Балканска молитвена закуска гради мостове

В рамките на Балканската молитвена закуска, в Пловдив се проведе работна среща на тема "Сигурност".

Обратно в новината

Коментари - Балканска молитвена закуска гради мостове | Днес.dir.bg

17-11-2017 20-11-2018

Коментари

Да ви изпукъ покулението, на куманягите! бел ден да не видите, дъщерите ви да са системно разчеквани от тарамбуки, докато умрът от скъсани черва пръснати от черна сперма! КУМАНЯГИ, ИДВА ДЕНЯ, В КОЙТО ШЕ ВИ ВИДИМ ИЗКЛАНИ И РАЗЧЕКНАТИ! БОГ ДА ВИ ПРОКЪЛНЕ, МИР ДА НЕ ВИДИТЕ НИ НА ТОЯ СВЕТ, НИ НА ОНЯ! УБИЙЦИТЕ НА НАЦИЯТА, ЧУМА ДА ВИ ТРЪШНЕ И МЕСОТО ВИ ДА СЕ РАЗКАПЕ ОТ БОЖИЯТА НЕНАВИСТ!

"Видяла жабата, че подковават коня-и тя вдигнала крак"!

Бива, бива роби, ама чак толкова ?

Молитвена закуска? Звучи като сборище на вещици..

Цветанов не мога да го коментирам. навява ми простотия, мръсотия в човешките взаимоотношения, нечистоплътност и още нещо.

Колкото по-далеч от русия по-добре за България!

Хубавото е , че сте ми до коравия ..!

ха ха ха ... пак се уредиха някои .....ха ха

Тази година май Цветанов не го покани Тръмп на американска закуска, ама сега ще отваря закусвалня в Пловдив и някакъв конгресмен ще я уважи, ами от албанците и турците кой ще присъства - мюфтията или ходжата защото сега е Рамадан може да има и байрам. Забравили сте минюто да пишете.

е бил забелязан да обикаля около мястото на срещата, да души въздуха и от ароматите на хапването са му текли лигите и са капали върху лачените му валенки.

От трите, секс- органа: Устата, Вегената, и Гза! Тримата другари, не са я оставили Четири часа!

Много герберасти са мобилизирани тук...

То това ще да е последната ,,молитвена,,.. ! Да идва тука Падишахът и да се оправят нещата !?

и участва в задушевните разговори между Путин и Ердоган, а от руска страна участва руският патриарх. Обсъждали са обща религия между Турция и Русия и са се споразумели да има двоебожие - Ердоган и Путин. Новата религия щяла да се казва ислямославие в Турция и православен ислям в Русия. Вечна дружба! Путин - Ердоган! Да здравствует!

ДА ЖИВЕЕ ПРОСТОТИЯТА, мормон!

Руснаците газ пикаят. Остава ДАНС най-сетне да разкрие руските шпиони дълбоко внедрени по всички нива и да ги прати в Сибир за да не си пълним затворите и ще минем едно ниво напред

Розови сънчетаа. ..

Някой пита ли ни дали сме съгласни всички ние да им плащаме закуската ? Ровещите по кофите пенсионери дали са съгласни? Пир по време на чума на самозабравили се за съжаление избрани от нас хора!!!!

но плащаме най-скъпия руски природен газ и най-скъпите горива на Лукойл, нали?

Дали, както е било в УСА, слагат Цветко, на масата, до едно деде Африканец, тук техния, е бил облъхан от Столипиновски циганин

А мене ли лапкаха? Щото не усетих!?

Каква е тази глъмотевица и простотия? Убавото е, че не ме викаха да бия камбана.

Д'..а лицемерите

Повтори!

-"Цветан Цветанов посочи, че добрата перспектива за страните от този регион е членство в Европейския съюз и като пример посочи положителните промени в България и Румъния през 10-те години като част от ЕС." Защо този измекяр не ни посочи,какви положителни промени са станали за редовия българин?Това,че той се нагуши,като коледна гъска,не значи,че има нещо положително за България и за българите,които се "изсулиха" от трандафорите (чепиците) си!

която се признава за молитвена закуска, е путинославната молитвена закуска.

На баба ти Путин ата ..и на дедо ти - молива..!

Кое и е молитвено и кое е балканско. Присъствието на един представител от ДЕВЕТТЕ балкански държави ли? А думите на физкултурника за НАТО и Европа са СКРОЕНО съобразно останалите гости ОСНОВНО от САЩ. Нека физкултурника и неговия бос ББ го повторят пред гости от Москва ТОГАВА ЩЕ ИМ ПОВЯРВАМ. В САЩ и НАТО трябва да са големи глупаци ако вярват на гербаджии, но те не са глупаци.

Ееех, дори и Цветанов вече взе да се притеснява от тия "фалшиви" новини... дори като седне на маса вече се моли да не го настигне проклятието на совбодния интернет;)

По фалшиви от самите гербари няма.

Доста притеснително е,че американски и западни "експерти" чертаят няккави планове за нашиядом Балканите.

кой да чертае джуджето Путkин ли?

Пази Боже да не започнат и България да наричат Източните Балкани и да ни върнат в Близкият Изток ако не слушкаме и папкаме угризките от банкетите.

Незнаех че 10 дупка на кавала било ''издигнат авторитет''???Явно имате в предвид че са си издигнали авторитета герберасите на истински подлоги...

Цвъки дали е споделил нещо за апартаментите си, които ги е купил с парите, спестени от закуски?!

признайте си мъката, че Корни не е на тази молитва хо-хо, и което е най-лошото не се очертава, че някога ще бъде.

Не. Мъка ми е , че моята баба няма такава пенсия да ми купи 4 апартамента

мине, не мине и току мята през прозореца 10-20 хиляди лева и половин кило злато.

Интересно на кой бог са се помолили по време на тая закуска? И дали е било на нашия ХРИСТИЯНСКИ Бог Исус Христос или на нещо друго, което се изписва с малка буква (това, което си прибра Бжежински например)? Въпросите изникват предвид състава на гостите и най-вече съветниците от САЩ, които напират да вкарваме ислямски мигранти в Православна България.

jingiby

Мери нещо се бъркаш. Бжежински е католик от полски произход, роден в днешна Украйна.

Е и,какво,като е католик,поляк и т.н.Той не е ли православен християнин?

Католик е колкот' нашия Шломо Паси е православен.

че хората са си хапнали, а те набиват шишарки и картошки, а поливат с антифриз, лосион за баня и одеколон. Затова пак са се разбеснели тука. Я си ЕПМ, нещастници.

Поздравления за поредния интернационален успех на министър Цветанов! Гордеем се с теб и ГЕРБ!

Създателите на Ид и Ал Кайда вън от православна България мюсу;мански терористи

да го повтаряте? Друго за 3 години не можахте ли да измислите, тъпанари? Не разбрахте ли, че номерата ви в България не минават? Защо вашият президент обиди българите с гнусното си изказване за българската азбука? Я да си ЕПМ.

Вън американските окупациони войски от България

Щом не признава БЪЛГАРСКАТА азбука, а я нарича македоница.

Ами явно вие нея познавате та даже и непроумявате какво е казано та за това си добавяте измислени думи с български букви..То май гербераси толкова го могат след като събрани представители на няколко религии правили ''молитвена'' сбирка без да уточнят на кой бог и за какво се е молил всеки от тях..

Човек като се моли и кръст целува. Тези друговерци и еретици какво ли са цалували.

jingiby

Това ми мяза на задоекеанска молитвена закуска. Кои са представителите на ЕС, че не им пише имената? Апропо, в Пловдив се намира най-голямата циганска махала в Европа и то населена с турски цигани. Това османско наследство не е повод за голяма гордост...

Гербаджиите да не би да не са популисти? "Премиерът откри пешеходна пътека", струваща ни колкото десет такива в нормалните държави, и направена толкова некачествено, че ....

Такава отврат е да го гледаш този високия , каква молитва имаме - в исторически план като традиция и то с американци - където църквите ни са съвършено различни и е забранено дори да има общи служби - какво добро - можем да очакваме от гадните хамериканци - че те да се молят за нас...??? По добре - да не ги виждаме по снимките - а те са се събират и да си правят тайните сбирки...

с това копи пейст ми паднаха в очите. Не че без това щяха да се издигнат,но все пак можеха да измислят нещо друго.

По-добре да беше ги завел, на "Античния", и там, с меч в ръката, да беше пръднал, с една, "Арията на Курвата" Мильоцйонерската ГрЯшка! Бабаму е Наша-американка. Секр. стаен агент м-р: КRKA

Повръща ми се от тия на снимката ! И без кипите е ясно какви са ! Тия всички са от партията на Бафомет.

мулти култи помия

Цветанов, САЩ са зад океана. Русия е в ЕВРОПА. Създаването на СССР е доброволно, а не агресия. (Както и доброволно го разтуриха) И Както Наполеон и Хитлер са нахлули в РУСИЯ ! С разпускането на " ВАРШАВСИТЯ ДОГОВОР " НАТО пое ангажимент да не се разпространява на изток. Какво търсят, (но ще си го получат) на границата на РУСИЯ ?

Как пък можа да излъжеш във всяко едно изречение?!

Според теб . Русия зад океана ,САЩ в Европа.Наполеон и Хитлер са ги принудили да навлязат. НАТО не пое ли отговорност

но не мога да проумея това каква молитва е - и на балканите само християни ли живеят или това е молитва към световния разум ако има такъв. Знам, че във Вашингтон годишно президентът прави закуска за всички дипломати, но дали в началото на събитието всички се молят може да питаме г-жа Поптодорова.

Срам и позор ! А равина поканихте ли ? Омърсявате България с такива юдо-масонски ритуали !

'' Молитвена закуска'' - излишно е да обяснявам от къде е копирано. Толкова сте тъпи , че не можете въобще да се усетите каква погнуса предизвиква това подражание , копиране , преклонение пред САЩ , понастоящем , дълбоко задминало тези на БКП-то към СССР-то едно време. Толкова сте мизерни и жалки гербераските некадърници.

и откога краварите станаха спецове по мирни работи,по целия свят където са те винаги е мирно и тихо

ГЕРБ расипаха България. Американските чифути правели молитвена закуска. Кога от яйце на крокодил ще се роди гълъб на мира. Ражда се само крокодил. Изклаха и обраха коренния народ тези престъпници. Хвърлиха и атомни бомби върху мирно население. Намериха и сръбски предател който забрави че агресора НАТО нападна Сърбия на Великден и изби 2 800 невинни граждани