Нено Димов: Планът за Царево е по-щадящ природата

Планът предвижда нови 83 хектара от парка да бъдат застроени

Обратно в новината

Коментари - Нено Димов: Планът за Царево е по-щадящ природата | Днес.dir.bg

17-11-2017 20-11-2018

Коментари

Нено, да ти го отпраскам в устата, боклук некадърен!

Напълно съм съгласен с Г-н Министъра.Нищо не пази Природата по-добре от едно ново,мащабно,с размах строителство!Странджа трябва да се усвои-такива са партийните повели.

По-щадящ сравнен с кой?С този на Марица Изток ли?

В Синеморец и Резово нямат канализации, но държавата предвижда двойно застрояване. Яко! Много яко! държавата предвижда план за застрояване, но никой не обяснява защо няма канализации, защото водоснабдяването 100 години е с лоша вода? Това явно не е странно. Пътят до тези две села е тесен, да не говорим за път до Бродилово и Кости!

Царево? на някой цар кръстено? А нали си изгонихте цяря бе, суверена си изгонихте през 1946! Всички гласувахте както ви казаха съветските окупатори, и затрихте държавата! сега, Царево? ми то е смешно... държава която няма суверен не е суверенна. Затова Великобритания е велика, няма да се лиши от правото сама да взема решения

hodi se peri nali nikoi nema da stupi poveche tam kato razsipete vsichko - kvo ikonomicheko razvitie te goni

хората вече 10 години чакат да излезе тоя план. софиянци ако не го харесват, да си разрушат няколко техни квартала, да махнат всички комуникации, ток, вода и т. н. и да си ги направят ливади.

Все пак не всички ядем само трева :) Природа се поддържа и постига са ПАРИ. Как се правят ПАРИ ? С Бизнес или заеми. Избора е наш :)

деер

На кого му пука????

И как щадим природата - като строим ли? Нено, оставка, гаден плyжек!

Тоя всяка седмица почна да произвежда по някое безобразие. Гад мръсна.

Не се награбиха , Тия от ГЕРБ !

Бялата ЗлаткА-2 -НЕНО много босо и ЗЛЕинформирано момче-седерстче АбеНено до 2 ГОДИНИ ТУРЦИЯ почва дастрои АТОМНАТ ЦЕНТРАЛА АЕЦ-Инеада на10 км от РЕЗОВО това значи че НАИ-голямата турска АЕЦ ЩЕ ОХЛАЖДА с 4ЕРНОМОРСКА ВОДА РЕАКТОРИТЕ си и ще я ВРЬЩА ОБРАТНО обогатена с цезии стронции обогатен УРАН ПЛУТОНИИ ТЕЖКА ВОДА в 4ЕРНО МОРЕ-това значи ТОТАЛЕН ФАЛИТ за ВСИЧКИ близост/ЦАРЕВО РЕЗОВО СИЛИСТАР СОЗОПОЛ

Оня ден Един лобист ни убеждаваше че пушенето в заведения и на обществени места е в интерес на НЕ пушачите, сега този лобист дето преди ни убеждаваше, че застрояването на Пирин е добри за природата, сега е решил още парички да гушне.....

Точно! То бива дебелоочие, ама чак толкова...Ама докато електоратът дреме, що да не му пробутваме каквото ни скимне?

Нено Димов отново се опитва да изкара пари. Валерката сигурно и той ще се появи ако се разрови далаверата. Не знам на какво мнение е Бойко Борисов. Но нас вече ясно се вижда, че ни управляват крадци! Преди някак крадяха, но оставаха в сянка. Сега нещо се промени. Вече всички ги виждаме как примитивно се опитват да крадат. Явно патриотите продължават с усилията си да вдигат доходите на населението. и са започнали с някой друг олигарх, който съвсем видимо си е платил. Но да имаме такъв министър на екологията, който брутално разрушава природата, чак толкова нагъл не сме имали. Бах ти и правителството крадливо. Май с това ще запомним правителството на Борисов 3. Крадат като за последно. Аз не бих искал да ме запомнят като такъв и да вляза в историята на България, като управник, крадял народа си. А този от тези пари, добро няма да види. Да си запише и да гледа, за да види как ще му излязат през носа.

Затова ли уволниха шефа на парк Странджа? - щото той толкова години беше отпор на тия желания за грандомански строежи в парка.

Нима има още някой луд да вярва на този провален министър от ГРОБАРСКОТО управление. Дори и да кажете някоя истина в което се съмнявам, след толкова изречени лъжи никой вече не Ви вярва. Вас Ви движи единствено кражбата и затова сте във властта.

Този некадърник оправи Банско та се захвана с Царево

Всички Знаем че в България всички Политици и Държавни Служители Крадат огромни суми пари и ги инвестират в Хотели на Черно Море . Съвет към Бъдещите Политици - Инвестирайте парите от НОИ и НАП на Бъдещите Пенсионери - както правят всички Държави в Европа (само бг не го прави ) .

Не е по темата, но моля Дир да ми отговори на този въпрос. От утре сте с новия Дир, но ние които от чужбина влизаме на този сайт и сме го въвели като постоянен пост със старото лого- ТРЯБВА ЛИ ОТНОВО ДА ВЪВЕЖДАМЕ НОВОТО ВИ ЛОГО ИЛИ Е БЕЗ ЗНАЧЕНИЕ?

А планът за Цацарево кога ще стане готов.

Лапачев вече е готов и с тоя план.

А какво ще правите с "Мъртвия град" на попския плаж?

Старата песен за развитие на бизнеса и региони ще се пее до края на света, но ще дойде време, когато няма да има място за нови строежи и тогава какво ще правите? Ще мрете ли? Не ви ли стига построеното?

Поне 30% от хотелите в Приморско са празни и то - през август. Пак се наливат пари от кражби, за да се узаконят!!!

Празна ти е кратуната , но не на 30 а на 98 процента

Ненов, не лъжи. По-щадящ % СТРОИТЕЛСТОВО ЗА ПРИРОДАТА Е 0%

Златното пръстче на бургаския алчен нефела пак си личи.