Цветанов атакува Радев заради „беквокалистите“

На КСНС президентът Румен Радев с „беквокалисти“ ли ще се обърне към народните представители, пита председателят на ПГ на ГЕРБ Цветан Цветанов пред журналисти.

Обратно в новината

Коментари - Цветанов атакува Радев заради „беквокалистите“ | Днес.dir.bg

17-11-2017 20-11-2018

Коментари

"Председателят на ПГ на ГЕРБ заяви, че на БСП не им харесва, че има пари за образование, социална политика и за българските пенсионери." Ще падна! Какви социални политики, какви 5 лева? Какво има за българските пенсионери? 200 лв на месец? Хора умират защото за едномилонна София вместо 30 екипа Спешнна помощ, има 12 на смяна! В провинцията е още по-зле! А тоя тип казва, че имало пари! Тогава защо здравеопазването е на такова дередже? Досещате ли се, че на Боко вече му омръзна да стои зад "великите" мисли на ЦвЦв и че вече идва времето да го отстреля, както и на тази лаеща какичка Цветанка. Затворете му устата на това кречетало ЦвЦв с фасон на палач. Тиквата ако има повече от 2 мозъчни гънки, да вземе да спре всякакви изяви на Цветанов. Ако не беше толкова тъжно, би било смешно!

Мисля, че нашият председател на ПГ не трябва да влиза в спорове с президента. Не са от една категория и е унизително.

Така е ! Прав си !! Както днес каза г-н Борисов на извънредната пресконференция : Цветанов е обикновен беквокал в ГЕРБ и комуникацията с президента може да се води само от мен.

Този човек е неуморим бе...?! Кога му остава време за работа?! Всяка сутрин дава акъл по телевизията, следобяд е по странат, за да мобилизира ошашавения си електорат...

Един плешив фатмак срещу друг плешив фатмак. ФАТМАК СРЕЩУ ФАТМАК! ЧЕНГЕ СРЕЩУ ЧЕНГЕ!

ГРЕБЕЦ СРЕЩУ ЛЕТЕЦ !!! ТИНЯ СРЕЩУ НЕБЕ !!!

за Добрев! Суджуците се борят като бесни за модела "кум сват". Скандално е след Спас Гърневкойто направи Добрев една ли не светец, се вихри Антон Тодоров.... И днамата се опитват вместо за Добрев за се говори времето....на Благоев едва ли не.

Беквокалистите в затвора!

Винаги е забавлително, когато един прост човек се пъне да се репчи на един интелигентен. На Цецко му липсва капацитет по всички правила за водене на конструктивен диалог, спор или дори елементарно заяждане от по-интелигентен тип. Той си маа каруцарската с бедния си речник и това е. Пъне си мозъчето да измисли нЕкоя по-така дума, че да затапи насрещната страна, но не му се удава :)))

Цветанов, роденият да лети, не може да пълзи!

Нищо не сплотява партийния колектив така както качествен корупционен скандал в медиите. Всеки партиен член си казва - утре може да съм аз и се хвърля в боя за Партията!

Доставя ми някакво перверзно удоволствие да гледам как власт и опозиция се обиждат на комунисти, вадят си кирливите ризи, а троловете им се хвърлят на амбразурата и се правят на камикадзета по форумите. Нашите крадци - добри крадци. Техните крадци - лоши. Нашите роднини - добри експерти. Техните - шуробаджанащина и липса на морал. Нашето крадене - добро и малко крадене. Тяхното крадене - лошо и голямо. Извратена работа...

когато са на власт БСП не строят и не създават нищо ново, само крадат. Ненадминати са по това да държат речи и да дават предизборни обещания. Радой Ралин беше казал хубавичко за партийните конгреси с многочасови речи и ръкопляскания : Думба лумба два дни а година гладни. Това са си те и си ги знаем много добре. Демократите и те щипят от народната пара, но поне остава нещо след тях

на Добрев-и дебатите на живо!

цървула трандафор не става-това е стара българска мъдрост господин цветанов и имам обосновано предположение че народа я е сътворил за хора като вас

Голяма е мъката на Цецо, 6 апартамента му купи тъщата, на молитвени закуски ходи и пак си остава беквокалист, мъка

Дядовци, бащи, синове и дъщери, всички са, мильоцийнери! Характерните им белези: Сплескани уши, потходящи за слушалки и пълзене в дупки А най-наглите придобиват апартаменти, и имат големи бузи като на мазни задници.

Всички знаем кой купи прокурорите!

Като слушаш изявленията на цвък.Цвък. и на Б.Б.- у нас всичко е наред, а народа изнемогва и живее в мизерия,това, че те са добре и техните протижета също това го знам,да не ни го натрапват.ЗАСРАМЕТЕ СЕ!

вие, беквокалистите сте двама-трима, всички знаем кои сте, не намесвай другите народни представители!

Един ужасно ОТВРАТИТЕЛЕН и ГРОЗЕН индивид-/Цв.ЦВ/ говори ужасно тъпи ,лъжливи и грозни неща.

Защо ли този фатмак ми прилича много но Цв.Цв.Срам ме е,че имам такъв президент-много ниско пада!!!!!!!!!

Абе не знаем за "грипен" още му е рано да му видиме сеира, ама на скапаните Гербаджий вече им го гледаме 9 години, няма какво да ни преспиват с сладки приказки ! Цветанов освен от апартаменти и слушалки да не ти баламоства ! реалността е друга , хората мрът от глад и болести! поробиха ни тотално с тяхната Евро интеграция и с езика но Боко залепен на задника на ЕУ.

Човек с авторитет МИНУС се осмелява да коментира - това е голям парадокс!!!!

Накрая ще се разберат да си делнат комисинонните и всичко ще се усмири. Сега просто всеки се мъчи да лапне по-голямо парче от баницата, че ден година храни, а такава поръчка не се изпуска. Оградата по турската граница е трохичка за патрЕотите, поръчките на самолети, кораби и танкове са черешката на тортата за батковците.

Престанете да давате трибуна на тоя измамник и престъпник. Той да дава оценки, вместо да крачи с раирани одежди?! Нали на изборите ГРОБарите прокламираха основното мото "Купуването и продаването на гласове е престъпление!" А Тоя цървул митка три месеца из цяла България да дава пачки и указания как да фалшифицират изборите, как да купуват цели секции, да поправят протоколите след изборите. И наглецът ако бъде обвинен пряко, ще отговори, че купуването на цели секционни комисии не е престъпление, че поправките -фалшификации на изборните протоколи не е престъпление, те не са казвали такова нещо, няма го в закона за изборите. Престъпници ни управляват!!!

Двете крила на БКП имитират конфликт, докато под масата си разменят пачките от еврофондовете и обществените поръчки. Косъм няма да падне от главата на никой другар, бил той с роза или гербер на ревера.

Цветанов, дженк избра този кретен за президент, ти какъв искаш да ех той...?!?!?! Сега вече го разбраха и гласувалите за него и говорят открито - ПРЕЗИДЕНТА РАДЕВ Е НАЙ-ПРОСТИЯ БЪЛГАРИН СЛЕД ЖЕНА СИ ДЕСА...!!!!!! Това е истината - абсолютно всяко едно негово изказване е ГАФ, да не говорим че и външнополитически в САЩ направи гаф... След поканата към Тръмп, покани и кръвния му враг Клентън...!?! БИВШ ЛЕТЕЦ ТЪПАНАР...

ви гледам минусите под глупостта, която сте написали, не ми се вижда "всичко да са разбрали кого са избрали"!

Гаврата с Цвъчока!

Колко колко обиди срещу президента изрече лично ти и то публично????? За Деса,Цвета и останалите няма нужда да отваряме дума,че не си заслужава .

сравни Президента Радев с Ким Чен Ун, макар и индиректно? На КСНС така ли ще се обърнат към него?

Президентът просто наруши бон тона, което показва, че е уязвен с тези "грипени",......много зззззззле се държи на тази позиция, но от селяндур не съм очаквала повече!!!

"Председателят на ПГ на ГЕРБ заяви, че на БСП не им харесва, че има пари за образование, социална политика и за българските пенсионери." Ще падна! Какви социални политики, какви 5 лева? Какво има за българските пенсионери? 200 лв на месец? Хора умират защото за едномилонна София вместо 30 екипа Спешнна помощ, има 12 на смяна! В провинцията е още по-зле! А тоя тип казва, че имало пари! Тогава защо здравеопазването е на такова дередже? Затворете му устата на това кречетало. Тиквата ако има повече от 2 мозъчни гънки, да вземе да спре всякакви изяви на Цветанов. Ако не беше толкова тъжно, би било смешно!

Напълно съм съгласен с вас, но мисля, че Борисов умишлено изтиква Цветанов на преден план по две основни причини: първо тези гейтове, които гърмят един след друг са дело основно на Цветанов и второ - за да може Борисов да бъде доброто ченге, трябва да има и лошо ченге.

От как президентът Радев освети беквокалистите на ГЕРБ, започнах внимателно да ги слушам. И днес когато слушам беквокала Цветанов установявам, че звучат някак глухо и немощно. Дълго време се чудих и накрая установих причината : няма я една видна беквокалистка- Десито Атанасова, бе. Да не са я изгонили от състава или са я пласирали в някоя шуробаджанашка мрежа ?

кака Деси Атанасова е изтеглена със задача- отрепетиране новата хореография на балета. А президентът Радев им "бръкна в здравето" както се казва с това определение" беквокалисти". Доста точно и не просташко определение.

Цветанко, и Карацвета сере им, франсе, мазна суджукова кайма, за да земерят с нея Генерала Отврат ! 100 % , Пълна!

Цецо кога ще върне апартаментите и гаража, които придоби незаконно. Кога ще върне парите от осъдителните присъди срещу него в Страсбург ?

Луд умора нема....само се поти... с цвъки да спориш е по зле отколкото с радиото.. и стената отстъпва пред цвъко! Колкото е тъп, три пъти е по нагъл! Оня ден го питаха не се ли срамува ,че държавата е осъдена заради него и той с целата си наглост вика: НЕ!

Този ми става все по-симпатичен. КОЛКОТО ПОВЕЧЕ ГОВОРИ ТОЛКОВА ГЕРБ ПОВЕЧЕ ПОТЪВА!

Г-н Цветанов е най- достоен за на- президент! Истинският обединител на нацията!

Пийч, пийч образовай се пийч ВЕДНАГА!!!

Прав е сина на шофьора на сатрап от ПБ на ЦК на БКП!!Стига компромати, не е вярно,че е придобил 4 бр. апартаменти в София за 2 години от заплати, че е ремонтирал палата си в село Шума за 400 000 лв., че тъстовете му, български пенсионери, имат и 16 банкови сметки, че за началника му, банкянският вундеркинд, са доставени 4 тона суджук, че няма случай Мишо бирата, че герберуните навсякъде крадат като за последно-прехвалените му магистрали и протичащите след санирането сгради, всичко е компромати, виновни са Станишев, Тодор Живков и хан Аспарух!!!

Сигурно е нормално - първия беквокалист да атакува първи .... Цвърки яростно се опитва да защити и узакони мащабното папу в БГ ...... УСПЕХ

Народът обича и харесва Радев видя се на президентските избори.

Кораба потъва мишките бягат. Цецо ти ще потопиш кораба

Престанете да им се хващате на партизанските тактики на БСП. Целта им е атака на ГЕРБ по всички възможни линии, естествено начело с генерала. Просто ги игнорирайте, когато това е възможно.

А ти си стой при тенджерите и тиганите, гербаджийке!!Долу ГЕРБ!!Съд за Борисов и шайката му престъпници!!!

Долу бсп!Народен съд за червената буржоазия ограбила народната собственост!

Този всеки ден ли ще ръси обиди, нападки и простотии? Подобни въпроси и заяждания са за махалата. Защо просто не замълчи, ще го възприема поне за възпитан.

Борисов озапти си малко ЦЦ започна доста да прекалява, най добре го махни някъде

Като го чух този с тази смешна глава едно ми идва да викна : Оставка !

Просто трябва този малко да замълчи и да се отдръпне. Иначе започва да омръзва, а това не е добре нито за партията, нито за държавата. Омръзна ни от избори. Хората са го казали "трай бабо за убост"

Не би трябвало да се забравя от уважаемия г-н Цветанов и кой започна в дрязгите с президента - той самия. Не бива да забравя уважаемия г-н Цветанов и кой политик и коя политическа партия неглижираше и обиждаше недопустимо институцията Парламент, докато беше в опозиция. Нали, г-н Цветанов?

Никой не ви вкарва във война с Президента , ти му се мушна в ръцете ! Герб губи земя под краката си , а този Каун вече се самозабрави и става неуправляем в изказванията си в обяснителен период ! Оставка и да ходи в Шумата , нали му направиха там сараи с Държавни пари и труд на предпринимател който стана милионер от Държавни поръчки ! Властта отравя и този е пример !

едно е ясно, че Президента на Република България е избран от народа с много повече гласове от герб, не е любимец на герб, щото е с пъти повече умен и знае защо е там, за разлика от предходния, който постоянно ни говореше хилнат несъстоятелни приказки и четеше от лист поздравлението си от 3-4 изречения за ЧНГ на фона на чуждоземни планини, а на настоящия президент не е необходим лист и не съм го виждала по този смехотворен начин пред народа, народа го харесва и отново ще го изберем с чиста съвест, а с колко % герба "спечели" изборите и що не промениха закона за "50+1 от имащите право на глас" и тогава да видим кон боб яде ли и къде ще е физкултурника и герба....така ч не се напъвайте много

Мисля че всяка герберска атака срещу президента Радев, заедно с поредиците от суджук гейт и кум гейт отнема от бъдещите им глапоподаватели. Фактът че злобен, алчен и устат физкултурник, вживял се в ролята на сив кардинал атакува Президента, който се радва на доста широка народна подкрепа, това гризка дупки в имиджа на Герб.

Аман от летящи боклуци

Стига местоимения. ЦвЦв внушава чрез употреба на местоимения, че уж имало полза от дейността на ГЕРБ. Ако ЦвЦв посочи точните числа и ги сравни с показателите на другите страни, ще изпъкне как управлението на ГЕРБ възспира развитието на България. Дори Румъния СИЛНО ни изпреварва и по ДОХОДИ, и по ПРАВОСЪДИЕ !