1195 мастербокса цигари без бандерол са открити в депо

Служители на ГДБОП разкриха нелегален внос на голямо количество цигари. 1195 мастербокса цигари без бандерол са открити в депо във Владая.

Обратно в новината

Коментари - 1195 мастербокса цигари без бандерол са открити в депо | Днес.dir.bg

17-11-2017 20-11-2018

Коментари

В едно от тях са открити 553 мастербокса, или общо 1195 мастербокса 598 200 кутии контрабандни цигари. Автор Калина Петрова, преди да пишете мислете. 553 мастербокса не може да са...., или общо 1195 мастербокса

Това е работа на Герб ! При тях винаги има Афери !

Ами като видиш как колегата ти пуши по цял ден цигари и накрая и двамата получавате еднакви заплати. Всеки ден да крачиш по фасове на улицата, опашки, плажове, паркове. Да се прибираш умирисан. Автобус, влакове и таксита да вонят на цигарен дим. Ти как мислиш?

И ся ко ша пушим? Лошооо.

Ама как така ще правят конкуренция на Шиши бизнеса?! Не може!

и салавери с цигари се занимавал, гадината !

Разбойницииииии, бандитииииииии, престъпницииииии, всеки ден, всяка нощ, постоянно ще има престъпления в тази малка страна председателстваща ЕС, за малко, набързо, и след това отново в нищото, отново 10-те семейства ще "режат и колят" по свое усмотрение.

Преди да почнат да ги хващат, до ден днешен това са 28 години! Те крадат и пият кръвта на бедния изнурен народ, .... а ние като изумени стоим отворили широко очи в амок, и не смеем да мръднем, да се махнем, да напуснем, да изчезнем от този малък ад!

ти не си добре бе! За к'ви десет семейства говориш, това е плод на болната ти фантазия. Върви утре предиобяд да ти изпишат хапчета!

това на Шиши папиросите ли са

шиши е горе в небесата, него не мож' го стигна, .... далееече напред е с матриала! А тези, колеги, са за пред очите на хората, да има защо да си вземат заплатите, че са на бюджет! Мине се не мине месец и залагат някъде нещо ... я някой разбойник обявяват за издирване, я някой и друг стек цигари откриват, я някой и друг пакет хероин намират по тировете, ... работа да има пари да падат!

Абе що не ги ловите тия цигари още от завода, където ги правят и направо закрийте заводите. Вместо да се погрижат хората да не се тровят с тях, те се притеснили, че държавната администрация не си е прибрала процента ...

Ся по задължение цялото боб да ги изпуши да не фанат фира!

Бе глупаци намерили мастербокси. В Кипър никъде не се пуши. Престанете да давате пепелници в заведенията преди да сте дали менюто. А да видим дали някой изобщо ще внася цигари после. Всичко умно младо се изнесе точно по тази причина цигарите.

d4

ако беше превозил мигранти, щеше далаверата да е в пъти повече... глупак!!

браво бе, как се сети!

откакто еврогейзерите са тука,май ще видим как змия си хапе опашката