Земетресение с магнитуд 7 разтърси Перу

Засилена сеизмична активност се забелязва през последните часове в различни точки на света.

Обратно в новината

Коментари - Земетресение с магнитуд 7 разтърси Перу | Днес.dir.bg

17-11-2017 20-11-2018

Коментари

Излезе ам. филм "2012 г.", от който публиката бе разочарована, тъй като очакваше филмът да хвърли светлина върху пророчеството на маите за края на света на 21 дек. 2012 г. Време е обаче този филм да се изгледа отново и тъкмо сега, защото той е предупреждение (подготовка) за онова се очаква, че сте се случи.

Хайде пак психотата почнаха. Господа земетресения е нормално да има, имало ги и ще ги има. Това е защото Земята като планета е активна и жива и благодарение на това се е появил живота и ВИЕ тук. Ако нямаше сеизмична дейност щяхме да сме мъртва скала като Марс.

А кой построи 450 атомни централи в земетръсна зона и по крайбрежието където след 80 години ще бъде морско дъно?

Какви централи и кой бряг? Ако за Калифорния говориш не се обаждай неподготвен. Там има само две ядрени централи San Onofre Nuclear Generating Station и Diablo Canyon Power Plant. Направи си справка с чичко google преди да пишеш безсмислици!

В природата всичко е създадено да бъде красиво и в хармония, докато не се намесва човека с неговата разрушителна материалистична нагласа. Но Земята не е жив организъм. Земята е едно райско кътче сред необятният космос, създадено то Бог за любимото му творение човека. И това райско кътче постепенно се превръща в пустиня от действията на хората, защото не се водят от принципите на живота и божиите закони.

Но това трябва да ти светне лампичката, че човек не е господар на живота си тук долу на тази хубава планета. Други сили стоят зад ставащото в живота на хората (затова е писано много - окултното знание, което неслучайно се отхвърля), но те не искат да знаят за това, а предпочитат материалните си играчки и целофанените кукли.

Такава сеизмична активност е непозната в новата история на човечеството. Библията трябва да се чете правилно и да се тълкува ("простотата" на езика ѝ не трябва да заблуждава). Има сили във вселената, които могат да предизвикват катаклизми на земята и да контролират случването на такива. Подобно събитие се случи в периода 1998-2002 г., когато опасността беше съвсем реална и непосредствена... Разказите за потопа и други подобни визират точно това: намесата на "БОГ", който наказва хората за безпътния им и греховен живот, или ги спасява като проява на своята обич. Днешното човечество отново се търкаля по нанадолнището на безпътицата и ще трябва да изпие горчивата чаша на пречистването...

В Перу и Чили явно се строи много здраво, защото, дори и при много силни земетресения, каквито редовно стават там,последните години пострадалите са много малко по принцип, ако има изобщо такива. А в Турция и от слаби Трусоме има пострадали.

добро утро!почна се...слава богу..:р

Кое се почна? Седмицата ли?

До края на века - 2100 г. поради промени в климата много райски кътчета на Земята ще изчезнат, не само красивите тихоокеански брегове на Щатите, като на Калифорния!Природата следва свойте си закони, не измислените човешки! Добре ще е, Човеците да се опитаме да бъдем поне малко по-добри, преди Природата да е отмъстила на Човечеството за причинените й вреди!

Природата не отмъщава на никой. Какви са тези езически концепции? Всяко действие на човека има последствия. Когато не живееш според принципите на живота и божиите закони, дадени от Твореца, райското кътче наречено Земя се превръща постепенно в пустиня. А реда и справедливостта в обществото в хаос. Всичко е съвсем логично.