Съдийка обвини Цветанов в клевета, вероятно ще го съди

Със сигурност министър Цветанов в негови интервюта извърши деянието клевета. Той каза неверни обстоятелства за мен и ми приписа престъпления. В кратък срок, предполагам другата седмица, ще реша дали да заведа дело за клевета срещу него.

Обратно в новината

Коментари - Съдийка обвини Цветанов в клевета, вероятно ще го съди | Днес.dir.bg

17-11-2017 20-11-2018

Коментари

Трябва да се приеме закон, ако някой българин осъди България за проивол парите да ги плаща виновният , който е предизвикал това дело ! Ако някой данъчен безконтролно обвини и ощети данъкоплатец - в затвора !

Да го съди ако иска и в Страсбург, ама нали ние пак обикновените данъкаплатци трябва да плащаме ! Иначе гледа надолу, пък може да мисли за голо !

Гледа строго,ама и мръсно...

Тази съдийка всъщност е била адвокатка от кантората на баба Доковска. Вие какво искате, да решава дела??? Други път... Цветанов не говори празни приказки.

А дано, ама надали

Може Цветанов да не е перфектен, но е първият политик, който изразява публична непримиримост към съдебния произвол на определени съдии. Всъщност, неговото мнение се припокрива с това на 99% от българското общество, което с пълно основание мрази съдебната си система. С какво е била толкова заета Мирослава Тодорова, че е бавила десетки дела? Вместо да си пише делата, разнася клюки по етажите. Работата е ясна. Когато с ебавят нещата, всичко се забравя и след време, никой не помни това дело какво е и срещу кого е. Да се проверят всички нейни присъди!

Обществена тайне е, че Тодорова е от онези, назначавани и "отглеждани" в съдебната система от кантората на Доковска. Тя е нейно протеже! Срам Тодорова! Да се покланяш публично на Доковска, когато тя е страна по твои дела! ГОЛЯМ СРАМ!!!

Точно така г-жо. съдия!!Я го напъни в съда този разпасал се милиционер Цветанов та да го видим какъв герой е и как ще маха пръст там!!

Няма да посмее горката съдийка. Толкова бакии и далаверки ще излязат, че делото може да се обърне срещу нея.

явно си от неграмотните комунисти!Или от лъжливите/те всички са такива/!чувал ли си нещо за мандатност на съдиите?Това,че от 2 дена имаме нов президент е без значение!Висшите съдии са до живот!Научи го!

Милата, няма да посмее да го съди, защото ще отпадне уговорката да не търсят имотите й в Гърция и Лазурния бряг...

Съди го да видим как ще го оправя приятелката му.

Съдийката да я осъди Цветанов с неговия проКУРор!Ще е доволна,може би...

Тази дама е взела много от мафията затова гледа като бик у нещо

Българския " независим " съд, има два проблема: Първият е делото "Ставийски". Вторият е , че това дело е правило , а не е изключение.

И двамата сте за затвора, но за жалост никой от вас няма да влезе!

абе че този цветанов не е цвете - да. но погледни първо себе си. ако ви оставят да поживеете като обикновени хора, ще видиме толкова ли ще сте наперени

За пореден път повтарям: За да може един съдия да произнесе необорима присъда, дознатели и следователи/МВР/, трабва да са предоставили необорими факти и доказателства по делото!!!!!!!

Ето ти, един необорим факт, и една ОБОРИМА присъда - делото с/у Максим Ставийски.

Има ли корумпирани съдии в БГ ? А има ли осъдени корумпирани съдии ? Факт е, че в държавата НЯМА НИТО ЕДИН ОСЪДЕН съдия за корупция ! А има ли некорумпирани съдии ? След като в БГ няма осъдени съдии заради корупция, то тогава къде са онези, които се самоопределят като некорумпирани ? Ако те наистина са съвестни и безпристрастни, не трябваше ли да докладват в прокуратурата за корумпираните си колеги ? Може би Нели Куцкова ще ни отговори на тези въпроси ? Някъде не пишеше ли ' НЕ СЪДИ, ЗА ДА НЕ БЪДЕШ СЪДЕН ! ' ?

Това изпразване ли е отпред? За погледа да не говорим...

Като знаем колко ги е осъдила тая - Цецко може да спи спокойно!

ТАЯ МИ ПРИЛИЧА НА ГЕСТАПОВКА ОТ SS.ТРЯБВА ОСНОВНА ЧИСТКА В ПРОКУРАТУРА И СЪД.ТОГАВА МОЖЕ ДА СМЕ ЕВРОПЕЙЦИ.

Бе ако е гестаповка, все има шанс някой да й свети маслото, ама ако е новия Терминатор!? Mimetic poly-alloy / liquid metal ?

Всъщност, аз се опитвам поне малко да променям и успявам, така, че въпроса е в опитите и надеждата, че ще успеем. Виждал съм и големи промени, благодарение на мен, но трябва повече хора не само да се надяват, а от време на време и да действат

ББ даже си тура кепе секи път? Я, я, кажи, къде са го показали и аз да го видим.

Съгласен, но тя защитава както своето, така и на съюза. Наистина не трябва да се смесват, но в България се смесват и за това имаме един куп войни между институциите, но в дадена ситуация, единствената и възможност е или да подхване ПР акция(нещо, което прави) и по този начин да изчисти нейното и на съюза името или наистина да влезе в съд за клевета, да си изчисти името за нея си, но това да остане почти незабелязано, защото не мисля, че много медии, ще го отразят, хората ще кажат "гарван - гарвану око не вади" дори и ЦЦ, може да го изцепи и народа пак ще плюе съда. Така, че жената е поела единственият възможен път.

У БГ-то се разделиме сите на: съдии, синдикати, депутати, лекари, полицай, държавни чиновници, адвокати, пожарникари и други. Тея сите са си врагове един на друг /ама си пазат гърбовете здраво/, секи си работи за себе си и не го интересува никой друг, само още не са почнали да се стрелят. И в добавка деленето на БСП, ГЕРБ, ДПС, СДС, ДСБ, НСС, ОХС, ПСС, УНСС, ВМИ, НС, ОХО БОХО. На сите горе па им е враг БГ- населението, а то не сака чак толко много.

Вкарва цялата система, защото е председател на Съюза на Съдиите в България, което води до това, че плюенето срещу нея е и плюене срещу съюза

Чета мненията и виждам, че много хора(предполагам че са много, а не един-двама) плюят по съдиите и ги обвиняват, че са корумпирани. Дами и господа, вие ли сте плащали на съдии, ако ДА, защо не подадохте оплакване до прокуратура и полиция. Ако Не, тогава от къде знаете, ами от вестниците, които пишат какво е казал ЦЦ, и съответно той е успял да ви Вкара вас в заблуда, следователно има клевета и то с тежки последствия за потърпевшата. Има си начин за доказване на корупция и т.н. и ЦЦ ако искаше отдавна щеше да е вкарал някой съдия в затвора, но не желае, а тия, които плащат не искат да си кажат, защото друг съдия няма да им даде това, което искат и кръгът се затваря. Крайно време е ВСС и полицията да си свършат качествено работата по отношение на съда, за да може да се махне това усещане за несправедливият съд.

Иван е прав! Не можем да пишем произволно твърдения за хора които не познаваме: "Този е корумпиран, онзи е бил агент."

Като учехме навремето история на България, ни насаждаха убеждението колко умен и гениален е нашия вожд и учител Георги Димитров, и как успял на Лайпцигския процес от обвиняем да се превърне в обвинител и го оправдали. Много пъти съм се запитвал, защо аджеба, нацистите са изтървали и са пуснали такъв важен техен противник? Дали пък нацистите не са донякъде добрички? Нищо подобно!!! Причината се оказа елементарна: Георги Димитров е бил съден от стария, германски имперски съд! Отпреди 1933 г. Затова, след неуспешния атентат организиран от Фон Щауфенберг, Хитлер си измисля и създава така наречения Фолксгерихтхоф (в превод: Народен съд). Не ви ли звучи познато? И сега се опитват да направят същото май, с атаките срещу съдебната власт?

Това е бил съда на ваймарската република, ако е бил имперския...

Стига с тези корумпирани съдии.Да се сменят.

Мима, защо е корумпирана, ти ли й плати, ако да, защо не се оплака в полицията, за да я задържат, ако не, тогава и тебе могат да съдят за клевета. А аз ще кажа по твоята логика, че ти си корумпирана, а може и примерно да кажа, че си крадла

Я прочети коментара на 47 ,бе отворко ...

Моля, не слагайте всички съдии в един кюп, точно тази не е корумпирана, уверявам ви.

Точно Мира Тодорова е известна, че НИКОГА не взима пари от обвиняеми или техни адвокати.Но и не се поддава на натиск от системата на МВР.Дали пък не е това причината да плюят точно нея?Иначе мотиви бави,да.Мотивите на нашите оправдателни присъди ги забави вече близо 4,5 г. Този Маникатов нищо не е чакал още:)

Явно е настъпила нечий котарак!Те тия послушните не ги хулят.

>>Точно Мира Тодорова е известна, че НИКОГА не взима пари от обвиняеми или техни адвокати.>> Е те парите си ги взимат от доверени хора :)) Споко всички знаем как е. И къде по точно е известна с това,че НИКОГА не взима,а :)))) Е смешковци............. Чак и уверява........... Аз пък уверявам обратното ;) че лапа яко, и то и от други дела не само от тези дето тя гледа.

Вече го няма Гоце, няма го Станишев, повечето съдии и в София и в провинцията са сменени с хора на сегашната власт. Адм. Съд, спец съд, районен съд и още съдии издигнати от един съд в друг, през това управление. Да, курумпирани са съдийте, по това спор няма, хайде да видим от тука натам, колко осъдени ще има и с какви присъди. Аз съм сигурен, че няма да има осъдени и понеже тогава няма как да се плюе по съда, ще станат виновни адвокатите.

Много добре казано!

Да ще почакаме и ще видим споко :) И ще видим,че нещата ще започнат да стават нормални,каквито до сега не са били.

Че Цветанов е прост и невежа, че е некомпетентен и че отдавна се е дискредитирал в това вече малцина се съмняват. Но е любмец на Борисов, който не знам защо, ако съдя по публичните му изяви някак не ми се връзка като манаталитет в този рапон. Не че е правно културен или особенно компетентен, но има усет кога е сгрешил и може да се извини. Не че после пак няма да настъпи мекото и миризливото, но поне си знае къде не го бива съвсем и избягва категорични мнения. Напротив този правно невеж физкултурник има уста като кл...ка. За добро или зло всичко се лепи на гърба на ББ. Ами време е да размисли.

Ти си някаква набедена гражданка :(. Интересно как си позволяваш да даваш оценка кой прост кой умен след като написаното от теб не блести с особен интелект :(

Бавила е мотивите а не присъдите....Голяма е разликата защото осъдените са били в затвора и не са обжалвали че са там без да са прочели тези мотиви

Като чета коментарите ми иде на ума един единствен въпрос: "Що е то демокрация и има ли тя почва у нас?". Или, ако трябва да го перифразирам в разказно изречение: "Призракът на комунизма отново броди у нас". Прочее, такива мисли се въртят в главата на Бойко Борисов и овчето стадо радушно му приглася блеейки. И несъзнавайки основополагащия демократичен принцип за разделение на властите - законодателна (висша), съдебна и изпълнителна. Бойко иска да заграби трите власти и да прави каквото му хрумне без контрол.

То пък сега има един контрол - ум да ти зайде

Докато има кой да го следва в стадото! Дано се появи по-добър овчар!

така е, прост народ - слаба държава. не случаино десетилетия наред се насажда у българина култура на непоносимост към образование, наука и култура. и в краина сметка ето го и желания резултат.

Така е. Повече от две десетилетия се насажда в народа, че можеш и премиер да станеш, колкото и да си прост. За култура въобще да не говорим. Нивото на образованието и общата култура на населението преди това беше драматично по-високо.

Както каза френският правосъден министър преди време , няма полиция в света , която да събере годни за българския съд доказателства. Тъжно , но вярно. И след като за убийства , насилие , тероризъм , трафик с наркотици и хора , вие давате условни или смешно малки присъди , да хленчите за тежкото престъпление клевета е абсурдно. Както и воплите ви за достойнство. Спестете си ги , обществото не вярва отдавна на вашата паразитна прослойка. Със здраве.

Защо бе,че в БГ за клевета се дава по-голяма присъда,отколкото за убийство или отвличане :-) Може и да успее да осъди Цветанов,но в очите на народа ще си остане корумпирана свиня.

Само дето този който го е казал, нито е министър , нито магистрат, нито е французин (сигурно даже не е и стъпвал във Фр) , нито е независим !!!

Точно френския министър на правосъдието го каза по повод убийството на бг студент в париж , хванаха убийците също българи , екстрадираха ги тук , а нашите малоумници ги пуснаха , щото нямало достатъчно доказателство. Има го в ютуба.

Само отделни посерковци -пенсионери с изкуфяване на горния етаж не могат да видят истината:БЪЛГАРИЯ Е СЪСИПАНА СТРАНА,ПОРАДИ ЛИПСАТА НА ЗАЩИТА ОТ СТРАНА НА СЪДА И ПРОКУРАТУРАТА!Това е толкова ясно видимо,че само тези екземпляри и защитниците на БСП са в защита на престъпната съдебна мафия!

За всички нас е видно-колко много работят съдиитр(роднините им с палати се обзаведоха) а все още няма награден от тях с орден"Стара планина". Горките,никого не са обидили с присъда( е все има наказан някой кокошкар) и вместо мерси все им напомнят , че по света тяхната работа се върши като се иска по закона и за кратък срок. Много скромни хорица- знаят и виждат слабостите на другите но не подсказват .Впрочем за какво работи приказливата КУцкова????

само и вижте погледа на тази може ли повече информация за имотното и състояние. и извършените подвизи като съдиика. и по други дела....

Тази съдиикаочевидно е една от безсъвестните, която е причина, не само Цветанов, но хората у нас и в чужбина да си задават този въпрос "дали част от съдиите не обслужват престъпността". Не трябва да има недосегаеми личности, каквито искат да бъдат съдиите. Не може да се разчита само на съвестта на хората. Трябва във всяка система да има ефективни начини за контрол и носене на отговорност, не само морална, за своите действия.

Недосегаема личност не е съдията, а този с шестте апартамента, които били купени с пари от пенсията на тъщата.

Да не вземе да се окаже че съдийте имат и по повечко

Оня с 6-те апартамента работи министър и има някакво обяснение за парите и начина за придобиване на имотите си,и то и назад във времето. А тез нагли Мърши,се пишат социално слаби......... и така придобиват,значи едно,че са корумпирани и без морал , а даже и измами правят. И понеже толкова мрънкате за 6-те апартамента,физкултурник бил ,оня па бил тиква и.т.н............ Е представете си щом една Тиква може да тръгне да дърпа страната в правилна посока и един физкултурник та почне да го зачуква на мафията в това число и съдиите. Как тогава толкова "можещите" и "умни" "морални" съдии и други управляващи,които единствената и длъжност в трудовата книжка е като министър Председател,не успяха да свършат нищо,а напротив.........

Колко дела се връщат за преразглеждане, или изобщо не тръгват, тъй като доказателственият материал, събран от полицията не е достатъчен и не може по него да бъде осъден престърника. Много дела изобщо не виждат бял свят, заради липса на доказателства. Затова родната мафия е с поне 10 висящи дела.

ВЛЕЗ В ЧАС БРЕ: Става въпрос за мотив за приключване на дело. Това нещо е нещо, което само съдията трябва да направи и ВСС трябва да следи за сроковете.

Ами "материалът", който събира материалите е за обновяване, не някой друг!

Имаме идея как се купуват дела и съдии. И това,че нещо се връща и може някой да не си е свършил работата на 100% е едно,ама да отсъждаш на -100% e друго. Така,че въобще не ми ги защитавай тия гадни продажни помий. Сигурно има и много съвестни и свестни от тях,ама като има по няколко мърши в състав.............. все тая.

Колко пъти си влизал в съд, пред колко състава си бил. Аз защо си мисля, че в долни инстанции е по един съдия. За това трябва да осъди ЦЦ, за да се спре с плюенето по една от най-реформираните системи в България. От тук нататък е въпрос на контрол, а не на постоянни обвинения по медиите. Освен това за разлика от съда МВР е далеч от реформи, щата е доста раздут, а качеството на свършената работа е под всякаква критика. Айде сега ми кажи, колко съдии си подкупил, а на колко ченгета си платил, за да не ти пишат акт или фиш?

Те и в полицията са корумпирани, но съдиите не ги плюят в публичното пространство!

време е за смяната й. А тази съдийка щато я гледам хич не ми прилича на света вода ненапита!

Аха ще съди............... Мърши гадни корумпирани!!! Само знаете да лаете,ама ви се секна всичко вече и ГОЦЕ ви го няма скоро Б.Велчев ще изчезне и всичко ще започне да си идва на мястото леко полеко. Ама до тогава ще се опитвате по всякакъв начин да дестабилизирате държавата и ще правите бая поразии . Ама няма да ви мине номера,най много да си излежите после и тези гяволии . Гадна долна помия!!!

Леле, леле... ето значи кои ни го натресоха начело на държавата това недоразумение за Борисов - прости, изключително прости хора.

Не дай , Боже, да настъпиш съдия !! Ще те изкарат, какъвто си поискат ! Този бил крайно нуждаещ, онзи бил взел пари , за да ги пази, прокурор виси като парцал, защото го гони полицията !! За такива като тях сме на такъв хал !!Отврат !!

Тая съдийка, ако си беше свършила работата, щеше да си запази достойнството. И това ми било председател на съюза на съдиите. Мога да си представя останалите що за стока са.

Май е време Цветанов да си ходи?

Май е време за сериозна чистка в съдебната система. Ако трябва и с помощта на ЕС. Да ни дрснат една предпазна клауза в областта на правораздаването и нашите дела да се гледат в Гърция и Румъния. Пък защо не в Германия или Австрия? Тогава да видим как ще има оправдателнои присъди за бандитите. Или смехории като 3 г. условно за Ковачки за 16 млн откраднати от данъци. В САЩ този нямаше да излезе от затвора. А тук - условно. И за капак - 20 хил глоба. Крадеш 16 млн - глобяват те 20 хил. Евала, машала, аферим, ашколсун, както би казал пшриятелят на Станишко и Гоцката агент Сава (доносника на ДС Доган)

Работилият, знаещият и можещ е отново на линия, А!

Не разбрахте ли, че Цв.Цв. е покровител и заедно с мутрата главатари на едрата престъпност в България иначе как ще се сдобие с 6 апартамента два гаража и една къща от 100кв м да стане 350кв.м. и барбекю като на Доган!

Народът е казал "хем насрано, хем на голямо"!

На 200% съм съгласен!Цецко прехвърля своята некомпетентност и тази на неговото министерство върху съдебната система, което се и отбелязва от докладите на евро комисиите!

За съжаление много малка част от тук пишещите се замислят за това! Но така е, с нисък манатлитет действаш първосигнално, или като любимците си, все друг ти пречи!

Единственият човек на висок пост в държавата,който открито казва на мафиотите в съдебната система истината е Цветанов! И на всеки 6 месеца от ЕС подкрепят думите му! А тази съдийка като е толкова претрупана и съсипана от работа защо не подаде оставка и си намери ново място,а? Ама няма да стане,всички се назначиха до живот и смучат като пиявици! И шефовете им като Велчев,Груев,Пангезов са все партийни назначения на Гоце! И никой, освен Цветанов, не смее да разбута това гнездо на оси!

100% съм съгласен с теб!

Това и дървените червени глави го разбират дори, но в тази бедна държава всеки търси за нещо да се захване, за да плюе ако неговите не са на власт.

Като знам казаната от него "истина за имотите си" ми става ясно и за другата...Ако за вас е "истина" казаното от ЦЦ то за професионалистите истината са доказателства и факти които подчинените на ЦЦ трябва да представят а не да разказват

Аз също съм съгласен с теб на 100%!Предлагам на тази сдиика повече дела да не и се дават да си оправи тези 57 забавени дела и вън от системата със шут в г..а!

Тая съдийка няма да съди никого. Още по-малко Цветанов. Толкова неща ще лъснат. И съдийски далаверки... Цецо само да си отвори устата... Тази да не си е загубила акъла.

Проблема не е в съдийката а ВСС. - Защо са и позволили да бави делото? - Няма ли ясни процедури и процеси в съдебната система това да НЕ бъде допускано? НАКАЗАНИЕТО: 15% намаление на заплатата. Тя ако е на щат в Мафията, може и без заплата да работи, нали?

Трябва да има оставки в ВСС за бавене на дела. В крайна сметка ВСС трябва да се отчита за работата на съдебната систама. Абсурд е 2 години бавене на дело, това означава, че ВСС не си е свършила работата да следи за времената.