Камери на ГКПП следят за служители с лош имидж

Работни групи ще бъдат разработени за един месец между МВР, Агенция "Митници" и НАП за противодействие на контрабандата и ДДС измамите, съобщи министърът на вътрешните работи Цветан Цветанов.

Обратно в новината

Коментари - Камери на ГКПП следят за служители с лош имидж | Днес.dir.bg

17-11-2017 20-11-2018

Коментари

какви камери кави чудеса.Само за 5 минути престой се вижда за какво става дума.Или по просто вижте в Свиленград на кой е най хубавия хотел заведения.Всичко е просто само където много се приказва а нищо не се прави

A, ok. Mersi za infoto. Znachi oshte u blatoto nema da se vratime!

ЗАПОЧВА да ме стяга калимафката от тези дебелокожите с петолъчките на челата.АБЕ ВИЕ НЕ РАЗБРАХТЕ ЛИ ЧЕ ТРЯБВА ДА МИРУВАТЕ КАТО ИСТИНСКИ МИРЯНИ ОЩЕ ЧЕТИРИ ГОДИНКИ И ДА СЕ НАУЧИТЕ ДА ПОСТИТЕ???!!!ГЛЕДАЙТ ДА НЕ РАСЪРДИТЕ ГЕНЕРАЛА ЩОТО ТОВА МУ ВЪЗДЪРЖАНЕ НЕМА ДА Е ВЕЧНО Я.ПОКАЙТЕ СЯ И ЛЕКО СЕ ПОКЛОНЕТЕ - НЕ БОЙТЕ СЯ НИКОЙ НЕ Е ОТЗАД .ЧУВАМ ЧЕ НА СОФИЙСКИЯ МУ СМЕНЯЛИ ШЕФА.КВО МИСЛИТЕ ПО ВЪПРОСЪТ?

До Шофьор: Митничарите не удрят печати - печатите ги поставят гранична полиция. А митничари са тези дето святкат и не проверяват български коли. А цялата история е заради туците които се прибират към Турция дето Юли и Август не може да минеш през Калотино та се налага ползването на разни каубойски ГКПП по българосръбската граница дето те гледат като индианец.

цветанов, на тебе ти забраниха да използваш ЩЕ, що не се подчиняваш???

А защо няма камери, коита да следят комунягата Цветанов?

НАЛИ ТИ Е ЗАБРАНЕНО ДА УПОТРЕБЯВАШ ДУМИЧКАТА ЩЕ ! ИЗПЪЛНЯВАЙ УКАЗАНИЯТА НА ГЕНЕРАЛА ! НЕ МИ ГОВОРИ С ЩЕ, ИСКАМ ДА ВИДЯ ГРУПИТЕ,КЪДЕ СА ? С ЩЕ СЪМ ВИ ЗАБРАНИЛ ДА МИ ГОВОРИТЕ ! ЯСНО ! ЦВЕТАНОВ !!!! ЩЕ СЕ НАКАЗВАМЕ САМО АКО ОЩЕ ВЕДНЪЖ УПОТРЕБИШ ЩЕ !

г-н Цецо а за лошият имидж на началниците кой ще следи Много наивно е да се мисли че замесения в някоя далавера сам ще докладва за себе си

Нещо на Калотина няма ли да направите - митничарите са едни и същи от години наред, сякаш са проходили там...Калотина е Солунската е МИТНИЦА И ВСИЧКИ ГО ЗНАЯТ. ОНЗИ ДЕБЕЛАК АСЕН АСЕНОВ - ПОВИШИХА ЛИ ГО ЗА ВСИЧКИТЕ ИЗМАМИ,КОИТО НАПРАВИ....

Браво , поне се прави нещо и се казва на хората , това остава впечетлението ,че правителството си върши работата. А къде изчезна Яне Янев ??? в предизборната си кампания беше постоянно в новините , а сега като влезе в парламента и утихна - мижирурка такава

Снимка - разпозната достоверно гадъ - пандела.

Само така. Камерите да предават в централното управление. Важно е да знаем кое е взел рушвет и още не си е отчел процент за наблюдаващия го.

С лош имидж казвате. Демек с лош образ? Небръснати, може би?!

Че какво им има на турските стоки, та да не ги продават по подлезите? На мен ми харесват.

А УВЕЛИЧЕНИЕ на заплати, за да няма служители с лош имидж и корупция? ДО КОГА ЩЕ ЧАКАМЕ?? За това никой ли никога не помисли, за да се пребори с корупцията? А как се съществува с 300-400 лв. заплата? Кой от вас успява?

Цецо Цв ни играе номер Мижи кьорчо да те лажем

По всяка вероятност ЩЕ се наложат и кадрови промени в тази посока на този пункт, заяви министърът. Бе Цветанов, нали Б. Борисов ви забрани думичката ЩЕ! Уволнявайте наред и в кауша, не се церемонете.

Ей, УДИВЕН!!!!!, а какво им пречи на двата ТИР-а да си минат по сухопътната граница? Нали всички така правят? Шофират до Илиенци, представят документи и си разтоварват. Защо им е да се телепортират? Какво е ненормалното в това разтоварване?!

Вижте какво се продава всеки ден в подлезите на Варна-това са турски стоки.Когато тези неща спрат,тогава ще повярвам,че в митниците има ред.

Юли месец тази година влязох през Калотина. Та каква беше милата картинка. Часът беше около 22.30 часа. Някаква кака по сабо и 7/8 дънки и фанелка насочваше колите по кабинките. Митничарят удряше печати извън кабинката в неосветената част зад нея (издърпва колите по платното на около 5 метра след кабинката). След него на около 30 метра някакви лица (нас не ни спряха понеже сме българи и така и не разбрах какви са точно) мигаха с фенерчета да се приближим към тях и БГ колите ги пускаха да минават без да спират. След това на платното наскачаха всякакви индианци с анцузи, джапанки и светлоотразителни жилетки да ни предлагат винетки. Буквално само дето на платното не легнаха, за да спрат всяка кола, която минава границата. След което по средата на разделителната линия се беше изтипосал 1 полицай от гранична полиция (Нивата беше паркирана на банкета) и той спираше да прави проверки. Аз се възмутих дето съм българин, а за онези, които идват от Европа не знам. Нямам думи - наистина се засрамих, че съм българин :-(

Камерите скрити ли ще са или открити ако е второто, ще се изложите яко!

Сложете камери въте в пунктовете на гранична полиция. Всеки влизащ в страна ТИР оставя на полицая, който регистрира влизането между 5 и 50 Евро. За денонощие влизат само от едната граница над 600 тира. Сметнете какво прави това за един месец....Средно 20 евро х600 камиона х30 дена 360 000 ЕВРО от една кабинка за месец, а за година х124 320 000, а колко входни точки имаме, а къде отиват парите???

ВЧЕРА НА ИЛИЕНЦИ РАЗТОВАРИХА ДВА КАМИОНА ТУРСКО КАРГО. МНОГО ИНТЕРЕСНО КАК СА МИНАЛИ. СЪМНЯВЯМ СЕ ЧЕ СА СЕ ТЕЛЕПОРТИРАЛИ ОТ ТУРЦИЯ.

Назначете Танов и за директора на гранична полиция, той има информация и какво от това!? Важни са хората по места! Там корупцията се е сляла с властта и делят! Чистете началниците на по-ниските нива, тъй като новите които ще дойдат доката се заиграят с по-големите ще мине време!

G-n Cvetanov i Vie li niama da pensionirate nachalnicite i zamovete koito otdavna sa napravili godinite no si stoiat i maknat kufarite kam Sofia

в последния брой на списанието на АDAC има една малка статиика за българските граници, как са скрили седмичните винетки и как са искани на хората медицински удостоверяващи че не са болни от свински грип и които няма трябва да плати глоба. страхотна реклама на родината ...

жгтжгт

Къде пък пише че е забранено да се продават турски стоки?Пък и било то в подлезите.

do wseko leglo-policai do wseki prodawach - policai do wseki politik ot opoziata -policai do wseki pensioner - policai do Boiko - policiata i ako ne si w ramkata ste ti ... mamkata