Коментари - 1750 чужденци чакат убежище в България | dnes.dir.bg
назад

1750 чужденци чакат убежище в България

1200 души е броят на чакащите статут на международна закрила в центровете на Държавната агенция за бежанците. Още 550 са в производство на външен адрес.

Обратно в новината

Коментари - 1750 чужденци чакат убежище в България | Днес.dir.bg

17-11-2017 20-11-2018

Коментари

в търново се разкарват с фереджета, често даже си пийват биричка пред мола, явно са настанени в града, има ги навсякъде

Стига с тия снимки на деца !!! Да показват снимките, как Мюсюлманите избиха стотици хора в Франция. Как оня Мюсюлманин блъска и убива стотици хора в Париж... Тия новини от Турция са само за прикриване на убииствата на Мюсюлманите.

Нет талибан, нет проблем!!!

да се съобразят със законовите правомощия на съответните държавни институции и органи и тогава да употребяват общоприетото название "убежище" за всички видове закрила които се предоставят на нуждаещите се от международна закрила чужди граждани в държавата ни! Така поднесена информацията е и частична дезинформация и заблуда, пишещи и с това изкарващи хляба си медийни работници. Бъдете точни в изказа си, защото чрез публикациите и идумите си сериозно влияете и върху формирането начина намислене на хората и създаването на убежедения и мнения в тях!

За нея и Плевнелиев предоставянето на убежище е като детска игра и за това, криейки се зад мнимото неогласяване с цел незастрашаване сигурността, живота и здравето на лицето и близките му, не публикуват на кого са дали убежище, а в същност на когото му трябва да го знае го е узнал още преди да е връчен указа на този, на когото е дадено убежище! През твърде много ръце преминават документите и твърде много очи се взират в тях, "уважаеми"! Това е истената и за това нищо не остава скрито покрито и на най-високо ниво!!! А изводите си ги правете сами, ако можете разбира се!

Пари за казарма няма, за навлеци има!? Да горите в ада дано!

Справедливостта изисква в наказатения кодекс исляма да се запише като престъпление. Това ще реши проблема от самосебе си

ЧУжденците, ако имат пари, нека си ги ХАРЧАТ в България.. Добре ще е и ако могат да създават работа (работни места) за Българите. А като им свършат парите, нека да си ходят обратно от където са дошли... А , ако нямат пари, да се махат, или да умират. Не ни трябват просяци от Азия и Африка..... Не ме интересува дали са бежанци или други. Щом са без пари, да умират.

България на себе си не може да гарантира убежище, камо ли на хора с друга култура.

Всички джагали да се връщат откъдето са дошли. На Лъвов мост и пред Халите вече гъмжи от тях. Само християни от Сирия да се приемат

Що бе, нали сме в Европейският съюз и НАТО ни пази, няма проблеми.

Опустели села има бол, дайте им да обработват земята и да се изхранват така. Контрол, никакви джамии и религиозни збирки. Пуснете 2000 и ги контролирайте с пунктове и подписи всеки ден.

Обикновенно не давам лични квалификации, но... ей много си наивен. Тия 2000 за едно десетилетие ще се размножат по няколко пъти и докато се усетиш, ето ти ново Косово.... Да се махат от ЕС. Друго решение няма.

С много лека ръка раздаваш чужди имоти,. Това е като да изкарам майка ти на околовръсното и да прибирам заработеното от нея, капиш.

България е в историята, и 10 хавлии на ден да идват са прекалено много с нашата отрицателна раждаемост. Големите Хамерикански/еврейски шефове са решили вече за БГ че и за европа - палеца сочи НАДОЛУ...

Ам чи що не раждаш? Дан получиш стрии на гъзо ли? Кажи на мъжо ти да те опраска, после след 9 месеца ела да го извадим.

нали ни били най-"охранявани" границите,каубойката е много"компетентна"?

Абе не ни мотаите ,а кажете колко сте експулсирали обратно за страните откъдето са дошли?Започваите веднага строеж на ограда по границата със Гърция.Унгарският премиер огради страната си за 1 месец ,нашите управници режат лентички по метрото , а брадати маики с малки деца и раници на тълпи влизат свободно в България

Те са войници! И за това, че ги пускаме тука си виновен ТИ БЪЛГАРИНО. Виновен си веднъж, че си гласувал за безумни и безгръбначни ръководители. Виновен си също така ако не си гласувал. Защото законът е такъв, че като не гласуваш, ти ги вкарваш в парламента. Законът трябва да се спазва! Ама не ти харесвал??? Това няма никакво значение. Ти не гласуваш, те стават държавен елит. И вкарват онези, които някога ще ти извадят и изядат сърцето.

"Виновен си веднъж, че си гласувал за безумни и безгръбначни ръководители" - други има ли? Аз за 26 години не видях ни един! Избираме само по-малкото зло, нищо повече. Ама те се учат бързо и направо се засенчват един друг по наглост и простотия.

Дано не стават атентати и тук!

Затворете границите, постойте ограда, пратете охрана!!! Народе??? Да ходим да си пазим границите, или да сменяме управляващите2 Докога и какво чакаме? На нас дани взимат пръстови отпечатъци!

Страхотни грижи се полагат, включително за физическа форма на гостите. Сега остава лагера да се запълни на 100%, за да може площадката да се използва пълноценно. Отврат.

1200 чакат, а другите дето са прескочили формалностите колко са?

1750 бъдещи камикадзета главорези чакат за убежище и помощи от бъдещите си жертви!!! И кой знае още колко такива ще има да чакат в следващите месеци...

Само заради "големите" управляващи за съжаление е така!

ЧУжденците, ако имат пари, нека си ги ХАРЧАТ в България. Добре ще е и ако могат да създават работа (работни места) за Българите... Но, ако нямат пари, по добре да се си ходят ОБРАТНО от където са дошли, или да умират. Не ни трябват просяци от Азия и Африка..... Не ме интересува дали са бежанци или други. Щом са без пари, да умират.

че им строите спортна и детска площадка! Утре може би и джамия ще им построите. А за нашите деца от софийския квартал Левски детски площадки НЯМА! Какви са тези грижи, какво е това чудо - не мога да разбера! Нелегално преминали границата, нарушители, но ги обгрижвате като "писани яйца". Хващайте ги, не ги регистрирайте и ги пускайте да вървят към Германия! Не после да ни ги връщат със самолет.

В Софийския квартал Левски нямате ли си кмет, бе?

от ГЕРБ. И какво от това?

Айде да престанете вече с тия Чужденци а.