Коментари - Туск срещу Путин: Разпадането на СССР бе благословия за народите, не катастрофа | Днес.dir.bg

Туск срещу Путин: Разпадането на СССР бе благословия за народите, не катастрофа

Колапсът на съветското господство донесе благополучие за грузинците, поляците, украинците, за цяла Източна и Централна Европа - за руснаците също, смята председателят на ЕС

Обратно в новината

Коментари - Туск срещу Путин: Разпадането на СССР бе благословия за народите, не катастрофа | Днес.dir.bg

Коментари

А пук неолиберализмът е Апокалипсис и Армагедон

Голям келепир имаме от разпада на СССР, няма що. При него имахме външен дълг 10 млрд., при по-голям обем на икономиката и актив от почги торкова в Ирак, Либия, Сирия ... , т.е бяхме на баланс относно дълга. Що не се види и структурата, че сме го наппавили за закупуване на ппоизводствени мощности, а на нас са ни дължали пари за пласирана стока от това ппоизводство. Сега дълга ни приближава 40 млрд. и е за асфалт, потребление и крадене и при по-малйк обем на производството. ПРИ СССР бяхме нетен износител, а сега сме нетен потребител/шаран/.

Я виж с какви точни данни разполагаме - не предполагах, че бившият финансов министър от времето на Т.Живков влиза с коментарника на ДИР-а …. Да не се окаже, че от в. Дума са ти данните от "статистиката" ….

Туск ли? Евросоросен гъзолизец!

Имаш ли български паспорт или за лятото си дошъл на българското Черноморие да си начешеш руската халка ???

Срам го е от руския му произход и затова се представя за "Николов" Жалка руска история ….

Аз съм ЧЕТВЪРТО поколение софиянец-да не дойда да начеша твоята,подлого соросоидна!!!!!

Браво за определението!!! Супер...

Нормално е само разпадането на СССР, като негодна икономическа и финансова империя. Нормално, това донесе много радост на страните от източния блок. Факта, че нито една страна не пожела да остане в пределите и е показателен. Никой не бяга от доброто.

Два напълно известни Комици , пияни от радост и от срещата , хвани единия удари другия ! По-тъпо племе от Украинците не съм виждал ! Украинците клаха Поляците ,живи ги гореха , бесеха и сега приемат Бандеровците като братя ,но СССР им пречело ! Простотия до шия , тука малко са тези които живяха в Демонизираното от много Соросоиди СССР и знаем че живеехме спокойно и всички работеха , нашите родители си построиха къщи и всеки си гледаше копанката !

напред към миналото щом нищо читаво нямате в бъдещето. Не виждам как ще успеете да скарате различните народи връщайки се няколко века назад. Смешни сте !

Неистовият вой на руските тролове много напомня на предишни ситуации, като тези с изказването на г-н Плевнелиев: "Русия се опитва да дестабилизира ЕС и Балканите " или "Русия е агресивна, Путин води политика от ХIХ век"

Не знам кой е този чичко,но тотално бърка разпадането на СССР си е трагедия...

Ами ходи да плачеш на гроба на сифилистика Ленин !

Не знам на колко си години и дали не е късно да се развиеш в правилната посоке.

"Който на 20 г. не е бил социалист, няма сърце. Ако на 40 обаче продължаваш да си социалист - нямаш мозък"

Пияна работа !

От нас руснаците, по големи алкохолици няма !

Не разпадането, а създаването на СССР е най-голямата катастрофа, която светът познава. Болшевишката чума е избила повече хора, от който и да е друг. При това днес, след 100 години още вирее и още не е излекувана и ликвидирана.

Не знам болшевишката чума какво е направила,но виждам какво прави демокрацията.Одврат...

Коя демокрация? "Демокрацията" на комуниста Боко, агента Доган и олигарха Пеефски ли? Тая ли "демокрация"? Истинска демокрация не си и сънувал, камо ли да си живял в нея. Ходи в Швейцария, в Люксембург, в Канада да видиш там какво прави демокрацията и как там местния взима на месец колкото ти за една година.

Много са забавни и същевременно жалки руските тролове и пригласящите им БеСеПарски гномове. Мечтаят да живеят на Запад, спестяванията им са в западна валута, ползват западни автомобили, западна електроника, западна битова техника, западен Интернет, западни компютри, западна телевизия, пазаруват западни стоки, а хвалят фалиралата държавика на джуджака путин ….

Поклон г-н Туск !!! Думите Ви са чудесен шамар по самозабравилият се путин !

На Тускчо това ще е новата му работа да оплюва Русия. В Полша не го искат и там ще се води безработен по волята на поляците, а соросоидите ще му плащат да оцелява. Скоро ще бъде забравен.

Много ви боли вас руските тролове когато някой каже нещо против работодателя ви... И като няма какво да кажете по същество се започва с глупостите за размиване на темата. Не си заслужавате копейките даже...

Защо не по същество? Учих в института в наша група с чечнци, украинци, беларуси, литовци, узбеки - никога по никакъв повод не възниквали национални проблеми. Заедно в походи, заедно с курсови работи - помагах на всички, тъй като е била с по0висок успех. 20 години живях в СССР и никога не видях национализъм. А евпохейски ценности заврете отзад - виждам какво направили западни ценности с Либия, Тунис, Сърбия - кръв , смърт и разпарчетосване на територии

А защо не си остана в прекрасната Русия, ами дойде тик за да недоволстваш ?!

Леко мадам Рускиня. Що за ценности в Либия, Ирак, Венецуела, Сърбия при управление на диктатори. Там нямаше ли смърт, гонения, изтезаване, корупция, разруха ? Запада ли ги донесе или си съществуваха от години ? Има какво да се желае, но по-добро от демокрацията няма.

Неистова завист души хората от кликата на Путин и това е причината за злобата на руските тролове, изразена в глупости писани тук в коментарите. Истината е, че Русия сама избра изолацията от прогреса на човешката цивилизация ! Днес ЕС е най доброто място за живеене и предстои да става все по добро. Еврото се наложи като световна валута. Макар и бавно, но сигурно, ЕС се придвижва към своето бъдеще на Съединени Европейски Щати.

Да ЕС то било най - доброто място за живеене, ама ако си на правилното место. Да не попаднеш във Враца или Видин.. те затова мигрантите минават транзит през татковината и бързат за Германия! Мноого убаво ама Англичаните избегнаха, сега се молят Италянците и те да не повличат крак! Аре стига със сладките безмислени лозунги.. Жълтите жилетки не палят бутиците в Париж просто за кеф! Набарал си сладка службица на държавно и трол ваш из форумите!

А ти защо не се "спасиш" в рая на путин от мъките ти в ЕС ????

чувство за хумор. Силното отричане на нещо говори за подтиснат комплекс за малоценност - може би не всички ще забележат колко сме велики , за по-сигурно - да нулираме противника.

а сега разпад на ЕС и САЩ, за да бъде пълно щастието на народите. И да не забравим- разпад и на НАТО и така наречената ""Световна банка"

Мокрите сънища на руските тролове започват сега...

за революцията в Русия и след 70 години решиха да го унищожат,......егати ..избрания народ

С този митичен вагон злато оправдавате руската тъпотия и некадърност ха ха все някой друг им е виновен дори и за великия СССР жалка работа...

"ЕС е най-доброто място за живеене" - каза милионерът Туск на бабите в България със 100 евро пенсия! Това е цинизмът на бюрикратите в ЕС, Този безплоден съюз трябва да престане да съществува! Великобритания разбра колко е гнил корабът ЕС и бърза да се спаси, а англичаните не са никак глупави!

Затова ли вожда ви Путин реши да имитира ЕС с недоносчето наречено евразийски съюз …. Много сте жалки руснаците ….

Малкото човече го шамаросват безмилостно заради глупостите му. Въпросът е докога ще успее да се удържи на крака.

На "малкото човече" прав свирка ще му правиш, селяндурче. :)

Защо всички русофили сте гейове, не ми е ясно Ти му говориш едно, руснака само за мъжки свирки мисли Поне добър ли си, даваш ли да ти се празнят в устата? Не мен ще ми е кеф да ти свърша дълбоко в гърлото, ако може

Гей е баща ти, провинциалистче... Само гейове са ти в главата и свирки.

Всички русофили са гейове, защото сифилистикът Ленин е бил гей !

Туск обаче удобно премълчава факта, че разпадането на Грузия също беше благословия за народите там. А иначе май ще се окаже, че в Източна Европа основната цел беше разпадането и изяждането на остатъците.

Ние нито пък народа на русия не сме получили опрощение на огромния ни външен дълг, като поляците. Те, за разлика от нас, бяха почетни гости на богатата панахида за СССР, която повече приличаше на сватба. Та за кого сватба, за кого - брадва. За насх- само тесли след разпада на СССР, като махнем еврофондовете, които обаче все още не знаев доколко солени ще ни излязат накрая.

да така е, ама не си познал - държавата за която милеят е презокенаската

Особено благополучието на украинците и грузинците е видимо.

Добре помня това време.!По добро е от сегашното.

Не е зле да се консулираш с лекар, защото прилича на старческа деменция.

Кои си спомня за СССР и кои вьобще му пука че е сьщесвувал. Наи семшното че нищо не е оставил за спомен даже))) Няколко разбити сгради и раждясали камиони и това е

Имаш до някъде право! Почти всичко разграбихте и опропастихте .. един Козлудуй и една Албена остана..

Разграбиха го тези, които легнаха като комунисти, а се събудиха капиталисти. И сега вместо за България, милеят за една азиатска държава...

ВИДЕО Путин. Итоги. III - Вымирающая страна https://www.youtube.com/watch?v=Vl1af8dWlt4

Полша скоро ще задмине Русия по БВП

Непрстимо е да си прост и необразован в ерата на Гугъл и интернет! Тъпигьозина не знае че БВП пер капита на Русия е почти равен на този на Полша, само че Русия има повече от з пъти по - голямо население! Моля хората първо да се пообразоват да попрочетат пък после да пишат простотии по форумите!

Грузините произвеждат две неща, силно минерализирана минерална вода Боржоми и сладко вино. И двете се пият само от руснаците. Като кихне Путин и грузина се насира! Туск говори щуротии и си мисли че някой освен Щерев му вярва!

От руското производство

На български се казва грузинец / грузинци. А Туск е напълно прав.

Къде бяха грузините и укрите преди 15 години, къде са сега? След още 15 на години партньорство може о съвсем да изчезнат! За това ли е прав Туск?

На фона на мизерията на видеото дето дадох долу сега вижте как живее путиновото обкръжение ВИДЕО ГУГЪЛ Путин. Коррупция. Ч. I - Кооператив «Озеро» Путин. Коррупция. Ч. II - Тимченко Путин. Коррупция. Ч. III - Братья Ротенберги Путин. Коррупция. IV - Яхты Путин. Коррупция. V - Виллы и дворцы Путин. Коррупция. VI - Клан Путина во власти и бизнесе Часы Путина за 500 000 долларов КАТО ИЗГЛЕДАТЕ ВИДЕАТА ТОВАРИЩЧИ РУСОФИЛЕ ИМАМЕДИН ВЪПРОС КЪМ ВАС! КАЖЕТЕ КОГА ЩЕ ГРОМИМ ЛОШИЯ ЗАПАД И ДИВИЯ ЛОШ КАПИТАЛИЗЪМ НА ЕВРОПАТА???

как живее българскпто обкръжение, го гледаме на живо.

Поляците имаха нормално правителство, но техните предатели русофоби, ги натовариха всичките на 1 самолет и ги избиха, а после обвиниха руснаците, и сега Полша се управлява от дебили

Поклон г-н Туск !!! Доказателства за Вашата правота намирам в отрицателните "оценки" на коментарите ….

Руската нищета Безработица и бедность: как кризис в РФ набирает обороты https://www.youtube.com/watch?v=WnI0a3ylGv0

Поляците са и те една измет

Защо обиждаш Поляците ????? Правиш го заради гнома путин ????

Сигурно, за западните феодали е гот, за източните крепостни селяни май не

Нeщaстник си ти, но пиеш "западна" Кока Кола - нали ….. ????

Няма империя, която да не се разпаднала. Няма диктатор, който да е умрял достойно.

Попитали един поляк: ако трябва да застреляш един германец и един руснак, кого първи ще гръмнеш? Ооо, германеца - казал полякът! Първо работата, после удоволствието!

Такава тъпотия само НПО “Америка за (унищожение) на България” може да измисли...!

Яд ли те е русофилски гейтак

Туск е страхотен пич! И яко бърка в отверстието на руснЯците и подлогите им! Кефи ме! Истински поляк!

Не е нужно да си подлога на руснаците,за да видиш истината! Анадънмо?!?

Това се казва "благословия" след 30 години да живеят три пъти по-бедно, а Украйна от 54 милиона население тогава, е обезлюдена до 35 милиона сега. Същите са мащабите на катастрофата в колонията Булгериа. Иначе за украинците е "благословия" незаконно да се отделят от СССР, а за Крим налагаме санкции!? Как става така бре господа лицемери??

Днес в "бедна" България имат два ПЪТИ по високи доходи от тези в путинова Русия …..

Ама и си вярваш, хахаха.

Хахаха, рубладжийски кретен:) За 30 години стандартът на живот в България е поне 5 пъти по-висок от преди 1989г. само крадливи мързеливци комунисти като теб реват щото вече няма ткс от което да лапат и заводче дето да крадат. Всичко е в пъти по-добро, по-качествено и милион пъти повече като избор! И всеки ден става все по-добре...а вие измирате:) хахахахахахахах

С какво си се напушил, ти добре ли си или да звъним на 112.

Или си трол,или си идиот! И в двата случая-ЛОШО...!

За украенците такова благоденствие настъпи, че ги принуди от немай къде да си изберат за президент палячо, на който са всичките им надежди да ги изкара от багоденствието

Тоя ветропоказател, дето се върти по посоката на вятъра и който даже и поляците не го искат още ли не са го изхвърлили от ЕС?

За пореден път доказваш, колко жалко е да си руснак днес ….

За Путинка ли става въпрос, че не мога да те разбера

...За Анадола.

Като чета и слушам в нашите медии как благоденстват грузинците, например, полякът с помътнено русофобско мислене, ми е направо смешен. Много са прави тези, които казват, че да си поляк е диагноза!

Задавал ли си си въпроса, защо няма американофобско, англофобско, френскофобско, германофобско, японофобско, индофобско, китайфобско и т.н. мислене, но има …… русофобско мислене …..

Нормално е за внука на един нацист , да се радва за разпада на СССР.

Толкова сте жалки и още влакове взривявате, 75 години след края на ВСВ, докато хората стъпиха на Луната !!! Какви нацисти още ви гонят, след като чакате да си купите немски автомобили и да се изперете с немски препарати … Жалко е да си жител на днешна Русия ….

Американците стъпеха на луната и от там докараха лунатици като теб!

Разпадането на СССР беше трагедия за милиони хора от Източна Европа и СССР. Мръсвите капиталисти доведоха до мизерия живота на милиони.

Идиота Туск да мисли за разпадането на ЕС, а не да трупа точки като рие кал върху Русия.

Марш в руската кочина и не си ври гагата в делата на Европа, бляд руска недоклатена !

Ако запиташ русофилистиците, мурзилажа и руските тролове, дали малкият путин протягайки късите си ръчички би стигнал небето и дали може да пипне облаците , те веднага крещейки биха отговорили - Дааааааааааа ……. Но за съжаление на русофилистиците, мурзилажа и руските тролове, това ще са топките на г-н Туск !!!! Твърде висок е Туск на джуджета като Путин !

Болшевишко-руската историография задушаваше историческата истина за ролята на държавата Жечпосполита в Европейската история ! Но истината е, че именно владетелят на Жечпосполита, крал Ян III Собиески е командващ обединените полско-австрийско-германски сили срещу османската армия при втората(и последна) обсадата на Виена, когато османската армия е разбита и отблъсната. Жечпосполита е държавата която обръща османското нашествие в Европа !!! Днешни части от Жечпосполита са Полша, Литва, Украйна и Беларус, като полседната е изцяло Литовска територия !!!

Да видим - Туск реши да се прави на велик на гърба на Путин. Последния е един от водещите авторитети в света. Без него не се решава нищо в съвременния свят. Туск дори в Полша е нещо, неразличимо от нулата. Това е така, защото господина стана безродник. А пуделите на каишка, дето джафкат само когато им разрешат, завършват на бунището на историята.

Слава России!

Айде дано да завърши като СССР. Въпрос на време.

Ти си чакай.

ГРОБ ЗА ЦЯЛОТО СЕМЕЙСТВО НА ТУСК ГРОБ ГНИДО МЪРШАВА !

С кеф бих ти пикал по руската физиономия !!!

Поклон за думите г-н Туск !!! Разбираемо е да не се харесват на слугите на Путин …..

Внимавай, бордюрът е пред теб. Ще си удариш главата. Не че нещо толкова ще ти стане!? Шиши -спортяга без поклони

е откровен американски агент, работи за нова война в Европа

Този Човек работи за просперитета на народите на Европа !!! А ти си жалка русофилистична мурзилка !

Хапчетата ! Вечерята мина.

Туск казал, смятал...абе хора, кой въобще го пита за мнението му? И какво значение има това мнение?

Коментари - Туск срещу Путин: Разпадането на СССР бе благословия за народите, не катастрофа | Днес.dir.bg

Туск срещу Путин: Разпадането на СССР бе благословия за народите, не катастрофа

Колапсът на съветското господство донесе благополучие за грузинците, поляците, украинците, за цяла Източна и Централна Европа - за руснаците също, смята председателят на ЕС

Обратно в новината

Коментари - Туск срещу Путин: Разпадането на СССР бе благословия за народите, не катастрофа | Днес.dir.bg

Коментари

А пук неолиберализмът е Апокалипсис и Армагедон

Голям келепир имаме от разпада на СССР, няма що. При него имахме външен дълг 10 млрд., при по-голям обем на икономиката и актив от почги торкова в Ирак, Либия, Сирия ... , т.е бяхме на баланс относно дълга. Що не се види и структурата, че сме го наппавили за закупуване на ппоизводствени мощности, а на нас са ни дължали пари за пласирана стока от това ппоизводство. Сега дълга ни приближава 40 млрд. и е за асфалт, потребление и крадене и при по-малйк обем на производството. ПРИ СССР бяхме нетен износител, а сега сме нетен потребител/шаран/.

Я виж с какви точни данни разполагаме - не предполагах, че бившият финансов министър от времето на Т.Живков влиза с коментарника на ДИР-а …. Да не се окаже, че от в. Дума са ти данните от "статистиката" ….

Туск ли? Евросоросен гъзолизец!

Имаш ли български паспорт или за лятото си дошъл на българското Черноморие да си начешеш руската халка ???

Срам го е от руския му произход и затова се представя за "Николов" Жалка руска история ….

Аз съм ЧЕТВЪРТО поколение софиянец-да не дойда да начеша твоята,подлого соросоидна!!!!!

Браво за определението!!! Супер...

Нормално е само разпадането на СССР, като негодна икономическа и финансова империя. Нормално, това донесе много радост на страните от източния блок. Факта, че нито една страна не пожела да остане в пределите и е показателен. Никой не бяга от доброто.

Два напълно известни Комици , пияни от радост и от срещата , хвани единия удари другия ! По-тъпо племе от Украинците не съм виждал ! Украинците клаха Поляците ,живи ги гореха , бесеха и сега приемат Бандеровците като братя ,но СССР им пречело ! Простотия до шия , тука малко са тези които живяха в Демонизираното от много Соросоиди СССР и знаем че живеехме спокойно и всички работеха , нашите родители си построиха къщи и всеки си гледаше копанката !

напред към миналото щом нищо читаво нямате в бъдещето. Не виждам как ще успеете да скарате различните народи връщайки се няколко века назад. Смешни сте !

Неистовият вой на руските тролове много напомня на предишни ситуации, като тези с изказването на г-н Плевнелиев: "Русия се опитва да дестабилизира ЕС и Балканите " или "Русия е агресивна, Путин води политика от ХIХ век"

Не знам кой е този чичко,но тотално бърка разпадането на СССР си е трагедия...

Ами ходи да плачеш на гроба на сифилистика Ленин !

Не знам на колко си години и дали не е късно да се развиеш в правилната посоке.

"Който на 20 г. не е бил социалист, няма сърце. Ако на 40 обаче продължаваш да си социалист - нямаш мозък"

Пияна работа !

От нас руснаците, по големи алкохолици няма !

Не разпадането, а създаването на СССР е най-голямата катастрофа, която светът познава. Болшевишката чума е избила повече хора, от който и да е друг. При това днес, след 100 години още вирее и още не е излекувана и ликвидирана.

Не знам болшевишката чума какво е направила,но виждам какво прави демокрацията.Одврат...

Коя демокрация? "Демокрацията" на комуниста Боко, агента Доган и олигарха Пеефски ли? Тая ли "демокрация"? Истинска демокрация не си и сънувал, камо ли да си живял в нея. Ходи в Швейцария, в Люксембург, в Канада да видиш там какво прави демокрацията и как там местния взима на месец колкото ти за една година.

Много са забавни и същевременно жалки руските тролове и пригласящите им БеСеПарски гномове. Мечтаят да живеят на Запад, спестяванията им са в западна валута, ползват западни автомобили, западна електроника, западна битова техника, западен Интернет, западни компютри, западна телевизия, пазаруват западни стоки, а хвалят фалиралата държавика на джуджака путин ….

Поклон г-н Туск !!! Думите Ви са чудесен шамар по самозабравилият се путин !

На Тускчо това ще е новата му работа да оплюва Русия. В Полша не го искат и там ще се води безработен по волята на поляците, а соросоидите ще му плащат да оцелява. Скоро ще бъде забравен.

Много ви боли вас руските тролове когато някой каже нещо против работодателя ви... И като няма какво да кажете по същество се започва с глупостите за размиване на темата. Не си заслужавате копейките даже...

Защо не по същество? Учих в института в наша група с чечнци, украинци, беларуси, литовци, узбеки - никога по никакъв повод не възниквали национални проблеми. Заедно в походи, заедно с курсови работи - помагах на всички, тъй като е била с по0висок успех. 20 години живях в СССР и никога не видях национализъм. А евпохейски ценности заврете отзад - виждам какво направили западни ценности с Либия, Тунис, Сърбия - кръв , смърт и разпарчетосване на територии

А защо не си остана в прекрасната Русия, ами дойде тик за да недоволстваш ?!

Леко мадам Рускиня. Що за ценности в Либия, Ирак, Венецуела, Сърбия при управление на диктатори. Там нямаше ли смърт, гонения, изтезаване, корупция, разруха ? Запада ли ги донесе или си съществуваха от години ? Има какво да се желае, но по-добро от демокрацията няма.

Неистова завист души хората от кликата на Путин и това е причината за злобата на руските тролове, изразена в глупости писани тук в коментарите. Истината е, че Русия сама избра изолацията от прогреса на човешката цивилизация ! Днес ЕС е най доброто място за живеене и предстои да става все по добро. Еврото се наложи като световна валута. Макар и бавно, но сигурно, ЕС се придвижва към своето бъдеще на Съединени Европейски Щати.

Да ЕС то било най - доброто място за живеене, ама ако си на правилното место. Да не попаднеш във Враца или Видин.. те затова мигрантите минават транзит през татковината и бързат за Германия! Мноого убаво ама Англичаните избегнаха, сега се молят Италянците и те да не повличат крак! Аре стига със сладките безмислени лозунги.. Жълтите жилетки не палят бутиците в Париж просто за кеф! Набарал си сладка службица на държавно и трол ваш из форумите!

А ти защо не се "спасиш" в рая на путин от мъките ти в ЕС ????

чувство за хумор. Силното отричане на нещо говори за подтиснат комплекс за малоценност - може би не всички ще забележат колко сме велики , за по-сигурно - да нулираме противника.

а сега разпад на ЕС и САЩ, за да бъде пълно щастието на народите. И да не забравим- разпад и на НАТО и така наречената ""Световна банка"

Мокрите сънища на руските тролове започват сега...

за революцията в Русия и след 70 години решиха да го унищожат,......егати ..избрания народ

С този митичен вагон злато оправдавате руската тъпотия и некадърност ха ха все някой друг им е виновен дори и за великия СССР жалка работа...

"ЕС е най-доброто място за живеене" - каза милионерът Туск на бабите в България със 100 евро пенсия! Това е цинизмът на бюрикратите в ЕС, Този безплоден съюз трябва да престане да съществува! Великобритания разбра колко е гнил корабът ЕС и бърза да се спаси, а англичаните не са никак глупави!

Затова ли вожда ви Путин реши да имитира ЕС с недоносчето наречено евразийски съюз …. Много сте жалки руснаците ….

Малкото човече го шамаросват безмилостно заради глупостите му. Въпросът е докога ще успее да се удържи на крака.

На "малкото човече" прав свирка ще му правиш, селяндурче. :)

Защо всички русофили сте гейове, не ми е ясно Ти му говориш едно, руснака само за мъжки свирки мисли Поне добър ли си, даваш ли да ти се празнят в устата? Не мен ще ми е кеф да ти свърша дълбоко в гърлото, ако може

Гей е баща ти, провинциалистче... Само гейове са ти в главата и свирки.

Всички русофили са гейове, защото сифилистикът Ленин е бил гей !

Туск обаче удобно премълчава факта, че разпадането на Грузия също беше благословия за народите там. А иначе май ще се окаже, че в Източна Европа основната цел беше разпадането и изяждането на остатъците.

Ние нито пък народа на русия не сме получили опрощение на огромния ни външен дълг, като поляците. Те, за разлика от нас, бяха почетни гости на богатата панахида за СССР, която повече приличаше на сватба. Та за кого сватба, за кого - брадва. За насх- само тесли след разпада на СССР, като махнем еврофондовете, които обаче все още не знаев доколко солени ще ни излязат накрая.

да така е, ама не си познал - държавата за която милеят е презокенаската

Особено благополучието на украинците и грузинците е видимо.

Добре помня това време.!По добро е от сегашното.

Не е зле да се консулираш с лекар, защото прилича на старческа деменция.

Кои си спомня за СССР и кои вьобще му пука че е сьщесвувал. Наи семшното че нищо не е оставил за спомен даже))) Няколко разбити сгради и раждясали камиони и това е

Имаш до някъде право! Почти всичко разграбихте и опропастихте .. един Козлудуй и една Албена остана..

Разграбиха го тези, които легнаха като комунисти, а се събудиха капиталисти. И сега вместо за България, милеят за една азиатска държава...

ВИДЕО Путин. Итоги. III - Вымирающая страна https://www.youtube.com/watch?v=Vl1af8dWlt4

Полша скоро ще задмине Русия по БВП

Непрстимо е да си прост и необразован в ерата на Гугъл и интернет! Тъпигьозина не знае че БВП пер капита на Русия е почти равен на този на Полша, само че Русия има повече от з пъти по - голямо население! Моля хората първо да се пообразоват да попрочетат пък после да пишат простотии по форумите!

Грузините произвеждат две неща, силно минерализирана минерална вода Боржоми и сладко вино. И двете се пият само от руснаците. Като кихне Путин и грузина се насира! Туск говори щуротии и си мисли че някой освен Щерев му вярва!

От руското производство

На български се казва грузинец / грузинци. А Туск е напълно прав.

Къде бяха грузините и укрите преди 15 години, къде са сега? След още 15 на години партньорство може о съвсем да изчезнат! За това ли е прав Туск?

На фона на мизерията на видеото дето дадох долу сега вижте как живее путиновото обкръжение ВИДЕО ГУГЪЛ Путин. Коррупция. Ч. I - Кооператив «Озеро» Путин. Коррупция. Ч. II - Тимченко Путин. Коррупция. Ч. III - Братья Ротенберги Путин. Коррупция. IV - Яхты Путин. Коррупция. V - Виллы и дворцы Путин. Коррупция. VI - Клан Путина во власти и бизнесе Часы Путина за 500 000 долларов КАТО ИЗГЛЕДАТЕ ВИДЕАТА ТОВАРИЩЧИ РУСОФИЛЕ ИМАМЕДИН ВЪПРОС КЪМ ВАС! КАЖЕТЕ КОГА ЩЕ ГРОМИМ ЛОШИЯ ЗАПАД И ДИВИЯ ЛОШ КАПИТАЛИЗЪМ НА ЕВРОПАТА???

как живее българскпто обкръжение, го гледаме на живо.

Поляците имаха нормално правителство, но техните предатели русофоби, ги натовариха всичките на 1 самолет и ги избиха, а после обвиниха руснаците, и сега Полша се управлява от дебили

Поклон г-н Туск !!! Доказателства за Вашата правота намирам в отрицателните "оценки" на коментарите ….

Руската нищета Безработица и бедность: как кризис в РФ набирает обороты https://www.youtube.com/watch?v=WnI0a3ylGv0

Поляците са и те една измет

Защо обиждаш Поляците ????? Правиш го заради гнома путин ????

Сигурно, за западните феодали е гот, за източните крепостни селяни май не

Нeщaстник си ти, но пиеш "западна" Кока Кола - нали ….. ????

Няма империя, която да не се разпаднала. Няма диктатор, който да е умрял достойно.

Попитали един поляк: ако трябва да застреляш един германец и един руснак, кого първи ще гръмнеш? Ооо, германеца - казал полякът! Първо работата, после удоволствието!

Такава тъпотия само НПО “Америка за (унищожение) на България” може да измисли...!

Яд ли те е русофилски гейтак

Туск е страхотен пич! И яко бърка в отверстието на руснЯците и подлогите им! Кефи ме! Истински поляк!

Не е нужно да си подлога на руснаците,за да видиш истината! Анадънмо?!?

Това се казва "благословия" след 30 години да живеят три пъти по-бедно, а Украйна от 54 милиона население тогава, е обезлюдена до 35 милиона сега. Същите са мащабите на катастрофата в колонията Булгериа. Иначе за украинците е "благословия" незаконно да се отделят от СССР, а за Крим налагаме санкции!? Как става така бре господа лицемери??

Днес в "бедна" България имат два ПЪТИ по високи доходи от тези в путинова Русия …..

Ама и си вярваш, хахаха.

Хахаха, рубладжийски кретен:) За 30 години стандартът на живот в България е поне 5 пъти по-висок от преди 1989г. само крадливи мързеливци комунисти като теб реват щото вече няма ткс от което да лапат и заводче дето да крадат. Всичко е в пъти по-добро, по-качествено и милион пъти повече като избор! И всеки ден става все по-добре...а вие измирате:) хахахахахахахах

С какво си се напушил, ти добре ли си или да звъним на 112.

Или си трол,или си идиот! И в двата случая-ЛОШО...!

За украенците такова благоденствие настъпи, че ги принуди от немай къде да си изберат за президент палячо, на който са всичките им надежди да ги изкара от багоденствието

Тоя ветропоказател, дето се върти по посоката на вятъра и който даже и поляците не го искат още ли не са го изхвърлили от ЕС?

За пореден път доказваш, колко жалко е да си руснак днес ….

За Путинка ли става въпрос, че не мога да те разбера

...За Анадола.

Като чета и слушам в нашите медии как благоденстват грузинците, например, полякът с помътнено русофобско мислене, ми е направо смешен. Много са прави тези, които казват, че да си поляк е диагноза!

Задавал ли си си въпроса, защо няма американофобско, англофобско, френскофобско, германофобско, японофобско, индофобско, китайфобско и т.н. мислене, но има …… русофобско мислене …..

Нормално е за внука на един нацист , да се радва за разпада на СССР.

Толкова сте жалки и още влакове взривявате, 75 години след края на ВСВ, докато хората стъпиха на Луната !!! Какви нацисти още ви гонят, след като чакате да си купите немски автомобили и да се изперете с немски препарати … Жалко е да си жител на днешна Русия ….

Американците стъпеха на луната и от там докараха лунатици като теб!

Разпадането на СССР беше трагедия за милиони хора от Източна Европа и СССР. Мръсвите капиталисти доведоха до мизерия живота на милиони.

Идиота Туск да мисли за разпадането на ЕС, а не да трупа точки като рие кал върху Русия.

Марш в руската кочина и не си ври гагата в делата на Европа, бляд руска недоклатена !

Ако запиташ русофилистиците, мурзилажа и руските тролове, дали малкият путин протягайки късите си ръчички би стигнал небето и дали може да пипне облаците , те веднага крещейки биха отговорили - Дааааааааааа ……. Но за съжаление на русофилистиците, мурзилажа и руските тролове, това ще са топките на г-н Туск !!!! Твърде висок е Туск на джуджета като Путин !

Болшевишко-руската историография задушаваше историческата истина за ролята на държавата Жечпосполита в Европейската история ! Но истината е, че именно владетелят на Жечпосполита, крал Ян III Собиески е командващ обединените полско-австрийско-германски сили срещу османската армия при втората(и последна) обсадата на Виена, когато османската армия е разбита и отблъсната. Жечпосполита е държавата която обръща османското нашествие в Европа !!! Днешни части от Жечпосполита са Полша, Литва, Украйна и Беларус, като полседната е изцяло Литовска територия !!!

Да видим - Туск реши да се прави на велик на гърба на Путин. Последния е един от водещите авторитети в света. Без него не се решава нищо в съвременния свят. Туск дори в Полша е нещо, неразличимо от нулата. Това е така, защото господина стана безродник. А пуделите на каишка, дето джафкат само когато им разрешат, завършват на бунището на историята.

Слава России!