от ДАНС - май беше оня солташака на Трактора - каратеката Велин Хаджолов( или по-скоро кемпотеката).Щото нали оня бърнестия Хаджолов е някакъв майстор по булкемпо....значи булкемпотека!!

когато се прави фор фрее и на добра волаи, примерно политическа, секса не е проституця, а удоволствие и напално легално..наима защо да се бори с неаи, ако се плащат данаци... *Съобщението е транслитерирано от системата. Моля, пишете на кирилица.

А бе Цецо. Направете проституцията легална и няма да се налага да се бориш с нея. Ще си спестиш маса усилия. /Не че си се напънал много де./ И ще си гледаш апартаментите на рахат.

ПО ОФИЦИАЛНИ ДОКУМЕНТИ ПРОСТИТУЦИЯТА ВЪВ ФРАНЦИЯ Е ТРЕТИЯТ ПО ПРИНОСИ В ХАЗНАТА БИЗНЕС. А КЪДЕ ОТИВАТ ТУКА ПАРИТЕ ОТ ПРОСТИТУЦИЯТА И ХАЗАРТА - ХА ПОЗНАЙТЕ. КАТО СЕ ВОЗИТЕ В ТАКСИ, САМО ПОПИТАЙТЕ ШОФЬОРА ЗА ПРОСТИТУТКА ИЛИ ДРОГА И ЩЕ ВИ ГИ ОСИГУРИ ВЕДНАГА. НЯМА ДДС, НЯМА ДАНЪК НЪРХУ ЛИХВИТЕ - ИНТЕРЕСНО ДЯНКОВ КЪДЕ СПИ ИЛИ СИ ДЕЛЯТ ЗАЕДНО. И ПОНЕЖЕ ПЕЧАЛБИТЕ ОТ СЕКСУСЛУГИТЕ СИ ГИ ДЕЛЯТ ВСИЧКИ ВЛАСТИ - ИЗВОДЪТ Е ЕДИН - НЯМА НИКАКВА РАЗЛИКА МЕЖДУ СДС, БСП, ЦАРЯ И ГЕРБ.

Искам всяка проститутка с касов апарат. И вързана директно към НАП.

Веднага , къде да и го сложа ... апарата де.

Тоя вместо да приказва, да вземе да действа. Кво се прави, че не знае, кои са сутеньорите, кой изнася проститутки и т.н.

Цвъки, като си толкова против легализиране на проституцията, защо тогава все още подопечните ти я подкрепят и получават рушвети от тях! Май и за теб има! Проституцията е срамно деяние! Но докато не се узакони, от това ще страдат невинни и ще се облагодетелства подземният свят. Това е и главната причина много политици да са против легализирането на проституцията - ще секнат скритит доходи на много от тях! Винаги ще има жени, които ще искат да се продават, затова по-добре изнесете този занаят на светло! И за продаващите себе си ще е добре, и за всички нас! Няма да е добре за сутеньорите и пласьорите, за трафикантите и за политиците! Но общия ефект ще е положителен за България! Но политическата проституция трябва да я отрежем от корен!

значи политическата ще е легална, а сексуалната нелегална- е и това ако не е партизанщина, здраве му кажи.

Можеш да хванеш Алексей и до го поразведеш.

как да е съгласен като единия чучур към касата на ГЕРБ и персонално към неговия джоб ще пресъхне,авантааааа ,авантааа тя движи политиката на управляващите.

Чудесен отговор на г-н Министъра, но след 4 години време трябва да е разбрал от висшите кадри на МВР кой от коя страна е и да започне истинската чистка на мутри и висши държавни служители, работещи с, за или като тях. Тогава може да простим и за купуваните под себестойност апартаменти и хилядите наследени от тъста. Чакаме и все по-малко се надяваме

ТОЗИ МИНИСТЭЪР НА МВР ЕДИНСТВЕНО НЕ МОГА ДА РАЗБЕРА КАКВО РАБОТИ!!! МАЙ САМО ИЗПЪЛНЯВА ПОРЪЧКИ.....