Разкриха рекордна контрабанда на цигари на ”Кулата”

Огромно количество от над 13 млн. къса контрабандни цигари задържаха тази нощ митническите служители на ГКПП "Кулата", съобщиха от Агенция "Митници".

Обратно в новината

Коментари - Разкриха рекордна контрабанда на цигари на ”Кулата” | Днес.dir.bg

17-11-2017 20-11-2018

Коментари

браво на служителите от агенция"митници" ,браво на г-н Танов,на Цветанов и правителството на ГЕРБ ,дано имат шанса да управляват още един мандат за да разплачат майката на комунистическата мафия,лека полека те са по следите й,дано българина разбере,че в кризисна ситуация България е сочена за пример в Европейския съюз по отношение финансова стабилност

На тоя Ваньо много му стана вече! Ако и в петък хване още един, ще му дърпаме ушите. За изборите от неговите пари ще вземем да плащаме във Филиповци.

сигурно са на някой дядо от село

Театър се играе пред публика,нали? При поносими цени няма терен за контрабанда. А сега! Що ги ручаме жабетата?

кой ще хване кварталните пласьори,които ежедневно продават цигари за милиони!!!!

Пак ли не са уведомили ГДБОП?

А бе май че гръбнака на организраната престъпност е МВР и ГДБОП!?. И прокурорите и съдиите. И ..., и ...

... иновативен в този случай е опитът контрабандата да бъде прикрита зад сложна комбинация от неверни и заблуждаващи документи. Потърсих в тълковен речник и ето какво пише там... иновативен - креативен; съзидателен; нововъведение и от (латински: novatio) е употребата на нови идеи. Терминът иновация произлиза от латинското novatio, и преведен дословно Innovatio означава по посока на изменението.

Танов изяде и на Столипиново кебапчетата . Сега като го изгонат по / взаимно съгласие / в следващото правителство ще е дисидент

Само в България не обявявате от коя страна е товара??!! Във Великобритания като откриха ковчезите, "гръмнаха" вестници и телевизии, че е заловен български камион???!!!