Бивш депутат в контрабандна схема с цигари

Бивш депутат, преминал през няколко партии, е организирал мащабна схема за производство на реплики на утвърдени марки цигари и контрабандна търговия с тях.

Обратно в новината

Коментари - Бивш депутат в контрабандна схема с цигари | Днес.dir.bg

17-11-2017 20-11-2018

Коментари

няма бибши депутати както няма бивши мафиоти.за какво се трепят милите преди избори да ни зарибяват.нали знаят че след като ги изберем влизат в наи голямата и законна мафия наречена парланент.

КОЙ ЛИ Е...КОЙ ЛИ Е... А..А БЕ НАПРАВО ИЦЕТО БИСЕРОВ.

ОТКРИХМЕ ТОПЛАТА ВОДА. ЧЕ ТО В БЪЛГАРИЯ ИМАЛИ БИВШ ИЛИ НАСТОЯЩ ДЕПУТАТ КОЙТО НЕ Е В НЯКАКВА СХЕМА. ОВЦЕ СМЕ. БОГ ДА НИ Е НА ПОМОЩ.

lu4ka

И името на депутата е:

.. и сега на Булгартабак трейдинг в интернет излиза, че е дъщерна фирма на Булгартабак холдинг", че как да няма нищо общо, като сайта им е съвсем ясен и достъпен... това, че са произвеждали ментета е съвсем друга тема, да не би фармацевтичните фирми да не произвеждат като страничен бизнес амфетамини и други...

Говорите глупости,лично познавам хората,повярвайте не са с никой,просто края на миналата година ги назначиха като пълномощници на Булгартабак Трейдинг ,реално съществуваща фирма която беше продадена,виждал съм им пълната документация,която беше заверена от хиляда места,включително и от външно министерство,проблема е че сега ДЕБЕЛАТА СВИНЯ-ДЕЛЯН ПЕЕВСКИ иска да им я отнеме,да наложи държавен рекет,тъй като само тази фирма има права за Близкия Изток,а сега след като наново си смени собственика ,Булгартабак Холдинг на близки до СВИНЯТА и нямат контрол над тази дестинация,искат по нечестен начин да им я отнемат,още една малка подробност,вижте на снимката най-вдясно има пакет ММ,този пакет беше донесен 2 дни преди акцията срещу тях от изложението за цигари в Дубай,дадено му лично от павилиона на Булгартабак Холдинг,срещу държавата не може да се бориш,Бойко го правеше,а сега СВИНЯТА го наследи,продължават да крадат бизнеса на хората

след като си им виждал документацията и си знаел че искат да наложят държявен рекет защо си мълчал а не си споделил за това там кадето трябва.сега се правиш на отворен а в съшност си постъпил като потур.

По нареждане от вънка!

...е една от първите икономически сили и най-висок ръст в производството.... Защото,май сме чували и виждали,как такива разпасали са се ПАРТИЙНИ и всякакви други ДЪРЖАВНИ..."ВЕЛИЧИЯ",бъркали в кацата с меда....по бързата процедура отнасят по няколко грама олово и то на ....публични места....

Това не е нищо ново този Холдинг за който се говори в момента ,ако не се лъжа бе създаден официално през 2003-2007 год. Винаги са били на власт тези които са в момента през всичките 22 години.Това беше политиката на държавата от 1989 г до сега -оръжие, цигари,алкохол.Всичко това в така наречения сив сиктор се контролираше паралелно с законовите пратки. Не е открил г-н Лазаров топлата вода то се знае, но явно някой не се е отчел за изборите и затова е тази гласност.

Тези, които преминават през няколко партии, обикновено, накрая акустират в ДПС. Такава е спиралата на продажното им развитие.

ЩЕ ВИ ДАМ ЖОКЕР - ГОРСКИЯ ОТ ГЕРБ И БАСТА - ЕМИЛ ДИМИТРОВ!!!!

Ако бяха те, щяха да ги зъобщят. Щом не ги съобщават, означава, че са от управляващите. ГЕБР не владее положението днес, за да може да прикрие. БСП биха го разтръбили, не само че няма да го скрият. Преди избори крият само властимащите. За всеки умен човек е ясно,ч е са от БСП, в краен случай от ДПС.

ДАНС, МВР, Гл.Дирекция борба с организираната престъпност, Гл.Дирекция Гранична полиция и останалите къде са били през това време? .... ааа бай Петко и майка му от Лясковец...

Както винаги в България се разлайват кучетата , а кервана продължава ! Тия информации и разследвания са за нас балъците да си мислим че се прави нещо , прах в очите на слепите !

Абе к'во се разшетахте предизборно;о) Оставете си малко работа и за след изборите или тогава ще сте се скапали от работа и пак ще потънете в летаргичен сън. И кой все пак е "героя на нашето време" - дайте именцето предизборно, че да не се окаже начело на някоя листа;о)

Това с неразкриването на името изначално е стар пропаганден трик, за да изконсумират управляващите новината поне 2 пъти. А МВР да се разрови кои и от тях са покривали и информирали арестуваните - схеми за контрабандни цигари не стават без висши полицаи и митничари набъркани.

Името на пряко замесените ще се разбере все някога. По веселото е с твърденията, че тази перфектно действала далавера в много държави изведнъж се оказва изненадка за съвокупното МВР. Тези същите, дето и в малките провинциални градчета поддържат разни екипи от "осведомители", изведнъж не знаят, че цели фабрики работели нелегално ... цигари...за износ и за вътрешен пазар, между другото на Женския пазар оборота с цигарите върви абсолютно необезпокоявано...И този вариант с толкова много фалшиви печати... Тази държава е за разпускане, и ако се съберат няколко стотин незамесени в досегашния "бизнес-политически" елит хора да започва отначало...Всъщност, най вероятно ПАК отвън са ги засекли, започнало е разследване и сега тук "минимизират" щетите, чрез замазване...

И не само на женския пазар се продават цигари от братята цигани. Ела на пазара на Красна поляна. Там са тумби от тях и те пресрещат да ти продават цигари. Крият ги до кофите за боклук или в гумите на паркирали коли. Полицията минава , но не ги закача. Така,че са открили топлата вода.

Г-н главен секретар, похвалете с нещо съществено. Спасете хората от кошмарното им ежедневие. Каквото и да кажете след Лясковец все тая!

Уж депутат, а вече бивш ... Те, ако ги разровят родните народни представители доста ще избегнат съда само заради давност на престъпленията. Иначе, ако комисия разрови семейните им харчове и съответните приходи разминаванията ще са като при наркодилъри, колкото и да са отчитали закупуваните терени по 2-6000 лева/ дка за земя до морето.

Какъв бивш?! Те и всички настоящи са там точно за това - да мародерстват!!!

Същия преди години като този беше един шеф на районен съд във Видин .Само че ги караше от Благоевград . Същия в момента е окържен съдия.С паричките вкара и синът си за съдия.

Не се учудвам. Повече от политиците са такива-мошеници. Гледат само за собствения си джоб. Не е вярно че в държавата няма пори.Всички отиват в джобовете но новите милионери ,печелили с нагласени търгове.

Не се учудвам. Повече от политиците са такива-мошеници. Гледат само за собствения си джоб. Не е вярно че в държавата няма пори.Всички отиват в джобомете но новите милионери ,печелили с нагласени търгове.

Човека забравил, че не е депутат вече и няма чадър. А и прави конкуренция на сегашните. Като си отишъл в пенсия, ми седи си тихо. Кой крал-крал. Сега са други.

На кои партии е бил келеперджия?

Имена?? Да не е Бисерчето и Лазаров да не смее да си каже "предизборно"?!

По вероятно да е от герб - общинските им съветници бръмчат с наркотрафик, а депутатите - с контрабанда на цигари - по-логично е !

Хванатите все от други партии, но ГЕРБ били с цигарите и наркотиците. Хайде стига лъжи и тъпа пропаганда.

Гербаджийска работа , какво да ги правиш, престъпничета като шефа си :)

Ако бяха от ГЕБР, сега щеше да има снимки на деятелите. Щом ги крият преди избори, познайте от кои партии може да са. БСП или ДПС. По-вероятно БСП.

Поне да му дадат инициалите като на всички останали крупни престъпници. Иначе сме свикнали да четем пълните имена само на кокошкарите. Скапни комунисти, съсипват България тотално !!!

ИНФОРМИРАЙТЕ ЗА ИМЕТО НА ДЕПУТАТА! В противен случай това не е информация, а просто стандартен шум: някакъв депутат, някаква фирма, клонирани някакви известни търговски марки и т.н.

Като не искате да пушите фалшиви цигари, ами просто ... НЕ ПУШЕТЕ !!!

не само бивш а и сегашните контролират контрабандата заедно с мвр нап съдебната система и също разпостранетието на наркотици и простутуция

По времето на бать Ваньо се носеха куфарчета с пари от Капитан Андреево към София, през същия този период имаше една "акция" в Хасково в която всяка вечер по тъмно тирове напускаха цигарена фабрика "Тракия" (с какво вътре не се знае - или цигари или техника). След известно време фабриката "хлопна кепенците". Миналата година хванаха превод на пари към Македония на ПО СЪВПАДЕНИЕ ЧОВЕК ДЕПУТАТ МИНАЛ ПРЕЗ НЯКОЛКО ПАРТИИ И "ПО СЛУЧАЙНОСТ" от Хасково. За другите неща се сещайте сами. ВЪПРОСА Е: КОГА ЩЕ ПОЧНЕМ ДА НАЗОВАВАМЕ ПРОБЛЕМИТЕ С ИСТИНСКИТЕ ИМ ИМЕНА???

"Намериха се митнически документи, намериха се печати на банки, печати на "Филип морис" - и какъв е извода? Че най-лесното е да си направиш фалшив печат а в тъпата ни държавица искат печати на всичко и навсякъде. Уникалния саморъчен подпис не се зачита.

КОЙ???? КОЙ Е ТОЯ ДЕПУТАТ?

"Христо Бисеров"говори ли ти нещо

Ние си знаем, че всичките депутати са престъпници с купени депутатски места. Нищо ново.

БИВШ? - НИКОЙ !Новина без навина.

Това е - БИВШ ДЕПУТАТ! А, НАСТОЯЩИТЕ?!?!

Настоящите си плащат, когато спрат да плащат... тогава.

Предполагам, че европейските им партньори ще отлежат на топло, а нашите заради процедурни грешки, липса на доказателства или зъбобол ще хихикат по вилите. Справка: Люси Стойков.

Не може да бъде! Това е долна клевета - българските депутати са най - достойните хора на земята!

толкова ли спейшъл този депутат, проституирал из колуарите на БГ политическия живот та не се смее да се СПОМЕНЕ ИМЕТО МУ.

И така, кой може да е депутатина! Първи признак - щом става въпрос за тютюн и тютюневи изделия, по презумпция влизаме в сараите на ДПС. Втори признак - сменил наколко политически субекта - везните се накланят към един бивш сив кардинал, от изчезнал вече политически субект. По трети признак, бивш депутат - ще добавя и бивш зам. председател на НС, напуснал доброзорно всичките си постове след разкритите преводи на стотици хиляди евро от швейцарски банки. И накрая: Той е, неговото име е.......Хр.Б!!!!!

Та кои бандити, наречени "депутати" много настояваха да се върне пушенето в закрити обществени помещения?

КОЙ?

Нещо статията ми се струва бъгава- да ме прощавате. ама какво означава на кутия цигари да не се лепне бандерол и някой да ги нарича фалшиви? Цигарите са си съвсем истински, но някой не е искал да плаща за акциз, допуснал е едминистративно нарушение и е извършил наказателно деяние и следва сега да му искат кинтите, а той няма да им пусне гювеч, докато не го уплашат по- сериозно. Само, че съдебната власт сега ще разшири скандала с председателя на апелативния съд и ще включи и някои други подобни председатели и ще настане още по- блага смрад, защото всички са бъркали в меда като деца в баница с късмети..

Ако ти без разрешение и договор с Адидас започнеш да произвеждаш маратонки, на които пише "Адидас" и изглеждат досущ като оригиналните, те истински ли ще са?

Както искам да добавя,аджеба дайте да видим кой е депутата ,такъв при нас няма,сменял си бил гащите много пъти,дайте го да му видим името,ама понеже Делян неговите не ги сменя и сега вонят,

Здравейте, аз съм тъй наречения 41 годишен от тази безумица,така наречените фирми както ги казват са реални,проверете в гугъл фирмата Булгартабак Трейдинг съществува.Миналата година придобихме акции на самата компания и сега понеже вече има нов собственик,а поставеното лице е Делян Пеевски ,искат да присвоят компанията,тъй като само ние имаме права за близкия изток мога да го докажа с документи,другия факт,пакета ММ в дясно го донесох предния ден преди обиска на офиса от изложението в Дубай,мога да покажа много документи както и заверките ни на външно министерство,Бойко си отиде дойде Делян

Какви права за Близкия изток имате , драги? Право да разпространявате продуктите на Булгартабак или български цигари? Дали от руска страна ще потвърдят подобно самохвалство? С документи може да мотате неграмотниците, а държавата иска да лепите бандероли, което е съвсем друга бира- от вас се иска да плащате акциз. Знаеш ли какво е това? Къде пъхаш Пеевски в залепването на бандерол. че не ми е ясно? Едно е законна дейност, друго е продажба без залепване на бандерол- нарушение по закона за акцизите и данъчните складове.

8901

Абе има ли дупедат дето да не е в играта? Бил той бивш или настоящ. А хамелеончетата са вътре и с двата крака,двете ръце и двете глави(за мъжките индивиди).

Pesh0

Всеки пушач , би дал всичко за кутия цигари .... да ама почти всичко. Управляващите преиграха . Сега купия цигари струва между 2,5 и 3 лв. на колко я продават хитрите малоумници ..... аз и продавам старите джапанки за 5 милиона .... мога и повече да им взема .... при заявен интерес :)

ОТИВАМ ДА ДАМ 4.70 КИНТА, ПАФКА МИ СЕ!!!

Кой е този супер важен депутат, че му криете името като опарени??!?!

Pesh0

важното е че е бил в много партий Ако е бил в ГЕРБ , щяха да го изтипосат .