Цветанов бил ”репресиран от управляващите” заради сектор ”Сигурност”

Зам.-председателят на ГЕРБ Цветанов Цветанов обвини управляващите в опити да бъде репресиран заради сектор "Сигурност" и определи демонстрацията в София като протест срещу мафията.

Обратно в новината

Коментари - Цветанов бил ”репресиран от управляващите” заради сектор ”Сигурност” | Днес.dir.bg

17-11-2017 20-11-2018

Коментари

Ммм, не знам да ли е репресиран, ама чух, че бил се насрал от страх, като чул, че Пеевски ще оглавява службите. Също май то стоял зад "протестите", само не разбрах къде плащал надниците да ида и аз да получа.

ТОЯ СОЛ ТАШАК НА ЕРДОГАН - ТОЙ ЛИ Е БИЛ РЕПРЕСИРАН? ТОЯ КЪДЕТО СЕ ПРАВЕШЕ НА ГОЛЕМИЯТ ШЕРИФ НА БЪЛГАРИЯ! ИЛИ БОЧКО КОЙТО РЕЖЕШЕ ЛЕНТИЧКИ И ЛЕТЕШЕ С БОСТРИШКИТЕ ТИГРИ? ТЕ ЛИ СА ОНЕПРАВДАНИ? БОЖЕ ПАЗИ БЪЛГАРИЯ!

Отвратително е, че се напъват да осъдят Цветанов за подслушване. Не е за това, а за това, че закопча Наглите, Октопода, Килърите и други от това котило, което не могат сега управляващите да му простят. И за това скалъпиха този компромат. Не може да се отрече способността на БСП/ДПС да скалъпват компромати. Примера с намерените бюлетини е показателен. Как си представяте, два дни преди изборите 480 000 броя да бъдат раздадени на привърженици на ГЕРБ за да бъдат манипулирани изборите. Изборите бяха манипулирани от Вас и от нищожеството бареков. Жалкото е, че голяма част от избирателите се подведоха и не отидоха да гласуват. А защо Цацаров все още не е започнал следствени действия срещу Нинова, Овчаров, Фронтиера и другите от това котило? Или всичко ще приключи с наказанието на прокурор Шараланджиева. Може би му трябва време да намери вратички в закона, чрез които да оправдае престъпните им деяния. А може би ще е по правилно да се започне съдебно дирене срещу самият Цацаров за случилото се на 11.05. 2013 г. Но вярвайте господин Цацаров, няма ненаказано зло. Рано или късно ще си получите заслуженото. Господ забавя, но не забравя, предполагам това Ви е известно.

И КОГО ТОЧНО ЗАКОПЧА?БАНКОВИТЕ СИ СМЕТКИ?ЧЕ КОМУНИСТИТЕ СА ТЪПИ НЯМА СПОР,АМА ТОЗИ БИЕ ДОРИ ТЕХНИЯ ТЪПОМЕР

Mного заслепени индивиди в този форум. Повече от това, че все още се водят дела срещу посочените от мен групи няма какво да коментирам. А защо някои се влачат дълго време може да ми каже някой от тези, които искат Цветанов да бъде осъден. Явно дългите ръце на ДС още дърпат конците в държавата и ще продължават още много време ако не бъдат завинаги изметени.

И те наредили на Плевнята да свика Консултативния съвет-ама защо бе Цецо,какво толкова ви притесни ,някой ще ви изкара кирливите ризи ли

Айде бе идвай да те ОТрепресирам

господине, Най-добре е да се скриеш и да замьлчиш. Разберете много вредите на Бьлгария сьс поведението си.

За коя от партиите в парламента говориш или имаш предвид всичките?

Тоя май забрави 4е изпрати полицаите да бият хората на Орлов мост преди наколко месеца Много му е къса паметта

По-рано ви казах да мислите! Тук се говори за протести, гражданско общество, други партии и прочие. Гражданското общество се прави от независими хора. Хора, които са средно богати, със собствен бизнес и с независимост от държавата. Познахте! Така наречената средна класа. Забележка: Държавните чиновници, работещите в министерства, комисийки, фондацийки, монополни частни и държавни структури НЕ СА СРЕДНА КЛАСА. И колкото повече са те, толкова по-малка ще е средната класа. Защото те са зависими от управниците и са склонни да се самовъзпроизвеждат обратно пропорционално на свършената от тях работа. Затова целта на протеста не трябва да е този да си отиде, а онзи да дойде. Защото всички политици искат да държат народа за гушата, като особено усърдни в това отношение бяха дебилите от ГЕРБ. Те се явиха и като най-големи унищожители на средните и дребни предприемачи. Те бяха и най-големите защитници на държавни и чужди монополи. Даже може би не винаги за пари, а от простотия и от тъпотия и за едно потупване по рамото и за едно Конграчулейшън. Нали помните каква беше мечтата на министър Дянков (май забравихте за него, а?) - Да изчезне народът и да остане само бюджета. Затова угодно в този момент правитество ще е това, което възроди и даде облекчения на средната класа. Вие какво си мислите, че като се направят нови избори сега ще се промени нещо ли? Е-е-ех, наивници!

За кого ще гласуват пак турците? За ДПС разбира се. Те винаги гласуват за ДПС, независимо кои са им шефове. Крадци и ренегати, като Бисеров и Цонев, агенти като Доган и Местан или тъпунгери както повечето от следващия ешалон. За кого ще гласуват националистите? Пак за Атака. Колкото и да плюете Сидеров и с-ие. Защото никой не се интересува как живеят хората в смесените райони, какви са проблемите им. Никой от вас, от жълтите павета не могат да разберат защо тези хора искат да се чувстват и да живеят като българи в България. За кого ще гласуват ортодоксалните дървени комунистически глави? Пак познахте! За БСП разбира се. Това няма да го коментирам. Те просто така си гласуват, до гроб. Закого ще гласуват младите калинки, набутани с връзки в министерства и държавни учреждения? За ГЕРБ, разбира се. Всички знаем какво е образованието в България в момента, а сигурно и те знаят колко са некомпетентни и мързеливи. Затова са се хванали за ГЕРБ, като удавник за сламка. Защото няма свободни работни места за нищо не можещи да правят младежи. А и по принцип няма такива, защото бизнесът е смачкан. За кого ще гласуват ман-галите? За тези, които им платят най-много. А тези "избиратели" ще стават все повече и повече. Тогава какво ще променят едни нови избори? Имаше едни лаф: Изборите не променят нищо, защото иначе щяха да ги забранят! Всички избори ще потвърдят това статукво! А нали срещу него протестирахме през зимата? И какво получихми? Пак същото статукво. Е, ГЕРБ не са управляващи, ама какво от това? Затова започвайте да работите! Работете много, работете за себе си, работете ЧЕСТНО! Докато търсите далавера, връзки и превилегии положението ще се влошава. Станете независими, бъдете средна класа! Само така ония мръсници няма да могат да си играят с вас, както си играят в този момент.

ivo10

За съжаление си напълно прав Жоро. През годините разбрахме, че избирайки БСП избираме и ДСП - много вредна комбинация. Избирайки ГЕРБ, избираме пак грешен вариант. Пак за съжаление, след провала на БСП, пак ще овластим ГЕРБ. Дано този път ГЕРБ да не са в самостоятелно управление, а в коалиция, в която ще имат коректив.

Ти май не си разбрал, че този път за ГЕРБ не трябва да има! Защото ако те вземат пак власта, България просто ще спре да съществува. Няма да има средна и дребна класа. Ще има само ДЪРЖАВА. Централизация на пари, активи и власт. Това го знаем от 09.09.1944 година. Това не трябва да се повтаря!

никой неможе да мисли. повечето хора се водят като овце. ако всички сами по себе си тук сме прави, то мнозинството дори не го вълнува бъдещето. всичко е на база мода. последните протести хората се хилят и с ирония искат поредната оставка без да ги вълнува утрешния ден. чудя се защо никой не ги попита- защо се хилиш бе?нещо сериозно да вижда някой в това хората да се хилят, веселят, забавляват а отишли уж на протест?

Ми да му дадът народна пенсия.

"Цветанов Цветанов...определи демонстрацията в София като протест срещу мафията." Драги ми Цвъчко не приемай нещата толкова лично. Може би(но едва ли) хората са имали в предвид някой друг!

ОМРЪЗНАХТЕ МИ ПЛАТЕНИ ЖУРНАЛИСТИ КЛАКЬОРИ ДА ПИТАТ ЦВЕТАНОВ ЗА ОСТАВКА ,НЯМА НИЕ НЯМА ДА ПОЗВОЛИМ ТЕ С БОЙКО СА МОТОРА НА ГЕРБ СРЕЩУ МАФИЯТА НЕРАЗБРАХТЕ ЛИ ЧЕРВЕНИ ПИСАЧИ ,ПОДГОНИХА ВИ И ЗАТОВА СТЕ ТОЛКОВА ЗЛОБНИ И ПУСКАТЕ КАКВИ ЛИ НЕ ГЛУПОСТИ ,ТЕ ТРЯБВА ДА СЕ ВЪРНАТ НА ВЛАСТ И ДА ВКАРАТ И ОНЯ БОКЛУК МИРОСЛАВ НАЙДЕНОВ КЪДЕТО ГО КУПИХА,БАРЕКОВ СЪЩО ЗА СЦЕНАРИЯ ПРЕДИ ИЗБОРИТЕ

Млък бе, психар. Не ти щем ни герба ни бспто ни дпсто ни насраната атака. Млъкни завинаги.

А казват, че всяко нещо имало граници. Може и да е вярно , но наглостта на този примат, очевидно няма такива.

ivo10

Цецовата наглост има граници. Безграничната е наглостта и арогантността само на Станишев. Само гледай през следващите дни какви циркове ще се разиграват. Няма по-важна задача през следващите дни от оставката на Станишев и разтрогване на съюза с ДПС, за превръщане на БСП от реакционна проолигархична партия в нормална соц партия.

И къде му е тази граница??????Явно толкова сте се влюбили в нея та сал Станишев ви е виновен и за това....

Айде бе идвай да те ОТрепресирам

ivo10

Колкото и до плюете по ГЕРБ, пак ще опрем до тях - по-малкото зло. Не, че са най-свестните. Напротив. Докато гражданското общество е в насипен вид и неорганизирано, ще разчитаме на по-безвредните варианти. До там я докарахме. Важното е на власт да има диалогична партия, с която обществото може да работи и може да го накара да работи в обществен интерес, а не в интерес на олигархията. Повтарям това отпреди изборите и пак го повтарям. БСП в този си вид и ръководство е вредна за страната, а съюза й с ДПС е най-вредното нещо, което може да ни се случи. Нужно е обединение в дясното, без ливдерски амбиции и его, без инати, в името на просперитета на страната. Най-важното - необходими са реалистични идеи около, които да се обедини цялото общество. Ще трябва време да се преодолее разделението, защото само единната нация е способна на напредък. Войната между БСП, водена от Станишев и ГЕРБ е в основата на разделението. Жаждата за власт и обсебването на властовите структури отстрана на ДПС е другия фактор за разделение. Наистина е нужна нова Конституция, с ясни и точни правила за развитие на обществото. Преди това обаче трябват идеи, а това е работа на гражданското общество, защото то е реалния суверен.

Ясни правила и сега има в Коституцията, новата няма да промени най-важния елемент - тоя, който я тълкува. И кой ще влезе в това ВНС, за да я прави? Нима Цвък, Бобко, СтаниШеф, Местан и прочие ще направят по-добра от сегашната? Или като го говориш имаш ли идея как не те, а други да я сътворят?

ivo10

Още навремето, когато се приемаше тази Конституция, сините юристи предупреждаваха за всички проблеми заложени в нея и особено за проблемите в съдебната система и работата на институциите. Имаше големи брожения срещу приемането й, но БСП имаше мнозинство и тя беше приета. За съжаление всички предсказани проблеми се реализираха и това съсипа държавата ни през прехода. Затова наистина е нужна нова Конституция с нова конструкция на държавата и нови правила. Старата не работи и стигнахме до тук. Новата Конституция трябва да бъде плод на обществен консенсус, изработена чрез цялата юридическа мисъл на страната, а на от някой като Любен Корнезов и наложена с мнозинството на някоя партия както е старата.

ivo10

И да ми пишете минуси, все тая. Казвам ви истината. И преди изборите предупреждавах, защото знам кокво може да се очаква от този кръг на левите сили и ДПС. Щем-нещем пак трябва да минем пред управление на ГЕРБ, но този път ще бъде управление съвместно с други десни партии. Видяхте как олигархията помете правителството на Борисов и ще помете далеч по-лесно всяко друго съставено от граждански организации без опит и ориентация в политическия живот. Те са готови на всичко в името на властта и облагите от нея. Единственото решение на въпроса е коалиция на десните партии, с широко участие на граждански организации с подобна ориентация. Нова Конституция не може да се изработи без консенсус между основните политически фактори и колкото и да не ви харесва ГЕРБ е най-многобройната дясна партия - основен фактор. На мен също не ми харесва, че няма друга дясна алтернатива, такъв е материала. Важното е ние да сме си на мястото като народ и да не позволяваме повече да се подиграват с нас.

Майната ти с твойто по-малко зло. Вземай го под мишница и пътувай към луната.

ivo10

Аз съм лесен, но ти отново ще духаш супата. Мога да хвана накъдето искам. Казвам ти как ще се развият нещата, а не как искам да се развият.

Приятелю, разбери че най-голямото зло на България в момента е ГЕРБ. Не съм фен на мазници-парашутисти като Пеевски и цялостно на ДПС, но определено Бянкянската мутра и Цвто са уплашени от избора му. Явно през миналия мандат общите им далавери са много ама много големи и има за какво да се страхуват. Истината е че ни трябва нормална държава, а такава ще стане когато в затвора влязат управниците които съсипаха дължавицата ни. И трябва да се започне от някъде, началото трябва на бъдат Боко и Цвто, тези дерибеи които управляваха така както нормален не си позволява да управлява дори собственото ЕТ.

този защо не варне шесте апартамента и парите които отнесе от балгарите и ще го призная *Съобщението е транслитерирано от системата. Моля, пишете на кирилица.

Герб, Бойко и Цецо нямат общо с протестите. Вярно, че засега те са в тяхна полза, на това не значи, че заради Герб трябва да сменим един мафиот с друг начело на тайните служби и силовите структури в държавата. ТОВА НЕ Е ДОБРО РЕШЕНИЕ! Мислете с главите си! Никой не си пали къщата, за да изгони мухите и комарите от нея. Не заменяш едно зло с друго - това не е решение, а нов проблем.

Всички сме грешни, но това не значи, че не можем да се борим срещу онова, което прави и нас и всички останали такива. Все пак, ако човек е честен не би се крил зад институциите, а би намерил начин да поиска от далите му доверие прошка, особено пък в случая на Цветанов това беше възможно - все пак той не е милярдер, нали? Той не го направи, той предпочете аргогантността и високомерието, някак си логично поведение за едно конте. Дори и да предположим, че Цветанове е това, което сам казва за себе си, нима оправянето на батака става с лични акции, фигуративно казано с язденето на кон срещу престъпността? Оправянето на нещата изисква нов ред, изисква работеща система, а не контента на бели коне и още по-малко такива, които ръсят от високото си седло каквото им дойде, без да мислят за последствията. През мандата на ГЕРБ, според мен, се появи само един човек, който искаше наистина да се бори с корупцията и престъпността - Тодор Коларов. Какво се случи с него, как за 2 хиляди лева, които бе дал от заплатата си го направиха злодей - всичко това трябва да ви говори какво е ГЕРБ, а и какво е Цветанов, който вместо да скимуца около мускулестия си шеф можеше да защити един от малкото честни хора попаднали във властта.

Мафията в Италия има различни клонове и имена - Коза ностра, камора, ндрангета, сакра корона унита. И в България е така, различни клонове, различни имена - БСП, ГЕРБ, ДПС, СДС (последната вече се самоуби)

Много правилно си забелязал! Но за разлика от Италия у нас единия клан на мафия организира протести срещу другия, и после обратно! В Италия мафията не се афишира толкова и представителите й не участват директо във власта.

По времето на управление на герб освен по всички пазари - цигари без бандерол се продават свободно във почти всички магазини и заведения в по малките населени места,дори и тези които имаха някаква работа я изгубиха.. Трябва да бъдат изметени всички,както турците и комунистите,така и бившите управляващи.Но проблема е че не знаят какво е това срам ...

Защо? ЦвЦв постигна целите си! 1. Отклони светлините на прожекторите от престъпната си дейност. 2. Отстрани от ДАНС човека, който можеше да ги тикне в затвора. 3. Разклати доверието, колкото и да е малко то, към доказаните способности на Орешарски. По този начин на заден план остават фалшиви бюлетини, подслушване, авио-отряди, злоупотреби с държавни пари при строежите, монополи и защитата им от страна на ГЕРБ и олигарсите стоящи зад правителстото на ГЕРБ. А шараните отварят усти, крещят и скачат, като внимават да не им изпаднат от джоба партийните книжки на партия ГЕРБ. Какво да правят, като знаят че са назначени по партийно-калинков принцип? Има и други, "идеалисти", на които хвърлиха малко захранка и сега ще скъсат кордата, мислейки си че сега като са поразходят малко по Ларгото и хоп! от небето ще завалят пържоли и кебапчета. Абе льольовци, нали през февруари-март ги изхвърлихме, какво стана на изборите? Изродите се капсулираха още по-твърдо. Затова мислете! Аз имам горе-долу рецепта, но сега нямам време. Ще ви ги споделя някой друг път.

Рецепта турлю гювеч ли е,вътре с БСП,ДПС и АТАКА,а яж си го ти...

Цецо няма общо с протестите. Вярно, че засега те са в негова полза, на това не значи че трябва са сменим едни мафиот с друг начело на тайните и силовите служби в държавата. ТОВА НЕ Е ДОБРО РЕШЕНИЕ!! Мисли с главата си! Никой не си пали къщата, за да изгони мухите и комарите от нея.

Както сега протестите са срещу управляващите и Мафията, така и при предишното правителство бяха срещу управляващите и Мафията. Моля, не преоткривайте топлата вода!

Ако съм на мястото на господин Цветанов ,ще млъкна няма да говоря,ще се скрия или покрия за известно време . Прав или невинен или виновен ще покаже времето . Сега всичко ,което говори е сам срещу себе си . Това е мое лично мнение.

Голяма работа са шибаните ни политици. Всеки път някоя партия се опитва да яхне някой от протестите. Герб така и не разбраха, че сгрешиха по време на управлението си. Има няколко лица от които трябва да се оттърват, за да станат алтернатива.

е това не го очаквах от цецо ??!!!

Че как така цецко изведнъж си смени принадлежността и вече не е от мафията ? Нали от февруари протестирахме срещу него и такива като него ! Затова се протестира и срещу пеевски ! Ще се протестира и срещу всеки, като пеевски, бойко и цветанов !

Цветанов е единствения политик дал съгласие за пълна проверка на доходи-разходи-имущество и се оказа, че има приходи над закупените два апартамента, а останалото имущество е по наследство.Комуноиде, проблема на странатае кукловоди- олигарси -Власт раздавали порции на обръчи от фирми И .., а СЕГА ИСКАТ ДА ЗАВЗЕМАТ ДЪРЖАВАТ ... Със з-н създават КДС-берия и шеф

Ти си тъпо коте, което не разбра до сега, че ГЕРБ е живковистки тип партия, в която мафията /СИК/ има ярко представителство в лицето на ръководството и онзи...как му беше името... Каратиста! Ама, какво да ти обяснявам... Тъпо коте си!

ivo10

Така е.

Г-н Цветанов, Вие сте най -големия престъпник в тази държава. Затворете си вече устата и се скрийте някъде, че ставате смешен. Пък ако има наистина Държава и правосъдие ще ви видем в затвора, където Ви е мястото

До решението-не е това решение!Това е даване на време на престъпниците да мине време и да не може да ги съдят!Затова Тиквата от онзи ден предлага Велико събрание! Мажоритарни избори-о кей!Но в страна на мутри и ченгета,незаконно и мръсно богатство,при наличие на хора,готови за 20-30 лева да си продат гласа,знаете ли какво става?Като имаш някой и друг милион и ги влажиш в изборите И МАГАРЕ ДА СЛОЖИШ И НЕГО ЩЕ ИЗБЕРАТ! ИСТИНАТА Е :ИЗБОР НА ПРОКУРОРИ,СЪДИИ И НАЧАЛНИЦИ НА РПУ ,ПРЯКО ,ОТ НАРОДА! ЗА ДА НЕ МОЖЕ ТАКИВА ПРЕСТЪПНИЦИ КАТО ТОЯ НА СНИМКАТА ДА СИ СЛАГАТ ЛЮБОВНИЦИТЕ В СЪДА И ДА ГИ ПАЗЯТ!

Бойко е шеф на мафията и Цецо е неговия консилиери.

Сергейчо, Станишко, взимай си червените кукли и парцалки и отивай на политическото бунище при двамата Руменовци, при Бойко и при Цецко! Ние сме подготвили нови куклички да поемат вашето дело.

Първанов + ГЕРБ, ще свалят бат Серго!

До Митко-Ей,миризлив герберски цървул,правиш се на много отворен!Така ще е като зимата не ви извихме крадливите и лъжливи вратове докрай!И какво сега?Ще падне това правителство,ГРОБ "ще спечели честно и почтено",Тиквата пак премиер/нали онзи ден така заяви категорично/ и ще започне да се оправдава с предишните ,за да забавлява балъци като тебе,а през това време далаверата ще тече!Обаче, ще дойде пак зимата,пак високи сметки и нали знаеш какво ще последва?Това ,което се случи тая зима,ще ви се стори като градинско парти!

Тоя па,какво се пенявиш бе,няма да се оставим комунисти и турци да ни управляват и да си правят каквото си искат.

Е ЯСНО. ОСТАВКА НА ПРАВИТЕЛСТВОТО РАЗПУСКАНЕ НА ПАРЛАМЕНТА НАЗНАЧАВАНЕ СЛУЖЕБНО ПРАВИТАЛСТВО НАСРОЧВАНЕ ИЗБОРИ ЗА ВЕЛИКО НАРОДНА СЪБРАНИЕ СЛЕД 1 ГОДИНА ЗА ДА ИМА ВРЕМЕ ЗА РЕФОРМИРАНЕ И ПРЕСТРУКТУРИРАНЕ НА ПАРТИИТЕ ИЗЧИСТВАНЕ ОТ СТАРИТЕ МАФИОТСКИ МУТРИ МАЖОРИТАРЕН ВОТ ЗА ДА НЕ ВЛИЗАТ ЛИЦА ИЗБРАНИ ОТ ПАРТИИТЕ А НЕ ОТ ИЗБИРАТЕЛИТЕ

И какво да избираме от простолюдието, хора без образовение които подскачат и викат, който не скача е червен зелен, син! Видяхме какво стана с държавата ни като избрахме прости мутри и милиционери ББ и ЦЦ да ни управляват, власта я имаха само са собствена консумация и облагодетелстване, превърнаха държавата на чалготека и на публичен дом за проститутки!!!

ТЕЗАТА ЧЕ ИЗБОРА НИ Е ОГРАНИЧЕН В ПРОСТАЦИТЕ Е НЕСЪСТОЯТЕЛНА. ТЕЗАТА ЧЕ СТАРИТЕ МУТРИ В ПОЛИТИКАТА СА ВЪРХА НА КОМПЕТЕНОСТТА СЪЩО.

Забрави да напишеш и кой ще е Фюрерът. Аз се спирам на Б.М.Борисов. Достатъчно необразован и тъп е. И е голям строител на магистрали, зали, тунели, метра и мостове, както Адолф Хитлер. Има си и подходящ "Гьобелс" - Цв.Цветанов.

Служебното правителство не може да свика Велико народно събрание ! Това се говори 3 месеца за неразбралите.

42-ТО ЩЕ СВЪРШИ ТОВА КАТО СТАНЕ ГОРЕЩО ЗИМАТА

Kalin

Велико народно събрание и велика илюзия.Прах и мъгла за народа.Нищо няма да промени ако не се появи алтернатива на съществуващите партии-не визирам сам тези 4 които са в парламента а и другите псевдо партии дето останаха зад борда.

Цеко, ми те протестите са още от февруари срещу мафията.

Крадецът вика - дръжте крадеца...

Какво е откраднал Цветанов? Какво е придобил законно Гергов, Станишев и т. н.

Също толкова собственост има на негово име, колкото и Пеевски. Това, че имотите на видните ни партийци се управляват от фирми и подставени лица не означава, че не са крали.

Хахаха, кой си ама правителство , което остана на власт 20 дена

Има законно избрано правителство, какви са тези протести, какви са тези викове за сваляне на правителството. Има власт и има и полиция която би трябвало да влезе в действие вече, преди да е станало като в Турция!!!

Шепа лумпени се събрали и крещят и викат, това държава ли е или не, всичко трябва да става въз основата на законите които имаме! Имаше избори и избрани, а на който не му харесват резултатите, да превключи на друг канал телевизора си или да заминава на терминал 2 , след като нежелае да се съобразява със законите на тази страна!!!

Законно!! -по кой закон на дпс и бсп? Демокрация значи ВОЛЯ НА МНОЗИНСТВОТО.

Няма значени , закона е един за всички! Който не го спазва има: 1.Бой 2.Съд. 3.Затвор

Ей, червени парцуцляци дойде време да си платите и аванс и заплата, за мизериите които сътворихте през всичките тези година на прехода. Първи ще го тнесе ХАМСТЕРА, кото го изключите от вашата тъпа партия, а в последствие ще се озове в панделата

Добре де, прилича ми на циганин този на снимката, а не на !!! Така е по приемливо май!!!

Те МА...ИТЕ в Раднево без да знаят името на Дебелян Пеевски, го припознаха и подкрепиха!!

И кой ГО казва това,хахаха-леле Цветко ако този не преиграва със задявките с теб и Боко -какво те чака сега,а не те ли е повече страх от него като свободен депутат-стига ни правихте на балъци баста кретени

Tоя маj проумя срещу кого бяха протестите през февруари..Явно здравословните му обиколки по връчване на обвинението са му дали основание да просветне нещо....

Цецо, по-вече не мога да те защитавам, оправяй се сам!

Тоя престъпен елемент нещо взе да получава кураж!Споко,не сме свършили с теб и твоя гуру Боко Буда още.

много ми е интересно тези които слагат минуси да се обосноват....ДОЙДЕ ВРЕМЕ НАИСТИНА ДА СЕ ЗАБРАНИ ТАЗИ ТАКА НАРЕЧЕНА ПАРТИЯ..ако някой много държи на нея да си ги вика като строят язовир..Големи специалисти са..малко скъпичко взимат за консултации амаааа.

От изказването си Цвъцко признава , че е подслушвал политици.А зощо ги е подслушвал?За да ги рекетира.Не е приятно сега да бъдеш от другата страна на палачинката.Тъй като няма армия/ с оглед профила на висшето му образование/ може да си намери работа като учител по физическо в някое провинциално училище.Ако този е политик аз съм принц на Суходол и дук на Каспичан.Все още продават огледала по магазините и не е лошо да се огледат някои измислени политици , който дори се вземат и на серезиозно.Мръсни и долни мошеници и крадци.

По-голяма мафия от ГЕРБ няма!!! Разберете го!!!Изобщо не мислят за народа и сринаха здравеопазването и образованието Сегашното правителство поне махна държавните субсидии към частното образование.

ПРИЗНАВАМ ПРОТЕСТИТЕ СРЕЩУ ИЗБОРА НА ПЕЕВСКИ И ПОДКРЕПЯМ. НО ЗАЩО ПЕЕВСКИ ДА Е ПО-ТЪП ОТ ЦВЕТАНОВ И БОЙКО ? ТАКА ОПРАВДАНИ ПРОТЕСТИТЕ ВЛИЗАТ ВЕЧЕ В АНАРХИЯТА... КОЙ ЩЕ ДОЙДЕ ВЪОБЩЕ В СБЪРКАНАТА ТИ ДЪРЖАВА ДА СИ ВЛАГА ПАРИТЕ...? СЕГА ЩЕ СПРАТ ПАРИТЕ И ОТ БРЮКСЕЛ...- "НЕСИГУРНИ ИНСТИТУЦИИ...". РАЗБРАХТЕ ЛИ, НИЩО НЕ СТАВА ОТ НАС БЪЛГАРИТЕ, ЗА ДА СМЕ ДЪРЖАВА А НЕ НАСЕЛЕНО МЯСТО. ИМА СТРАШНО УМНИ ХОРА, НО ИНДИВИДУАЛНО...ЩОМ СТАНЕ ПРОБЛЕМ ДА СВЪРШИМ НЕЩО ЗАЕДНО...КРАЙ ! ЗАЩО ДА Е ТОЗИ, А НЕ АЗ. ТОЯ ДА НЕ Е ПО-УМЕН ОТ МЕНЕ. В КОЯ ДЪРЖАВА 41 ПАРТИИ УЧАСТВАТ В НАЦИОНАЛНИ ИЗБОРИ ? В КОЯ ДЪРЖАВА ГЛАСУВАТ САМО 50% ОТ НАСЕЛЕНИЕТО, А ПОСЛЕ КРИТИКУВАТ...И ИЗЛИЗАТ ДА СВАЛЯТ ПРАВИТЕЛСТВОТО...ЗАЩО УЧАСТВАТ ТОЛКОЗ МНОГО ПАРТИИ В ИЗБОРИТЕ ? ЗАЩОТО СЕ БОРЯТ ЗА НАД 1% И ДА ПОЛУЧАТ ОКОЛО 500-600 ХИЛ. ЛЕВА. ТАКА СИ ЖИВЕЯТ ЖИВОТА 10-20 МОШЕНИЦИ, ДО ДРУГИТЕ ИЗБОРИ. ПРОЧЕТЕТЕ И СИ ПРИПОМНЕТЕ ГЕНИАЛНИЯ И НЕЗАСЛУЖЕНО СМЪЛЧАВАН А Л Е К О К О Н С Т А Н Т И Н О В. ЦЕЛУВАМ ТЕ, ГЕНИЙ НАШ... ЦЕЛУВАМ ТИ ГРОБА И СЛАВА...

Ама те европарите ще секнат поради неизпълнени множество условия от стана на България. Преди месец - месец и половина го пишеше в дир-а. Интересен е въпроса защо тези условия не бяха изпълнени през последните 4 години и като не бяха изпълнени как досега отпускаха европари

Не става дума кой по умен и кои по не, а за външна намеса.

Sersemino тъп е сина на майка ти.И спри да се обаждаш от Ф акултето.

Ей, червени парцуцляци, защо слагате , защо несискате да декларирате имущество и чакате да си смените закона, зада не го правите?

Въпрос към главния прокурор - защо делото срещу лицето на снимката - Цветанов е заведено в съда на неговата семейна приятелка Янева??? Някой идиот ли е или нас прави на идиоти ???

Нещастен мафиот, ти 4 години репресираше цяла България! Ти си най-големият мафиот! Но още малко ще манифестираш, скоро ще те приберат!