Властимащите даряват кръв при спешна акция на МЗ

Министрите Цветан Цветанов, Делян Добрев и Сергей Игнатов се включиха в спешната акция по кръводаряване в София. Двамата дариха кръв във временния пункт на Министерство на здравеопазването. В акцията ще се включат МС и всички министерства.

Обратно в новината

Коментари - Властимащите даряват кръв при спешна акция на МЗ | Днес.dir.bg

17-11-2017 20-11-2018

Коментари

Браво, Хематолог!

Добре цхе не са дарили мозък.

УЖАС!!!! На клетото копеле дето му преилеят кръвта на цвинокио ще се разболее от прогресивно изглупяване!!!!

Еми съсипахте армията, сега дарявайте. Правилно...

Нека повече хора от елита да дават кръв, за да могат повече хора да се похвалят, че в жилите им тече мафиотска кръв.

От толкова много министри,директори, депутати и др. управляващи държавата са дарила само двама и са вече герои. Аз съм давала над 15 пъти и ще продължа да давам, защото така ми подсказва съвестта. Яд ме е на нашите горестоящи "търтеи", те само знаят да взимат, в нищо добро не са за пример на хората. Безсрамници.

ХЕЙ ЗЛОБНИ КОМУНИСТИ КЪДЕ СТЕ ДА ДАДЕТЕ КРЪВ И ДА СТЕ ЗА ПРИМЕР, ДА ВИДИМ ВАШАТА ИНИЦИАТИВА ??? САМО ЗЛОБЕЕТЕ И ПИШЕТЕ ГЛУПОСТИ ПО ФОРУМИТЕ, А КОЛКОТО ДО ДЕБЕЛОВРАТКОВЦИТЕ - ТЕ НЕ СТАВАТ ЗА КРЪВОДАРИТЕЛИ ЗАЩОТО ВЪВ КРЪВТА ИМ ИМА САМО АЛКОХОЛ, ВИАГРА И НАРКОТИЦИ !!!!

Земи слез от капс лока изпърдян гербераст.

+1

Ралчо, приятелю, възможно ли е да разбера, истина ли е, че Бойко Борисов е бивш комунист? И то бивш комунист, който се отказва от членството си в партията едва през 1995 година. Истина ли е, че Бойко Борисов е един от малкото бивши комунисти, може би единственият, който си позволи откровено да хвали и превъзнася най-тъпия и най-гадния комунистически диктатор в цяла източна Европа Тодор Живков. Негов работодател, между другото. Истина ли е, че Бойко Борисов и Георги Първанов застанаха на почетна стража рамо до рамо при възкресяването на паметника на Тодор Живков в Правец на 7 септември 2001 година?

Точете до дупка. На тия кръв им не трябва, те пият от народната!

А къде може да стане това във Варна ? Съзнанието на гражданина трябва да го подтиква да прави такива дела, но къде във Варна да даря кръв ?

Отиваш до София и даряваш. Явно тва е начина. И аз исках да даря, ама най-близкия обявен център е на 200 км. В нашата МБАЛ не искат кръв ся. Ко да ги правя.

Ни от единия, ни от другия да не се взема кръв.Заразна е.

Кръводарявал съм 20 пъти. Сега питам следното - защо са нужни акции за кръводаряване под предлог, че кръвта е нужна за спасяване на живот, след като има правило да не се прави планова операция, ако близките на болния не осигурят 3-4 банки кръв - за всеки случай, ако се наложи? Когато се предвижда кръвозагуба, искат същата кръвна група, но по-често групата няма значение. Давал съм кръв за непознати с ясното съзнание, че това условие е метод за попълване на запасите за спешни случаи.

ОТКОГА СЕ ВЗЕМА КРЪВ И ОТ ЖИВОТНИ ТА СЕ ДОРЕДИ И ЦВРЪЧКО ПАЛАША. ДАНО НЕ СЕ НАЛОЖИ ДА МИ ПРЕЛИВАТ КРЪВ ОТ ТОЯ ПОЛУЧОВЕК. ОТ НЕГО МОЖЕ ДА СЕ ВЗЕМЕ НЯКАКВА ПЛАЗМА , НО НЕ И КРЪВ, ЗАЩОТО ТОВА Е ПЛАЗМОДИИ.

ВСИЧКИ С ДЕБЕЛИ ВРАТОВЕ ДА ДАРЯТ КРЪВ, А НЕ БЕДНИТЕ И ГЛАДНИ ХОРА!

ДЕПУТАТИТЕ ДА ДАРЯТ КРЪВ, КАКВО СЕ ОСЛУШВАТ!

Ако в радиус от 100 км (поне) имаше болница където да даря кръв за тая кампания, щях. Ама няма.

Не Ви ли срам да пишете такива новини. Пропуснали сте да напишете, че е дарил по 2 литра от А и 0 едновременно.

Той ще дарява и апартаментите купил ги за жълти стотинки. ПОКАЗУХИ от времето, когато го устройваха и развиваха в МВР под ръководната роля на връзките.

Нехайното отношение на правителството към опитите на финансовото министерство да следи напредъка на националната програма за реформи надали учудва някого. Упорството на Симеон Дянков да отброява изпълнени и неизпълнени мерки в началото на мандата изглеждаше като престараване, а в края му вече е пародия. Този спектакъл отдавна е останал без публика част от зрителите са заети да гледат екшън с участието на бистришки тигри и етрополски ловджии, а другите просто са уморени и не очакват нищо, ако въобще са в България. Има и трета група наблюдатели, за които се предполага, че могат да се месят и да променят сюжета анонимни еврочиновници, но те логично не проявяват особен интерес към качеството на филма стига им що-годе скалъпеният на хартия сценарий. Тази пошла продукция загуби на обществото поредните 4 години

Смешник.

След като днес вътрешният министър Цветан Цветанов изприказва куп трафарети за дежурния персонаж Брендо, след като се изду като гайда, че благодарение на него престъпността и кокаиновите крале били просто история, защото никой, ама никой, не бил посмял да ги пипне освен физкултурникът от ДС Цветанов, Господ заби поредния шут на Цецоу-то на Борисов. Таки е бил пусна на свобода от ареста месец след като беше задържан в Дубай. Той е на свобода от 4 месеца. Властите в Обединените арабски емирства са поискали от българските си колеги доказателства за престъпленията, за които го издирват, но такива не са били намерени. В момента Таки дори не е под домашен арест