Опасен затворник избяга, заловиха го за часове

Полицият залови избягалия в събота затворник Малин Крумов, който излежава доживотна присъда във Варненския затвор за убийството на македонския гражданин Орце Коруновски, съобщи вътрешният министър Цветан Цветанов.

Обратно в новината

Коментари - Опасен затворник избяга, заловиха го за часове | Днес.dir.bg

17-11-2017 20-11-2018

Коментари

Има престъпник - има престъпления. Няма престъпник - няма престъпления.

Ако го видя на улицата ще го помисля за лекар,учител,музикан не прилича на антисоциален тип.Много интелигентна и хрисима физиономия.Грам перверзия няма-много подвеждащ момент.Добре,че са го хванали.

Въпросния Чичов, е любимото куче-касичка на Петър Василев. А останалото е въпрос на отчисления по веригата!

Това да не Цветан Цветанов с коса? Ако този Малин Крумов се подстриже ще стане като брат близнак на Цветанов!

БРАВО ! Така ще каже на на полицаите целият български народ ! А на бай Пешо Василев-шефа на Главна дирекция Изпълнение на наказанията какво да кажем ??? Стига си мъчил системата ! Стига лъга министерството и стига замазва с голямата шпакла всичко което го дробят твоите подчинени ! Навсякъде бай Пешо си се обградил с измислени държавни служители, които вършат гаф след гаф и ти само ходиш да им ринеш лайната ! Така наскоро отново ти измисли конкурс за възлюбената ти Галя Василева, за да я направиш по-голям началник. Нека целият български народ да види дали тя няма да го спечели ! На вниманието на Министър Попова и Премиера Бойко Борисов : Махнете го тоя, защото още ще продължават затворници да охраняват отвлечени, да карат коли със сини лампи, да бягат и вършат престъпления а бай Пешко да ви къпе със студена водица колко отговорна работа върши Дирекцията. Стига е лапал от пет места ! Стига е пълнил семейните хотелчета с парички, та чак и от комисията по хазарта прибира здраво.

А какво става с далаверите на Росен Желязков и директора на Фонд Затворно Дело-Свилен Чичев. Явно пак си платиха на поредния министър!

Добре замислен и изпълнен за наивници пиар!!!

Ц ц ц и пак в крака . не се научиха да стрелят точно и туй то. Сега още едно гърло ще се храни от държавния бюджет

браво полицаи,за свършената работа поклон.сега остава да се разкрият и помагачите на бягството,но не с вътрешна,а с външна проверка.

Тоя е шампион по овчарски скок в затворническото първенство бе! Да бяха го гръмнали избощо в тиквата! Сега пак ще го мислят. В България като полицаите иг е страх, така стаав. Ако беше в Русия или САЩ - великата демокрация, щяха да го застрелят, тъкмо им е паднал сгоден случай! Щееш да възтържествува Сталиновият принцип, няма човек - няма проблем.

samo edno , SMART nA TAKIVA IZRODI

И на надзирателите не е лесна,не всеки се съгласява да стане такъв.А че избягалият не е бил лесен,това е така.Когато имаш една доживотна присъда без право на замяна не ти пука още колко хора ще убиеш,присъдата ще бъде все същата.Грешката на заловилите го полицаи е,че трябвало да стрелят в него още при опита му за бягство,а не да го предупреждават на два пъти,стреляйки във въздуха и да тичат подире му.Такива хора са изключително опасни,защото няма какво да губят.

Шефа на затвора да бъде дисциплинарно уволнен а на изрода да му сложат един топуз 20 кг да го влачи до края на дните си в затвора.На Цветанов му пожелавам здраве и нови успехи той показа ,че за сега е най успешния министър на вътрешните работи

Ne e lesno da se raboti s kriminalni i ubjci! Vinovnite sa vanka a drugite sa vatre! A otstrani i az MOGA da dam akal!!! Vaprosa e-kak e rasnal,kakvo e chel,kakvo e gledal i ZASCHTO e otischal dotam? KADE E BILO SEMEJSTVOTO MU??? Ami schte lezi dozivot - tova e! Zalko za ubitite, izmamenite a i zalko i za nego. I za nego-plache njakoj-NO E VECHE KASNO! TOJ E ZIV-UMRJAL! Mir na praha na tija, koito VECHE gi njama!!!

Това е някакъв цирк. Точно пред мене сложиха загражденията и взеха да проверяват. И какво гледаха? Нищо. Намяляваш, спираш и ти махват с ръка. Че какво ми пречеше да пъхна един затворник в багажника, или пък зад предните седалки? Имах и багаж да покрие не един а двама. Престъпникът пък знае, че го издирват, и ще вземе да се вози по главния път, че и с такси. Или е изперкал, или нас ни правят на луди.

нарчно ли сте сложили този виц Надзирател в затвора казва на шефа си: - Затворникът от 58 килия силно ме тревожи. Вече трета нощ не спи в килията си...

Прагматик, напълно съм съгласна с теб! Лесно, бързо и удобно :)

Навсякъде по света затворниците ходят с униформи и се виждат от километри какви са.Не знам заради корупция ли,заради простотия и некадърност ли,но в България затворниците ходят както си искат и нямат униформи.

presko4il 4,5 m. ograda...???Da be da...

Ние ги пускаме, ние си ги и хващаме :)

Естествено, че за бягството на убиеца е отговорно ръководството на затвора. А залавянето му е резултат от собствената глупост на пандизчията, само дето не е залепил надпис на таксито - В това такси се вози избягалия Крумов.

Браво!Абе този Цветанов е голям професионалист,а също и повереното му министерство и работещите в него!Аплодисменти!Да -само така момчета!Ние обикновените хора сме с Вас!

Проснали го на земята, а той скочил и побягнал? А те къде са спали? Я написалият това да се просне на земята и да се опита да скочи! Колко време ще му е нужно?

Само така! Супер сте, момчета!

Представяте ли си колко е виновен този, та чак българския съд го е осъдил?! Явно е наистина опасен, добра, че са го заловили. Поздравления за служителите на МВР. И тази нощ ще спя спокойно.

Сигурно са му изпратили кекс с пиличка.

След като е успял да избяга да им се разменят местата с пазвантите.

По интересното е не Как избяга, а дали ще го намерят !

Ми тъи на избяга,пък и не е за учудване в БГ като имаш пари всичко е възможно.Такава държава дето се рекламира, че кремвиршите са от месо и водката е 40 градуса ко очаквате и се учудвате.

Ами как - едно време имаше един руснак - сергей бубка - той и къде 6 метра скачаше с една сопа . Тоя ако го хванат и оп в отбора за олимпиадата - то така са бега от затвора

Ами как, прескочи оградата, ,4,5 метра проблем ли е за един затворник.

Ако беше убит нямаше да избяга, а сега пари за търсене, после пари за пазене, ако въобще го хванат, че и за хранене пари... Какъв е смисълът?! 1 куршум, 1 инжекция, 1 въже са много по-евтини от доживотната присъда и спестяват всякакви главоболия и усложнения.

Абе можели да има толкова некъдрни надзиратели. А искат 14ста заплата

Как така избяга, много просто все някой му е помогнал срещу някакво заплащане то е ясно като бял ден

Хванаха го...дишайте спокойно!

PRI MAFIOTSKA DARJAVA KVO DRUGO MOJE DA SE SLUCHI ! GORKQ UBIEC IZLEJAVASHE PRISDA SHEST GODISHNA PUSNAHA GO S DVE GODINI PO RANO,SHTO TO BIL PRIMEREN- A TOVA CHE IMA OSHTE EDNA PRISDA ZA UBIISTVO 18 GODISHNA SHEFA NA ZATVIORA V BOBOV-DOL I SADEBNITE VLASTI OT KYSTENDIL PROSTO NE VIDELI I ''GORKIQ''SLED MESEC V CENTARA NA VARNA-V TROPS KSHTATA RAZTRELQ CHOVEK ! PORACHITELQ NA RAZSTRELA SE SAMOUBI A POMAGACITE-AGONCEV I VEKENTIEV-U GI OSDIHA NA 16 GODINI SLED 2 GODINI GI PUSNAHA ! TAKA E V DARJAVATA NA MAFIQTA ! PONEJE UBIECA OFICIALNO NE MOGAT DA GO PUSNAT--UJ IZBQGAL--ha ha ha !

hahahahahahahahahaha

ами ей така.просто избяга от затвора...хахаха

Как така няма коментари?Като е трудно но комент,като е ясно ще афиширам?Какво е това?

Избягал от затвора. Явно в затворите си правят каквото си искат.

niq na6te zatvornici ne mojim da si pazim apak ot avganistan 6e vzimame

Е така, пуснаха го :)

Да не снимате някакъв филм и главния герой да е избягал?Какво е това изпълнение на власта? живеем в държава на ужасите? ХА-ХА!МНОГО ЖАЛКО!

i taz dobra .....

И ние, княз Тугрун На Аспаруха внук, задаваме същия въпрос. Дано за станалото не разбере нашият отец. На мастото на избягалия той вкарва управника на тюрмата.

Как се бяга от затвор бе? Какво става? Облечен с яке с рекламен надпис, а очила Рей Бан не е ли носил? И златен РОЛЕКС?

Пък после САЩ била държавата на неограничените възможности...

Тоя ми прилича на Ого!