Цветанов: Служителят, застрелял Ицо Полицая, е за награда

Служителят, който застреля Христо Георгиев-Ицо Полицая, трябва да бъде награден, когато приключат всички процедури. Защото знаем на каква опасност е бил изложен

Обратно в новината

Коментари - Цветанов: Служителят, застрелял Ицо Полицая, е за награда | Днес.dir.bg

17-11-2017 20-11-2018

Коментари

Sm3hurk0

Идеята е добра... Да поощрим убиеца ! е така се дава пример на подрастващите.... Едно време ги ловяха мирно и тихо... и лагерите са били пълни.... Сега трябва показност, за да се лъска имиджа на пъждясалите структури.

Малоумник, човекът застрелял убиецът е полицай и е спасил човешки животи, защото ти не знаеш какъв рецидивист е бил Ицо Полицаят и на каква опасност са били изложени деца и граждани. Едно време ги застрелваха Малоумник, виж примерно обир на поща през татово време как двама от обирджиите са осъдени на смърт и застреляни, и още и още...така, че малоумник не пиши глупости...

от 10 години насам чувам тоя неденосляк да каже нещо правилно и смислено.

Не съм вярвал,че БГ е толкова прост-зд.Чак на 100 майл права магистрала от яд правя зиг-заги. Полицаят трябва да бъде награден ТАЙНО с 10 бона+ пистолет ХеклКох +7.62 автомат АК БИЗОН за да нулира следващи мераклии за грабежи.Извеждането името на полицая в публичното пространство е опасно за самия него и показва пълната неадекватност на БГ управляващи и показва,че те знаят как се управлява държава!! Врагът не СПИ!!Справка!! Пилотът на Миг15 свалил нарушителя на БГ при Рупите1955 е убит от ....разузнаване, като е замаскирано /,че паднал в къщи и се самозаклал на стъклото на вътрешната врата. Мл серж Иван.. разстрелял БГизменника и чужд разузнавач .гликин на ДГ, /убил БГ граничари/, е намерен убит по-късно в трактор на нивата в Сев БГ. Българските политици показват недостижима тъпота и глупост помагащи на Враг-на Бълг народ. Парите се вземат от престъпниците. Бизон е създаден от сина на М.Т.Калашников и е забранен в САЩ от наркотрафиканта .линтън, като най-страшното и жестоко оръжие за близък бой -банки-офиси-улици.

Пропуск: Бг управляващи НЕ знаят как се управлява държава.

Прав е Цветанов. но това трябва да се прилага по-масово и ще се нормализират нещата.

Награда да получи този ,който ще извади и най големия фалшификатор на изборни резултати в съвременната история на България.

За тази Героична екзекуция* с 45 патрона, насред София, за радос на жените със децата, Органа за охраната, на Бардаци и заложни къщи, ще получава както следва: 1. Две телеЖки прЖолки евридей 2. Ризи, гащи и чорапи, месечно! З. Ваучери за храна, бензин ибира 4. Пенция, абаут 1666, 00 BGN, и, 5. 50% намаление за Ваканцуване с любовница или жената+внуците

Това със заплатите при напускане, което го предлагат, няма ли да доведе до нова вълна на напускащи и от администрация и от оперативен състав, т.е. до 80% подмяна на състава. Приемствеността ще бъде сведена до нула. И след време ако някой депутат отправи питане до м-ра на вътрешните работи просто няма да има отговор, няма да има хора или ако има няма да знаят как да направят справката и какво да съдържа

в Грузия са уволнили всички и са назначили млади момчета, точно за да няма приемственост. Процесът е траял 6 месеца. Изтърпяли са това време без полиция, но сега пресъпността е такава, че пак не си заключват къщите

ТЪЙ ЯКО ПРДНА ГЕНЕРАЛА, ЗА КУЧЕТО, КОЕТО НАМЕРИ ДЕТЕТО, В ПЕРНИК УБИТО ? НАПРАВО, ИМ ЗАПОВЕДА, НА РОДИТЕЛИТЕ, ТРИ ТЕЛЕЖКИ ПРЖОЛКИ ДА МУ ПРИНЕСАТ. Цв.Цв, ГЛАВАНАШКА РАБОТА, ПРОСТАЖКА И БЕСМОЗАЧНА!

Като цяло смятам, че полицията - в случая, си е свършила работата. Само не разбирам въпросната "процедура", която се чака да свърши, за да се награди полицаят, колко време ще се бави? Докато се работи така мудно - и то при наличието на всички факти по въпроса, ефективно правораздаване няма да има. Ясна е случката. Ясни са участниците. Тази "процедура" трябва да завърши в рамките на следващия работен ден. Какво повече има да се бави? Ако е предвиден по-дълъг срок, то той е максимален, а не минимален. Явно някои хора ги мързи да се размърдат. Ето защо подобни срокове трябва да се намалят, а удължаването им да се обвърже с подробни доклади за извършена до момента работа и обяснение какво налага удължаване на сроковете.

я си помисли дали заслужава награда. Убил е бивш полицай дето краде - демек такъв като теб.

Цветанов е убил доста хора - експертите по делото му с крайслера с антените - проф. Евгени Николов от БАН, после следващият експерт по същото дело в спор за паркомясто!

така ли, бе, двуинстанционно осъдено нагло и просто говедо. а граничарят го развеждахте по съдилищата, че и цацаратурата му повдигна обвинение. цицерон е тъп като чифт налъми, но не спира да ръси мозък. кой з ае какви козове държи срещу тиквата проста и неграмотна, най-тъпия премиерин в галактиката. приятен ден.

... кой знае...

За полицая ще се съглася. С друго обаче хич няма да се съглася с Цецерон. "Що се отнася до пенсионирането на полицаите, Цветан Цветанов коментира: При напускане на МВР изплащаме 20 заплати, но при положение, че има 25 години в системата, за да има равнопоставеност. Каква "равнопоставеност", бе Цурко, когато предложението ти важи И за чантаджиите по бюрата?! - това едно. А второто ми е по-важно: Като има гарантирате 20-те заплати при пенсиониране, що не го обвържете и с Качеството на работата им?! Че сега - заплатите и привилегиите си вървят гладко и сладко, а престъпността - и тя така, има си и никои не я бори!

Браво Пипи!Точна както винаги!

Крайно време е привилегиите и бонусите в обществените системи, които харчат публични средства, да се дават за РАБОТА, а не за ПРИНАДЛЕЖНОСТ към една или друга система!

Пипи, престъпността в България се бори, но не към МВР трябва да са упреците защо не си личи. Както виждаш всичката измет, която става известна по медиите е десетки пъти залавяна, регистрирана и т.н. В последствие оправдавана или пускана под гаранция или подписка. Толкова са правомощията на служителите от МВР. Причините търси в Законодателя(политиците) и Съдебната система(т.н. независима власт). А че и в стадото на МВР има мърша съм съгласен, ама в коя сфера няма, я си помисли, все пак живеем в България.

Знам бе Кико, знам, но в крайна сметка ние говорим за "система от правораздавателни и правоохранителни органи". В правоохранителните са МВР, в правораздавателните - прокуратура и съд. И аз все пак твърдя, че нито МВР, нито прокуратурата и още по-малко съда си вършат качествено работата! Виж % на разкриваемост на МВР в т.нар. "битова престъпност" - под 30 % , Кико! Това са грозните ФАКТИ!!! А иначе - ще се съглася с теб, че причината за калпавите и лобистки закони, трябва да се търси в НС!

Коментирате чантаджиите, като че ли са 50% от числения състав на МВР. До като дойде ред да влиза в сила новия ЗИДЗМВР, броят на служителите, работещи по 86 сигурно ще е под 3000 души, ако не и по-малко. Ще излезе че от година време се говори за реформи на тези около 3000-2000. Те ли пречат най-много на бюджета на МВР. Лошото е ,че за обикновения българин чантаджия е всичките, които работят на бюра, в т.ч. и разследващите полицаи.

Знаеш ли, имам лични наблюдения върху работата на т.нар. разследващи полицаи. Нищо хубаво няма да кажа за тях - пак на база личния си "опит". Два пъти разбиван и ораден офис, "изчезнала" лична кола - РЕЗУЛТАТ от "работата" на разследващите полицаи по случаите - НУЛА! ЗЕРО!

Глупости! Държавна награда за убито човешко същество е най големият възможен абсурд. Това показва каква ни е държавата, отношението към хората, степента на цивилизованост и хуманност. Без значение какъв е бил убитият и какво е правел. Можеше и да бъде ранен в краката и това е достатъчно да го неутрализира. Щом по него са стреляли спецполицаи, можещи добре да се прицелват и стрелят. Да се сравним с Норвегия, където убилият стотина души Брейвик бе задържан жив.

И какво "човешко същество" е този, който стреля "сватбарската" с/у полицай в гъсто населен жилищен район? Истински късмет е, че няма пострадали цивилни.... по-добре, че го убиха. Иначе какво - лечение (за наша сметка), през тромавата ни съдебна система (за наша сметка), евентуален затвор - пак за наша сметка.... и защо? Тоя явно не няма да влезе в пътя...

Ало! Полицаят е бил на терен - срещу него с а стреляли с куршуми, а не с тапешник! И не ми давай като пример за хуманност онова изчадие Брейвик, който изтрепа 80 човека, от които повечето деца - те и тапешници дори са нямали!!!

Когато куки се стрелят едни други, някак не ми е жал. Без значение кой бивш, кой настоящ..

Заради Цветанов,на разклона след Беледие Хан,посока към Годеч,Пътя е направен Чисто нов,асфалтиран и от двете страни чак до знака на Годеч,и това е Благодарение заради Цветан Цветанов,защото след разклона посока Годеч,първото Село е Шума,от където е Цветан Цветанов.

От кмета на общината е, не заради Цветанов, който не се грижи за родното си село. Понеже е роден в Шума не следва, че Цветанов е асфалтирал пътя, или пък че е инициатор за асфалтирането му. Вярно че не беше наложителен ремонта.

Той, че е за награда е правилно. Но ти, Цветанов си за затвора.

Лошото е че този на снимката, трябва да е в затвора, а той прави изказвания по медиите срещу негов колега, убит при акция.

Абсолютно съм съгласен,че полицая следва да бъде награден.Това е правилното отношение към героите, независимо дали са полицаи или граждани, които се защитават. Трябва да се спре с тази практика в такива случай да се образуват наказателни дела срещу този, който е действал в условията на неизбежна отбрана. В тези случаи е ясно кой е нападателя. Всеки път да се говори за превишаване на пределите на неизбежна отбрана е словоблудстване и явно неразбиране кое е добро и кое е лошо.

А за този, който "погали" Цвъ Цвъ с 4-5 оловни подаръчета- герой на РБ! Щото щетите причинени от този противогаз, са в пъти по-големи от тези на Ицо милиционера!

Зависи от коя страна на барикадата си, за да твърдиш за щети от Цецо.

Дано и за тебе ЦЦ да има служител за награда

Всякакви изказвания преди да приключи следствието е политическо, не бива да се прави , защото това е внушение. Във всяка уважаваща себе си държава се прави разследване, само то може да установи и да се произнесе. Цветанов най-добре да мълчи, както и всички останали политици. Все пак става въпрос за престрелка в градски условия и можеха да пострадат мирни граждани. ПРОФИСИОНАЛИЗМА преди всичко. Цветанов помним по твое време както и при Борисов, колко дела загубихме в ЕВРОПЕЙЙСКИТЕ СЪДИЛИЩА ЗА КОИТО ПЛАЩАМЕ ВСИЧКИ НИЕ.

КОЙТО , види сметката на старшина зелени чорапи , ще стане герой на България .

Този старшина сега е вбронирана кола с монограми на ризите цц .

Ква награда бе? за това че си е свършил работата? прекалявате вече

Всеки разбойник влязъл "без покана" в частен имот с цел грабеж трябва да бъде на момента разстрелян.

Така трябва,крадци и престъпници да се стрелят на място!!!!

Естествено, че е за награда- стига с тези правозащитни бъртвежи- по селата е геноцид на пенсионерите- какво още?