Съдът: Цветан Гунев остава подуправител на БНБ

Софийски градски съд остави без уважение искането на прокуратурата за отстраняването от длъжност подуправителя на БНБ Цветан Гунев.

Обратно в новината

Коментари - Съдът: Цветан Гунев остава подуправител на БНБ | Днес.dir.bg

17-11-2017 20-11-2018

Коментари

8901

Човекът си е платил за цял мандат, така че много ви моля...

Гунев, Цацаров и Искров са за директни оставки, кучетата им долни не наяли се с мръсотия. След което да ходят като Чубака да целуват краката на турчина Догана... Такава гнусотия в тази измъчена България... Мафия и политика слети в едно. :(

Да пуснат Гунев, да назначат Цунев, а Искров направо може да го канонизират. И след това се чудиме защо държавата едва крета - ето затова, защото бандитите и хората заради чието нехайство са настъпили вреди за милиони са на свобода. От закона трябва да има страх или почит. Съдът прави така, че нето да го почиташ защото е дупедавски, нето да се страхуваш, защото е в ръцете на некадърници и продажници.

Направо Цветан Василев да става шеф на БНБ А Дебелян - шеф на ДАНС, министър на вътрешни и външни работи

на съда в България е да пази едрите акули-закононарушители. Не виждам защо Прокуратурата излиза с такова хилаво обвинение за натиск върху свидетели, а не започва наказателна процедура по безстопанственост и нанасяне щета на гражданите. Сега е моментът вложителите да заведат колективен иск срещу това лице за неупражняване на правомощията му и да му разкажат играта, защото ако и тогава съдът не намери "причина" следва европейски съд! Всички вложители са потребители по смисъла на Закона за защита на потребителя и в случая към тях се проявява насилствено и дискриминационно отношение чрез въвеждане в длъжност на лице, довело до тяхното ограбване чрез отказ от изпълнение на длъжностни задължения.

браво, много точно !

Той сега няма да си заличи следите , ама хич. Изглежда е знаел каде да "КИХА" , нали.

браво ,браво само корупця. корупцята в булгаря е от времето на хан ацпарух.и статистиките че има дарявиби по корумпирани от бг са неверни.ние сме номер 1. *Съобщението е транслитерирано от системата. Моля, пишете на кирилица.

Нямам коментар.... ако е вярно и това за месечното му възнаграждени от 17000 лв.ЗА НЕ СВЪРШЕНА РАБОТА?????????????

И КВО СЕГИ - ТОО БОКЛУК ША СИ ЗЕМЕ ЗАПЛАТИТЕ - ПО 17 000 НА МЕСЕЦ. А ЧИЧО С 1000 ЛЕВА В КТБ ША ГО ХВАНЕ ЗА КУ.А БАХ ТИ ДРЪЖАВА БЕЗ ПУШКИ.

Недопустимо е Гунев да прекрачи прага на БНБ и в този смисъл е необяснимо защо съдът не уважава искането на прокуратурата... Явно съдът е овца, която не вижда нищо наоколо. Не осъзнава мащаба на престъплението на Гунев и не се интересува, че ако имаше контрол КТБ нямаше да ограбва парите на българския народ. В този смисъл този съдия трябва да бъде освободен от поста си и никога повече да не се занимава с право, защото това е грубо нарушение на закона и фрапиращо непознаване на казуса.

Престъпниците са на почит в България.

не се е произнесъл за "безстопанственост", т.е. неупражняване на правомощията на подуправителя по НАДЗОР и отстрантяването му на това основание, а тръгнали като селски даскали да се произнасят по евентуалното "влияние" върху свидетели?!? Алооооооооо, има ли съд изобщо в България?! А нещо по въпроса за последствията от неупражнения контрол?! за хилядите вложители?!

Не-ееееееееееее!

Вложителите в КТБ се изправиха срещу призрачната стена на раделението ,между власт и обикновенни хора! Няма събаряне това чудо! Като китайска стена е ! Правилно построена и достатъчно сигурна за да не бъде преодоляна! Пълна безиходица и отчаяние!

Тези като този на снимката са по-скоро за съжаление, отколкото за анатемосване. Народът го е казал: Кой каквото прави, на себе си го прави. А в евангелието от Марко е казано за имащите очи и уши: Защо ти е да имаш целия свят, ако заплатиш за това с душата си. И. когато Бог иска да накаже някого, Той го сотавя да затъне в неправда и безчестие!...(Лишавайки го така от възможност за изкупление.)

за кокошка няма прошка - за кон няма закон!

За един хляб Яшар отива в пандиза. За 306 милиона съвместно с Василев, този наглец на снимката ще стане милионер. С криминални пари. Парите на ахмаците, дето вярват на частното. Е, като вярвате и нямате акъл, идете сега и пийте една вода, ако сте си платили консумацията.

Над наглеца има поне три тива, недосегаеми.Те нямат нужда от пари, защото просто ги взимат, когато им потрябват.

направо цацаров да казва че е станала грешка,и да забраим всичко... *Съобщението е транслитерирано от системата. Моля, пишете на кирилица.

Брей, много бандити имало в тази държава

Мафията (международната) е безсмъртна! За нея няма граници и невъзможни неща...

Много интересно решение! Очаквам след 05.10 драматични обрати в сагата КТБ! И да не забравяме - за всяко прасе, рано или късно идва Коледа!

след 5.10 пий една ракия за удавените ти депозити ...

СЪД НА ПРЕСТЪПНОСТТА ЩОМ ПРИ ТОВА СЪСТОЯНИЕ НА КТБ И ОСТАВАНЕ НА ХОРАТА БЕЗ СРЕДСТВА СЪДА МЪЛЧИ. гОСПОДА УПРАВЛЯВАЩИ ДОКОГА ЩЕ ПРИЕМАТЕ ЗАКОНИ, КОИТО НЕ ЗАЩИТАВАТ ОБИКНОВЕНИТЕ ХОРА И ЩО ЗА СЪД Е ТОВА. зАТОВА НАРОДА НЕ ГЛАСУВА. ВИЕ СТЕ ИЗЕДНИЦИ ЗА НАРОДА А НЕ СЪД.

КЕШ И НЕМА ЗАТВОР. СЪДИИТЕ МНОГО ОБИЧАТ КЕША. ПАЧКИ СА ИГРАЛЕ ТУКА. КВО СТАА БЕ ЦАЦАРОВИЧ. НАДУТ АБИЧ.