Турция няма да изисква визи от сирийците

Турски официален представител категорично отхвърли съобщенията, че страната ще започне да изисква визи от сирийците, които опитват да влязат на турска територия

Обратно в новината

Коментари - Турция няма да изисква визи от сирийците | Днес.dir.bg

17-11-2017 20-11-2018

Коментари

това е една чудесна новина за всички пакистанци, иракчани (където мишън бе акомплишд още преди. ехеее.. не знам колко време), афганистанци, еритрейци, боко-харамлийци и други, но все сирийски "бежанци". които са добре дошли в австрия -родината на хитлер и паневропеизъма на евреите -там при при социалистите, които и пет пари не дават за идиотите, които ги избират за да бъдат доени.

ЕС,СЕ ОПЛЕТЕ В ГОЛЯМА ИНТРИГА!!!ВСИЧКОТО ГМЕЖ ИДВАЩО ОТ ТУРЦИЯ ПОД ЕДНА ИЛИ ДРУГА ФОРМА,ТРЯБВА ДА СЕ ПРОУЧВА ЩАТЕЛНО!!!

Sm3hurk0

Естествено, че няма да иска визи.... след като престане да съществува.... Добра новина за южната ни съседка.

имаш предвид Турция, нали ?

Да ама сега въпроса е обратен. Въпроса е дали Турция пуска сирийците обратно в Сирия. Защото откакто руснаците са там вече не смеят да бомбардират териториите , които се контролират от Асад и сирийците се връщат. Ако ги пускат разбира се. Те са си голям бизнес след като струват 3 милиарда.

Ха-ха-ха.....Какъв е този тайнствен турски източник бре????Та те турчолята съдействат и пускат неидентифицирани и съмнителни типове не само без визи , а и без паспорти...само срещу рушвет....Това е поредната наглост на турските власти

Ние пък като им искаме визи ква полза? Никой няма а всички влизат! Поне да им удрят по един печат там в гората и да вземат някой лев, та да има пари за пътища!

И ги пуска по-малко вБълария.

Много правилно. Нали и двата народа са мюсюлмански, редно е между тях да няма визи.

Турция няма да изисква визи от сирийците Hие пък не изискваме визи от турците, та те ти тероризъм в движение.

изисква паспорти на влизане през нейната граница, то Турция буквално трябва да е наводнена с "изгубени"паспорти и то не само сирийски. Поне става ясно, че на излизане от Турция паспорт не му трябва на никой :)

ЕДИНСТВЕНИЯ НАЧИН ТУРЦИЯ ДА СТАНЕ НОРМАЛНА ДЪРЖАВА Е ДА БЪДЕ 500 ГОДИНИ ПОД ХРИСТИЯНСКО РОБСТВО :))))

ЕДИН Е АЛЛАХ, ЕДНА Е ТУРЦИЯ И ДОМУЗ ЕРДОГАН Е ИСТИНСКИЯ ХАЛИФ НА ИСЛЯМИСТКИЯ ТЕРОРИЗЪМ ПО СВЕТА :)))

те сирийците отдавна си я карат безвизово ...

Ясно! Значи ще ги преджобват за да им съберат по две хиляди евро на калпак!

ЗА ДА ГИ ПРЕ ЕКСПОРТИРА ЗА ЕВРОЛАТА. ХАК ДА И Е НА КАНЦЛЕР МЕРКЕЛ . ТАКА ДЕ.

Турците издават визи на терористи от цял свят за влизане в Сирия. Убитите в Сирия терористи са с туска виза. А тези който идават от Сирия ги пускат без визи за да обработват Европа та в един момент заедно с помощта на Винетко Турция да се окаже в ЕС и да създаде велика османска европейска империя.

Представяте ли си какви опашки ше има от хиляди цистерни ако започнат да искат визи и да проверяват паспортите на шофоьрите?

Ако има такива опашки от цистерни, за руснацуте е като 6 от тото.

Е това изби рибата! Те - турците паспорти не им искат на сирийците, сега щели да ги пускат без визи!!!

боли ма фара какво щели да искат или не искат едните маймуни от другите маймуни... хората се развиват напред, не се занимават с маймунски проблеми. още по-малко участват в такива. сещай се колко безнадеждно прост народ е на ключови позиции

само не разбрах, кои хората се развиват напред? Тези в САЩ, в Брюксел, в Китай, в Африка..? Целият свят влиза в жестока криза и упадък, ти говориш за развитие. Това че са пуснали някъде нов смартфон за 500 долара не е развитие!!

нищо подобно чадо, нищо подобно... само за бедните е така