Лакомствата поскъпнали с 25%

Сладките продукти са едни от най-поскъпналите стоки през изминалата година. Цените им са нараснали с почти една четвърт.

Обратно в новината

Коментари - Лакомствата поскъпнали с 25% | Днес.dir.bg

17-11-2017 20-11-2018

Коментари

При тези мизерни нашенски доходи и тяхното замразяване при управлението на Бойко Борисов, бъдете сигурни, че повишението на цената, на която и да е от масовите стоки за ежедневна консумация, води и до понижение на търсеннето и поне в съшият процент! Това с известно време е печеливша тактика за производители и търговци. Печелят, не много но печелят! След време всичко се обръша с краката нагоре!

Поскъпването на захарта в Б.я, не с 60 а със 120 % е чиста спекулация,станала възможна с участие на известен политик. За сведение в Германия цената на захарта в супермаркетите е 0,65 Е. при средна заплата около 8-10 пъти по-голяма от тази в България.Бойко и Дянков вместо да си размърдат мозъците за да създадат условие за развитие на дребния и средния бизнес ,разчитат да напълнят хазната с ДДС от цигари, алкохол, горива ,захар и основните хранителни продукти.А това се казва стягане на коланите.Това стягане не е безгранично и народът най-сетне ще проумее, че го управляват шайка разбойници загрижени само за собствените си интереси.На последните избори им се размина на шайката, но това няма да продължава дълго.