Цветанов сам се отказа от имунитета си

Заместник-председателят на ГЕРБ и бивш вътрешен министър Цветан Цветанов внесе в деловодството на парламента декларация за отказ от депутатския си имунитет.

Обратно в новината

Коментари - Цветанов сам се отказа от имунитета си | Днес.dir.bg

17-11-2017 20-11-2018

Коментари

Тази вечер господари на ефира показаха как единствено тв7 не е отразила сирените за Ботев на 2 юни.Къв Ботев кви 5 лева ,та те са заети най-вече да обикалят мегданите и да разлайват кучетата.В тази телевизия се мисли и говори под строй.Така ли няма един инакомислещ журналист?То тва е по-зле от комунистическата тв до 89г.Парите ли.страхът ли или и двете,но голямо набълбукване в лайната за всички,работещи там журналисти.

всички дупеклати трябва да бъдат лишени от имунитет. те сами няма да се откажат от него, но конституционния съд трябва да направи това час по скоро.

Агенцията за национална сигурност на САЩ използва секретна съдебна заповед, чрез която изисква от мобилния оператор Verizon ежедневна статистика за милиони телефонни разговори. Тайната съдебна заповед е от 25 април и е в сила до 19 юли, пише британският в. "Гардиън", цитиран от БТА. Информацията е потвърдена от официално лице от администрацията на президента Барак Обама. И кво става сега лъжите, че в САЩ били издали 2000 разрешения за подслушване! Къде са 2000, къде са милиони, значи нужна е една секретна заповед и готово! Ами ако Цецо е издал такава секретна заповед, кво става тогава? Става, че Станишев инициира дЪжавен преврат, и кво следва, че требе да бъде веднага опандизен, заедно с сички депутаци от БСП, ДПС и Атака, а Народното събрание разтурено!

Ич съ не радвайте! Цецо или няма да го пипнат или СтрастнияБург ще ви шибне такава глоба и обезщетение, че свят ще ви се завие! А се очакват и 100 провалени дела, за незаконно уволнени полицейски началници и полицаи! Цацаров цял живот щи има да плаща, след това ще плащате вие!

За бездействие и за това че позволил в МВР да има паралелни структури, верни на БСП, които подслушват масово даже и министър-председателя, ББ трябваше да го махне от там. И да разпердушини цялата висша администрация на МВР. Цялото ДАНС, цялото НСП - това котило на кадри ан БСП. Всичко това трябваше да с разкара. какво? В ДАНС да ми вземат по 3000 и кусур заплати, а да докладват ан Станишката. Включително и класифицирана информация. Цялата тази пасмина трябваше ад бъде разкарана. Сега ББ вече вижда че е направил огромна грешка като е оставил цялата държавна админиострация верна ан БСП по местата им. Сега хак да му е реставрацията. Както беше казал др. Ленин. "Една революция не струва и пукната пара, ако не умее да се защити". апропо висшият ръководен състав и в МВР и в ДАНС си обичат др. Ленин. Пък отвреме-навреме, къде на шега къде на майтап се обръщат един към друг с "другарю".

А слезе ли от колата на НСО?

остава са сам да вле у панделата

Това се отнася до Цветанов, който отиде в Брюксел да апелира да се спрат фондовете за България. Чл.98. (1) (изм.,ДВ,бр.10 от 1993 г.) от Наказателния кодекс " Който подбужда чужда държава или обществена група в чужбина към война или друго враждебно действие против Републиката, се наказва с лишаване от свобода от пет до петнадесет години."

Защото не е виновен.Защото всичко е замислено предварително и явно не без съдействието на новия вътрешен министър.А онзи нещастник, Ники дудука, си протърка тогава, пък и сега, кълките да тича из градове и села и да насъсква хората.Не са малко тези,които се страхуват от нови предсрочни избори..Защото им е ясно,че втори шанс няма да имат.А сега ще фалират държавата,ще опапкат каквото могат и ще кажат,че така са го заварили..

ММММ, за кого ли говориш?

Рано или късно цацата винаги бива изпържвана, така че споко....

Има няма логика ще те арестуват, пък когато тази власт се гътне, ще си го върнеш тъпкано особенно на рибата цаца.

А кога ще видим разследвам г-н Цацаров за ролята му в червения метеж? И за престъпно бездействие срещу гиганските злоупотреби в държавата и частност енергетиката?

Той Цацата обвинение за "изгубените" секретни документи не може да вдигне ти за енергетиката. А това е доказано че станишев ги е "загубил" и после ги върнали.

Къде се е чуло и видяло в БГ да се влиза в затвора за БЕЗДЕЙСТВИЕ? Ами че то всички от павителстото тогава са за затвора-

Ще го видим разследването след като те вкарат в затвора за клевета на длъжностно лице.

Какво се залъгвате от сутрин до късна вечер, не ви ли омръзна? Толкова ли сте прости, та вярвате че в България някога ще видите осъден политик? Я се осъзнайте, всичко е театър за глупци.

Явно ЦЕЦКО е решил да смени версачето с раирано костюмче с таке!

Цецо докато влезне няма да остане никой в затвора бе! Ще ги управдаят всички.

Пипона -разносвач на чанти стана ,,ерудиран юрист"Голем смех ще знаеш.

''Това е поредното изказване на този човек, в което глупостта и нахалството си съперничат. Какво изобщо означава полицията да препоръчва на вътрешния министър главен прокурор? С публичните си прояви г-н Цветанов съвършено ясно показва, че за него законовите норми и демократичните правила не означават нищо. Мисля, че той няма и необходимия интелектуален капацитет да ги схване. Друг е въпросът, че концентрирането на толкова власт в ръцете на човек с такъв манталитет е тежка обида и за тези, които са му я дали.''

Цветанов не е вярващ човек. Той не вярва че може да го арестуват.

Как законно да се подслушва магистрат, обслужващ бандити? Като искаш разрешение от друг такъв магистрат?

Долен Сидеров отишъл на джамия. Обаче, докато се пупел, нали сфинктера му вече не държи, без да иска пръднал. Местан се обърнал и рекъл гордо: - Ашколсун! Тая пушка аз съм я зареждал!

Цветанов има огромни капитали от незаконен трафик с цигари без бандерол, наркотици и от лобириране в полза на свои хора. Една от пералните за пари на бившия вътрешен министър е ръководена от кумеца му Тодор Иванов Бояджиев. Какво повече трябва да се случи, за да го откажат и от свободата?

МАЙ СТЕ СПАЛИ НА ТЕЧЕНИЕ И СТЕ СЕ ЗАВИВАЛИ С ЧЕРВЕНИ ВЕСТНИЦИГЮРО ЛИ СИ НЕ ЗНАМ КАКЪВ КАПУТ СИ

Чакаме Станишев да се откаже от имунитета и да се започне дело за изнасяне на квалифицирана информация.

Тук е България, дела се създават само когато няма доказателства. По делото за делата има доказателства и няма как да влезне в съда защото ще има присъда. А сега в случая с Цветанов няма доказателства и съдята може да се измъкне с параграф 22.

Ио пък една информация!

Аз - да питам??? Понеже тука се изказват само адвокати и разбирачи, обяснете ми, на мен неразбиращата,защо Г-н Цветанов е подал заявление за сваляне на имунитета му,само по делото за подслушване с ........ /еди кой си/? Това,значи ли,че не би могла да му се търси отговорност,ако възникнат при разследването други нарушения на закона? Та, да си дойда думата, ДАЛ -ВЗЕЛ , НС ТРЯБВА да гласува, сваляне на имунитета на депутата Цветанов!!!

Наборе, май не може защото имунитета се сваля по номер на дело.

Сега Цацаров е на ход! Чакаме белезници.

Съгласен ли си че преди белезниците са доказателства и присъда ?

Що? Може и с народен съд. Като след девети. нали това ви е мечтата, боклуци.

Местан даде урок по бългаски език!? Какво да направим, като е прав! Смразяващото е, че се обоснова! Има хора, които не са си губили времето в часовете по български език! За разлика от конджротулейшъните и всякакви други молограмотни тарикати, които съсипаха всичко българско!!! Искаха и държавата, но сега държавата ще ви го върне. Тъпкано.

че ЦЦ не толкова е бездействал, колкото е действал притискайки подчинените си директори на СДОТО да извършват незаконни подслушвания. На кой от тях би му хрумнало да подслушва този или онзи и защо? Интерес имат ЦвръЦко и ББ.

Много е приятно да се прочете написаното от Шареното котле. Там често се срещат думички като тъп, кух, Тиква... Това са дълбоко аргументирани в юридически смисъл думи, както и съответните изрази с тях ... Постепенно започва да се оформя мнение, защо шареното канче виси по форумите със своите юридически аргументи и членове от НПК, които така успешно греши ...

Шареното Кокошле само вади членове от устата си и в крайна сметка казва все едно да съдиш депутат за това че не е приел даден закон...

Днес Шарената кокошка свърши много адвокатски дела. Цял ден адвокатства в една посока, а клиентите и ,,чакат" на вратата на опашка. Голяяяяма опашка от клиенти ... Явно не е добре с материята, но е упорита...

Явно измествате темата тук към "разноцветняи бакър",та да кажа и аз нещо - това е готвения прокурор за делото срещу Цетанов! Просто се упражнява и надъхва тук :))))

Прокуратурата ще предяви обвиненията на бившия министър на вътрешните работи Цветан Цветанов най-вероятно в тридневен срок.

Както се вижда Шареното котле раздава обвинения и даже присъди в дело без доказателства ... Така се е процедирало по времето на Шикългрубер и Лаврентий Павлович ...

Не бе ... Веселото кокошле в юрист, представител на независимата правосъдна система у нас :D

Не, гербаджия, вече писах- доказателствата са събрани по реда на НПК и са ГОДНИ за съд. Така, че- пак Ви питам- герб ли Ви нашепва, че събраните доказателства СА НЕГОДНИ за съд чрез плащане на хонорари за внушенията ви чрез коментарите ви или това е измислица на неуката ви горна глава? Не сте ги виждал/а тези доказателства, нямате образованието , за да прецените дали са събрани съобразно реда на НПК- тогава как твърдите, че със сигурност са 100% негодни доказателства и ще паднат в съда?

"Така, че- пак Ви питам- герб ли Ви нашепва, че събраните доказателства СА НЕГОДНИ за съд чрез плащане на хонорари за внушенията ви чрез коментарите ви или това е измислица на неуката ви горна глава?" Не ГЕРБ, а Цацаров - освен ти ако имаш нещо допълнително от тайната агентура на Мая-Лая.

Не трябва ли да има първо присъда, после сваляне на имунитета, за да може лицето да излежи присъдата си? Това според съдебната практика в България ще бъде поне 3-4 години... а дотогава май не трябва да се шуми, защото намирисва на полицейщина... Дори и най-известните бандити и убийци, с постановени присъди, си обжалват присъдите, ходят да се лекуват и понякога напускат страната за да си харчат крадените пари навън... Цветанов има 6 апартамента, т.е. няма да избяга, понеже съдът ще му ги конфискува... Защо тогава трябват гаранции? Казал нещо срещу съдебната система, срещу Доган, срещу Станишев, срещу небезизвестните лекари с бебето и фризера, добре, но си има съд и закони за това, защо трябва лов на вещици, преди "независимият" съд да постанови присъда?

шарено котле, има една приказка"прост човек и силен вятър нищо ги не спира"остави силните ветрове да си духат, те друго не могат! поздрави!

Тогава е имало съдебни тройки в които са се съвместявали прокурор, съдия и адвокат. Получавала се е единодушно винаги ефективна присъда, най - често ,,смърт в името на народа". Сега си имаме даже тройна коалиция ...

Не просто си имаме тройна коалиция ... а ОТНОВО имаме тройна коалиция

Всъщност сега изтече информация, че Цецо е ходил до Брюксел да се моли на ЕНП да го защити. В резултатат лидерите на ЕНП в Брюксел са се разграничили от обвиняемия Цветан и за него не е останал друг полезен ход освен да си даде имунитета в парламента във връзка с конкретното дело, защото има и още дела в които той е главен герой.

Тази ,,новина" от Позитано ли изтече? Като отровна змия от червената дупка ...

Изтече по СМИ зомби.

Специално от ДС, топла топла :)

Все се по течовете сте Вие долни червени кхмери!Погледнете се в огледалото каква кафява смрад се лее от устите Ви!

Каква ти е тезата шарен котел все пак ,много приказки и до нищо не водят.Кой е отговорен за работата на съда и прокуратурата според теб

Адвокатурата не е отговорна за работата на съда и прокуратурата. Тезата ми е - имате официално предявено обвинение, наблюдаващият прокурор си е дал правната квалификация по него, а именно -чл.285 във вр. с чл.387 ал.2 НК във вр. с чл.34а ал.1 т.1 от ЗСРС. Доказателствата са събрани по реда на НПК. Та- как без да се видят, някои пишат, че доказателствата НЕ СА годни за съд доказателства и за това ще паднат в съдебно заседание? герб ли им го прошепва на ухото; или го гадаят с кристално кълбо;)

Предишният премиер освен посоченото по-долу, беше и "експерт" по всичко! С една дума Бог Буда.

Който вярва в съществуването на Буда да отиваа в Тибет!

Последният премиер какъв беше: пожарникар, мутра, художник, лекар, футболист, тенисист... Всичко друго, но не политик и държавник! Ред е на разбиращите. Ред е и предишните да отидат на топло. Време е България да живне! Без имунитет и в затвора, ти специално, Цвинокио. После и този, дето му носеше куфарите.

В стил на професионалиста да коментирам "Айде разваляме седянката"

не мога да ви разбера! за реплики казани не официално/коментар между две лица/ свалиха президент! сега плюете премиер! пикаенето на бойко и обоснованите абсурдизми казани официално от цветанов са висша политика според коментарите ви!

Не съм знаел, че съществува понятие Юридически труп. Четейки писанията на шареното канче започвам да разбирам накъде се е запътила видната форумна адвокатка

Много писания, много обяснения и заяждания в нет-а. Оставете всичко в ръцете на Бога! Нали знаете, че Висшата и единствена справедливост идва от Него!

Шареното котле е един некомпетентен юридически труп.

Сигурно пише за Веселата Партия :D

Много ви се ще, гербави- настръхнахте ли , че е възможно над 90% от българските адвокати да мислят като мен? Нека ви тресе тази треска, за да помни цветанов кога е посягал противоконституционно към самоуправлението на адвокатите с цел да го подчини на изпълнителната власт- т.е. на герб!

Ако 90% от адвокатите са като теб, вече разбирам защо съдебната ни система е на това дередже. Кой член казва че дело може да се съдава без доказателства? Това ли е съдебната ни система?

Котле, нали разбираш, че това са хора с милиционерски похвати. Юридическото дело им е чуждо, просто се опитват да ти въздействат психологически както ги учат в милиционерската школа. :)

До "Пак не си разбрала ( нерегистриран )05.06.2013 14:26"- отговор - коментар "шарено котле ( нерегистриран )05.06.2013 14:28" - е - какво стана сега , "разбирачо" на НК, НПК- наака ли се;)

Вслушай се поне един път в разумните съвети. Твойте приказки са бош-лаф ... Хвани нещо по-сериозно и не си губи времето.

"Човеко", що не си гледаш собствената паничка? Мен ме остави намира- аз не съм политик; не съм платен драскач на никоя политическа партия и за това гербавите умират да се заяждат с мен- защото пиша нещата така, както са по ЗАКОН- закон, който цветанов НАРУШАВАШЕ! Имам правото да си пиша мнението и ще го правя, докато ми харесва! ТОВА кажете на партийната си централа!

Естествено, че ще се откаже, иначе депутатите насила щяха да му го свалят и това щеше да е унижение за него. Виж, ако ГЕРБ бяха успяли да фалшицифират изборите и имаха мнозинство, никога нямаше доброволно да се откаже от него...

Прокуратура на Р. България - "...Основанието за спиране е, че в хода на разследването са събрани достатъчно доказателства за извършено престъпление по чл.285 във вр. с чл.387 ал.2 НК от Цветан Цветанов. Същият, в качеството му на длъжностно лице министър на вътрешните работи, съзнателно е допуснал подчинени нему лица директорите на СДОТО-МВР Иванов, Костов и Кацаров да извършат престъпления по чл.387 ал.2 НК. Този извод на прокуратурата се обосновава и с оглед задълженията на министъра на вътрешните работи по чл.34а ал.1 т.1 от ЗСРС да упражнява контрол върху прилагането и използването на СРС. Наказателното производство е спряно на основание чл.25 т.3 НПК, тъй като към настоящия момент Цветан Цветанов, в качеството му на регистриран кандидат за народен представител, притежава неприкосновеност /имунитет/ за наказателно преследване по силата на чл.103 от Изборния кодекс...." новини- Софийска градска прокуратура издаде постановление за спиране на наказателното производство 30.04.2013

До Шареното Кокошле: Кажи какво е наказанието ако министър председателя "загуби" секретни доклади и те липсват в МС. Кажи по кой член колко се дават и при положение че е доказано защо СерГЕЯ си отваря устата вместо да му я напалнят в Централния Затвор?

Има си текст в НК- прочетете си го сам/а.Каква е логическата връзка между моят коментар с цитираната официална позиция на прокуратурата и нейната правна квалификация с Вашият коментар? Може би връзката е повелята на партийната ви централа- "когато напишат една истина за герб, веднага ги атакувай за бсп";) Не става- не съм политик, а юрист.Вашето питане е несъотносимо към съдържанието на моя коментар.

До Шареното Кокошле: Кажи какво е наказанието ако министър председателя "загуби" секретни доклади и те липсват в МС. Кажи по кой член колко се дават и при положение че е доказано защо СерГЕЯ си отваря устата вместо да му я напалнят в Централния Затвор?

Отговор- коментар"шарено котле ( нерегистриран ) 05.06.2013 14:35"

Цвики ще оцелее. Така както оцеляват престъпните босове, а какво остава за "мръсни политици". От горните 2 категории за 24 години няма нито един осъден, ефективна присъда. Тези са недосегаеми.

Отчайваща некомпетентност и безгранична наглост! Да си спомним ли показните акции на неговите бандити? Падни на колене..!!!, автоматите, насочени срещу децата, шемарите в детския кът, битите семейства в Кърджали, Мировяне и Скравена А обоснованото предположение на Цветанов за атентата в Бургас! Само лъжи и пак лъжи! Гнусна вонещица!

Сотир Цацаров и Делян Пеевски явно лъжат. Отишли са заедно при вътрешния министър Цветанов за съдействие в някоя далавера, получили са отказ и ето какво се получава сега. Цацата и Пеевски озверяха и се нахвърлиха върху бившия министър. Но сагата ще бъде дълга и с неясен край. Цецо не е случаен, а и много знае. Живеем в променливо време ...

И от къде точно разбрахте, че Цацаров "явно лъже" ? От НПК, НК,. ЗСВ, КРБ или от ЗОДОВ? Как установихте противоречията му с твърденията на наблюдаващият прокурор по делото? Как, кога и защо проведохте очна ставка между двете лица и тя проведена ли е законосъобразно? Изобщо- много нагли станахте- решихте, че безнаказано можете да пишете клевети за главпрока , на когото и краката да му целувате, пак не можете да стигнете като интелект.

Тези въпроси можеш да отправиш към самата себе си и да обосновеш безумните си твърдения с претенции за последна истина. Може и краката на гл. прокурор да целуваш ... Всичко е юридически обосновано

Имам достойни наследници. Моята школа ще пребъде във вековете.

Втръсна ни от този измислен имунитет на Цеци.Отклоняват вниманието на хората от същинските неща.Защо никой не преследва крадците и олигарсите , защо съдът оправда всички , какво стана с Мургина и другите едри олигарси

Не е вярно ... олигарсите се търсят ... към момента намериха "Вълка" и му дадоха концесия за боклука на Кърджали.

Свободата Санчо, Свободата! И салама си го бива Ваше Милост! Така като чета мненията на повечето от Вас, си мисля, че нищо странно не се е случило в последните двайсетина и повече години. Така или иначе: Глупака си е глупак и такъв ще си умре. В главата му само салам и конспирации. Докато мисли само за изхранването си, никога няма да порасне над хигиенните си нужди. Най-много да потърси безопасност, което е малко повече от физиологията му, но няма как да се докосне до социални потербности като одобрение и принадлежност, нито да изпита уважение и почит, а най-малко може да усети необходимостта от самоусъвършенстване! - Ейбрахам Маслоу (Маслоу вярва, че потребностите от по-ниските нива са по-силни от тези от по-високите и че всяка потребност от по-ниско ниво трябва да бъде сравнително добре задоволена, преди да се появи потребност от по-високо ниво.)

Когато пуснат истинските мафиоти от затвора и те започнат да си разчистват сметките, като сега което први главният мафиот станишев ще видим каква песен ще запеете. Малко ви беше 23 год.

Та истинските мафиоти (Бойко-Рапона и Цецо-физкултурника) чак сега купуват вазелин .

Браво бе Цецко! Най-после се реши. А защо го увърташе две седмици? Може би за последното посещение в Брюксел?

Хората вярващи в съществуването на Буда да отиват в Тибет!

А ко се случи невероятното и се установи, че Цветанов КАЗВА ИСТИНАТА за съвместното посещение на Цацаров с Пеевски, какъв обоснован извод би могъл да се направи от това събитие???

Ама много го обичкаш Цвъки, бре IQ146...

а ти кого обичаш я кажи сега да чуем една хомосексуална сага

Ами, ще му носи цигари, от контрабандните!

krassikat@

От всичко на света най-много обичам България...