Цветанов: 25 членове на съдебния съвет са много

Днес няма съдебна воля за борба с организираната престъпност и корупцията. Борбата не е само ангажимент на МВР, това каза вътрешният министър Цветан Цветанов на конференцията „Българският пример в борбата с организираната престъпност и корупцията в Европа”.

Обратно в новината

Коментари - Цветанов: 25 членове на съдебния съвет са много | Днес.dir.bg

17-11-2017 20-11-2018

Коментари

Нека да са много ,за да ги подкупват трудно,бая ще се озорят да подкупят всички наведнъж ,за да им угодят с решението си!!!

много са и ни струват скъпо.

Какво му сече пипето на ЦЦ, та дори в Съдебния Съвет се бърка?

Браво, Цуци! Физкулт, ура, ура, ура!

Кво става бе Цецо.Чете ли вчерашното вестниче 19 минути.Там пише че Председателят на Софийски градски съд Георги Колев по време на отчета на съда за миналата година казал че Алексей никога не е бил агент под прикритие.Лани щяха да удушат Станишката че го осветил,а сега излиза че той хал хабер си нямал от агентство.Костов ли те премята,Гнома ли те пързаля.Тия двамата много са се заиграли с този мъж.А пък тебе направо те взимат за мезе.Я разбери какви кирливи ризи крият.

Браво Цецо.Я прати тия с качулките да ги проснат на земята.Искам да осигуриш и оператор да ги видя долу закопчани с халките като Альошката.Много ти се удават тия клипчета.Виж как се кефят вашите избиратели.А пък ортаците на Бойко от едно време направо ще вият от кеф.

Цветанов: 25 членове на съдебния съвет са много. Един е достатъчен, и той да се казва Цуци!

Абе, аман от физкултурници и пожарникари, дето си мислят, че знаят как се управлява държава и понеже я оправиха България, сега ще ремонтират и съдебната власт! Ай сиктир!

Очаквам в скоро време Съдебната система да определя бройката на полицайте.

С малки изключения българският съд е една жалка бакалница, защото макар и малко, но има и почтени съдии. На нито един почтен човек не пожелавам да има работа със българския съд. Страсбург е едно от доказателствата. Най-големия октопод е там и пази всички мафиоти, крадци, оставя ненаказани всички документни престъпници, въобще тъжна, ама много тъжна история. И още по-тъжно е, че тъй наречените институции се првят оглушки, защото този октопод ги обслужва главно тях.

не констирайте а работете по промяна на законите,иначе сте във въздуха.

Те му се обаждали эа услуга а той лъжел че ги поэнавал, а няма ли да г питате на кого е носил.

той човека ЦЦ де, оправи всички проблеми в МВР-свърши си работата и се захвана с правосъдието.Няма значение какви глупости и недомислици бълва -важното е медийна изява да има- перманентно - зер Президент се става като си постелеш отдалеч.Ама ако така продължава хората все някой ден ще прогледнат. То не става само с полицейщина- хората имат нужда и друго ,освен от насъскване като кучета едни срещу другил

Първо трябва да се вземе становище от практикуващите адвокати по нак.право как да се ремонтира НК така че при доказателства които логично са достатъчни, да не се дава възможност на адвокати и съд за отлагане, доп.експертизи и т.н. За това се иска интелект и системен подход, а не обиди. Ако искате да свършите реална работа, а ако не можете или не искате тогава се обиждайте един други, полза няма. Само загуба на време и критики от Европа.

Цецко,гласувах за теб и Боко Тиквата не за да се вайкате в стил кой ми сра в гащите,а да постигнете реални позитивни резултати.Като има корумпирани магистрати събери доказателства - ти контролираш основните служби.И от там на Кокинов и компания,а след това и в Съда ще има осъдителни присъди.Всичко останало е - на калпав министър - сещаш се кое му пречи

Много голяма ти стана лакомията за власт откак захапа кокала, Цветанов. Ама това ще ти изяде главата, да знаеш.

Така ами... Ха сега, кажи Цецко, как трябва да бъдат работите - Бойко - президент и външен министър, а ти - премиер и шеф на съда. Туйто. Знаеш ги ти нещата, научил си ги във ВИФ-а.

Браво, това е общество с което се гордея. Градивното плюене води до задоволяване на седалищния апарат и вътрешно чревния тракт. Ударете по една ракия и си изключете тока :)

Него питахте ли?

Трябва ли да търсим главата на октопода във тези 25 висши съдии???

ЦЕЦО ИСКА ДА КОМАНДВА И ВСС. ЕГАТИ НЕГРАМОТНИЯТ МИЛИЦИОНЕР. ИСКА ВСИЧКАТА ВЛАСТ. ЗАГУБЕНЯК!

Здравейте липсвахте ми.Яко ровене из съдебнатаБЪРЛОГА смръднявоня носи над БГ.Явно след соц.....дем...всичко трябва да се изгради ОТНОВО.Да работим ЯКО.АЙДЕ.

Реформата в съдебната система трябва да започне от ВСС. Цветанов е много наясно с това ! не може половината от членовете да са с бизнес контакти с КРАСЙО ЧЕРНИЯ ! А за това че Гоце има 4 или 7 съдий в Върховният съд да не говорим ! нужна е реформа и е крайно време тя да започне ! до тогава наглите и ОКТОПОДА ще со восят по арестите без присъди както и Марио Николов - спонсор на Гоце !

Те и 240 народни представители са много, ама кой ги пипа тях. Даже и за внасяне на осиг. вноски не го закачат. Какъв е техният принос във време на криза към хазната???

Цецо .много го мразиш тоз Алексей ,ама май 4е не престъпната му дейност е причина ,защото е по ваша поръчка,а е правил ДАНС защото е професионалист и има опит.Такива в ЦРУ и МОСАД ги ценят ,награждават ,а понякога ги правят и големи началници ,а вие искате да го набутате в затвора.Май и държавата ще набутате в гъола ,ако не успеете да си я преватизирате.Личнот отмъщение не е добър съветник.Аз ти предлагам да въскресиш Берия и двамцата за ръчичка и да ги мятате и съдии и прокурори и неудобни и нагли октоподи и който е задявал дето не трябва и наред като чичко Гарабед.

съдебна власт , ама има ли такава в българия. да бе крадливи корумпирани подмазвачи - престъпници. всички са за затвора.

Абе тоя ЦЦ май се самозабрави изобщо!!! Взе и съдебната система да оправя след оправяне на МВР-то. Айде .....

Само който не е сърбал попарата на Цецо - лъжата, или вярващите са същите които повярваха на СДС, БСП, ДПС, НДСВ, Атака и.т.н. Не разбрахте ли, че всички са еднакви. И тези каквото могат още ще ограбят, след това ще изберем следващите докато в държавата ни не остане без младото поколение. Тежко ни!

Дерзай, Цецко! Нищо, че си физкултурник! Образованието и образоваността не са една и съща опция! Пък и все някой трябва да ги сръчка!

az pak mislq 4e 25 sa malko i 240 deputata sa malko i hilqdite 4ipici v avganistan sa malko-trqbva da izpratim o6te za da pomagat na amerikancite pri ohranata na rekoltata

Г-н Цветанов оправете ведомството за което отговаряте,накарайте вашите служители да работят отговорно и предцизно,но как да стане това като сте ги оставили без техника ,материално осигуряване и на всичкото отгоре ще им намалите заплатите.Как ще привлечете във вашето министерство хора с юридическо образование от които така се нуждаете .Със този потенциал със който разполагате сега все така ще се получава- ние ги ловим те ги пускат.и когато сложите в ред министерството си тогава давайте акъл.

Подкрепям министър ЦВетанов и усилията на ГЕРБ за излизане от кризата и наказване на министрите от тройната коалиция. Това е единствено правилният път за България.

Аз, както виждам, няма нужда от ВСС. Достатъчно е ББ и 2хЦЦ да поемат функциите му. Вервайте ми! При това колоко пари-и-и ще спестят за Постната Пица?! Уха!!

а бе умен ти срещал ли си се със съдебната система за да коментираш , пожелавам ти да се срещнеш и ще видиш колко си тъп за да правиш изказвания по въпроса. Ще ви еба и червените боклуци дето щъкате във форумите по цървули.

тоз човек си мисли, че членовете на висшия съдебен съвет са висши съдии... лелеее, не се излагай бе, човек, питай първо някой за какво става дума, пък после говори! не мога да повярвам, че доживях чак такава простотия!

шменти капели

Правителствената работа цъфна та върза, та взеха вече и акъл да дават на независимата съдебна власт какво трябва да се направи?! Ха оправете първо реформите дето уж почнахте в здареопазване, пенсионна система, фискална политика, че тогаз давайте акъл на друга власт. Ей, милиционера си е милиционер. Ама тия дето ни уредиха с това упралвние им пожелавам да усетят благата от него най-много !

Бонго ...що не ходиш в гората при маймуните с тъпите ти коментари ...Цветанов НЕ е лидер и няма да бъде !!!

Всички които критикуват ги бива само да дрънкат. Защо не работите а се мотате. Ако ставахте за нещо, сега вас щяха да критикуват.

Скъпа Ани! Безкрайно уважавам вашата подкрепа за министър Цветанов във всичките му изказвания относно съдебната система. Имам обаче няколко въпроса относно мотивите за подкрепа. 1.Магис се държат като ощипана мома. Ако това е мотив Господ да ни пази. 2....Да припомним последния случай висш магистрат вечеря с брат Галев. Къде го видяхте това. Аз лично гледах на сайта на Бареков няколко пъти записа и не видях там съдия с Галев. Видях как Галев си тръгва. Прочетете последните писания по случая и ще видите, че посочвате факт, който може да се окаже неистина. Според вас, ако съдия вечеря със сина си и влезе бандит, познат на МВР, съдията вече вечеря с бандита, така ли!?!? Това е доста обезпокоително. 3. И ЕК отново ни скастри за събедната система и не отправя критики към Куцкова,която е особено засегната и г-н Груев,който стиска зъби,а към България. Вижте и последните решения на съда за правата на човека в Страсбург.Отново съдийско нехайство. Да помоля г-жа Куцкова и г-н Груев да заставят недосегаемите си магистрати да платят тези обезщетения,а не да ги плаща целият българск народ. Сега в момента има прокурор, който обжалва решението да бъде отстранене за разговор с Красьо черния. Много се моля той да стигне да Страсбург и да видим как ще се произнесат европейските съдии с подобно доказателство-разгов с дадено лице или фигуриране в неговия телефонен указател!?!? Дали няма вие да платите обезщетението на този прокурор при положение, че сега всички твърдят, че които е в този указател е виновен по презумпция. Как мислите??!? Или ще кажете, че съдът трябва да прецени и тогава ще е виновен работодатела, които вие сега искате да уволни този човек!! Хубаво е да се прочетат много добре решенията на съда в Страсбург. Сайта е достъпен на френски и английски и да се види, че тав има и други смущаващи неща, като например-злоупотреба с власт на МВР и прокуратура?!?! Защо не коментирате и това. Вижте статистиката и ще разберете доста неща. Желая ви щастие. Що се отнася до Куцкова?!? Моля ви!! Та тя осъди ромския лидер Цветелин Кънчев и изпрати открито писмо до Президента, когато същият беше помилван, част от което, ще ви цитирам.......Госп Първанов, като съдия Ви казвам: Цветелин Кънчев е престъпник. Той е престъпил законите на страната. Нещо повече, сторил го е в качеството си на народен представител. Това, което направихте, е срамно. Вие подривате всеки опит за борба с престъпността...... Предполагм, че ГЕРБ ви е слабост, но те не са синоним на истина и единствения източник на същата. Съжалявам!!

Цветанов е прав! 13 съдии стигат и те следва да са абсолютно независими от партии и мафии. Съдът в Карлсруе/Германия може да служи за пример.

давайте информоация на Европейските служби эа българските началници на красовците

ЦВЕТАНОВ Е ЗА ПРЕМИЕР!!! КОРЕКТЕН ПОЗИТИВЕН И НЕ БИ ПОСЛУШАЛ ТАКЪВ КАТО ДЯНКОВ!!!!

Целта, ГЕРБ да се сдобие с цялата власт е ясна!Дирижираната кампания срещу съдебната власт,която не адмирира безаконието,и полицейската държава, мечта на ГЕРБ,дразни.Истина е ,че има проблеми в съдебната власт,но те са многократно повече в МВР. Изключителната некадърност започва от горе надолу,даже едни доказателства не може да съберете,като хората и прехвърляте проблема на друг.Под знамето,че се борите с организираната престъпност и корупция,която яде целия български народ,разчиствате лични сметки и се стремите единствено,към диктатура.Няма нито един от едрите играчи,който да е осъден ,или срещу,който да сте събрали доказателства достатъчни за произнасянето на осъдителна присъда.Всъщност се възползвате от трагедията на народа с користни цели.Хората се надяват отново,голям народ сме българите!Но се замислете за ответната реакция на народа,защото на лъжата краката са къси.Само приказки,приказки, и очерняне на опонента точно,като при социализма а дела никакви!

Всички съдии са престъпници по всички инстанции затова не трябва реформа, а закриване на тази институция и после създаване на нова с нови личности, а старите съдии да бъдат съдени с техните методи на закрити съдебни заседания и по документи набързо скалъпени и направо в затвора, защото много са сгазили лука тези разбойници дето тълкуват закона както дявола евангелието. Примери много най фрапиращия е издаването на хиляди осадителни присъди върху невинни граждани набедени за потребители на парно без да ползват и осъдени на закрити съдебни заседания в нарушение на куп закони да плащат загуби и кражби на продукт който не са ползвали и извършения съдебен рекет в полза на престъпници дето и малките деца в държавата ги знаят, но още са на свобода.

Браво Цецо. Браво на правителството. Като гледам тук във форума е пълно със съдии и членове на организираната престъпност или с откровени тъпаци.

Всичко това е добре казано, но в самия текст е разковничето - България през последните 20 години е на първо място по изработване на стратегии за борба с корупцията и организираната престъпност. Т.е. само се говори, а действия липсват - е, ние като истински наивници продължаваме да се надяваме и чакаме. Резултатите са важни, а тях никакви ги няма. Сега мерките за кризата показват, че не крадците и измамниците забогатели ще го отнесат, а най-обикновените хора и служители. Къде са законите и контрола над приватизираните дружества - проверките са само на приказки, глоби и конфискации липсват. Явно е, че със създадената икономическа класа бизнесмени състоянието на нацията не се подобрява - къде е държавата да ги смени. И да ги обложи с еднократен данък тях

Стига с тая съдебна власт бе, оставете я на мира! Задържате хората, после започвате да събирате доказателства за вината им, а най-после съдът ви е виновен, че вие не сте си свършили работата! И понеже съдиите не дават изявления всеки ден пред всички медии, си позволявате да манипулирате общественото мнение! Ама българите не са толкова прости, колкото ги мислите и не можете дълго да ги заблудите как за нищо не ставате!