Жители на 22 страни в ЕС: Имигрантите са твърде много

Много от жителите на редица приемни страни в ЕС смятат, че имигрантите са твърде много, сочат резултатите от анкета в 22 страни, цитирана от Франс прес и БТА.

Обратно в новината

Коментари - Жители на 22 страни в ЕС: Имигрантите са твърде много | Днес.dir.bg

17-11-2017 20-11-2018

Коментари

Често ходя в Швеция и Дания - Там никакви мигранти не искат, хората напрао са отвратени от тях. На 100 %.

всяко чудо за три дни. Вече забравихме името на нещастника, който изпратихме на заколение в Турция . май се казваше Бююк. Той не беше ли имигрант , искайки политическо убежище. Приемаме всякакви атентатори- можехме поне да забавим предаването му. Да има процес - у нас продължават с години. Междувременно щяхме да му дадем домашен арест и да избяга. А ние го пратихме на изтезания които ще бъдат повече от тези на Гестапо. ББ как спиш?

Бреййй, това французи, италиянци, белгийци били нетолерантни националисти, бе! Повече от половината не искат да плачат за "сирийските" деца. Странно защо приемат педерастията за норма, ама се цупят, когато "бежанците" ги отстрелват и им залагат бомби.

Точно в Англия, която излиза от ЕС тъкмо заради мигрантите, видиш ли 49%(?!?) смятали, че мигрантите били твърде много?!

англичаните смятат и българи, румънци, поляци и всички други за мигранти без бившите им колонии

Аз

Ни мож рива, брат - Юропа е това - най-демократичното място на планетата. Да си гласувал за некой с глава на раменете, а не за машина за гласуване. "Особено във Франция и в Белгия, където джихадисти извършиха масови убийства, отношението към мигрантите става все по-наситено с подозрения." С "подозрения", баси... Интеграция - он гайбил, он гайбал, он гайуграбил, и накрая юропеецот зел да "подозира", че не го долюбва нещо амуджата, независимо от втората фаза на процеса на интеграция... - Амет, пак си мийбал жената, не е хубаво това - не е добросъседски... - Не мога да ви разбера, Ото, това юръпските семейства - на тебе не ти харесва, на Бригититу ѝ харесва... А земете се определете вече...

А с чии пари ги хранят и обличат? За тях има, за нашите пенсионери, работещи, учащи и т.н. няма. някой да ни е питал дали сме съгласни с това нещо?

бях това лято в Германия и разбрах,че на възрастен мигрант се дава месечно 400 евро, а на дете - 200. Отделно безплатна квартира, отопление,вода, ток. Това за провинцията. За Берлин и другите големи градове, където всичко е по-скъпо може и повече.

браво евала а аз РАБОТЯ ЗА 350 ЕВРО като СИ ПЛАЩАМ всичко!!!!! и на никого не му пука имам ли жилище или не Браво евала така сме отличниците !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

Меркел. Кой те излъга,че мигрантите били трудолюбиви и с професии. Верно Германия страда и ще се засилва недостига на трудоспособни млади хора, но се знае, че тези които идват са мързеливи, без професдии. Докога ще ги отглеждаме.

Вече започвам да си мисля, че Меркел е агент, на когото са платили ,за да затрие Европа................................

по-скоро "гдр"-ското отмъщение.

се сещам за миналата есен и за платените мърши като този от DW с коментарите колко образовани, квалифицирани, трудолюбиви били "бежанците". Как 75% били с висше образование с търсени в Европа професии като лекари и инженери. И как същите мърши вече се обръщат като фурнаджийски лопати да искат това, което всеки нормален човек твърдеше преди година. За какво е измислената структура ЕС след като за повече от година не намери никакво решение ще се приемат ли и колко нови "бежанци", какви мерки ще се вземат към тези от страни като Пакистан, Афганистан, Бангладеш и прочие, където официално няма военни действия - колко са върнати и по каква причина не се приемат експедитивни срокове - разглеждат случая и след седмица го разкарват от Европа. Защо се дундуркат и прикриват кандидати за убежище, които и в момента не спират с престъпленията ? Австралия си е решила до голяма степен проблема с нелегално влезлите - хващат те, марш на о-в Науру на хиляди километри от най-близката суша и там стоиш. Колко необитаеми гръцки и хърватски острови има ? Или едно споразумение с Алжир и да ги пращат там - и без това ще са си като вкъщи. Реално обаче не се взеха никакви работещи мерки, не се взе никакво решение за бъдещето, сключиха споразумение с Турция, която всеки ден ги изнудва и това е.

Нашествена измет !

През уикенда директорът на правозащитната организация "Хюман райтс уоч" Андрю Струйлейн написа "Унгария, бежанците бягат от война и изтезания. Вашите глави от зеленчуци няма да ги отклонят". Альоооо, бюрократчето: 1. над 80 % от тях не са бежанци; 2. следователно няма как да "бягат от войни и изтезания"; 3. за едно ще се съглася - за хрантутниците, търсачи на щедри социални системи, зеленчуковите глави не са никакво препятствие, свинските също няма да ги спрат. Т.е. време е за класическите методи за спиране на нелегални нарушители на държавни граници!

В Азия има десетки изоставени градове, които не са разрушени от времето. Да настанят бежанците там. Град Ордос в Монголия е правен за един милион души население, но го населяват едва 20 000 човека. Чудно място за бежанците - има напълно изградена инфраструктура, жилища, училища, спортни зали и музеи, ресторанти и закусвални.... http: // m. profit. bg/news. php?id=121498 Махнете интервалите в линка, ако решите да го разгледате. ПП: подозирам обаче, че ако населят този град с бежанците, не след дълго от него ще останат само руини.

пийс мада фака.... имам чувството че цяла Европа седи и наблюдава отстрани какво се случва и яде пуканки....

Имплантите притесняват европееца.

в общежитията за "бежанци" арабските християни /има такива!/ са подложени на системно преследване и насилие. дискриминация нехаино внесена! меркел повтаря все едно и също: "ще се справим" и...толкоз, по-вече нищо!!! а по улиците - само фереджета и тъмни, брадати и навъсени типове. това са неините "доктори и инженери" наивност до гуша!

имигрантите и тероризмът са необходими за запада както въздухът и водата за всяко живо същество! а западът тероризира балканите! затова: вън западняците от балканите! да живее балканската федерация! *да зидаме великите европейски разделителни стени! а на здраве за бкакните!

Наздраве за банките?

Паботещите в Европа не трябва да се притесняват,че"бежанците"ще вземат работните им места.Те не идват в Европа да работят!На тях се ДАВАТ жилища,парични помощи,здравно осигуряване и други социални благини,които НИКОЙ европеец не получава. Работещите в Европа плащат за политическите търтеи и нашествениците.

Правоверните не трябва да работят, когато има неверници, които да ги хранят. И също така материалните блага са от Аллах, не от неверниците. Пише го в Корана. Честито! :)

ПОНЕ ЕДНО Е ХУБАВО - АМЕРКИАНСКИТЕ СЛУГИ И ТЕХНИТЕ ПАРТИЙКИ В ЕВРОПА ЩЕ ЗАГУБЯТ УПРАВЛЕНИЕТО :))