Съдия към митничари: За дребни пари сте се продали

Апелативният съд в Пловдив остави за постоянно в ареста шестимата задържани за контрабандния канал на цигари през ГКПП "Капитан Андреево".

Обратно в новината

Коментари - Съдия към митничари: За дребни пари сте се продали | Днес.dir.bg

17-11-2017 20-11-2018

Коментари

То с мярка за неотклонение трябва да е Бойко, негов е канала идващ от Ирак. Нали така Тикво?

В Българските митници цари анархия??? В българския парламент ще съдят заместник предсдателя му? Крадеца заемал втори пост в Република България.

Това е България - където и да разчовъркаш ще намериш корумпиран, неплащащ данъци, с двойно счетоводство, далаверстващ във всичко БЪЛГАРИН. Дали ще е съдия, митничар, лекар, полицай, чиновник, политик той е БЪЛГАРИН. Масово , почти 100% - БЪЛГАРИН. Кой да ни спаси тогава?

Съдииката ги е вече осъдила преди процеса даже. Тя знае какви пари са взели и най-вече, че са виновни преди да да осъдени. Каквито и съдии, такива и митничарите и държавата като цяло.

На митничарите беше дадено указание да не се продават за дребни суми.

Те само сьдия Кемалова и сьдия Ченалова са такива,а и те ще обещаят,че повече няма да правят така.

Според другаря Фройд лапсуси няма и езиковите грешки са верни. Съдийката е изпуснала това, което в действителност мисли. Сега ще почне да обяснява, че е разбрана погрешно, извън контекста, че има фалшифициране... Държавният обвинител трябва да поиска нейния отвод.

може да се окаже , че е била под упоика или нещо подобно !

Правилно казва адвоката на единия митничар ,че рибата се вмирисва от главата / от горе/.

За да няма такива случаи трябва промяна на конституцията и да им се ограничат мандатите и правата!

"Жалкото е, че за дребни пари сте се продали", лаконично каза съдия Евдокия Кемалова". "Още по-жалко е, че като сте се продали, на мен не сте дали. Ето това ви е проблема", добави Кемаловата Евдокия.

За повече трябвало ,че и нейната комисионна да е по голяма ,а то сега за дребни парици как да ги оправдае?

Правилно госпожо съдия.... тъпи митничари...., но не могат всички да рекетират като съдиите в тази държава. Те преди не можеха да намерят за конституционен съдия кой да предложат- едната през офшорки си пере парите, другата незаконен бизнес въртяла с цигари....и какво им беше наказанието- да си направят отвод....

всичките съдийки са като Ченалова,всичките трябва да са с белезници и в ареста

Съдийката си показа простотията в изказванията , а какво да очакваме за присъдите.От ясно по - ясно , че те ще зависят обратно пропорционално / МНОГО ПАРИ , МАЛКА ПРИСЪДА / от даденият и рушвет кеш. Но да погледним и другата страна . Всички митничари са със замъци в селищата около Пловдив, със супер жилищни кооперации и съответното обзавеждане в Пловдив. Притежават луксозни коли , имат високо самочуствие и никой наш или чужд курорт не може да им се опъне за посещение. Издържат вечно не работещи съпруги и и любовници като бонус.Така , че да ги съжелиш ТЕЗИ СЪВЕСТНИ , ОКАЯНИ И БЕДНИ МОМЧЕТА , домувайки сега в следствието. Блажени са вярващите!

За тази трябва веднага дисциплинаркА от ВСС Много е проста да прави такъв коментар

Тя съдийката явно прецени така според собствените си доходи :)

Aми за колко да се продадат, след като знаят кой се финансира от тировете, нали ако поискат повече ще им заковат пагоните с пирони.

"One Wise", "вятър тъ вей на бяла кобила"! Хал хабер от света си нямаш! Поне "митнишкия"! Но коментара на съдийката е интрересен! Тя за колко щеше да се продаде? Ами сега колко ще вземе? И от кого?

като имаш хал хабер, кажи тогава защо са взели дребни пари за една почерпка и случайно ли са пропуснати 9 тира един след друг, сигурно въобще не са знаели чии са тировете, бас хващам че и са козирували като са минавали тировете.

за това митично митническо битие, та да можем да с и зказваме правилно и уместно. Един на времето си палеше цигарите с доларови банкноти, но никой не му обръщаше внимание.

До Димитър - ти луд ли си ,че защитаваш корумпираните съдии или и ти си в системата, или имаш роднина в съдебната система ??? Даже и Европейския съюз ни го каза,че най много корупция има в съдебната система !!!

Браво на съдя Е. Кемалова! Крайно време е, всички държавни служители да започнат да вършат работата, за която са назначени. Сега правят точно обратното и то съвсем безнаказано.

Митре,"Жалкото е, че за дребни пари сте се продали"! Наистина за малко са се продали,Тя съдийката се продава за много повече.

Айде писна ми само за митничари да пишете, а мълчите като г....ве за данъчните. И те не са по-малко корумпирани?

Права е съдийката - трябвало е като нея и колегите и - за по-малко от 50 000 или поне 100 000 евро въобще да не започват разговора !!! Мръсна корумпирана съдебна и прокурорска сган !!!

ИСТИНСКИЯ контрабандист е НИКОЛАЙ ПАСКАЛ, той пък работи за ПАШАТА ,който плаща пък на Б.БОРИСИВ. Всеки месец Паскал вкарва 17 тира за милиони и по този начин ощетпва и държавата като не плаща данъци . МАФИЯТА Е В ДЪРЖАВАТА ! ОПРАВИЯ НЯМАА!!!! Пашата прибира 1 млрд. лв. за Бойко от контрабанда 2011-09-26 14:38:30 Прочитания: 7015 Коментари: 7 Принтирай Изпрати ТИР, натоварен с цигари, е минал на 12 септември през ГКПП "Капитан Андреево", а след това веднага е напуснал страната през ГКПП "Ново село". Първо стоката била обмитена на цена 380 000 долара, а малко по-късно товарът се оказал на стойност 2000 лева. "Разликата отива при покровителите на контрабандата", съобщи преди дни в Хасково бившият експерт в ДАНС Алексей Петров, който в момента е кандидат за президент. Доказателство за престъпната схема е флашка, която неизвестен човек предал на Петров при посещението му в града. Към нея били приложени и разпечатки на документи Алексей Петров заяви, че ще предаде флашката на компетентните органи. Отлично информирани източници от Хасково заявиха пред Галерия, че предоставената на Алексей Петров флашка съдържа доказателства за желязна схема за контрабанда на цигари, организирана от някой си Николай Паскала. Той подготвял стековете цигари в Турция и най-вече в Гърция, където охранителният режим бил още по-слаб, отколкото в България. Пратките влизали в страната и били предназнечени уж за Чехия, където никога не стигали. Според нашите източници камионите, които пренасяли контрабандната стока и чиито номера били известни, били на фирмата Дуплекс карго

Права е съдийката.Ако се бяхме спазарили по-добре сега и за нея щеше да има. А то сега няма и проблемите почнаха.

Наистина жалко!!! Да се продадат за дребни пари!! Поне да се бяха продали за големи пари!! А те кат турски манафи от Анадола или кат циганките от околовръсното се продават за жълти стинки!!!! АКО СЕ ПРОДАВАТЕ ПРОДАВАЙТЕ СЕ СКЪПО МИТНИЧАРСКИ ПРОСТИТУТКИ!!! ЕТО!!!!! ДОРИ СЪДИЯТА ВИ ГО КАЗВА!!!!!

Права е. Ако не се бяха продали за дребни стотинки, щяха да имат парите сега да са на свобода...

ТИЯ БОКЛУЦИ ОЩЕ ЛИ НЕ СА ГИ РАЗСТРЕЛЯЛИ?

Който не може да се пазари не трябва да ходи на пазара. Защото нищо няма да продаде, а само ще прецака бизнеса на другите. Че и тези тука, организирана схема на високо, някой се е на правил на хитрец и хайде всички пред съдията. Тези схеми се въртят от години и от всички партии.

Така е-малкият подкуп е обида и за двете страни!!!

да обменят опит. Да рязберят всички за какви пари се продава един съдия. Пък бил той и футболен.

следващия път се продавайте по-скъпо. Тая съдийка у ред ли е с главата?! Не й се плаща за да раздава безплатни съвети на тема "колко да взема кеш". Тая не може да изказва подобно мнение, защото съдията ПРАВОРАЗДАВА, а не дава съвети на закононарушителите. Българския съд да не консултантска къща

Връх на съдебната мисъл!!!

Съдийката е кръгла идиотка, която не знае, че с тези си думи сама разкрива своя престъпен мироглед, да се продава скъпо. Тази съдийка е лице на корумпираните съдий в България!

А мислиш ли че има некорумпирани?

А нима има неидийоти съдии? Или ти не си влизал в съд и не знаеш кво праят там?

Права е съдийката, корумпираните магистрати се продават по скъпо, за по едри пари от корумпираните си събратя митничари, които са като лешояди, оглозгват това, което е останало.

Pesh0

Няма такива дребни 16 тира с цигари ... Представете си прокурорите , за колко се продават.

Според съдийката колко трябва да са парите, та да не са дребни и щеше ли да е по-добре, ако се бяха продали за едри пари?

Голяма част от коментарите не кореспондират с реалността.Бих задал следните въпроси : Може ли редови митничар да организира транзита на 15 ТИР а? Ако отговорът е "не" тогава може ли редовия митничар да откаже дребна услуга на висшестоящия ако той му я поиска ( или пък той го е назначил)?Напр: Пусни го този-той е човек на еди кого си. Ако отговорът е "не" какво му остава на редовия митничар? Или да се остави да го удари матрицата( ако все още не го е ударила) или да излезе от играта. Въпросът е: Кой е този който дърпа конците и когато се разбере (в което не вярвам) пъзелът ще се нареди. И не спрягайте името на Танов - неговата топка е по висока...!

Бе ти и прав, но пък какт го е казал съдията "Жалкото е, че за дребни пари сте се продали" - той кво искаше да рече? Че само подбиват пазара на рушветите ли?

Очевидно съдията е възмутен, защот тъпанарите са взели толкоз малко, та нямат пари за нормален рушвет и съдията трябва направо да си губи времето с тях. И ти ще си нервен, ако трябва да работиш безплатно.

Ако това са дребни,колко ли са им едрите...?

и то според този съдия какво излиза? - че е жалко задето митничарите са се продали за ДРЕБНИ пари, а не за едри пари. докато съдиите продължават така да разсъждават, корупцията ще се шири още повече.

за такива дребни пари да се продадат и да не могат да си платят сега дори на независимия съд ...хак ви е сега да лежите в ареста

машалла евалла,дебелото прасе какви пари прибра,малко е дал надолу по веригата. От "Лафка" не купувам и запалка...видя ли тази барака все едно виждам мазника и ми се повдига.

ами съдииката не се продава за дребни пари а за едри !!!

Стдията не знае , че заплатата на един митничар е 650 лв. Държавата на практика не се грижи за хората , които пазят границите й ; но се грижи за съдии и прокурори - средната им заплата е 4 000 лв .

znachi za mesez darzavata ostetena 56 miliona, ami napravete si smetka za godina/godini na zad za kolko pari stava vapros.ako biahme normalna darzava,bez sivia sktor i si sabirahme parite ot mita i akzizi, nie mozehme da davame zaemi na evropeiski darzavi,ne da vzimae miliardi na zaem.i horata shteshe da zizeat kakto vav vsiaka evropeiska darzava.Ama ne,ne stava,stoto takiva sa ni upravnizite,kradzi i mafioti.taka che bulgarina vinagi she mizerstva.

...Съдия към митничари: За дребни пари сте се продали... --- Ами от толкова глад, мизерия и бой... И ни падна цената! Пазарна икономика! ---

Какво има да се коментира при положение, че начело на митниците е човек, който звъни на ЕГН?

Кефи ме как 15 тира с цигари за съдията са дребни пари. Предвид техните стандарти....

А до кога шеф ма Митниците ще бъде В.Танов.Г-н Борисов трябва да почне от него/вън от системата/ и да стигне до тези на пункта.

На кое по-високо ниво да се търси отговорност бе г-н адвокате. Кой е бил на смяна и защо е пускал без проверка тези тирове.Хайде стига с тези високи нива, там хората работят, но не могат да следят какви ги вършат по пунктовете. Затова има ерархия, и всеки трябва да си знае мястото и задачите. А да не говорим че Паскала бил човек на ДС, дали пък и то е така, това го е спасявало десетилетия да върши незаконна контрабанда и тези по пунктовете и те са си взели белята. Как да не пускат хора на човека на ДС. Пълна боза. Ама да спрягате имена на хора които нямат нищо общо не е най-малкото коректно. Вижте там службите на ДС и кордона който е от полицаи и е съпровождал тировете на агента.

Що не каже колко взимат съдии и прокурори под масата. Явно многооо

Ами да кажат обвиняемите, които защитаваш, на кого се отчитат, да си правят компания в затвора, а не само едината страна да го отнася. За това престъпление държавата би трябвало да налага съответно наказание, без всякакви двусмислия.

Тц тц тц, за дребни пари се продахте еййй, баламурници. Как пък не се продадохте малко по-скъпо, та трябва сега да ви спретваме процес. С други думи - съдийката казва - продавайте се ама скъпо!. Абе каква съдийка то направо икономист от класа. Та така с .. независимата съдебна Бласт