Туск се обиди, след като британец сравни ЕС със СССР

Няма да се откажем да търсим работещо решение за Ирландия, заяви шефът на Европейския съвет

Обратно в новината
17-11-2017 20-11-2018

Коментари

голям праз някакъв пшек се прави на обиден .....

ЕС = СССР.

Дори е по-зле! Западняците загубиха с унищожаването на СИВ! Сами се превърнаха в СССР и това е било планирано. Интересното е , унижожаването на православието се забавя, а католиците и протестантите ускориха темпото в същата посока и ще е интересно как кукловодите ще организират 'бройлерството" в Европа.

А АГИТАЦИЯТА В МАКЕДОНИЯ

Хей, Доналддд а ПОЛИТИЧЕСКИТЕ ЗАТВОРНИЦИ В КАТАЛУНЯ........ ЗА КАКВА ДЕМОКРАЦИЯ ГОВОРИТЕ БЕ"" "" "" "" ДЕМОКРАТИ"" "" "" ""

Хората се обиждат или от грубости или от истини.

Джерами Хънт "оправи" националната здравна система ЕнЕйчЕс всички скочиха срещу него, имаше ефективни лекарски стачки, сега го сложиха да оправи брекзит. Много се забавлявам. Само хубави работи очаквам от него. Той е английския Сергей Станишев. С каквото се е захванал.... :)

Вместо да се обижда като някоя лелка и да го показва като такава да беше отвърнал на британеца подобаващо за това, че без този СССР едвам ще свързват двата края!И че именно правителството избрано от този британец иска да сключва сделки с този СССР вместо да се отцепи напълно с проклетият брекзит. "ЕС е за свобода, човешки права, напредък и мир, живот без страх, за демокрация и плурализъм, без вътрешни граници и стени, посочи Доналд Туск" Ех Туск Туск: - в момента ЕС е свободен само за чужденците от арабските страни и Африка. - правата на хората ама само за тези чужденци докато народа на ЕС има правото само да духа супата. - единственият напредък опира до дали сегашните политици ще успеят да си запазят големите постове или не! - живот без страх?Обясни го това стотиците жертви на изнасилвания и намушквания от чужденците пазени от медийно политическият чадър! - за демокрация и плурализъм които опират само до това как да се грижим за много милионната напаст от мигранти докато народите на ЕС да духат супата. - без вътрешни граници и стени?!Туск 2018 година е,къде си мислиш че се намираш?!Или си мислиш че мигрантите са просто туристи дошли малко на почивка?!

Не са така нещата. ЕС се разпада. Това е факт. Исландия го напусна и е 100 по-добре. Марин ЛьоПен вече се изказа за промяна структурата на ЕС. Големите западни държави се чувстват излъгани. Живота там драстично се промени след инвазията на имигранти. Хората предпочитат да се самоопределят сами. Аз лично мисля, че европейското законодателство е утопия. Не е логично българин, немец и португалец да имат еднаква закони. Това разбирасе в мое мнение, но аз съм против истанбулската конвенция и прекалените свободи. Това друг да диктува 100 % в къщата ти не е добре, каквито и ползи да имаш от това. :)

Кога пък Исландия е била член на ЕС, че да го напуска? По същата логика, можеш да пишеш, че Норвегия и Швейцария са напуснали, след като с референдуми се отказаха да кандидатстват за членове.

ЕС налагат НПО-та, които разкатават майката на правителствата. ЕС налагам насилствено приема на мургави мигранти. ЕС налагат гей-джендър политика. ЕС налагат задължителни гей-паради и гей-бракове. ЕС налагат разграждане на местната икономика. ЕС налагат разграждане на законодателната система. ЕС приветстват намаляване на населението.

верно е - така е ЕС е новият СССР че и даже по лошо жалкото е че и тъпите ингилизи имат садик ран за кмет на лондонистан и на шефилд кмет е църен сомалийски мангал да не говорим за бирмингам дето белите са под 50% официално та незнам засега островите на нормалитета са вишеградската четворка да видиме като се сгромоляса черно арабска европа колко и кои ще пострадат най много ама ми се чини че това ша са разглезените западняци и па реват кански ама поживом увидем и потом поговорим

Хахаха, обидил се бил, ми то наистина е обидно за СССР. ЕС е къде-къде по зловеща организация! Дори само заради факта, че начело стои чичо, чийто дядо е бил в СС. Полша да продължава да реве, колко са я мачкали във ВСВ и как си е заслужила мястото в Европа.

Добре им го е казал британеца. Вярно е.

"ЕС е за свобода, човешки права, напредък и мир, живот без страх, за демокрация и плурализъм "...нищо подобно .ЕС налага решения ,които са в полза на определена каста ,но не и на народите в ЕС .

Туск обича банани от Африка!

без кожичката - тя е за гойте!

още 1991 Горбачов казва, че ЕС е нищо повече от Съветски Съюз на Западна Европа и е обречен. само дето ЕС пусна Африканците и Ислямистите в Европа, нещо което СССР никога не би направила. с това ЕС обрече Европа за винаги!!!!

Всяка държава напусна ЕС мирно и тихо,но Великобритания не може да напусне вече 2 години,заради спънките,които и правят от ЕС. Не ми се мисли малка държава как би напуснала,този четвърти райх.

Всяка държава напусна ЕС да се чете Всяка държава напусна СССР.

как ще напускаме бе, ние ще сме последните останали в ЕС, по същият начин както и в (Г)рабиме (Е)вропа (Р)ушиме (Б)ългария са всички дето не са си сдали партийните книжки още!

как ще напускаме бе, ние ще сме последните останали в ЕС, по същият начин както и в (Г)рабиме (Е)вропа (Р)ушиме (Б)ългария са всички дето не са си сдали партийните книжки още!

казаха им истината в очите, а те се правят на обидена ощипана девственица!

Всеки има право на мнение, Долалд Туск също ! Това, че Туск има достъп до медии и изказва мнение, не означава че е по умен от английският политик !

БРИТАНЦИТЕ СА МНОГО ЛЮБЕЗНИ !! ПРЕВЗЕТО ЛЮБЕЗНИ ! АЗ НА ТОЗИ ТУСК БИХ МУ КАЗАЛ ИСТИНАТА, НО ЩЕ МИ ВЗРИВЯТ КОМПЮТЪРА ДИРАДЖИИТЕ !

ЕС и СССР имат много общи неща, но имат и някои разлики: При СССР в България се развиваше икономика, а при ЕС само се затварят и спират проекти. Ако работи нещо, то е чуждо и българите там са черноработници. При СССР България достигна 9 милиона. При ЕС падна на 7 с тенденция да падне на 5 и да изчезне. При СССР не се даваше да се заселват ислямисти, при ЕС те задължават да го правиш. От СССР всички държави излязоха без проблеми, а от ЕС се излиза като от мафията само с краката напред - справка Великобритания. Сетете се какво ще стане, ако България иска да излезе. Зъл комунистически терор.

ЕС не е минавал през Полша

В ЕС има джендъри.

Еврогей толерастчетата се обиждат. Как може да говорят така. Ние пък ще вземем се обидим и ще видят те какво ще стане .....

Кое е обидно че каза истини наистина боли диктата си е баш наричат го демократичен терор.

И този пан явно е правен от ...кръстоносците.

ама то вие от еврогейзера сте по зле и от съюза бе,и па много сте обидчиви бе джендърите