Цветанов обяви Алексей Петров за обществено опасен

Алексей Петров и за МВР, и за прокуратурата е обществено опасен. Това, което е тревожно, е, че тук говорим за възможности за влияние върху разследването.

Обратно в новината

Коментари - Цветанов обяви Алексей Петров за обществено опасен | Днес.dir.bg

17-11-2017 20-11-2018

Коментари

Според прокурор Немска,досъдебното производство не е приключило ,ще бъдат събирани нови доказателства в подкрепа на обвинението,Цецо Лъжецо заяви,че има нови тактически подходи при разследването срещу АП.Осем месеца не успяха да изфабрикуват нищо,дано в следващите осемдесет успеят.Хвала на такива люде.Дали няма и тях да ги разследват след време по същият начин.

обществено опасен е ...шофорчето от общеия гараж на МВР, физкултурника. Багера , пъпеша, цоко или катко искате там....

Аде Ве - Алекс ли е най-страшният враг на Народа. бси цирка. Направете му една клинтънка най-накрая и го пуснете да си оди. Смехурковци жалки....

ПУБЛИКУВАЙТЕ ВСИЧКИ МНЕНИЯ ,НЕ ГИ КРИИТЕ .

Всеки път като видя/чуя Цецо "Хубавецо" все се замислям: този тип дали е по-тъп отколкото грозен или е обратното?

за да толкова много месеци да няма и едно ефективно обвинение и след това да излезе чист като момина сълза- ни лук ял ни лук мирисал- работата е ясна и бая миризлива- от тук насетне следва екшън- разчистване на сметки, на ход са червените боклуци, не напразно имат много силно лоби в съда, което си свърши работата

Грам самокритика няма?! Тоя е по-маниакално прав и от шефа си. Силно обезпокояващо...

Бат Бойко, шефе,..аа.. г-н Генерал, здравей! Абее.. може би нямаше нужда да те безпокоя, но днес се случват едни странни неща с мен.. Може ли да се видим?! - Нема кво да се гледаме, Цецо!Ти май не си внимавал онзи ден, когато Аз казах, че който сгреши го отстранявам. Ти не само сгреши, ти се оплете, ти се оля, ти се осра с тоя Октопод бе, Цецо!Ти ми изяде рейтинга бе, пич! И не ми се обаждай повече, че пиша SMS на Алексей.

Цецо, пуснете му "външно". Ако не занаеш какво означава това, кажи ще те светна.

Смятам, че европейските партньори вечо много добре знаят какво може Цветан Цветанов. Не съм от феновете на Алексей Петров, но си задавам въпроса защо да вярвам на Цветанов след като Бойко Борисов (който много добре познава АП) го нараче "почтен гражданин". И още нещо. АП е бил съдружник на ББ и Пашата. Имали са общ бизнес. Защо за АП този бизнес се оценява като криминален, а за другите двама не? Нали са трупали пачки заедно?!

въпросът ти е риторичен ..... :) *Съобщението е транслитерирано от системата. Моля, пишете на кирилица.

Хора като АП са само част от по-голям октопод и евентуалното му осъждане би имало само морален ефект.

Искам да обърна внимание на тези, които защитават А.Петров по-горе, че арестуването му все пак е подсказано от "чуждите служби", а те не са свързани с вътрешната ни кочина - корупция, престъпност и мутризация и т.н.

Чуждите служби за това са чужди...защото работят с наша нформация,я не с тяхна:-) Не съм толкова гаден,за да им го н,,,,,,....но ми коства усилия :-)

г-н Цветанов, ако сте наистина честен в това което говорите и вършите, не ви сотава нищо друго освен да се обърнете за помощ към световни организации и институции и да търсите там подкрепа за справяне с българската мафия. Аз донякъде ви вярвам, защото знам юе ако Ал Петров е откраднал милиони от държавата сега ще гизползва, за да си купи нови политически лица, които да поведат битка срещу обърканата ви политика. Ще обърне хаоса, с който трудно се справяте (или може би отказвате умишлено да се справите) много лесно в своя полза и подлъгани от мизерията и ужаса в страната хората ще гласуват на драго сърце на следващите избори за някой друг фалшив сладкодумец, платен от мафията на Петров. Тогава не ви виждам какво ще правите нито в личен, нито в професионален план. Затова докато властта е все още във ваши ръце, направете единственото логично нещо, което ви остава, обърнете за помощ към американските служби, те и без това на скоро ви обещаха, че могат да ви помогнат в борбата с мафията и престъпността. Възползвайте се от примерите, които ви дава историята и опита на други загазили със същия проблем страни. Проучете стратегията приложена в Колумбия. Там един мафиот Пабло Ескобар беше подчинил с парите от мафотския си и нарко-бизнес всички институции в страната. Той казваше на политиците какво и как да правят, имаше милиони и беше всесилен като бог. Но какво се случи накрая, благодарение на фБР и опитните им тактики, този Ескобар умря като куче, обърнаха най-близките му хора срещу него, стана параноичен криещ се единак и накрая го застреляха като куче, след като го примамиха да се покаже по хитър начин. Г-н Цветанов, няма как да се справите сам с властта на милионите на Ал Петров, в БГ всеки може да бъде лесно подкупен и да му служи, съдии, прокурори, полицаии... Но ФБР не може да подкупу. Търсете пощом там, още повече че сами ви я предлагат.

Може би октоподът не е един,а са няколко,които се борят за надмощие?Като в природата.Естествения враг на октопода е гражданското общество и тъй като в България такова няма,може само да наблюдаваме борбата на октоподите и да псуваме от трибуните.

Още преди да бъде арестуван полицията е трябвало да събере достатъчно и неуспорими доказателства за да бъде даден на съд, не , че съм фен на Алексей Петров, но това се отнася за всеки гражданин на тази държава, а вчерашното му изказване е направо скандално и се чудя защо Министъра на правосъдието си мълчи още , тя трябва да защити съда, все пак живеем в правова държава и съда е назависим и никой няма право да го хули и нарича зависим, както и да определя един гражданин дали е престъпник или не това е право само и единствено на СЪДА.Поне така е в белите държави, ако не сме такава то Правителството да си ги вкарва направо в затвора и да няма съд.

Започва да става интересно! Кой на кого е бесен? Цуци на съда или избирателите на Цуци? Кой повече лъже физкултурника или пожарникаря? Кой е по-опасен за нацията Алексей или Цуци? Кой ще крещи на Роман Василев: Лягай на пода! Ти си престъпник! Ще може ли и Волен отново да лети с Луфтханза? Успех номер едно в борбата с престъпността ли са 192-те неразкрити убийства, от времето, когато премиерът генсекваше в МВР? Знаят ли българите, че в лицето на ББ те имат един надежден и прогнозируем премиер, който никога не изкривява нещата? Алексей ли стои зад опита за атентат срещу големия син на Ким Чен Ир или Станишев? Бойко ли покровителства Алексей или Алексей покровителства Бойко? Какви са цените на тиквите на (политическия) пазар? Дянков 16% ДДС ли обеща в скорошния край на мандата, или 160 процента? Ще изпълни ли пожарникарят всички дадени от него лъжи? ББ на всеки 20 дни ли ще облита "Тракия", или по 20 пъти на ден? Кой ще излезе по-скоро в пенсия Доган или Бойко? Как ще извърти нещата пожарникаря, при поредния си програмиран провал? Ще дават ли пожарникаря 100 000 пъти по кабеларките? Въпроси по въпросите! Гледайте в следващия сериал 16006 Тука има, тука нема на пълзящия селски цирк Борисофф!

"Браво"... много оригинално. Хайде на власт обратно тройната коалиция, че при тях всичко беше "перфектно".

Ти много обичаш цирковете и играеш важната роля на червения клоун.Не забравяй, че в края на представлението клоуните обикновено плачат...А краят наближава.

Време е тази отвратителна мутра Цветанов да бъде задържан и съден за лъжите и измамите на българския народ - където толкова много мафиотски групи измисли - лъжец и мафиот !

Нели,сигурно предлагаш в ,,разсъжденията,, си, Трактора,който не е отвратителна мутра,а честен и много почтен и мил човек да заеме неговото място министър на МВР.

Какво хубаво име - Нели,и какъв груб,даже отвратителен език по отношение на вицепремиер на РБ-мутра,лъжец,мафиот, измамил българския натод.И това в подкрепа на нежният и прекрасен бивш агент на ДАНС - Трактора.Все пак Нели, би ли конкретизирала кои са лъжите и измамите на Цветанов по отношение на Ал.Петров?Според мен измамни и лъжливи са твоите несъстоятелни опити без факти за внушения,които стигат до глупост.Това вече се натича клевета.

Ей Нели ти обаче си рядко просто същество, не за пръв път те срещам по форумите да се изказваш невероятно тъпо, лишена от всякакъв интелект злобна селянка- по-добре си затвори плювалника че наплю всичко наоколо и засмърдя!

Не знам кой какъв е ,но факта ,че А.Петров не се укри ,а знаеше за ареста си ,говори ,че има много силни покровители на ,които той е вярвал.Вероятно борбата за надмощие въобще не се води между Ц.Ц. и А.П и вероятно 123 е прав,че ще има нова вълна от насилие.

Не знам защо Ц.Ц. вече не си подава оставката, след като и най знаковата му акция се провали?!

Колко съдебни състава са гледали мярката на А.Петров.И не е ли ,изказването на Цветанов директно обвинение към всички съдии участвали в това ? И ако е така, може ли да бъде подведен под отговорност за обида или неуважение на съда или клевета. Сигурно А.Петров не е херувим,ама и това безразборно говорене на нищо не прилича.

Докато Сергея се правеше на премиер, а Меликов му беше съветник, едни 700 млн държавни пари от джоба на ДАНЪКОПЛАТЕЦА влезнаха от едната страна на КРЕМИКОВЦИ и излезнаха чисти и изпрани от другата страна и отидоха в нечии джобове ... Разбрахме, че и Дъмбовците са лоялни граждани на републиката ... Сергея защо мъчли по този въпрос ? Пак ли нищо не знае ? А трактора, ако наистина е вършил държавна работа, а не е изпълнявал мръсни поръчки на ДС, то тогава къде са му разкритията за тези 700 млн лв държавни пари, потънали в нечии джобове ? А Гоце , след като говори за отваряне на икономическите досиета, защо и той мълчи по този въпрос и нищо не казва ? Главният прокурор и той странно мълчи ... Наистина сме държава на абсурдите и се намираме в един омагьосан кръг ! Забележете как всичките споменати лица ще продължават да мълчат за тези 700 млн лв, защото никой от тях нищо не знаел и нищо не е чувал !

Или аз съм луд или Цецо е тъп!? Не разбра ли, че никой не твърди, че Трактора е "цвете", а просто Цецо и прехваления му екип, въпреки "политическата воля, системния и проактивен подход" за 9 месеца не намериха 1 (едно) доказателство.Кой е тоя съд да поеме риска да държи човек или трактор почти година в затвора заради личните войни на наш Цецо?

Имам чуството, че за Цветанов въпросът с осъждането на А. Петров е станал твърде личен. Очаквам интересен двубой. Опитът ми показва , че в такова личностно единоборство побеждава по-интелигентният... май , че да пореден път Лошият ще остане ненаказан...

И на теб някой да ти наебе жената и ти ще приемеш ,,нещата,, твърде лично:-):-):-) Цецко,колкото и да се опитваш да се отървеш от рогата си,щом си елен,ще си ги носиш:-)

с други думи с освобождаването на подобна зловредна фигура от такъв калибър макар и под домашен арест се отваря кутията на пандора с което ще се отприщи нова вълна от престъпност, убийства и заздравяване позициите на опозиционните партньори(бсп, дпс,ндсв) което във всички случаи отново за кой ли път ще рефлектира в/ху обществото негативно във всеки един отрасъл, хората не трябва да забравят че звяра е жаден за кръв и мъст, а звяра е бившата тройна коалиция, техният инструмент т.нар. трактора а ключа и гавният им съучастник- съд и прокуратура!

от всичко едно е ясно : БЪЛГАРСКИТЕ СЪДИИ СА ЗА ЗАТВОРА

ЦЦ прекалява вече...Не може да се изказва все като последна инстанция...не може така да дава определения и да раздава присъди едва ли не! И не спря да се хвали, аман от него!!! Водещият днес се опита да го пита защо по времето, когато ББ беше гл. секретар на МВР нищо не се е направило, онзи пак отклони въпроса.......

Г-н Министър все съда ли ще ви е виновен? От всичките ви измислени акции колко осъде ни има,явно доказателствата ви бяхасъчинени за да отстраните ненужните при разпределяне на новите икономически интереси на управляващите.

НАРОДА ИСКА ИСТИНСКИЯ И ОПАСЕН ПРЕСТЪПНИК ДА Е В ЗАТВОРА. АЛЕКСЕЙЧО НАПРАВИ ЗА СМЯХ ЦВЕТАНОВ И СЕ ПОРАЖДА СЪМНЕНИЕ ДА НЕ БИ ДА СЕ НАЛОЖИ ДА СИ СМЕНЯТ КИЛИЯТА.

Какъвто й да е Ал.Петров, разбра се че няма престъпна група"Октопод" и тази група няма ръководител Ал.Петров. Това значи, че премиера бойко борисов и цветан цветанов - са измислили всичко това, за да изпъкнат пред Европата. Те много обичат да ги хвалят. Да ама не! Крайно време е Европейския съюз да разбере, какви мафиоти управляват България, защото българския народ разбра, че се е излъгал! Време е да им се покаже жълт картон!!

Още една голяма лъжа, че партньорите не са работили с ДАНС -1 и че АП едва ли не е управлявал агенцията

Със сигурност разбрах, че особенно опасен е самия Ц.Цветанов! Алоооооо психиатрията..вземете се в ръце...крайно време е този да бъде прибран на топло!

Направо и теб да вземат.