60 души са пострадали от силно земетресение в Югозападна Турция

Шейсет души са пострадали от силното земетресение, разтърсило Югозападна Турция в неделя, предаде ИТАР-ТАСС, като се позова на данни на местните власти. Над 50 вторични труса са били регистрирани в различни части на Турция през тази нощ.

Обратно в новината

Коментари - 60 души са пострадали от силно земетресение в Югозападна Турция | Днес.dir.bg

17-11-2017 20-11-2018

Коментари

тъкмо това ще бъде повод туристите от Европа да се набълбукат в нас.....ще захлебят проститутките по нашето черноморие

Да сменя 10 денонощия кеф в Турция с 10 денонощия ядове в България. Не, не ми се вярва!

Ако в София има отново земетръс ,то едва ли ще има чивави сгради след това !

Стига паника и религиозен фанатизъм - господ, алах, буда и не знам още кой - да има индивиди, които в 21-ви век си мислят, че господ прави земетресенията и че всичко било написано - абе образовайте се бе неграмотници, земетресения е имало и ще има и преди и след хората ! Ингелигентните хора търсят начини как да ги предвиждаме по-рано и как да се предпазим от тях, след като не можем да ги контролираме ! Стига простотии и обиди - на природата не и пука за нас - ние сме част от нея, а не тя е създадена за нас ! Аман от неграмотни религиозни фанатици - вредни сте и за хората и за природата !

Прав си, фанатизма не помага.Но като интелигентен човек се замисли - можем ли ний да предвидим нещата? Не знаеш дори дали утре ще се жив?

Уикално неграмотни... Шейсет.... Муахахахахахахахахахаххахахаха!!!

Допустимо е и така да се напише.

Вийте към алах да ви помогне, атакувайте християнските държави, агресивно натрапвайте исляма, стройте джамии на всеки километър в християнската си съседка България, демонстрирайте "сила", гордост и нахалство, НО скъпи комшии Бог е само Един и това е живият Господ Исус Христос! Като ви люшне камък върху камък няма да остане, а от джамиите ви нито следа! Затова се смирете и по-скромно. А ако можете се покайте и се обърнете към Господа, за да сте и спасени във вечността. Вижте колко турци в България станаха Християни. "Марко 13:8 Защото народ ще се повдигне против народ, и царство против царство, ще има трусове на разни места, ще има глад; а тия неща са само началото на страданията."

Рано -рано те е хванала жегата.Чакай поне да стане обяд.

А ТИ КЪДЕ ЩЕ СИ, КАТО СЕ СЛУЧАТ ТЕЗИ ТВОЙ ПРОЗРЕНИЯ? ХАЙДЕ У ЛЕВО С ТЕЗИ ПРОПОВЕДИ, НА ДРУГИ ГИ ПРОПОВЯДАЙ!

За смирението - прав си! Да се смирим всички - и християни, и друговерци. И за покаянието си прав... Но никой не знае, освен Бог, кога ще е последния ден, да не го предизвикваме с греховно поведение и лоши помисли.

И аз съм на това мнение. Да се покаем за греховете си и да се помолим на Бог за милост. Дано да няма повече жертви при земетресенията у нас и по целия Свят.

а в бг как е популярен или беше свален сайта от северен сайт че бг от кога е в северна европа

ХААРП-аджии .. КЪДЕ СТЕ БЕ ?! БАВИТЕ СЕ НЕЩО...

май ще повярвам, че нас Бог ни пази, дано хората там се разминат с по-леко...

да поизчакаме още.. не забравяй, че най-силното земетресение в Европа е било в България! силно се надявам това да е само минало

Единственото нещо за което си заслужава да се надяваш е да не се случи по твоето време... Неминуемо ще се повтори в кресненския разлом, въпросът е не дали, а кога

на нищо не се надявам, каквото е писано ще стане

2012 дойде - това е :(

Скоро, като "екстра" на тази сеизмично активна територия, ще се "паркират" и няколко реактора, защото ние се чудим, как точно да изстискаме едни комисиони по темата АЕЦ "Белене"

Руския атом - най мирния атом. Той не се влияе от земетресения, най евтин е и печалбите са милиарди годишно. Изчисленията са направени от най учените между учените т.е. от руските учени. Няма ли кой да ги построи на стената тези от БКП и няколко от ГЕРБ, да се осъзнаят и другите идиоти че не трябва да слагаме бомби ! Сигурно парите които ще лапнат тези ненаяли са комсомолски другари са много, затова и реват като вдовици за ...

Само да те подкрепя с факта, че според доклад на Академията на науките на СССР от 80-те години на миналия век, България трябва да прекрати строителството на АЕЦ Белене поради сеизмичността на района, независимо от направените капиталовложения. Сега вече руско-българската олигархия пее друга песен...

"Руския атом - най мирния атом." :-))))))))))))))))))))). Ох, ще падна от смях...:-)))). Как го измисли, става за надпис върху тениска.

Ами тогава да затваряме Козлодуй! Щом е така. Реакторите му са руски. И са много стари вече и опасни. Тогава трябва да затваряме и Козлодуй.