Цветанов: Не сме направили поправка ”Наглите”, съдът решава

Председателят на ПГ на ГЕРБ Цветан Цветанов отхвърли обвиненията, че с техни поправки е станало възможно да бъдат освободени от затвора двама от "Наглите".

Обратно в новината

Коментари - Цветанов: Не сме направили поправка ”Наглите”, съдът решава | Днес.dir.bg

17-11-2017 20-11-2018

Коментари

Пожелавам на управниците народа да ги съди не бог но народ ли е това или мърша?

В статия маааааааалко по-нагоре се коментира факта, че един от обявените за "нагъл" ме е осъдил за 30 000 лв. Щото тия пари няма да ги плаща от джоба си Цветанов, а всички ние, балканите които позволяваме да ни управляват абсолютни безхаберното !!!! Ама да беше само тоя, с мед да го намажеш. Човекът от снимката що не провери в Гугъл-а колко такива , които сам обвиняваше без необходимите доказателства са ни осъдили в Европа-та, а !?!?!? Щеше да е много смешно ако не беше безкрайно тъжно !!!!

Явно не искаш смешно да промените законите и затова се оправдаваш като ученичка !!!

Ако парламентът не беше приел тези поправки , Наглите щяха да са в затвора. Съдията не може да събира информация за осъдените от Гугъл, що за глупост!!!

Абе, чичко съдия, виж там, дали няма да събереш и нещо за Цвъки от гуглето?;))

Ли не ви вярваме.Едно говорите,друго вършите.За субсидийте казахте,че ще ги нама лите,,Да,ама, НЕ,,

А дали е нагло да имаш шест апартамента, да нямаш съответните доходи и да твърдиш, че тъст ти е дал пари да си купиш 2-3 от тях?

организираната престъпност, много често намиращи се на най-високи държавни позиции из парламенти и правителства, в защита на престъпния си контингент!Веднага пускат в действие безкрайно удобното-"ние ги хващаме, те ги пускат"!?Скалъпили законово, бързото завръщане на престъпниците на свобода, пускат веднага грандиозна словесна пушилка в слугинското медийно пространство!-"Ний,...ако не бяхме ний, ей там оня е виновен, ...ей там и другия,....ний...вий... тий....гий....дий...!?"-И ошашавената тълпа, понадигнала леко глава да види какво става, примирено полягва отново и посяга да си налее поредната ракийка!? И що за закон е тоя, който вместо двойно да завиши наказанието за това, че престъпника е отказал да върне откраднатото, просто стимулира всички престъпници да крадат и крият, без да се безпокоят за възстановяване на откраднатото!?Съдебна наказателна система, работеща всячески за поощряване престъпните наклонности на всеки, решил да извършва престъпления!?

Променете статута на магистратите от НЕСМЕНЯЕМ. Сега не им пука от вас.

Няма само Вие да кеширате и съдията иска малко кеш- това е европейско развитие!

Някой да не си помисли,че Цеци е внесъл този закон.Тъщата е.

ЩЕХА да режат уши,обаче бате ви ЦОКО ги арестува и вкара в затвора.После нещо се пообърка и направи така,че лесно да ги освободят.Абе четете какво пише в ГУГЪЛ и гледайте герберските простотии.

СЪДИЯТА Е ВЕЧЕ МИЛИОНЕР !Уволнете го без да му давате обяснения !

Цв.Цв...ако прокуратурата и съда гледаха и съдеха по информация в гугъл...и ти вече да си на топло. Така че...не се пени толкова. В крайна сметка, това са само промени в НПК. Съдията не е длъжен да ги пуска. Просто им се дава право да го поискат. Да не говорим, че може и никога да не ги пуснат предсрочно и да си излежат присъдите до край. Цвъчко само си прави ПиАр.

Като разбрах за поправката ми стана ясно защо не им иззеха парите!

Да пуснат ли по едно SMS-че съдиите? ЦЕКО СИФОНЯ

Те НАГЛИТЕ за да не се разприказват коя партия им дърпа конците нали трябва да си получат наградата! Бисеров си мълча и също си получи наградата! Междувременно приватизацията на активете на КТБ тече! Апетитната банка Виктория кои ли ще я вземе?!!!

Ако не беше ГЕРБ щеше да е БСП. Нашите политици ВСИЧКИ работят за благото на престъпния контингент защото те са платежоспособни. Електората няма пари.

този наглец маха в закона лимита от 3 години и сега съдията му виновен

палячовци...

А защо изобщо го променихте бе, Цецероне?! Защо всъщност закачихте на верижката на "заинтересованите лица" и съдия?;)) Аз всъщност знам защо: не може да блажат само затворническата администрация и прокуратурата, а съда да гледа жално отстрани и само "да решава" на гладно! И той трябва да блажи - така е справедливо;)) Да живей рИформата на "правосъдната система"!;) Тя Надка беше стигнало до едно прозрение не случайно - "нахранете журналистите";) И вие като го приехте този почин - че навсякъде - " нахранете полицаите, прокурорите, съдиите..." Само онези будали, дето се храним сами, а не от бюджета - е, да стоят гладни и да внасят в бюджета, че хрантутниците растат с часове вече, не с дни!

Съдията взел решение по вътрешно убеждение. Не по закон а може би по материално убеждение. Не е нормално два състава по един равностоен казус да присъждат различно. Това е много подозрително.

jingiby

Явно, не Цветанов, а тъщата е внесла поправките, пак...

Много нагло Цветанов, много нагло. Съдията съди по закона, който вие сте приели в Парламента

Защо съдията да гледа в гутъл, като може да си погледне в сметката и там да намери достатъчно убедителни мотиви за предсрочно освобождаване?!