Съдът възобнови две от делата срещу Цветанов

Софийският апелативен съд възобнови две от делата срещу бившия вътрешен министър Цветан Цветанов, след като той се отказа от депутатския си имунитет.

Обратно в новината

Коментари - Съдът възобнови две от делата срещу Цветанов | Днес.dir.bg

17-11-2017 20-11-2018

Коментари

Същинското дело срещу Цветанов, няма да тръгне скоро, ако въобще тръгне! ГЕРБ-аджийската Прокуратура прилага тактика за създаване на обществено мнение, че срещу Цветанов е имало политически настроения, които са възбудили дела срещу него. Даден е ход на две дела, които и адвокат с ниска квалификация може да обори обвиненията! Той ще бъде оправдан по тях и общественото мнение ще с хлъзне в желаната от ГЕРБ насока! А, давност след това ще покрие деянията му по подслушванията!

Комунистически писачи - нагли и безсрамни. Защо нищо не пишете за вашия любим Станишев. Той изчезна чист, непорочен и невредим. А, другият ваш човек Христо Бисеров. Чул ли е някои нещо за него. А,болният Алексей Петров - къде се лекува, оздравя ли, ще оздравее ли някога, за да си понесе отговорностите. Никой не пита, къде са тези престъпни люде. Защо? Защото изпълнявате указания, неуважаеми комунистически писачи.

Нито Христо Бисеров(бивш видн СДС-ар - секретар на СДС), а още по-малко кадъра на Ген.Атанас Атанасов от ДСБ Алексей Петров са кадри на БСП! Ти утре като САЩ вдигне егидата си от ген. Бойко Борисов и него със сигурност ще обявиш за виден комунист! Но, тогава ще си прав, защото той наистина е такъв! А, сега защото е зависим и спазарен от САЩ е тежко гримиран като десен политик!

"Съдът възобнови две от делата срещу Цветанов" Дай Боже.

Сега е моментът съдебната система да покаже, че е независима! Дерзайте магистрати!!!

Вместо да е в пандиза Цецо ухото оглави комисията по СРСтата. Пълен абсурд.

нагъл и престъпен гербераст трябва да бъде вкаран най-после на топло в ЦСЗ, и то за дълго. Няма друга такава държава, и то член на ЕС, в която такъв престъпник да се разхожда на свобода, да е водач на партия /банда/, да води предизборната кампания на тази банда, да е депутат, да дърпа конците в МВР и в държавата, да получава медали от разни еврейски организации, да бъде канен често в САЩ от подобни на него престъпници да работи против интересите на нашата държава.

таси мутра звака зз нама да го осадат и да влсе в сатвора то е янсо нали сад гарба му е боико а зз е са сатвора осче ли жена му на зз работи в данс подсадим а депутат с саплата от бг.народ *Съобщението е транслитерирано от системата. Моля, пишете на кирилица.

Несполучилия да се вреди в ДАП шофъор Цветан Цветанов - Цецо Шлифера - е нищо в сравнение с други айдуци. В болницата идва на лечение през ден дъртак, собственик на веригата производители и магазини за цветя в страната. Започнал е с кражба на цели камиони, които вместо в склада, са отивали директно на борсата. Този спекулант разправя наляво и надясно за 14 апартамента, които има и дава под наем на чужденци. Друга тема освен мръсни пари за него няма. Е, какво е Цв Цв в сравнение с такъв юнак с единия крак у гроба? Нищо. Само дето дъртакът е по-умен от ченгето с неговите обяснения за състояние на български пенсионери, купили му 6 апартамента с пенсия от 120 лева всеки. Етати държавата, дето я води такъв! ГЕРБ ?!...

Да ама ГЕРБ са във властта, познайте какво ще реши съда, не забравяйте че на първа инстанция му дадоха 4 години затвор, сега много бързо си свали имунитета, за да го оправдаят докато е във властта, че после няма как да стане...

Стига с тия съдебни разправи с политически противници, започнали веднага след 09-09-1944 и продължаващи и до днес, макар и в по-мека форма.... Комунизмът умря, но комунистите и техния съд си останаха на власт....

Стига харчихте народни пари! Те първо си послаха меко, като назначиха много свои хора по съдилищата, после показно си махнаха имунитета, а сега сидят и чакат съдът да ги обяви отново чисти и неопетнени- аман!

Долу мръсните комунистически ръце от министър Цветанов! За всички честни българи Цветан Цветанов е олицетворение на почтеността и законността! Само комунистическите престъпници не могат да му простят, че за по-малко от четири години успя да изкорени напълно организираната престъпност в България! Гордеем се с теб и ГЕРБ!

теб вече те знаем всички колко си тъп,не се мъчи

Стига лафове, съдът да сеи каже кой крив кой прав.