Мюсюлманският съвет харесал гора до Царево

Опит за измама предотвратиха служителите на общинската администрация в Царево, съобщи БНР.

Обратно в новината

Коментари - Мюсюлманският съвет харесал гора до Царево | Днес.dir.bg

17-11-2017 20-11-2018

Коментари

Обществена тайна е,че турски бизнесмени чрез подставени лица отдавна изкупуват българска земя..Не дай боже да ги приемат в ЕС и половината България ще се окаже тяхна собственост...Прогледнете българи!!!

Товя е вярно за Разградска, Силистренска и Шуменска област. Някой е казал и на продавачите да продават само на турци.

Извинете, но Вие наистина ли мислите че предпоследният абзац на материала може да има повече от един смисъл !? Колкото до `движението` за не-знам-какво-си - напълно сте прави . (и именно оттам трябва да дойде извинението)

Ха-така . . . я да видим сега как ще се произнесе прокуратурата . . .

Направо Башибозуково, Доган Рахат Сарай -5 звезди, или Пишман Пишлеме Ираде Боклук! Навремето мястото се казваше по името на един велик ботаник, кръстосал успешно човек и тиква. Сега все ще измислите нещо подходящо, важното е алъш-веришът и келепирът да вървят. Пища на чист български, за да ме разбере и местното българско население.

Хаха нещо се е объркало при комунетата и някой се е разпял за сделката. Кофти че никой не се обади по рано преди 5-7 години от когато подаряват парцели по морето местната власт. Ебати лекия тип иска да му подарят имот на стоиност приблизително 60'000'000 (милиона) ЕВРО. Ей мръсно долно копеле с тези пари ще направят общината райска градина. Лошото е че продажните комунисти и алчните и плиткоумни герберисти са болшинство в тая община и нищо чудно ако им подхвърят по някой залъг и да му подарят 400 декара на брега на морето край Синеморец. Тука трябва не само жителите на Царево а целия Български народ да се надигне срещу турцизирането на България. Идва времето на Александър Стамболийски!

За тарикатлъка - съгласен, но цената.... 15 евро на квадрат за горски фонд в тази криза! Ела, за 15 евро/кв ще ти продам в селищно образование до Варна! Зената на тази гора е няколко стотин хиляди евра, което също не е малко за един фалшив документ!

Я вижте кой точно е Недимчо http://www.omda.bg/bulg/news/personal/n_genjev.htm

И пак няма да има осъдени, кой им ги е давал тия имоти? Оная съдийка няма ли да я изгонят?

По принцип има и международно право на реципрочност,като всяко право основен принцип е справедливостта -принципа на реципрочност ,дпоред науката и практиката на правото,по което се различава човека от животните,хпи които липсва правото...Дори и да има някакъв такъв имот на мюсюлманството в РБ от турски произход,то ще ви припомня,че Турция НЕ Е ИЗПЪЛНИЛА нареждането и на двата мирни договора след Първата Световна война да ликвизира имотите на българи в Турция ,което означава да изплати имотите,тъй като тези територии и имоти остават в турска територия и не се въстановяват физически--въпреки ,че първият мирен договор го налага на отоманската империя заедно със забрана за въздушни военни сили и редуциране войската и до 50 000,а втория договор го налата на вече преименуваната в Турция светска република 3 години след заличаването на отоманската империя,то Турция,която получава задълженията още не ги е изпълнила за справедливост и по международното право на реципрочност,всеки такъв иск ще трябва да е по законите,иначе се получава едностранна експлоатация ....Ако искате научете и вие за правото и политиката и реда -има го в книги и тн,и турските подписи под тези документи също са отчетени -потърсете в библиотеката и интернет

Колега, пак бъркаш двата щата. Дето викат комшиите "Нерде Ямбол, нерде Стамбол". В единия случай става дума за български граждани, които живеят в България и очкават нещо от имоти на техните прадядовци в Турция. А в другия случай става дума за български граждани (дори и да са от турски произход, те са си родени и израсли в БГ и са български граждани по рождение), които си искат имотите одържавени от комунистическия режим, също като имотите на много българи. Друг е въпросът, че се правят злоупотреби, както вероятно е в случай и тогава трябва да се намесят всички власти и измамниците да влязат в затвора, независимо кои са те. Но мисълта ми беше да не слагаш под общ знаменател опитите на мюсюлманите да възстановят собствеността си върху вакъфските си имоти и бежанците от Тракия. В единия случай става дума за международно право и отношения, а в другия си е просто реституция.

Недейте моля Ви така, БГ муслим . Заигравате взривоопасни ритми и то в отчетливо-грешен ритъм .

Всички вече много се увлякоха! Абе хора това е Държава стига с тези и змами и грабене! Всеки който заеме някакъв пост гледа да измами с нещо! Стига вече!!

ех,генджо,генджо,ние се чудим и маем как да ти докажем, че не си за нас (явно не ти бяха ясни защо са митингите от по 10 хиляди човека), защото ти си позор за всички мусюлмани!!Ми че то било лесно, остави глупака сам да се покаже, па и да се докаже!!Явно си мислиш,че още си по времето на Тато, и че ще ти се даде правото да вземеш каквото ти се иска-да, ама НЕ,този път няма да стане,ако ще и ББ да застане до теб!!!

Време е да се национализира цялата гора в България и да престанат тези глупости със заменките и опитите за присвояване. Това важи и за дюните и цялата плажна ивица. Сега мислят да направят 'затворени плажове' за хотелите на мутрите, големи боклуци са българските политици. Но ще дойде време и ще си платят за всичко, защото заграбеното си стои в България и не могат да го изнесат. Ако не си го получат те, то това ще са техните деца и внуци. Няма да има прошка!

Като че ли раждат предимно алчни мошеници -а ,как ще коментирате мюсюлмански пациент искащ десетки хиляди лева от държавата или касата,за да си купи сам лекарствата за рак на кръвта,за което носи уж изследване,но повторното направено отхвърля диагнозата....Много от тези хора вместо да станат човечни и да се мобилизират за квалифициран труд за излизане от кризата и защото са създавали много деца, само мислят за мошеничества и посегателства дрещу живота и правата на другите,с които мързелешката и несправедливо да злоупотребят и живуркат охолно

Турците отдавна са си харесали цяла България, така че, какво е новото?

Това е то - Божиите хора, харесали си гора до Синеморец ...

Та нали точно заради тези далавери съдът отстрани избрания от народа мюфтия и назначи този Гендев, който е бил мюфтия по времето на Живков. С Борисов и Божидар Димитров са от един и същи клон на партията/мафията.

явно се чудят как да изгонят Недим Генджев

Мир на всички във форума. Само ще спомена един хадис. Един мюсюлманин попитал пророка Мухаммед (сас), човек ако пие алкохол, остава ли мюсюлманин. Пророка (сас) му отговорил: Пиещият алкохол извършва голям грях, за което го очаква голямо наказание, но той не излиза от вярата. Ами,който краде, попитал отново човекът. Също. Отвърнал Мухаммед (мир нему). А този, който лъже. Човек, който лъже не е мюсюлманин, той излиза от вярата, отвърнал Пророка (сас). Едва ли някой има съмнения, че подполковник Недим Генджев е крадец. Но освен всичко той е и голям лъжец-не е вярващ,което значи. А държавата го натресе за водач на вярващите мюсюлмани. Нека Господ да се смили над всички хора в България. Да ни помогне да се обединим, и да живеем в мир и сговор, да благоденства милата ни родина. Амин.

Признавам, че някои елементи в текстообразуването Ви ми убягват . Но посланието Ви е кристално-ясно . Дано !

Ами да се обърнат към мадридския крадец. Той е спец по горите, т.е. по изсичането им. Или към мекерето Олимпи.

Много правилно си го изчатил...хахаха...оня дъртак/де на излъга вкупом/ спец по тия въпроси,а и хидромириоратора Доган/на Гоце колегата от ДС/ и той сигурно разбира

Какъв ви е проблем ът бе?! магистрати и политици си тръгнаха след като посъщия начин си взеха от плажната ивица , сега пък човекът да не може- що , щото е мюсюлманин ли? Само за българи ли даваме чрез измама , нали всички сме равни пред закона , арг. на същото основание- пред беззаконието !

Размечтахте се а ??

ние мислюманите за това искаме да го свалим от този пост

Недим пак е пушил татул.

Абе не го знам тоз Генджев-Ментев, ама казват че навремето летуващите в захлас слушали по нощите на Буруна/Фиорда разказите на мичуринци - каква търговия сe e въртяло във време оно с износ на въглища ; товарени/разтоварвани от видимо-малцинствените (откъдето излязло името Арапя) от района, за което същите получавали хляб (че други възможности йок ) . Та Недим ефенди - множко стана ... я да се поизвините, че да не стане манджа с грозде .(и люти чушки)

И този ли е българин!!! Наглеци!!! Така ни се пада след като са го оставили да си тръгне необезпокояван! Много смотана администрация си имаме!