Прокуратурата ще поиска сваляне на имунитета на Цветанов

Прокуратурата ще поиска от новото Народно събрание да свали имунитета на Цветан Цветанов. Това каза главният прокурор Сотир Цацаров пред журналисти.

Обратно в новината

Коментари - Прокуратурата ще поиска сваляне на имунитета на Цветанов | Днес.dir.bg

17-11-2017 20-11-2018

Коментари

а за далаверите на червените -турските престъпления възмездие ще има ли,или им е минала давноста?

Чак такива ченгеджийски простотии никой досега не е правил

И той, като комунетата във форума се пени, ама също като тях.Защо не повдигна въпроса с милиардите за Белене,Цанков камък, водното огледало.Ама кой каквото си направи никой не може да му направи.Спомням си го как се беше снишил обяснявайки закупените декари за стотинки градини от жена си. Не знаел за тази сделка.Браво - лъже като циганин - сделка за хиляди и да не знае за това.Трябваше да се избира прокурор неопетнен. Но май този излезе най-читавия, но само на първо четене.

Избра го Боко бе.Тииии как така смееш да се съмняваш в способностите на агент БУДА да работи с кадри а?Кой си ти всъщност да подлагаш на съмнение организаторските качества на ВИНЕТУ ВЕЛИКИИИИИИ?

тези обекти са построени , а питай Боко защо не е платил на фирмите изпълнители на пътищата , които между впрочем се оказаха по-малко отколкото са строили предишните

Цацаров е No 1!

Хей най после БРАВО БРАВО БРАВО за Цацаров дано нее някакъв театър

чета мнения и не мога да разбера, само десетина процента са мнения на база логика и факти! останалите епитети, квалификации и откровени лъжи. до такава степен ли ви зомбираха или опростачиха?

А, защо не вземат имунитета на "пикаещия", без микрофон Борисов! Той да не би да е "Ощипана мома" в този процес! Или секретарката "сама" е решила да го държи на пикаещия пенис, с микрофон в ръка! Секретарката е Цветанов! Начало 2011 година, началото на мастурбацията на Борисов, от Цветанов!

Цацата е вече е компроментиран и е въпрос на време да бъде разследван дали масонските му уклони, дали финикиските знаци или просто неопитност го забърка в таз каша. ОчевАдно е ,че той не направи нищо за разкриване на далаверите за милиарди в енергетиката , но много бързо реагира на подслушванията. Като държавен служител е свършен... Намесата му в деня на изборите ги опорочи и е нормално да бъдат касирани. Време е ДАНС вместо да се снишава да хване за яката човекът с каскета, достойните прокурори и пр. измет ,която клати държавата...всички знаем къде... още е заровено кучето, нали?

Аз трудно мога да си представя, че в една държава, която прави избори, отпечатването на бюлетините се възлага на частна фирма, която пък получава и правото сама да организира превоза им. Тази държава разполага с печатница на БНБ, разполага с достатъчно възможности да осигури превозването на бюлетините. Защо ни е изобщо обществена поръчка, когато държавата сама може да го направи?"

Много добре им го каза Цацаров на тези простаци от ГЕРБ!

Тя разполагаше и с транспортни средства да возят софийските боклуци до Силистра, но ги возеше транспортната фирма на Борисов, когато беше кмет, а и дори со сега! Погледнете кои камиони карат по "Хемус" и "Тракия" боклука ма София!

А къде и как са печатани бюлетините за предишни избори- това трябва да се провери. Колко ли,,технологичен брак,, е накарал честните гласуващи хора да бъдат употребени като параван .

Цацаров ти си поръчков и безпринципен прокурор! Жалко, че си главен прокурор! Защо не искаш иунитета на Станишев, Р. Овчаров, Корнелия Нинова, Орешарски, Доган, Д. Пеевски, Бареков и т.н. цялата крадлива комунистическа шайка, ако не ти е известно тези хора ограбиха държавата. Побързай, така както направи с анонимния сигнал на гражданина Сер Гей. Чудя се как заспиваш вечер. Чиста ли ти е съвестта?

Като го гледам този главен прокурор от пръв поглед виждам ,че тая шия не е от туршия.

Това,което се крепи на твоята шия е доста слабо и кънти на кухо. Иначе нямаше да напишеш нещо подобно. Пълнотата не се дължи непременно на обилното хранене.

EЙЧ

Това е толкова тъпо обвинение в сравнение това на Станишев за погубване на секретни документи,... но некак си се забрави случая.

Цацаров е човек на Цветанов и това, което се разиграва в момента е театър. За да не се разкрие тази връзка сега Цацаров ще набута цветанов в затвора за 10 години и ще му конфискува апартаментите. Така никой няма да заподозре, че Цацаров е човек на Цветанов.

А КОЙ ЩЕ ПОИСКА ИМУНИТЕТА НА ПРОКУРАТУРАТА??

С червените ботушки потропва Цацаров, На Пеевски с парите той вота опика. Подаръци ще има за него от сърце, за къщичката нова ще тропне той хорце.

Тъпо, брато, много тъпо!

Ти си 101 процента Пижо!

Аз пък мисля че все е имала България луди прокурори но този задмина всички,като му гледам очичките скоро ще има спешна нужда от психиатрична помощ,а като си главен прокурор не трябва да си на толкова ниско махленско ниво,клюкарско.

САМО СЕ ПАЗИ ДА НЕ ТИ ПАДНЕ ТУХЛА ОТ НЯКОЙ ПОКРИВ, ЗАДРЪЖ ПОНЕ ОЩЕ МЕСЕЦ!!!! В ПРОТИВЕН СЛУЧАЙ ЩЕ СТАНЕ МНОГО ЛОШО И ГНИДИТЕ, ЩЕ НИ ДОВЪРШАТ!!!!! АКО ЗАДЪРЖИШ ФРОНТА И ОСТАНЕШ ПРИНЦИПЕН ДО КРАЙ, ЩЕ СИ ГЕРОЙ НА БЪЛГАРИЯ!!!!

ДА СЕ СВАЛИ ИМУНИТЕТА НА ЦАЦАРОВ! Първата задача на новото Народно събрание!

В какво точно очакваш да го обвинят след това...

Ама лъсна ти ЧЕРВЕНИЯ задник.Дали с Д.Пеевски не сте близнаци - досущ еднакви шопари.

Не минава Пидалче!

Съгласна съм с коментарите на хората , че ПРОКУРАТУРАта е смешна и жалка. Ако това е нейната роля в обществото, жалко за нас да чакаме справедливо общество

Един път да се задейств и ревнахте че си върши работата....

ГЕРБЕРАСТИ - долни комуняги, политически и всякакви чалгаджии, селяндури, кога ще си разкарат противните физиономии разните Цецовци и Цецки, оная монтанска угоена свинка и кухата празна кратуна Боко? Никога в България не е имало толкова противна и отвратителна сбирщина като групировката ГЕРБ! Дори и БКП на Тодор Живков не беше чак такова уродливо формирование, нито селяците на Стамболийски, нито фашизоидните партии преди и сега!

По добре със свален имунитет, от колкото със свалени гащи. Нали така Г-н Главен прокурор?

Г-н Цацаров давам ви и моя имунитет ! Безплатен е и пази срещу всякакви зависимости ... Вземете го - имате остра нужда ! Повервайте ни...!

Прокуратурата показа на всеослушание своята безпомощност, некадърност, безсилие - смешна прокуратура!

БГ имаме толкова смешна прокуратура - в момента гледам пресконференцията им. Ега ти смешниците, т.нар. им "експерт" по полиграфия от БНБ установило единствено, че нямало катинар в склада?????? А самите прокурори дори не знаят какво е това "макулатури", самият замгл.прокурор говори за "макалатури"???????? Боже такава простотия от главна прокуратура, не съм очаквала- действително Радой Ралин е прав като казва, че "единственото по-зле от лошотията е простотията".......

ГЕРБЕРИ, ПРОКУРАТУРАТА РАЗБИ НА ПУХ И ПРАХ ВАШИЯТ ОПИТ ЗА ДЪРЖАВЕН ПРЕВРАТ ЧРЕЗ ОБВИНЕНИЕТО НА Б.Б., ЧЕ ПРОКУРАТУРАТА БИЛА "5ТА ПОЛИТИЧЕСКА СИЛА"! Ако имаме така работеща прокуратура поне на 80% - БЪЛГАРИЯ ЩЕ СЕ ИЗЧИСТИ ОТ МУТРИ И ПРЕСТЪПНИЦИ! БРАВО НА ПРОКУРАТУРАТА!

Вземи огледало и се погледни! Ще видиш , че не си котле ами ЦУКАЛО.

ПЪРВОНАЧАЛНО, КАТО ГО ИЗБИРАХА, СИ КАЗАХ, МАЗЕН Е, И МИ ПРИЛИЧА НА........"ТЕЖКАТА АРТИЛЕРИЯ НА ГЕРБ",,ФИДОСОВА:), НО СЕ ОКАЗА ПРИНЦИПЕН И ТОЧЕН ЧОВЕК!!!! ДАНО ДА УСТИСКА И ЗАПАЗИ ЖИВОТА СИ ДОКАТО СЕ РАЗЧИСТЯТ АВГИЕВИТЕ ОБОРИ!!!!

Писи писи писано, недей да мъркаш припряно. По спокойно душичко, изборите не са всичко...!

АЗ СЪМ ОТ ГЕРБ ЗАЩОТО ТАМ СА УМНИТЕ ХОРА НЕ СЕ ВРЪЗВАМ НА ИЗЦЕПКИТЕ НА ТЪПАТА УСТАТА МАЯ МАНОЛОВА ,ВИЖТЕ ИМ ЦЯЛАТА ПАРТИЯ СЕЛЯНИ НЕГРАМОТНИ ПРОСТИ ДОШЛИ В СОФИЯ ЗА ДА КРАДЪТ И ЖИВЕЯТ КАТО БЕЬОВЕ

А това,че си полуграмотен дали го усещаш ... Едва ли. Полуграмотността и високото самочувствие е запазена марка на герберите. Умен и хитър са две различни неща.

Брей, че Вий (не Гогол) умора нямате. Действително ли практикувате?

На този баба му и дядо му да не са били партизани,че толкова защитава комунистите?

След като всички сини вождове прибраха лопатите след погребението на лъвчето, сега е на път да умре и последната надежда на моравите хунвейбини за премахване на червения цвят от спектъра. Сподавили силното си отвращение от простащината, престъпленията и гнусотиите на двамата герберски гаулайтери, те се надяваха на тези примати да задържат някакво антисоц присъствие, подкрепяйки ги и гласувайки за съхраняването им въпреки очевидната им аморалност и некадърност. Жалко. Всуе. Скоро слугата, докато се мята и рита с примка на шията, ще започне да топи господаря си и да бълва доказателства, с които предвидливо се е запасил, въпреки декларираната вярност. Ще станем свидетели на невиждани разкрития, низост и подлост между тях, породена от животински инстинкт за самосъхранение и отсъствие на какъвто и да е морал, за които и двамата даваха признаци на притежание.

Цацаров абе теб койте направи най главен!Май само дуеш бузи?

А Цацаров не може ли да бъде разследван?????Щото намесването на прокураурата в деня за размисъл е нарушение от където и да се погледне!!! А от ТВ 7 и Бареков-шантонерката ,не трябва ли да се потърси персонална отговорност???

Разследване на Bulgaria news показа, че нещата са се развили така - в петък в ДАНС е било получено прокурорско постановление, подписано от Ангел Попколев от Софийска градска прокуратура на 10 май, както сочат документите, изпратени до някои медии от "група прокурори". От Агенцията са изпратили още същия ден свои служители в печатницата в Костинброд. Те са установили, че няма нарушение на закона и са предали доклада си на прокуратурата. Тя е скрила констатациите на Агенцията и на прокурорския експерт Божидар Василев, който обявява, че собственикът на " Мултипринт" Йордан Бончев е дал адекватни обяснения за съхраняваните палета с бюлетини - " като защитните му твърдения са се потвърдили при извършената проверка."Експертните сметки показват, че бракът може да достигне 4-5%, което е дял, равняващ се на тези 350 000 "съмнителни копия". CITIZEN

На руски паметник повече от век стои паметна табела с надпис: НЕ НАМ, НЕ НАМ....

От всички действия досега Цацаров показа, че работи избирателно: къде му са действията относно нарушаване закона в деня на размисъл, къде му са действията относно подсушването в дома на бившия премиер, къде му са действията относно разкриване автора на анонимките на станишко, къде му са действията относно кражбата на станишко и любовницата му на половин млн. евро от хонорара на Хохегер и т.н. и т.н.......??????????

ЧУДЯ СЕ НАКЪРНЯВАНЕ НА ДОБРОТО ИМЕ ИЛИ ОБИДА Е АКО НАРЕЧЕШ СВИНЯТА СВИНЯ, ПРОСТИТУТКАТА ПРОСТИТУТКА ИЛИ БОКЛУКА БОКЛУК? И ЩО ЛИ ТРИЕТЕ КОМЕНТАРИТЕ МИ? МИ ТОВА МИ Е МНЕНИЕТО И ТОЛКОЗ! ПЪК И НА ВСИЧКИ ИМ Е ЯСНО ЗА КОГО СЕ ГОВОРИ ТАКА ЧЕ КАКВА ПОЛЗА ОТ ТРИЕНЕТО, ИЛИ ДА ИМА ПОЛЗА АМА АКО БЯХ ПИСАЛ ЗА ЦВЕАТАНОВ ИЛИ БОРИСОВ....

...ДИР-А Е ТАКА!НА МОЙ ПРИЯТЕЛ БЛОКИРАХА АЙ-ПИ АДРЕСА И НЕ МОЖЕШЕ ДА ПИШЕ КОМЕНТАРИТЕ СИ.ТУК МОЖЕ ДА ОЧАКВАШ ВСИЧКО.

КАКВИ ОЧИ-ЛУКАВИ И ГНУСНИ

ЧУДЯ СЕ НАКЪРНЯВАНЕ НА ДОБРОТО ИМЕ ИЛИ ОБИДА Е АКО НАРЕЧЕШ СВИНЯТА СВИНЯ, ПРОСТИТУТКАТА ПРОСТИТУТКА ИЛИ БОКЛУКА БОКЛУК? И ЩО ЛИ ТРИЕТЕ КОМЕНТАРИТЕ МИ? МИ ТОВА МИ Е МНЕНИЕТО И ТОЛКОЗ!

не бих се учудил ако тлъстата цаца, другарката дружинна манолова и стани-гей сергишев по същия вулгарен и арогантен начин обсъждат заедно политици и тайно замислят заговори, както бай боко, охлюва младенов и коконата в банския клозет, седнали на ракия и салата и тесте карти за белот.

Изборите минаха, Цацаров от съображения за честност отложи арестуването на Цвинокио до конструирането на народното събрание и резултата е печален. На въпросният екземпляр му бяха достатъчни само 2 дни за да си купи "група достойни прокурори"!!! Извода е само един -докато Цвъки и Буда се разхождат на свобода(с бронирани мерцедеси и охрана от НСО), истината за предишните и сегашните им престъпления ще бъде скрита за обществото ни.

Този шопар не трябва да излиза от затвора.

СВАЛЯНЕ ИМУНИТЕТА НА СОТИР ЦАЦРОВ !!! ПРЕСТЪПЛЕНИЕ :САБОТАЖ - контрол върху подчинените си с цел собствено облагодетелстване и такова на трети лица , злоупотреба с влияние, не спазване на закона и умишлено внушение на лъжи чрез медиите РАЗСЛЕДВАНЕ НЕ Е НУЖНО. СВИДЕТЕЛИ : ЦЯЛА БЪЛГАРИЯ

Заедно с Цветанов да се вземе имунитета и на този който му го иска. А именно Цацаров. Защото той е за съд а не Цветанов.

Един главен прокурор не може да се прави на идиот, и да си мисли, че като премълчава половината от истината, не е повлияло на изборите. Подхвъря някакви съмнения, една медия, противно на закона, подхваща лъжата и не е повлияло на изборите? Хайде няма нужда да се оправдаваме сега. Това се казва,след дъжд качулка ! Само, че мача продължава, господа! И правилно народа казва : пилците се броят наесен! А защо са "всички" срещу един? Много просто: всички яко са бъркали в държавната каца , и един намери смелост да поразчисти терена от бивши и бъдещи хайдуци, наречен Република България. И това ще стане!

Главният въпрос е: Кога Прокуратурата ще заведе производство против лицата Мая Манолова и Бареков за грубо нарушение на закона и Конституцията. И кога ДАНС, МВР и Прокуратурата ще открият нелегалното МВР на Трактора, което провежда незаконни подслушвания в интерес на БСП и организираната престъпност. Ако няма отговор на тези въпроси, значи цялата съдебна система трябва да бъде сменена.

Очевидно ББ и ЦЦ докато бяха на власт, докато прокурорите им докладваха на крака у тях, а те им даваха директни инструкции не успяха да се справят, защо очакваш, че ще изкочи нещо ново сега за прокуратурата ? Стига вече с този популизъм !

Срещу Мая Манолова? Вие не сте добре! Мая Манолова не клевети, тя подава сигнал! Сигнала не е анонимен, подписан, с който тя уведомява за евнтуално престъпление! Вие не сте добре! Пълни тъпанари!

Нека първо Цацаров да си предяви обвиненията към ББ и ЦЦ. Да не би да Ви е мъчно, че ЦЦ няма да е в МВР ?

Трябва да се иска сваляне на имунитета на Цацаров, а не на Цветанов! И без микроскоп се вижда, че Цацаров обслужва БСП и ДС!

Аз пък съвсем друго чух от един подслушан разговор, че един прокурор пее на ББ и той вече се е снабдил с втора дисциплинарка

Г-н Цацаров, заедно с Н. Бареков, трябва да бъдат съдени, за нарушаване на избирателният зако ! А Цацаров доказа, че не може да заема такава отговорна длъжност, защото ПАРТИЙНОТО при него, стои над ПРОФЕСИОНАЛНОТО !...

Ми хайде прочети го този избирателен закон и виж кое е престъпление и кое е нарушение. Ти си като пожарникаря, като изцепиш някоя глупост и я повториш десетки пъти, започваш да си вярваш даже. На Вас герберите все някой Ви е виновен - ту Бареков, ту Цацаров. Леко надъхани и фанатизирани подражавате на просташкото държание на вожда Ви

бре не си съвсем случаен направо си си чиста проба тъпанар на всяка манджа мерудия

От всички действия досега Цацаров показа, че работи избирателно: къде му са действията относно нарушаване закона в деня на размисъл, къде му са действията относно подсушването в дома на бившия премиер, къде му са действията относно разкриване автора на анонимките на станишко, къде му са действията относно кражбата на станишко и любовницата му на половин млн. евро от хонорара на Хохегер и т.н. и т.н.......??????????

Г-н Цацаров, подайте си оставката и да бъдете съден, защото Вие нарушихте правото ни на размисъл за избора. Трябва да бъдете съден незабавно и ние не трябва да мълчим повече!!!

то не трябваше и алкохол да се употребява... я дай да съдиме всеки който е пил???

Вие наистина ли мислите, че Цацаров внезапно се появи на бял кон отникъде и неотклонно и справедливо започна да твори правосъдие? Особено в система, която е епитом на политическата обвързаност и повсеместна корупция... Само един човек, чиято злоба се превишава единствено от глупостта му може да повярва това.

а ти има ли нещо в което да вярваш пич? или чакаш някаква фея да дойде с магическа пръчка? не атакувайте човека защото маи само той работи в тази държава и не забравяй че в тази каша трябва да имаш огромна воля и сила за такова кратко време да свършиш толкова много работа. не го ругайте защото ще му писне от неблагодарници и ще ви каже- спасявайте се. по добре се успокойте и се пийте ракията, правете секс тъй като на този човек едва ли му остава време за това. подкрепете го защото никой досега толкова открито и съвестно не си е вършил работата и то с огромен професионализъм. никой от вас или който и да е било аз не вярвам да се отдаде така както той се отдаде на работата си. нека го подкрепим и млъкнем с тъпите си коментари

Почни да пишеш според българския правопис, че ми се замъгляват очите като те чета. Характерно за снайперите е крайно тесния им визуален ъгъл. Затова имат помощници с бинокъл, които им откриват целите. Коментарите са ти общо-взето добронамерени, но сам си противоречиш. Ту играта е прекалено сложна за разгадаване, ту Цацаров е бяла лястовица. Разбери, че в едно общество на лешояди лебеди няма!