Коментари - Български военни ще участват в операция на НАТО в Турция | dnes.dir.bg
назад

Български военни ще участват в операция на НАТО в Турция

Кабинетът разреши изпращане на до 8 военни за участие във 2-ри свързочен батальон на НАТО в операцията по усилване на противовъздушаната отбрана на Турция.

Обратно в новината

Коментари - Български военни ще участват в операция на НАТО в Турция | Днес.dir.bg

17-11-2017 20-11-2018

Коментари

Цар Борис не е изпратил български войници срещи РУСИЯ !Като се е противопоставил на Хитлер.А не на някакви дребни чинивници .

Безобразие. Да защитаваме ние Турция от кого ... от Русия в навечерието на 3-ти Март. Тези наши управници явно не са с всичкия си.Имат ли нещо като мозък в главите си ,или само стремеж да угаждат на САЩ- които лека ,полека ни тласкат към конфронтация с Русия. Престъпно отношение на управляващите към народа на тази изстрадала държава.

Оплескахме я, ка'й ний нея...

Остава само и да ги пратят на 3-и март да пазят Турция от Русия и гаврата с всички избити българи от турците по време на 500-годишното "съжителствено присъствие" ще е пълна!

а при нас колко ще останат? Или заглавието е "Изпращаме и 8те военни в операция на ....."! А всъщност чий ша го дирят там? Някой ще ни осветли ли?

СТАРИЯТ ОГЛУПЯЛ ЧИЧО СКРУЧ Е БЪЛГРИН И НИКОГА НЕ Е БИЛ ИБРИКЧИЯ! СЕГА ПО ТЕМАТА: НАЙ УМНИЯТ НА 20-ти ВЕК ЧОВЕК КАЗАЛ, ЧЕ САМО КОСМОСА И ЧОВЕШКАТА ГЛУПОСТ СА БЕЗКРАЙНИ! БЪЛГАРИЯ ОТИВА ПРИ ТУРЦИЯ, ЗА ДА ВОЮВА СРЕЩУ РУСИЯ...КОИ ПРОТИВОПОСТАВИХА БЪЛГРИЯ СРЕЩУ РУСИЯ? НИКОЙ НЕ ИСКА ДА СЕ ПРЕГРЪЩАМЕ С РУСИЯ, НО ДА ОТИДЕШ ДА СТРЕЛЯШ СРЕЩУ НЕЯ Е СВЕТОВЕН СРАМ! В СЪЩОТО ВРЕМЕ ЕДНА "ДЪСКА"-МИНИСТЪР НА ТУРИЗМА ОТИШЛА В МОСКВА ДА ПРЕДСТАВЯ БЪЛГАРИЯ КАТО ТУРИСТИЧЕСКА СТРАНА... НАГЛОСТ , БЕЗСРАМИЕ И БЕЗОЧИЕ! ИЗТОЧНА ТРАКИЯ НЯМА ДА БЪДЕ БЪЛГАРСКА ОЩЕ 1200ГОДИНИ. ДВЕ ДЕНОНОЩИЯ НА ЧАТАЛДЖА 1912 ГОДИНА И НАДЕЖДАТА БЕШЕ ЗАПОЧНАЛА ДА ДИША.. ЕВРОПЕЙСКИЯТ ПРОРСТАК, БИСЕКСУАЛНИЯТ "БЪЛГАРСКИ ЦАР" ФЕРДИНАНД ВДИГНА БЪЛГАРСКИТЕ СЛАВНИ ВОИНИЦИ ОТ ОКОПИТЕ ПРИ ЦАРИГРАД, ЗА ДА ГИ ИЗПРАТИ ВЪВ ВЕЧЕ ЗАГРАБЕНАТА И РАЗДЕЛЕНА МАКЕДОНИЯ! КОЙ МУ НАРЕДИ? ДВЕ ГОДИНИ ПО-КЪСНО БЪЛГАРИЯ Е В ЛАГЕРА НА НЕГОВОТО ОТЕЧЕСТВО. БЪЛГАРСКИТЕ УПРАВНИЦИ ВИНАГИ ПРОДАЖНИЦ!

не е вапроса колко военни бг ще испрати, на брифингите казват,Bалгарia,не казват 8 военни,така че тези 8 предстаят BG,и винаги се трагва с малко число,и постепенно се покачва,така мидята свиква.

Дали ще има мир или война решават САЩ и Израел. Хич не им вярвам на тия и още по вече че се сближиха с Русия. Путин не трябва да се доверява на тези хиени. Самата война е м/у двете най големи Русия и САЩ. Всички останали сме просто пионки.

N. S.

Разбира се, че не трябва да се доверява. Точно както не се е доверил и Сталин. Русия (СССР) е била силна само тогава, когато Сталин я е изчистил от еврейските революционери......

Значи от НАТО ни пращат да защитаваме на ИД икономическия партньор, леле...Руснаците поне вършат нещо за да елиминират проблема за разлика от тая дисфункционална американска напаст и турчлягите, дето явмп ме уважават руснаците, щото са им подбили пазара.

Ние сме малка държава, но ако нямаме борбена, добре тренирана и мотивирана армия и отлично разузнаване ще бъдем поставени в критична ситуация. Държавата е отговорна пред нацията, че сме поставени в ситуация, във военно отношение да сме напълно безпомощни. А идеята, че с Турция сме партньори в рамките на НАТО е просто един мит и звучи направо смешно. В момента за нас съществуват заплахи от страна на Турция. Самият Даудоглу го е казал на всеослушание, че са идвали по нашите земи на коне и ако трябва пак ще дойдат. Какво е това, ако не открита заплаха за бившите роби на Османската империя? България няма място в НАТО. България е такава държава, която трябва да е неутрална във военно отношение и която да следва собствените си интереси а това тя не може да прави, ако е на страната на един от двата полюса. Нека припомним, че американците и руснаците имаха ясната договорка, че след като Москва се съгласи Германия да се обедини и да влезе в НАТО и гарантира безкръвното падане на режимите в държавите от Източна Европа, Вашингтон от своя страна няма повече да разширява военния алианс IИ нито педя на Изток.

Утре като стане сакатлък (казвам "като", не "ако"), кой ще бъде обвинен ?

Е тоя път Путин ще се насере от страх!!! Дали си дава сметка ботоксовото жуже сега, аджеба каквч стана тя?!?!?! Турската армия, заедно с тази българска подкрепа става една армия от непобедими Рамбо-вци !!!! Ееееех, по-голям майтап не съм чувал от десетки години !!! Само 8(О С Е М) ама резилът ще е за целия народ !!! Браво Ненчев, браво ТАРМЪК !!!!

Да разбирам ли че Б-я застава на страната на демократичния тероризъм.

Бат Тиквойко съвсем е останал без грам тиквено вещество! То бива подлизурство ама неговото надминава всякакви граници!

И какво ще правим без армия като я изпращаме цялата в Турция.

Не става . Псетата няма да ръфат такава гнусотия . И те си имат достойнство .

тъпотия

Значи . българи ще помагат на турци да събарят руски самолети ? Подир 500 години турско "присъсссствие" ? Напалм за вас , гнусни продажни твари ! Да горите в оранжеви поламъци !

кабинетът разреши... ПОЗОР! ПОЗОР! ПОЗОР! ГНУС МЕ Е ОТ вас!!!

За 24 часа можем да напуснем НАТО, да обявим война на Русия и да посрешнем братушките с цветя на пристанището във Варна. Само така можем предотвратим процеса на разпадаща се държавност.

Ти наред ли си. Нали знаеш какво следва след това. Направо се ориентирай към Белене, защото тези не подбират, а карат наред.

Stanimir Jekov

Има кои да се притеснява а аз не съм от тях.

Тези руски удари във Сирия май подлудиха цялото НАТО чалмаджиска Турция има най голямата армия след сащ а ние дето нямаме армия ще пазим границите на турция . Или толкова им е армията на тия ЧАЛМИ ИЛИ ВСИЧКО ПОДРЕД Е ИЗТРЕЩЯЛО ОТ СТРАХ

Превърнаха "армията " ни в ЕНИЧАРСКИ корпус ,който бива използван за интересите на Фашистка Америка и "СУЛТАНА " !

Баш!

То пък една армия максимум 8 души. Абе какви глупости ръсиш или жена ти не ти дава.

Пази Боже България! От измекяри и Киряк Стефчовци! "Мъка,много мъка има на този свят Боже!" С този Министер и с тази Пол(у)тика скоро ще затрием държавата!

АФЕРИМ,АШКОЛСУН,ТРЕ БИЕН,БАШ ХАРАШО,МАШАЛЛА БЕ КРЕТЕНИ!!!!!!!! ДА НАРЕДИТЕ БЪЛГАРСКИ ВОЕННИ ДО НАЙ-ДОЛНОТО ЧАЛМАЛИЙСКО ПЛЕМЕ!!! ЧЕТЕТЕ В ДНЕС.БГ-ТУРЦИТЕ ОТ ДПС ИСКАТ ОТ ЕВРОПАРЛАМЕНТА ДА ИМ СЕ РАЗРЕШИ ПРЕДИЗБОРНО ДА АГЕТИРАТ НА ТУРСКИ!!!!!!!!!!!!! ИДВА ВРЕМЕТО КОГАТО ОФИЦИАЛНИЯТ ЕЗИК ОТ МЕДИИТЕ ЩЕЕ ТУРСКИЯ И БЪЛГАРИТЕ ЩЕ РАЗБИРАТ КАКВО СЕ ГОВОРИ ЧРЕЗ ПРЕВОД!!!!!!!!!!! МАСКАРИ ,ЧУЧЕЛА И ПРОДАЖНИЦИ ВЪРЛУВАТ ВЪВ ВЛАСТТА!!!!!!!!!!!!!!!

Преди време, по повод действия на наши политици, прочетох един коментар, с който все повече се солидаризирам. А той гласеше: Като гледам поведението на съвременните политици, все повече разбирам действията на Народния съд...

В момент когато нАТО се спотайва а съдбата на Турция е под въпрос? Само народен съд.

За това ли ви е, тъпи шапкари, да знаете колко човека можете да мобилизирате? За да ги изпратите един ден на терориста на чело на терористичната държава турция? За това ли? ДОЛНИ МИЗЕРНИЦИ! Казарма НИКОГА! Получавате заплати, оправяйте се! Подлоги долни!

650 хилядната армия на Турция има нужда от нашите 8 души?! Фесовете сериозно са се осрали.......Или това е поредната комбинация на комшиите да ни сложат на топа на устата!

hahahaha I kakva nujda da imat ot vas beeeeeeeeeeeee lele ganio guza ti celiq na krupki ti se mislish za car hahahahs

Не им завиждам, нито на тях, нито на роднините им.....

Кабинетът разреши изпращане на до 8 военни за участие във 2-ри свързочен батальон на НАТО в операцията по усилване на противовъздушаната отбрана на Турция. Това ли само остана от нашата армия.

Турция се конфронтира с Русия и помага на ИД , да се оправя.Ние няма да воюваме от страната на тези които имат апетити към нашата територия.Сигурен съм ,че това решение няма да бъде оповестено по новините на всеослушание .Там се съобщават само събития за отвличане на вниманието

Ти още малко ще обвиниш и твоята Родина-България че помага на ИД за да се подмажеш на господарите си бе мужик.

То на практика така се получава ,бе туркофил....За по голяма убедителност отивай доброволец ,бре

Ти още малко ще отречеш, че Младенов събираше канибалите тука на "съвещание" и ще отречеш, че им продаваме оръжие!?!

Русофил

ТИ НЕ ЗНАЕШ ЛИ,ЧЕ РЪЧНОТО ОГНЕСТРЕЛНО ОРЪЖИЕ В РЪЦЕТЕ НА ДЖИХАДИСТИТЕ Е ПРОИЗВЕДЕНО В БЪЛГАРИЯ???

ДИРа би трябвало да поработи по текста. Инак компот става.

колко правописни и стилови грешки в едно изречение

Редакторите на ДИР БГ да поработят върху представеният текст, инак не се разбира нищо, освен нещичко за 8 човека. Репликите по принцип могат да бъдат писани в телеграфен стил.

Последния век не един път Турция ни е съюзник и бием агресорите с тяхна помощ без да искат територия или нещо друго. На путеноидите не им харесва защото са свикнали да са крепостни роби...ха.ха

Щерев ти сигурно си единия от тези 8 идиота.Ако те пипнат мюсюлманите ще те разпорят и отзад ще приличаш на ауспух на ТИР.

Овенните ще пазят бърлогата на вълците от кучетата.

досега турцията я беше страх но сега с осемте бг воиници като нищо ще нападне сирия.

Браво! Супер идея! Макар и само 8 човека, това действие си остава предателство за Българският народ кат се има напредвид нашата история и срещу кого е тази противовъздушна отбрана. Не си знаем съюзниците и това ни обрича да ни си знаем и враговете които спонсорират етничски парти в БГ, застрашавайки цялоста й.

А бе голям страх ги тресе путлерасите от 8(осем) български войника!Няма да се бият срещу Путин.Ще го оставят да поживее още малко.Да досъсипе хубаво Русия!Че и ниемалко да живнем от лакомите му приятели и фирми.

А бе голям страх ги тресе путлерасите от 8(осем) български войника!Няма да се бият срещу Путин.Ще го оставят да поживее още малко.Да досъсипе хубаво Русия!Че и ниемалко да живнем от лакомите му приятели и фирми.

Значи ще подкрепяме Ердоганя,респективно ИДИЛ,щото само малоумните не са разбрали, че Ердоган и ИДИЛ е едно и също!

Пак си са..... ИД братчед върти алъш вериш с Путя.Той им продава пушки и джепане.Американците надушиха и наложиха санкции на банката на Илюмжинов.Която обслужваше сделките.

НАТО сме ние, а срещу нас са ИД, Путин и талибаните в България. Руска арогантност и агресия, която вече много добре познаваме, няма край.Ашколсун на турците, показаха им че с НАТО шега не бива.Да знаят и да помнят степните получовеци и ватники как се нарушава натовска граница.

Не си ли разбрал още, че братушките няма защо да влизат в тюркието,достатъчно е да блокират градчето Аазаз в Сирия и оттам отрязват пътищата за снабдяване на терористите с оръжие и хора от Турция!

не си ли разбра, че НАТО няма да се намесва във войната между Русия и Турция, според заявления на американски генерали. Да научиш английски, не е лошо ще да е.

Цял свят знае че нормален българин няма да се бие срещу руснак, камо ли за Турция! Но тук-таме, все пак се намират и ненормални.

"Майтап" на голия ни гъз. Утре като те вземат запас на "източния" фронт, бих искал да видя какъв майтапчия си, тогава.

Какъв"източен" фронт бе,какви пет лева? Май, и ти от ненормалните!

Stanimir Jekov

Да го откриват по бързо този източен фронт с хляб сол и пипер по стар славянси обичай и оттам направо на западния фронт.

сега е ясна ( нерегистриран ) 24.02.2016 15:01 кай е пратил куршума на Боко ефенди - отначало е отказал на турците, после са му пратили куршум в плика и веднага се е съгласил.

8 свързочника - ами това са почти всичките. Остава да ни поискат и 1 от 2-та самолета...

Би трябвало повече български войници да ходят по учения на NATO!Да трупат опит! Също трябва да се разработи съвместна стратегия срещу хибридната война на путинските тролове които осират всяка новина!

Господа военни не ходете там където не ви е работа.При евентуален конфликт руснаците живи ще ви опекат.Както казва народа покрай сухото гори и мокрото.

Един беше достатъчен. Сега трябва само да са толкова тъпи, че да влязат в Сирия. Лично аз съм оптимист.

По аналогичен начин - стъпка по стъпка Царство България е било въвлечено във Втората световна война. Първо се включваме като смазка на хитлеро-фашистката ос Токио-Рим-Берлин, после обявяваме война на САЩ и накрая Съветската армия победоносно влиза в Царство България. Българският народ си отмъщава (по изрично настояване от САЩ и Великобритания) за причинените мъки и хилядите избири от фашистката власт и англо-американските бомбардировки, като чрез Отечествения фронт организира Народен съд. Народният съд ще се състои отново. Този път за натовските безумци, които отново нивъвличат в поредната световна война.

Този път ще има по-висш и, ама много по страшен от народния съд.

Ей другарю пенсионер със зелени чорапи....некролога ти сепоказва от джоба бе! Остави ни моля ти се да живеем!Не ни трепи!

Всеки си носи некролога в джоба. Дано както си живееш живота да не те мобилизират теб и/или тоят син, че некролозите ви може да ги разлепват роднините ви... Не съм никакъв трол и не нося зелени чорапи. Но ти си купи, щото в армията може и да са дефицит.

с това си решение правителството и всички държавнозаплатополучаващи си подписват ешефодната съдба да се оплакват от народния съд

защо не им пишете имената ?? нека си носят позора , след като така са решили да се позорят нека и ние да ги знаем и презираме .

Каква стана тя? Май се оказах прав, че ни вкарват във война.

Ти и така изглеждаш с тизи налудничав поглед.Сякаш те е страх,че всеки момент ще ти го вкарат!

СРАМ МЕ Е ОТ ТОВА ПРАВИТЕЛСТВО. ПРЕВЪРНАЛИ СА СЕ В БЕЗГРЪБНАЧНИ И БЕЗМОЗЪЧНИ СЪЩЕСТВА.

Не са се "превръщали", те са си такива, само дето ти сега го установяваш. Но повечето пък още не са го установили. ШЪ СЪ УПРАЙМ след ТСВ.

СЕГА ГО КАЗВАМ , А СЪМ ГО РАЗБРАМ ПРЕДИ МНОГО ГОДИНИ /И ДРУГИТЕ ПРЕДИ ТЯХ СА СЪЩИТЕ БОКЛУЦИ./