Цветанов не изключи версията за съучастник на атентатора

Работи се по определени версии във връзка с терористичния акт на летище Бургас, като не се изключва и версията атентаторът да е имал съучастник. Това съобщи в Бургас вътрешният министър Цветан Цветанов.

Обратно в новината

Коментари - Цветанов не изключи версията за съучастник на атентатора | Днес.dir.bg

17-11-2017 20-11-2018

Коментари

Sacho

Нещо тези дни не видях главния секретар на МВР по разните места. Имаме ли такова лице или не? Само муцуната на Цвъ дават.

Интересно какво да кажем за САЩ, Англия, Русия, Норвегия и много други страни, в които също се случват подобни инциденти. Напълно неадекватно е да се обвинява правителството за такъв случай и вероятно го знаеш сам/сама, но критикуваш за каквото ти падне като типичен представител на страната ни

Пак се прочухме, ама що все с кофти новини се прочуваме много ми е интересно...

Много интересно било: "... що все с кофти новини се прочуваме?" РЕТОРИЧЕН ОТГОВОР, защото сме "лош мат'риял". От лош материал, добри новини няма как да се очакват. Затова Господ-българина, преди Коледа, ще се намеси за да ОБЪРКА Новият световен ред - NWO и да постави началото на действието на БЪЛГАРСКИЯТ ГЕН, най-напред в София ... и след това в другите градове и села ...

Сам си го казал. Не си експертпо сигурността.

Версията за наличието на съучастник ще промени изцяло хода на разследването. Сега всички усилия ще бъдат пренасочени към залавянето му. След като го заловят, много по-лесно ще напипат следите на главния извършител, защото ще могат да разпитат съучастника. Хитро го е измислил Цветанов.

"Ние работим съвместно с американското разузнаване и американците не биха си позволили да кажат такова нещо" Наивник. В ЕС има случаи осъждане хора на доживотен затвор за сътрудничество с американско разузнаване. А, както винаги, ние сме с големия брат, значи продадем всичко, ако трябва. Не смятам, че той е наивник, но смята ни за такива.

Ал Кайда: България е свещена земя 30 март 2011, 18:13 В Свободна зона по ТВ+ бившият директор на института по психология на МВР Бойко Ганчевски коментира заложническата криза в Сливен,... "... България не се намира в стерилна среда ние сме член на ЕС и на НАТО. В книгите на "Ал Кайда" преди време пишеше, че България е свещена земя, на която не трябва да се посяга и Господ ни пази. Това не е причина да не сме готови за евентуален терористичен акт", каза в ефира на ТВ+ Ганчевски. "Материалите на "Ала Кайда", които лично съм чел, са изключително професионални как се вербуват терористи, как се водят преговори с тях, как се извърва психологическата манипулация. В техните книги пише, че нас Господ ни пази, но не трябва да разчитаме само на този религиозен въпрос", допълни той..." НА КОГО СЕГА ДА ВЯРВАМ АЗ, Г-Н МИНИСТЪР? На Вас двамата, с г-н Борисов ли?

Нито си Lord, а още по -малко Darth Vader...По-нататък се сещай! Мисленето е процес, който освен дадености изисква и усилия...

Зарко, момко, не се издавай! Май ти робуваш на многовековни манипулации, та когато човек ти каже истината, подскачаш като ощипана госпожица...

Ей Българино ти да не си слънчасал бе?

такъв е ,гаранция

Абе, много сте компетентни всички! Мога ли да ви запитам на колко сте години и къде по света сте ходили и какво сте видяли и научили от този живот. Всеки чове кима прамо на мнение, но в случая да се правите на компетентни и специалисти е меко казано неуместно, още по-малко да критикувате...Истината за този атентат едва ли ще излезе на бял свят, както много подобни случаи. Само ако бяхте внимателно слушали и гледали всички репортажи и изказвания, щяхте поне да замълчите и да правите прибързани заключения.

ало, компетентния, кажи от каде е взрива? тои не може да се пренесе през гранизата, а тук по магазините го няма! *Съобщението е транслитерирано от системата. Моля, пишете на кирилица.

Цветко, Цветко... Дано барем не си цветко-петко! ...И още веднъж : -- Терористичният Акт е резултат на добре-планирана и умело-координирана дейност, г-н Министър на Вътрешните Работи на Република България ! Работете!! Целият Свят е с България!!!

Дървосекач, благодаря! Най-накрая да чуя една добра дума за тази изстрадала нация!

Благодаря Ви! ...Пък и ми се струва, че сме доста, да не кажа Повече от Много . ( Поогледайте се в материалите.) На мен-лично ми звъняха Добри Приятели откъде-ли-не. И Същото като Нас Казват.

И кой е тоя дето така щедро раздава на близките на всеки загинал терорист по 200000$? Голяма фантазия имаш. За едната чест и слава, и място в рая мрат камикадзетата.

Абе Цветократунчо,защо разследването ще е с американците,защо се бъркальосват те навсякъде и за всичко американцие питаме.Пред тях ли се отчитаме.Вие неможели да разследвате каквото и да било престъпление а?

По безобразно управление не сме имали никога. Никой министър не е на мястото си и не върши никаква полезна работа за страната. Само за пред камерите ги бива и не знам кой още им вярва и им се връзва, че работят за България. СМЕШНИЦИ начело с Боко ТИКВАТА и все повече с Роско ЧУДЕНКАТА.

защо се занимавате с тоя кретен Ц.Ц разбира се е имал сау4асници тази акция е подготваня от месеци той е от ВИВ там такива неща не у4ат, следва да си зададем вапроса как тези бомби са влезли в най сигурно пазената страна в европа (по техни думи )

атентатора може да е и от занзибар, но взрива е от бг. никои не може дори ножичка за нокти да си сложи в рачня багаж, а този е натапкал цяла раниза с взрив. от каде е този взрив, това е вапроса! *Съобщението е транслитерирано от системата. Моля, пишете на кирилица.

Има две версии: 1) Атентата е дело на ГЕРБ заедно с американския посланик и ЦРУ за да бъде въвлечена България във войната с Иран! 2) Атентата е дело на мутро-комунистите и терористи от ГЕРБ за да се замажат очите на хората след доклада на Европейската комисия! Не забравяйте, че Бойко Борисов (Боко Тиквата или Агент Буда) е преследвал и се е гаврил с много хора докато е бил член на БКП преди 89-та. През 90-те години ръцете му са изцапани с кръвта на много хора и наркотрафик Напълно възможно е ЦРУ да прикрива и използва този УРОД! ВКЛЮЧЕТЕ СЕ В ПОДКРЕПА НА ГРУПАТА ВЪВ ФЕЙСБУК ЗА СВАЛЯНЕ НА ПРАВИТЕЛСТВОТО И ИЗПРАВЯНЕ НА БОЙКО БОРИСОВ, ЦВЕТАН ЦВЕТАНОВ И ЦВЕТЕЛИНА ПРЕД СПЕЦИАЛИЗИРАН СЪД!

терористичните актове са патент на едни други хора а именно ДПС и БСП, днешни ДПС лидери взривяваха едно време влакове, а БСП съвсем наскоро гледаха безучастно отвличанията за откуп (престъпление определящо се като тероризъм)

а бе мушморок, "взривове по влакове" та "взривовете по влаковете" по време на възродителния процес!! само това повтаряте, ти и подобни малоумници като тебе. един въпрос. колко са убитите от тези взривове и колко турци са убити по наи-жесток начин по време на възродителния процес от 1985 до 1989 година? да ти го кажа: десетки хиляди турци срещу двама - трима българи. хaiде сега fuck off.

хора вземайте си хапчетата редовно

То и Цвъко не е наясно от къде е бомбата,не е наясно къде е била,не е на ясно кой е сложил,и сега си прави свободни съчинения и говори измишльотини.Нарочиха един младеж и сега го разпампуриха.Цвъко нямаш ли час по физическо да си отиваш на урок.

Не се връзват много нещата с обвиненията за пропаднала дюнер дипломация и иранска връзка... Защото дюнерджиите са араби а иранците не са .... Следователно - ако извършителите са иранци, тогава дюнер-дипломацията не се е сговнила. Само ако се окажат араби, тогава може да се каже че дюнерът се е вмилрисъл....

Смешник!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

цвък кажи нещо за бомбата...трябва да е булгарише, съмнявам се че ще мине с бомба през друго летище :)

Добре, де! Какво очакват по форумите! Сводка, точка по точка, час по час да се докладва в медиите, как върви следствието! Е, не става!

Тоя мушмурок Цветанов да си отива във физкултурния салон че и чеп за зеле нестава от него.

Това е един изключително важен и трагичен инцидент.И само един от участниците във форума е казал всичко като само е пожелал мир на праха на невинно загиналите.Световната практика доказа че срещу самоубиец няма как да бъде измислена предпазна мярка.Колко глупости само се изрекоха как нашите служби проспали да предовратят този теракт.Намирам че и нашата външна политика е перфектна - приятелство със всички народи..Защото това е най-добрата защита.И за това много правилен беше въпроса на говорителката по БНТ тая сутрин защо точно сега и точно у нас.Ами защото всичко това което става е абсурдно и нелогично и безсмислено.

Брависимо!

Цецо да спре да говори глупости 3-ти ден. То е ясно, че това не е истинската информация. Тоя милиционер съвсем откачи. Хора, четете другата информация, че сме цъфнали и вързали. Сега ще се опитват да ни баламосват с атентата, вместо да започнат да вършат истинска работа в икономиката. Тва министерство нали има говорител, не е работа на министъра да плямпа.

Не разбрах, нашите поискали ли са екип на Интерпол? Защо не е пристигнал досега?

стига ни занимавахте с този "професионалист" физкултурник

Цветанооов, сега и Секюрити сървисис няма да ти опазят зад..ка.

Добре де, на израелтяните, които са винаги нащрек, как не е направил впечатление /на никой от тях/ непознатия младеж, влизащ в автобуса?

Ами то според едни е влизал в автобуса, според други се е хвърлил върху пушещите пред автобуса, според трети си е сложил раницата в багажното...Така че въпроси за всяко казано нещо може да има ама едва ли нещо от това е вярно..

Цецо, не гони дивото а ходи да поднесеш съболезнования в родопското село на починалия шофьор, който е и мюсюлманин, като преди си това вземи разрешение за претърсване на селото и гората около селото.

На същото мнение съм.

дпс

нашта държава е добра??! ти да не си слънчасъл !? Ако пазиш Герб от хули - да съгласен съм,че имат добри попадения и не само те са виновни за плачевния хал! Но да се казва,че сме добре е нагло!

атентатите се правят и после ВСЕ НЯКОЙ поема отговорност..досега никой не е поел отговорността,а Израел /гузен не гонен бяга/ и казва,че е Иран. хахаххаха всеки знае,че Иран ако се надигне няма да убие само 6 човека..а ще заличи цялото човечество заради шепа евреи ,които нападат други държави..защо все евреи ги гонят и тормозят,може би има защоооооо.....но да оставят обикновените хора..

Атентатите се правят и после разкриват извършителите. Но, в България на ГЕРБ не е така. Галерия, Диков, СДС, ДПС и т.н взривове и взривчета.

кой разкрива извършителите ЦРУ И МОСАД ли?"????? хахаххаха тези които едностранно казват и НАЛАГАТ ,,ИСТИНАТА,, ???? тези които изопачават истината и казват черно на бялото? тези ли които пазят Америка /и най-простия човек знае какви мерки за сигурност имат/ допуснаха самолетите да сринат кулите?? тези ли,които казаха на 3хил. евреи да не ходят на работа...тези ли които накараха Буш да ,,ПАДНЕ,, от колелото,а всъщност го биха,защото не искаше да води войната срещу Ирак??? аз ти говора доказателства,а ти ми говориш измишльотини..ако не вярваш питай българката омъжена за човек от пентагона.. може да сме бедни българи/благодарение пак на евреите/ но сме умни,справедливи и миролюбиви.../САМО НЯКОИ ДЕ/

Имаш богата фантазия, опитай се да пишеш криминалета. Пробвай, може да имаш успех. :-)

Добре, че дойдоха хора от Мосад ! Те ще свършат работа, ама като четем коментарите на Цецо, излиза, че нашите "спецове" ще разнищят всичко. Всъщност нашите служби май отдавна не са работещи....

следващия ще е против вас и готвен в нас

като гледам натам отиват работите...

...аз лично спирам да пиша, а и да чета и слешам повече по темата само заглавията - дано до 2-3 дни има заглавие за крайния резултат от разследването!

докато не чуем крайната истина от Интерпол и ЦРУ (и от наште също, няма как да се различават) - трябва да потърпим..

Дали пък ще чуем истинската истина, или... подходящата?!

Мисля, че ще я научим. При положение, че в разследването участват толкова много служби, няма начин да бъде наложена фалшива версия, изгодна само за някого.

Цветан Цветанов заяви, че има нова информация, която е важна за разследващите институции, но няма да бъде обявена. Всъщност, ще бъде обявена само срещу един апартамент.

Атентат не се предотвратява, когато бомбата вече е внесена на летището, а още когато е започнат да се осъществява замисъла, когато са осигурени взривните материали, когато е поръчана бомбата, когато са се срещали и планирали атентата, както и когато е проучвано мястото на атентата. А когато бомбата вече е внесена на летището, това означава само, че е проспано цялото приготовление за този атентат.

Със сигурност има много по-добри специалисти извъх средите на управляващите..Та в една Кения са го предутвратили ама ний в България го проспахме и нищо за елементарна безопасност на хората не е направено при положение че се знае че групите от Израел навсякъде са под наблюдение...

Ot ЦЦ лъха "мъдрост"след като си отвори устата.."Събрани са много чували с материали от мястото.." Как бе цецко няма да съберете та това е цял автобус+багажи+човешки останки. То щеше да е "новина"ако не бяхте събрали нищо и да кажете че извънземните са си ги взели...Това че американците"работят"с вас незначи че немогат да си казват мнението след като са направили анализ на "кадърността"ви...Жалко за жертвите, защото 80% от тях нямат никаква вина че българите са ви "избрали" да ръководите България и са се примирили с "вашето опазване"на живота им..

Аз се чудя - така ли се събира доказателствен материал - наринат в чували?! :о

Те и изборните бюлетини в чували ги разнасяха. Имат опит.

Тоз трагичен инцидент им дойде добре на политиците - по -малко даже хич не се говори за крадене и зулуми и техната наглост. по време на бомбен атентат ,закопчават "антитерористи" за изнудване? Закрийте я скапаната държава!В нея има ли нещо да е както трябва!???????

Прав е сигурно .Вероятно да свалят сегашното правителство.Сега лъсна какво са работили толкова годинки.Да преследват пушачите като наркодилари и да закриват торент сайтове.А с нещо по сериозно на дали.Да не ти го скроиха тоя номер твойте Израелски приятелчета .Прочетете протоколите на Ционските мъдерци в нета.Мир на праха на невинните жертви.Дано не събираме Иранските гилзи бог да ни пази като нямаме си кой.

Навремето копаше трупове,сега събираш нещо в чували-що не се разкараш и да си надзираваш спокойно 5-те апартамента и къщичката в Шума,рогач

Този човек е много извратен мазохеист и нарцис,не виждали че цяла Българиа не го харесва,Цветанов ако сте поне малко човек и българин махнете се.

Правописаааааа!!!!

Така се прави, братче. И щом ние не-специалистите го знаем, тези специалисти ... нямам думи. Казвам ти че така се прави, защото си имах малко занимания по служба с тази материя, но си отварях ушите и не чаках само да дойде кафето... Освен това, на тези, как ги каза, дето зяпат на екскурзоводките задниците, трябва да им прави впечатления тоя дето е с една чанта на гърба и втората го удря отпред по коленете - един нормален турист никога няма да се подложи на такова изтезание...

Защо говорите глупости, ако беше толкова лесно, нямаше да има атентати. Да обезопасим летището, а ако ги бяха гръмнали в хотела, или по пътя към хотела. Или пък на плажа, дай да сложим рентгени на плажа и да проверяваме всички.

с бомба само у булгаристана може да се мине не вярвам...който и да е атентаторът да е минал с бомба през друго летище... тъй че цвък търси къде е сглобена бомбата у булгаристана :-)