Цветанов: Нищо не грози подалия сигнал срещу Марковска

МВР продължава да търси подателя на сигнала срещу съдийката Венета Марковска - Георги Тонев Колев. Вътрешният министър обеща, че не го грози никаква опасност.

Обратно в новината

Коментари - Цветанов: Нищо не грози подалия сигнал срещу Марковска | Днес.dir.bg

17-11-2017 20-11-2018

Коментари

Да ,прав е вицето нищо няма да му направят ,но я да обясни тогава защо притесняват съдийката по този начин?Защото при подобен фарс една мастита олигарка от кръга "овчаров",чрез къртици в неговото ведомство /ДС екс .служители/ и "донос"омаскари цяло семейство дръзнало да и зададе въпроса от къде са и парите!Всички днес знаем какво направиха с държавата тия от НЕК по времето на управлението на нейните съпартийци.Само на Цветанов не му стана ясно защо е този маскарад.А той се оказа за стотици милиони загуба на България от които "комисионните" на госпожата"информаторка"на поредния донос също не са по малко от 1/10 -та от тези милиони.С тях ще купиш цялото МВР министерство.Какво значи тук една съдба ,едно семейство ?Голяма работа ,нали МВР си "върши"работата ,но как и за чия сметка,Цветанов да обясни! Донос ,клевета ,това се учеше в научния "комунизъм,нали така?

Не си мечтай, драги. Доенето ще бъде до последния ден, до последната капка.

Да се оттегли заради анонимен донос, значи да се признае за виновна! Толкова за проста ли я смятате жената?! Ако някому не е удобна, да излезе с името си и да докаже, че е недостойна за КС! Останалото е мърсотия, която може да залее всекиго... Останалото е стил "а ла КоСТанишев"...

Май само ти не разбра че има документи - официални от държавна служба (Имотен регистър). Ти и Цвинокио. Ти - защото си промит мозък, той - защото така му е казал кукловодът му.

ахахахахаххаха

кой го казва! платеният драскач, пишещ под няколко ника...

Ааааа не аз на хора с гранатомети не вярвам!!!!

В другите държави силовите структури пазят свидетелите, а тук ги търсят?! Алоу, май скоро няма да излезнем от комунизма!

Първо ти излез от "шаш"-а си, приятелю... Да пазиш "анонимен свидетел" е простотия за Гинес...

Сигнали Цветанов срещу Вас е имало има и сега,а и тепърва ще почнат да се подават.Не се правете на обиден, не е необходимо-запазете силите си да се оправяте Вие-оставете Марковска.

Нека се покаже! Нищо няма да му направим...Само искаме да си поприказваме...И не обръщайте внимание на гранатомета дето го носим...

Търсили сте ме нещо.......

Защо го търсите тогава? Вероятно сте останали без работа и само с приятни занимания!Крайно време е да получим информация колко"командировки" е реализирал елита на МВР за последната година,колко ни е струвало това и с какви суми са увеличили валутните си сметки командированите!

Ми като си поприказват малко с него той ще напише, че е имал нощен кошмар и това си го е сънувал. Цецо, Цецоооо...Много си семпъл...

Откъде г-н Цветанов е запознат толкова добре с платените медии в България? Може би защото три четвърти от тях контролира и финансира самият той? /Справка няколко поредни доклада на ЕС и германските вестници, които пишат за нашите/

Цветанов, не троши държавни пари за да защитаваш личните интереси на някаква, която се е оплела в лъжи като пате в кълчища.

полицаи, които арестуваха гаджето и ...?? А подправената карта, намерена в колата ?? А зам.министъра, който я опроверга ?? И това ли не сте проверили ??

Крайно време е държавните мъже да започнат да се държат като зрели хора, а не деца!!! И да вземат да защитават заплатата си! Какво ме топли мене кой е подал сигнала, топли ме да се провери вярно ли е, или не, защото тажи г-жа моите пари от данъци ще изпозлва!!! Даден въпрос се решава КАТО СЕ ПРОВЕРИ СЪЩИНАТА МУ - а не се търси кой и защо и как го е питал ... Все едно в една частна фирма някой да прати сигнал на акциониерите че менаджерите се обалгодетстват - усилията ще са да се намери кой е автора на сигнала, или дали е верен ???

Цецо, време е. Време е да си ходиш.

Георги Тонев Колев е вероятното име на някой ял попарата на Марковска. Че тя е лъжкиня, се подразбира нй-вече от разследването на весткник "Капитал". Тя не е достойна за съдия във ВАС, та камо ли в КС!!Да си дава оставката въобще от съдебната власт.

Аз твърдо вярвам на всичко казано от Цветанов. Просто с увереността си той показва, че говори истината и рядко се отмята от заявеното. Но напоследък, той нещо не вдъхва доверие на брюксел и шенген. Само не разбирам защо искат от брюксел да ни правят извънреден мониторингов доклад? Аз обичам свети бойко, за разлика от съда в страсбург, дето осъди България заради него?!.

А за апартаментите и тъщата вярваш ли?

Разбира се, реторичен въпрос.

Виф-ладжията да каже първо защо излъга целия народ за френските "туристи". Този човек трябваше одавна да е подал оставка и да е разследван. Толкова ли е трудно да се държим като нормална държава????????????????????

няма ли някоъ ,коъто да сложи на място този помостник пожерникар *Съобщението е транслитерирано от системата. Моля, пишете на кирилица.

Я пак? Нищо няма да му правим, само ще го установим кой е...? Ааааа, този не го знаете кой е, терористите от Бургас ги знаете, ама искате да им направите нещо!