Цачева: Шокираща престъпна небрежност в Софийския затвор

Видяното вчера от мен на камерите в Софийския затвор е шокиращо, има престъпна небрежност, заяви правосъдният министър Цецка Цачева по повод бягството на двама.

Обратно в новината

Коментари - Цачева: Шокираща престъпна небрежност в Софийския затвор | Днес.dir.bg

17-11-2017 20-11-2018

Коментари

глупачка,тя е виновна

"Цачева: Шокираща престъпна небрежност в Софийския затвор" Цвърчева, шокиращата небрежност е в парламента, в министерствата и навсякъде в държавната администрация. Имам приятели полицаи и като знам как ходят и се молят, като просяци, наляво на дясно за хартия и химикалки че да могат да си напишат нещата, а и каква е мизерия по раионните....престъпниците не са в централният, в парламента и министерствата са!!!

Шокиращата престъпна небрежност е в резултат на твоето шокиращо престъпно бездействие!

При стрина е обратно, колкото по-малко действа, по-добре!

ама моля ви се, г-жа, това е огледалото на вашето управление, това е ваш ресор, не е само "шокиращо", но и престъпно, естествено с ваша "помощ",защото най-големият помощник на престъпниците е безхаберието и нехайството, това е огледалото на вашата работа,за която получавате немалка раб.заплата и не желаете да подадете оставка,всички си спомняме как ви настаниха там за министър, щото просто нямаше каде да ви пласират, а пък избраните в листата преди вас не желаеха да ви отстъпят мястото си и бяхте меко казано аут, а Бай Х.й реши със замах - министър на правосъдието, голям кокал, но не за всеки, видяхме възможностите ви и за президент, моля ви идете си с мир,щото престоят ви тук е скандален и пагубен,просто не му приличате, в интервюто по БТВ се компрометирахте за сетен път с безхаберието си,не може да не знаете и да чакате елементарни неща да ви ги каже следствието,не може постоянно да ви се подсказва и без това според вас не сте в първа младост, ами пенсионирайте си и си гледайте ранчото

не се шокирай,в твой ресор са,не си си гледала работата-затова се махай от високия пост,или ще седиш за високата заплата и пенсия като ГЕРБ/аджийка....

Махай се ма лельо, махай се, че резелиш цяла България. Не ставаш за нищо, ходи на село да гледаш картофи. Ако имаш останало в тиквата си малко достойнство, изчезвай. Какво чакаш и ръсиш глупости, мачлето да ти бие шута ли?

Реално си се доказала Цачева ,че ставаш за партиен секретар от БКП и юристконсулт.За политик и министър може да искаш и Бойко да те иска,но неставаш , неможеш и нямяш нужният потенциал.

Незабавно уволнете чистачката, за превишаване на правомощията и несправяне със служебните задължения

Интересно ми е кой е преметнал Борисов и как му е пробутал тази за всякаква. Уж тарикат минава, но с тая бая се е оклепал.

не го е преметнал, а той съзнателно си търси такива в своята "партия" - некадърни, алчни, корумпирани, прости, но зависими от него и послушни. Например, тази жена, ако имаше капка ум, гордост и критична самопреценка на възможностите си, никога не би се занимавала с политика, а би си останала на село - да гледа кокошки, да копае градинката в двора, да плете вълнени чорапи за зимата. И хората щяха да я уважават много повече. Обаче простотията, съчетана с алчността и жаждата за лесни пари, водят до това - да стане за смях пред хората.

Ама това е жалко и позорно - надзирателите да нямат право на оръжие, дори на палки! Що за малоумие е това? При тези главорези и убийци? И това било според правилата? Ега ти и правилата. А колкото до г-жа Цачева - преди министър, беше шеф на законотворците, които изработват тези правила и норми. Малоумници.

незабавно уволнен, а тая п...а непоръбена, отново в ОК на БКП Плевен и да не излага истински честните, дали безкористно труда и част от живота си хора. Защо ли, като я гледам, имам чувството, че виждам е.а ли му мамата, какво, но не и товa, което ни внушaвaт.

вие-управляващи СТЕ най-виновни за тази небрежност,заяото си клатите краката и не мислите с главите си,а само за приходите в личен план

Предлагам на тая и ментора и и на валентинчо да изкарат задължително поне 6 месеца в затвора за да видят с очите си какви са ги вършели и свършили.. Практиката е по добра от теорията за това там трябва да постоят и да ''практикуват''

Цецке те май са под твое управление така че шокиращата небрежност е ТВОЯ защото рибата се вмирисва от към главата а при вас лакомията за властта овонява всичко,,,

Цуце мари, та чак сега ли разбра каква е действителността в затворите.А га протестираха работещите в затворите и Ви информираха за трагичната ситуация ти се почесваше по дъртата пу?ка.Сега обаче включвате сирената на пожарната и почвате да виете на умряло и пак друг ви е виновен.Ха да ни е честита поредната и не последна ГЕРБЕРАСТИЯ.

Ей, няма да обиждате мамата на нацията! Де гиди калпазани! Я каква хубава "жена"! И умна, и оправна, и пее сладкогласно ("цъфнал герб..."), накратко образец на министър...Кво сте се заяли с нея? Ей сега ще се засили към затвора и ще оправи всички бакии там! Да не си мислите, че ще и е трудно?

Аз не съм манекенка, не съм тръгнала в състезание за Мис България. Не съм красива, не съм първа младост, но в това състезание аз притежавам всички качества. И за правосъдНА министърКА не става Цецка Цачева!!!

Що бе 112-и? Какво и е на цеца-козъта? Забрави ли как за 3 г. завърши рабфак-а, който иначе е 8 г.

Видяното вчера от мен на камерите в Софийския затвор е шокиращо, има престъпна небрежност. Да оставите бай Ставри без булка?!?!?!?!?!?!

Не чухме мнението на Премиера-Слънце ... хлъц.

Баце е зает, бичи световни уйдурми - Анадола -ЕС, Албинона-Русия, нема време за едно мачле дори!

го е срaм, предстaвете си, от изцепките нa цИцкa. Тaя кaкво си мисли, че може дa си позволи дa е по-простa от бaнкянското Слънце ли?

Цачева освен да подържа истанбилската конвенция, за друго не става. Нескопосана ...

Цецка за пазачка на парадния вход на СЦЗ ! Вън от политиката завинаги.

"Како" Цецке, не си от вчера министър, до сега какво си правила? А и общото ми впечатление е, че до сега не сме имали по-бездеен министър на правосъдието. Никаква те няма в нищо! Няма да е зле "Боко" да те смени, че реномето му страда и от теб. Е то си е негов проблем, ама и наш, общ, защото от некадърниците във властта страдат всички! Амин! :)

нали са твоя ресор местата за изтърпяване на наказания? И ти не знаеш какво става в ресора ти, безхаберна тетка!!! Кой трябва да създаде правилата, кой трябва да упражнява контрол върху правилата, за какво ти Инспектората към министерството, правите ли внезапни инспекции, ОЦЕНКА НА РИСКА, поддържате ли физическата подготовка на охраната на затвора поне седмично, разработвате ли тактики за действие, с които да запознавате ресора си, контролирате ли достъпа и записите от видеонаблюденията с цел ПРЕВЕНЦИЯ и кой трябва да предложи законодателни промени в ресора, госпожо извънземна?! ТАКОВА ПОСМЕШИЩЕ за министър на правосъдието, с което се забавлява целокупния народ в момента не може повече да бъде в изпълнителната власт, защото фигурата на този човек трябва да вдъхва респект , компетентност и властови ресурс.

Твоята небрежност и некомпетентност е шокираща.

е, цецке, нали ние от простолюдието само си чешем езиците за ставащото по затворите в бг - без доказателства според маститите адвокати и приближените им - сега как ще реагираш, ще има ли дисциплинарно уволнени и осъдени или само преместени длъжностни лица - как се размотават рецидивисти по улиците или в случая избягаха от парадния вход на затвора - къде са оставките на виновните, това положение не е от днес или вчера, къде е нашата сигурност и защо плащаме данъци да хрантутим затворници и длъжностни лица, които трябваше отдавна да бъдат линчувани

Добре поне че журналята са забелязали разликата в лъжите на двамата некадърни тиквари относно чистачката. Аз обаче друго питам - тая дива баба Яга дали е поглеждала скоро календаря? Знае ли, че през лето 2018то има композитни материали и керамики, с които може да направиш оръжие, което не се вижда на рентген и металодетектор? Че вече има всякакви на вид радиоуправляеми дронове? То пандизчиите както си поръчват телевизори, вътре могат да се сложат частите на цяла пушка, и пак телевизора ще работи. Пазача, дори да не е корумпиран, пак не може да знае дали онова черното е част от телевизора или не е. Изобщо пълна скръб, некадърност и простотия, плюс комунизъм. Това е шайката ГРОБ!

Стругарката министър. Ами те тези в затвора са назначени по същия принип както мъжа ти в ГА. Връзкари, които само имитират дейност.

Ау, тая много страшна бе! Пу-пу!

Ами нали си министърът ма овцо?! И тази като Радев - имахме информация още през 2017, но избяга! По-голям позор и резил не знам дали има на планетата!

ББ я назначи тази некадърничка на тиха и спокойна поне до време службица с основната задача да не се променя нищо в правосъдието да не вземе да се освети някой наш човек. Това добре ама тия наглеци бегълците как зорлем я вкараха под светлините на прожекторите и ѝ развалиха рахата.

Просто и нагло?

ОСТАВКА!!!!Какво се прави на изненадана г-жа Цачева!!!!Та нали тя отговаря за затворите!И изведнъж се оказва,че тя е от Южна Америка и представете си какво престъпно нехайство!!!ГИОН СУРАТ му казват на това хората!!!!

А вие какво очаквате? Това е България. При нас всичко е различно. Оставка не се подава, освен ако не ти я поискат. Цачева сама заяви, че само премиера може да ѝ поиска оставката. Същата работа и с другото недоразумение Радев. Така че е креайно време българинът да започне да мисли когато гласува.

казват ЕДНО ОРГАНИЗИРАНО БЯГСТВО СТРУВА НАД 120 ХИЛЯДИ ЛЕВА. Та питам КОЙ ВЗЕ ПАРИТЕ?Всеки при тази ситуация ЩЕ БЯГА ОТ ЗАТВОРА С ЦЕНАТА НА ВСИЧКО.А може би бягат от вида на Цецка Цачева?

Г-жо Цачева, сигурно помните моята песен "good bue my lowe, good bue!" поздравявам ви с нея! Сбогом Г-жо Цачева!

Хубаво, ама много неграмотно това bue / lowe

Моя любов!!! Добре ли си?

БЛАГОДАРНИ СМЕ ЗА ВСЕОТДАЙНОСТТА И РЕШИМОСТТА, С КОЯТО РЪКОВОДИТЕ ПОВЕРЕНОТО ВИ ВЕДОМСТВО . СПОКОЙСТВИЕТО И УВЕРЕНОСТТА, КОЯТО ИЗЛЪЧВАТЕ, КАКТО И ПРИВЕТЛИВОСТТА ВИ НИ ПРАВИ ЩАСТЛИВИ .

Цачева: Шокираща престъпна небрежност в Софийския затвор....АМА САМО ТАМ ЛИ? Честно?

Вместо да прехвърля вината върху подчинените си, министърката трябва най-сетне да разбере, че не става за тази работа. След като си консумира утешителната печалба, подарена й от премиера заради загубата на президентските избори, време е да се оттегли - въпрос на достойнство! Разбрах я колко струва когато назначи съпруга си на работа в едно от най-хубавите ведомства РВД. А седнали да се заяждат със селски кметове! За нищо не стават!

ujabg

Същото както в правителството Ви!

Как няма да има текучество? Едва ли работата в затвор е много приятна и доходоносна, но това не е най-голямия проблем. Да работиш сред убийци-рецидивисти и да нямаш право на никаква защита - било то пистолет, тейзър дори палки! Сори, но това е малумно и не издържа никаква логика. При тези обстоятелства не е чудно, че двата престъпника са си излязли през главния вход. Надзирателите какво са могли да направят с голи ръце срещу пистолет? Или може би управляващите очакват всички да имат подготовка като на Рамбо? Чистачката е постъпила смело, но и безразсъдно. Добре, че не са я еранили или убили. Жалка държава с жалки управници.

ЦЕНЗУРА. Така се ,,управлява" ТРИ ПОЛУ/МАНДАТА. Изборите купени,пълна анархия,народа се топи,последни в ЕС,живеем с 250 евро на месец /ДНЕВНАТА НАДНИЦА НА ЗАПАД/,денонощно ни облъчват с ББ и убавините на живота. И куп други реалности Въпросът е ДО КОГА ТОЗИ ЗАМАЯН БЪЛГАРИН ЩЕ ТЪРПИ ТОВА ИГО ? .

Цачева е вредна и трябва да напусне всички постове. Ако е толкова заслужила, да и плащат за да не прави нищо и да не вреди повече.

Aко не се изхожда по въпроса ще изглежда по умна

Г-жо Цачева, като отминат празниците отделете няколко дни и разгледайте камерите на : Министерски съвет, Министерства, Народно събрание. За други ведомства и институции не е необходимо да отделяте от скъпоценното Ви време. Констатацията ще бъде точно като тази за Софийски затвор !!!! Айде весели празници, това го умеете !!!!