Цветанов: ГЕРБ знае как да управлява в тежка финансова криза

ГЕРБ има сила да изведе страната от кризата, в която се намира. България се нуждае от промяна. Страната ни загуби много ценно време за развитие, заяви Цветанов.

Обратно в новината

Коментари - Цветанов: ГЕРБ знае как да управлява в тежка финансова криза | Днес.dir.bg

17-11-2017 20-11-2018

Коментари

щом алтуиста е начело на герб, познайте какъв мат`рял има под него...

Нека всички подкрепим ГЕРБ на 8ми!

Именно за това всички разумни хора трябвя да се вдигнем и масово да гласуваме на 5 окт, да подкрепим ГЕРБ, защото нямаме повече време за губене!

ГЕРБ имат най-добрата програма, последователност и реалистични цели. Надявам се да успеят да ни изватят от дупката, в която рязко пропаднатме през последната година. Гласувайте с No 9

ГЕРБ знаят как да ни измъкнат от блатото, за това и ще продължавам да ги подкрепям!

герб начело с борисов е партията, която трябва да управлява. успех! *Съобщението е транслитерирано от системата. Моля, пишете на кирилица.

И точно затова пак ще си ви изберем!

достатъчно загубихме за тези 14 критични месеца. трябва герб да се върнат на власт,за да се оправят нещата

Единствена ГЕРБ има дългосрочна стратегия и перспективи за развитието на България. Това е единствената партия, която е доказала че може да възстанови доверието в управлението, както и да възстанови посоката на Европейското ни развитие.

Ти вярваш ли си? И какво разбираш под "европейско развитие? Аман от празни лозунги и заблудени овчици...

,,Консултанта" Цецко Тъщин ,забогатял от консултации по национална сигурност/Завършил ВИФ и до срещата си с Борисов н-к кадри в МВР/ и спестените пари на тъщата му пенсионерка( според НАП ) ,има морал равен на морала на Ахмед Доган-,,консултат" по енергетика.Това са факти, които доказват страха и корупцията обхванала работещите в правосъдната система от следствието, през прокуратура, та до съда.За този български резил са виновни всичи т.н български политици, управлявали страната от 1990г.-2014.Те са покварени морално и политически.Определена вина имат и всички българи разделени, политизирани и манипулирани от същите политически сили през тези 24 години български преход.

Цецо, ти що не си в услуга на обществото ами само се скатаваш? Я бягай в ЦСЗ по потник, да водиш сутришната физзарядка на аверите ти.

нещо като ще идват тези гологлавци на власт много сте се стреснали, андрешковци

това е абсолютно вярно. защото докато народа беше в криза ти си купи 16 апартамента, така че си прав

Това е единствената партия която мисли за хората и може да върне държавата ни в правилната посока!

Единствено ГЕРБ може да изведе държавата ни от кризата която ни въвлече тройната коалиция между БСП ДПС и АТАКА

Абе колко стотинки получавате на коментар ??

Комунистите идват, опаткват парите на държавата и си заминават. Още по-трагичното е, че този път сами се отказаха, което не искам да си помислям какво означава. За това ГЕРБ трябва да управлява минимум два последователни мандата. Иначе сме загубени! Веднъж за винаги трябва да се отървем от комунистическата пасмина. БОЙКО, с теб сме!!!!!!!!

СЪГЛАСЕН ! Комунистическата пасмина начело с гавазина на Тодор Живков - БОЙКО!!!

Осъден на първа инстанция вън от властта ! Така каза Боко , а ти си все още тук! Безобразник, безсрамник!

Мижду Тиквъта Боко, и Дингила Октай, и той осъден, но човек на ГРОБА!

Дали киразата е финансова, екологична и т.н. единствената партия без значение дали е на власт или в опозиция, която се отзовава в нужда към хората е ГЕРБ!!!

Единствено ГЕРБ са сред хората с проблеми и ги решават наистина

Свинятя ми, на 16 години, забременя само благадарение помошта на министър Цветко! една бабичка, потребителка на Дири и Дирници като тебе, Фани

Ах другарю ЦЕКУ ЛИЗАШКИ дай си малко почивка бре,Езика ти се изприщи от усилената ти работа в полза на другаря комсомолски секретар-преродената ирландска пастирка другаря Офшорналиев и главатаря Борместан.

да може .. и го доказа в миналия си мандат ... няма как да искаме да оправят дурявата ни само в един мандат като другите са я ограбвали с десетки години . *Съобщението е транслитерирано от системата. Моля, пишете на кирилица.

То и за един мандат и за една година можеш да откраднеш колкото за двадесет години.

... трудно но с "добри" министри и "депутати" може и повече ... ДА ОТКРАДНЕШ! щото електората е подходящ - /народа е проЗт в % мнозинство/!

могат да променят България само към лошо.

За този орангутан няма ли място в някоя зоологическа градина из страната ? След като затвора не го лови, белкем някъде го изпратим да изкарва с честен труд дневната си дажба ! То бива маймунджълъци , ама нямат край техните ?

US посраниците на това учат учениците от СДС,ОДС,НДСВ,ДПС и ГЕРБ:Как се създават кризи и как докато ги разрешаваш с помощта на МВФ,Световна банка,Молове и неправителствени организации, да ограбиш народа си и да заделиш лъвския пай за най-голямата демокраДция в света.За по-тъпите ученици/физкултурници,пожарникари/ има предвидени периодични посещения във вашингтонския склад за откраднатото от същата тази демокраДция и актьора,който временно играе ролята на "Президент"/сега е модерно да са негри/.

Ненавиждам го този, нормален човек на неговото място би се скрил в миша дупка!

НЯМА ЛИ ДА ВЛИЗАШ ДА СИ ИЗЛЕЖИШ В НЯКОЙ ЗАТВОР ПРИСЪДАТА НА ПРЕСТЪПНИК?

Вие ли знаете, та ви е когато бяхме сравнително добре ни опропастихте ,та в криза ли знаете как се управлява .Не се сравнявайте и на милиметър с Костов.

Определно си прав ,че ГЕРб имат голяяямо желание да управляват,но не разбрах как доказаха,че могат да управляват по време на криза като това беше причината да си вдигнат партакешите и да се ометЪт!

От 3 дни се поставя проблема как "страната била в най-дълбоката си криза" - ето сега решението. Ако си прост - гласувай за този.

Хахахахахахахахахаха!

И ние знаем че знаете, за нашите хора има а другите кучета ги яли.

БСП теглели заеми, ГЕРБ не. Лесна справка показва, че ГЕРБ идва на власт с програмата ДА ТЕГЛИ ЗАЕМ от 10 милиарда. Айде сега гласувайте!

ЖАЛКИ СТЕ ! ПРОДАЖНИ СТЕ !!!!!!

Станишев не мога да го понасям и си има адски много недостатъци, но за едно нещо е много прав - Дано само ДА НЕ стане денят за размисъл да бъде след изборите и хората да кажат "Леле, какво направихме".

ББ и ЦЦ знаят само как да крадът! Научиха на това и лидерите на тази партия на всички нива. А будалите гласуват за тях!!!

Нали ви видяхме как управлявахте,как крадяхте,как хората се палеха от високите сметки,как за три години не вдигнахте пенсиите на лошия материал,как младите разочаровани и от вас бягаха от България и защо г-н Цветанов,който е следствен е кандидат депутат вместо да е в ареста.Освен,че по вашето управление бяхме най бедния народ и това,че Мерхел потупваше Бойко не означаваше,че ви уважава,а ви се подиграва.И сега Плевнелиев сервилничи пред останалите,но никой не му обръща внимание.Затова само вие не се връщайте,че на гробищата няма вече места.

Браво Цецо, ти работиш за моята кауза!!! Колкото повече се появяваш, толкова по-малко гласове за ГЕРБ! :)))

герб наистина с безхаберието си докара българия до такава криза която още дълги години ще оставя следи в целия живот на страната дано народа поумнее и не реши че трябва пак пожарникари и фатмаци като цветанов да застанат начело на държавата боже пази ни от некадърници

Абе гербери, толкова ли нямате кадри, та сте поставили за шеф на предизборния ви щаб осъдено лице?! Че то вече и за чистач (без да обиждам професията) в днешно време се иска свидетелство за съдимост...

НАРОДЕН ПРЕДСТАВИТЕЛ, т.е. представител на народа, НЯМА ПРОБЛЕМ И ДА Е С ЕФЕКТИВНА ПРИСЪДА:)

Та . Не си ли разбрал, че комунягите осъждат, убиват, екстрадират винаги цвета на нацията. Техният кошмар е : УМНИЯТ БЪЛГАРИН.

Вероятно ГЕРБ би спечелила много повече симратизанти, ако не беше оглавявана от хора с бели петна в биографийте и такива обслужвали бившия тоталитарен режим.

Пропускаш нещо важно! ГЕРБ не се спусна от небето, а беше създадена от "хората с бели петна в биографиИте", ако не бяха те, нямаше да има ГЕРБ, а само БСП и ДПС, създадени от хора с кървави петна по биотрафиИте! Аман от неграмотници!

ГЕРБ знае как да... мори народа.

ДА,МНОГО ЗНАЕТЕ!!!КАТО ОСТАВИТЕ ПЕНСИОНЕРИТЕ БЕЗ УВЕЛИЧЕНИЕ С МАЛКИТЕ ДОХОДИ,А ЗАПЛАТИТЕ НА 240-РАЗБОЙНИКА СЕ УВЕЛИЧАТ,КАКТО СЕГА НА РОСКАТА МУ ДАДОХА 1000000 ЗА ХАПВАНЕ И ПИЙВАНЕ???ЗАЩО НЕ ГИ ДАДОХТЕ НА ПОСТРАДАЛИТЕ ОТ МИЗИЯ, БЕРКОВИЦА И ПРОЧИЕ?КОМУНИСТ, НЕ ДАВА,ТОЙ МОЖЕ САМО ДА ВЗЕМААААААА!!!

Та . Приятелю'ти можеш ли да смяташ. Червените гниди увеличиха пенсиите с 5 лев а сега имаме още 3 милиарда дългове. Аз невиждам никаде пенсионери МИЛИОНЕРИ,

този човек явно не разбра,че не го харесват хората-не го искат,заради него много няма да гласуват за герб.то пак бива натрапване ,няма срам,по очичките му личи ,за какво става вапрос *Съобщението е транслитерирано от системата. Моля, пишете на кирилица.

ГЕРБ се провали за 3,5 години власт, довеждайки мизерията в страната до крайна степен. Откраднаха 8 милиарда лева, фалшифицираха изборите, разсипаха икономиката поради милиционерската си простотия. Днес един осъден престъпник в лицето на Цветанов отново говори дивотии. Вместо да лежи ефективно в затвора, той определя лицето на политиката на тази нещастна държавица. И кошмарът може отново да се повтори, още повече задълбочавайки разпада на България.