Идва данък ”Робин Худ”

Председателят на Европейската комисия Жозе Мануел Барозу заяви, че комисията няма да пречи на националните правителства да намаляват акцизите върху горивата или да облагат с данъци нарасналите печалби на енергийните компании.

Обратно в новината

Коментари - Идва данък ”Робин Худ” | Днес.dir.bg

17-11-2017 20-11-2018

Коментари

но бг е далече далече от европа. за това ние ште плаштаме данак рекет и данак глупост.данак бездушие и данак непукист. но никога Робин Худ.само Роби с дух

Прост народ - слаба държава. Някой да има да каже нещо против тази поговорка? Писанията в коментарите към новините (които не са форум за разочарование на някои от пишештите тук) потвърждават тази изстрадана от народа сентенция.

Haha, shte borqt visokite ceni s danyci. Ot tova cenite nqma da padnat, naprotiv. To e qsno, che kato imash po-golqma pechalba, dyrjavata vednaga ti chuka na vratata da i snesesh. Kak shte se podobri polojenieto na grajdanite ot tova ? Pak shte si plashtame visokite ceni. Malko po-golqma chast ot tova, koeto plashtame shte otiva pri dyrjavata. Kakvo ni gree tova ? Dyrjavata vinagi e bila mashteha za naroda.

Всички вие, които роптаете срещу БСП и ДПС, за следващите избори си вдигнете задниците и идете да гласувате, като не искате да да ви управляват горе споменатите партии.

Вече който и да дойде на власт не може да стабилизира държавата - оглозгана е до кокал!!!! Освен това, с правилата на ЕС трябва да се съобразяваме, ето ви на, докъде доведе независимата политика на нашите Йесмени! След като ограбиха България, няма как да стигнат независимостта на Швейцария - няма ресурс и сега като бедния Гаврош ще стоим до портите на Европа с протегната ръка за милостиня! Гласувайте пак! Те това искат, да си узаконят властта чрез вас!

Не данък,а истински Робин Худ или Вилхелм Тел трябва да се появят,за да се нормализират нещата..

трябва да се дигнат още акцизите и данъците, че нема време. Бат Бойко и насрания Иван, с чистите ръце, искат да те изместят, а още пари за свадба не си сабрал. Така ще си останеш и ергенче, ако не побързаш да се нагушкаш, баби! Ние, пенсионерите и твърдити кумунисти ще гладуваме, но ще ти подкрепями! Майната им на европейцити, те не знаят, колко сми издръжливи!

Облагането на печалбите няма да смъкне цените, нито пък парите ще идат за бедните. Но пък бедните имат какво за какво да мечтаят... А ако не мечтаеха, а работеха, нямаше да са бедни, ама карай, това е тайна.

Мутренска ДЪРЖАВА баце!!

Италия, коян.то е далеч, далеч от нашата бедност, можа първа да реагира, но България май и няма въобще такива намерения

е, тука данъка за свръхпечалбите ще се казва комар компенсац ще е свръхмалка, ще я получат свръхмалко, и за свръхкратко

А къде Борисов илим пък Сидеров са се заклели, че ако дойдат на власт всичко ще стане по-евтино? С нисък плосък данък държавата е принъдена да компенсира с високи такси за всички видове услуги, което означава все по-голяма мизерия за такива като теб, наивнико! Да не говорим за умопомрачителната некомпетентност и на двете споменати от теб лица!

Откак билетчето в Търново скочи на 80 ст., отново изкарах колелото и ходя до работа с него. Билетчето беше 60 ст. за линия 5 и 50 ст. за линия 9, останалите доскоро возеха на 70 ст. От няколко дена и тези евтини линии качиха цената на 80 ст. - явно мутрите са развъртели бухалките. Двете линии имат много голяма клиентела, и нямат нужда да увеличават цената си с 40-60%. Мутренски град мдаа :(

Е как нашите управници не са го засекретили това изказване на Барозу?

Орешарски и сие са най-слабия икономически екип правил бюджет в България. За съжаление трябва да търпим тази некадърна сган още една година. Затова гласувайте на изборите!

Ами няма - умните като висят по форумите вече 15 години...

тоя дето вика че оставала 1 година е в грешка,пак ще си изберем БСП и ДПС, това е ясно, хората си ги харесват, а тия дето не ги харесват пишат по форумите и няма да гласуват

Само за информация да кажа, че според сегашния софийски кмет Орешарски е най-качественият министър в настоящия кабинет. Даже преди време се бе изцепил, че би го оставил като финансов министър и в евентуален бъдещ кабинет на ГЕРБ.

Е май в другите държави ще намаляват акцизите, а у нас ще ги вдигат.

е, тука данъка за свръхпечалбите ще се казва комар компенсац ще е свръхмалка, ще я получат свръхмалко, и за свръхкратко

Царят дава, пъдарят не дава. Европейската комисията няма да пречи на националните правителства да намаляват акцизите върху горивата, но наш Орешарски е твърдо против. Против е премахването на таксите на Дунав мост, нещо повече- иска те да бъдат УВЕЛИЧЕНИ!!!!!!!!Ей, още една година тъпи говеда как ще ги изтърпим, не знам. Колкото и да не му се иска на човек да подкрепя Бойко Борисов и Атака, май друг изход няма:(

Няма ли косулидация на ОБЩЕСТВОТО няма да имаме и ДЪРЖАВА след още едно ТАКОВА ДЪРЖАВНИЧЕСКО И СОЦИАЛНО УПРАВЛЕНИЕ

Vsjaka firma kojato pe4eli mnogo ot petrola zad garba i stoi njakoi ot apartamento , koito mu palnjat gu6kata . Na siromaha kozata ot garba !!!!!!!!!!

Какво от това, че ще вдигнат данъка на петролните компании? Това няма да смъкне цената на горивото - дори напротив, може да я увеличи. Ако половината от цената на горивото са данъци, то реакцията на правителствата е .... увеличаване на данъците?!?! Всъщност мечтата на всики политици (не само българските) е една - ако може на 100% да преразпределят приходите.

Бойко, давай да изринем политическия боклук от парламента! Да излеем цялата тая помия в най-мръсния канал!

Ами хайе Сергейчо намаляй! Шефа разреши! Хайде по-бързо!

Царят дава, пъдарят не дава. Европейската комисията няма да пречи на националните правителства да намаляват акцизите върху горивата, но наш Орешарски е твърдо против. Против е премахването на таксите на Дунав мост, нещо повече- иска те да бъдат УВЕЛИЧЕНИ!!!!!!!!Ей, още една година тъпи говеда как ще ги изтърпим, не знам. Колкото и да не му се иска на човек да подкрепя Бойко Борисов и Атака, май друг изход няма:(