Европа следи с безпокойство събитията в Турция

Еврокомисарят по разширяването Щефан Фюле заяви, че случващото се в Турция буди безпокойство и по-специално – масовото отстраняване от длъжност на голям брой полицаи на висши позиции.

Обратно в новината

Коментари - Европа следи с безпокойство събитията в Турция | Днес.dir.bg

17-11-2017 20-11-2018

Коментари

МАЙНАТА И НА ЕВРОПА !!! ЕРДОГАН НАПРАВИ ТУРЦИЯ ДЪРЖАВА, КОЯТО Е В Г-20 И Е НА 15 МЕСТО ПО ИКОНОМИЧЕСКО СИ РАЗВИНИЕ !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! С ВСИЧКИТЕ СИ СЛАБОСТИ ТОЙ Е ЕДИН ЗАВЪРШЕН ВОДАЧ НА НАЦИЯТА СИ !!!! ЗА СЪЖАЛЕНИЕ НА БЪЛГАРИЯ ЛИПСВАТ ПОДОБНИ ЛИЧНОСТИ И ВОДАЧИ !!!! НАС НИ УПРАВЛЯВАТ НЯКАКВИ ДЕГРАДИРАЛИ РУСКИ ЕШКЕНАЗИ, ОРГАНИЗИРАНИ ПРЕСТЪПНИ ГРУПИ ОТ РОДА НА ДПС, КОИТО В ДЪРЖАВАТА НА ЕРДОГАН ЩЯХА ДА ТРАКАТ НАЛЪМИТЕ ПО АНАДОЛСКИТЕ ЗАНДАНИ !!!! ЩЕ УСПЕЯТ ЛИ КОЛОНИЗАТОРИТЕ ОТ САЩ И ЕС ДА УНИЩОЖАТ ЕРДОГАТ И ДА ХВЪРЛЯТ ТУРЦИЯ В ХАОСА НА ФИНАНСОВАТА КРИЗА ??? ИМА ВСИЧКИ ОСНОВАНИЯ ДА СЕ ДОПУСКА, ЧЕ ТОВА МОЖЕ ДА СЕ СЛУЧИ !!! ПРИМЕРА С УНИЩОЖЕНАТА БЪЛГАРСКА ИКОНОМИКА Е ПОКАЗАТЕЛЕН КАКВО СТАВА В ЕДНА ДЪРЖАВА В КОЯТО ЧУЖДИЯТ ФИНАНСОВ КАПИТАЛ НАЛАГА ВОЛЯТА СИ !!! СТАВАЩОТО В ТУРЦИЯ ЩЕ РЕФЛЕКТИРА ВЪРХУ НАШАТА ИКОНОМИКА И ФИНИНСИ !!!!

Турция Н Я М А място в ЕС!!!! Разпръстнатото из Европа турско население НЕ ТРЯБВА да ИМА достъп до управленските структури на страните в които пребивават и НИКАКВО присъствие в Европейският Парламент!! НИКОГА!!!

кой те пита тебе,а?

ти си болен

То си е за притеснение Такава нация от престьпници убиици изнасилвачи

вие нямате място в европа защото турците са по толерантни кıм другите нации

Каква мелиха бе - тва е марийка!

Тя истината е ясна.Съвсем се изяснява като се прочете статията "Две десетилетия чужда власт в България"Станишев е украински евреин.Роден е в Херсон,пристанищен град в Украйна.В Херсон са най ортодоксалните евреи.Съветниците му са евреи-Г.Пирински-Гео Юрай,Ю.Асланов и др.Евреите имат навред лобита.С измудрената от Лидия Шулева пенсионна реформа,здравеопазване ,образование,получава награда от еврейското лоби в ООН-Това от "Журналистически разследвания"Светът се управлява от евреи,чрез САЩ.Там ционистите държат Пентагона,СБ.ФЕД е частно на евреи,печатат долари без покритие.В Русия Горбачов ,евреин направи перестройката,Елцин,евреин , раздели Русия на 8 части,и постави руски евреи.Путин наскоро предаде архива на евреите ,който се съхраняваше в Русия.Болшевишката революция е извършена от евреи- 22 члена са евреи,доказа се,че и Ленин и Сталин са евреи.Има доста документални филми по въпроса,като американския филм "Духът на времето" "Край на играта-План за световно поробване"Ердоган е също евреин.Мъдреците отдавна са стигнали до извода.Тяхна е мисълта,че в света едни и същи хора се борят както за политическа,така и за религиозна власт.Използват религията за разделението на хората.

Ей , тарикат , не лъжи хората !Станишев е македонски българин , какъвто е и баща му !Не е важно къде си се родил , а какво ти е самосъзнанието !!!Ти да не си от мутренско потекло ?Май , май , познах!!!

а. Моника Йосифова,и тя ли е македонка като?

Даже е от рода на Филип Тотю.

От както разбрах ,че група злобни женички, под ръководството на някоя си Ина Пелева организирано злобеят/хейтърстват /във форума вече не коментирам ,само гледам до къде ще им стигне проклетията.Та тази Пелева ,бивша на Бойко Борисов ръководи група за плюнки.Знаят им се ,и имената.Цялата тази шайка плюс 'Почтените журналисти" от НОВА с нетърпение чакат смяна на властта.Нуждата от нови калинки е жизнена необходимост за герберското управление.

важно е къде си учил и съзрял..и за чия държава работиш...а станишев едно нещо не съм видял смислено за страната си или партията си ако щеш.. да е направил. а пък да не питаме.кой е таткото бил.. да си спомним а?

А ти не си просто глупак, а кръгла нула.

КПП-тата на БГ границите са врата у поле - също както и законите в БГ територийката

Колко е удобно самодоволно да си седиш зад компютъра и да "фейсваш" и "туитваш" колко си загрижен за чуждите проблеми, докато крадеш и ограбваш "непълноправните" членове на ЕС ! Не са ли загрижени защо например в германия минималната заплата е 1500 евро, а в България е 150 евро ? Или щом са се охранили самодоволно на гърба на другите - имат сили само електронно да съчувстват ?

Германските заплати са високи, защото имат икономика, дисциплина, гражданско общество и независима съдебна система, а ние у БГ имаме гангстери дагон, местан, черепа, съсела, ментата, йовчев, цацата, тоест Мафия. И заплати 150 €.

Нищо подобно-всичко зависи от народа!Спрете да влизате в кръчми!Оставете ги празни!

са високи, защото немецът първо мисли за това как да се погрижи за материалното, а след това за духовното. Немецът няма да работи за 150 евро. ДА сте видели в БЪлгария немци да работят за минимална работна заплата? Все има немци на които им харесва тук , ама никой не е дошъл да мие чинии нали. А за тях трудовия пазар е отворен от няколко години. Може да ви звучи абсурдно, но фактите са си факти. Ако българските доходи не бяха подценени все щеше да има доста немци, англичани, скандинавци, които да решат, че е по-добре за по-малко пари да работиш на място с по-добър климат.

Такава разлика в минималните заплати скоро няма да има. След празниците ще се събудим свободни да работим в ЕС. Което значи, че всеки, който иска да получава по-голяма заплата ще отиде да работи в страни, където е по-голяма. Преходът свърши и вече ако на някой му харесва Германия е свободен да отиде и да се засели там. Законите на пазарната икономика в един общ пазар ще действат за намаляване на разликата в доходите на населението. Въпросът е само дали България ще се обезсели или най-накрая българинът ще разбере, че трябва да плаща повече за труда на другите. Всъщност ЕС се грижи българинът да получава по-висок доход, само дето нашия елит е заложил на куц кон - все още си мислят, че могат чрез абсурдни манипулации за това какъв ад е да живееш в страните от Западан Европа и как е по-добре да получаваш 4-6 пъти по-малко в България. НА тези , които казват, че проблемът е , че българинът е мързелив ще им отговоря по следния начин - работодателите в България са свободни да наемат норвежци на работа ако смятат, че норвежците са по-работливи и дори и с по-високите си заплати докарват по-големи печалби на фирмите. Айде обяснете им, че е е по-добре да се живее в южна страна като БЪлгария, а не в Норвегия.

А стига сте ги величали тия германци. По-калпави са от нас.И там вече работят на турците.Турчинът е работлив.А с тия 1500 евро можеш да си купиш боклуци и услуги колкото тук за 150.

На циганина са му преброени дните!

ЗАГРИЖЕНИ СМЕ ЗА СЕЛЯНИАТА И ТАКИВА КОМУНДЕТА КАТО ТЕБЕ

Вземети си ги Благодаря МОЛЯВИ

Вземете си ги от кока чакат да управяъат Света да но никога не стане чрез нашата Дьржава Да но господ да ди помогне да се отьрвем завинаги от Тях.Благодаря на Бога

А, дано, ама надали, неграмотниците се ограмотят. Или поне се въздържат да ни демонстрират опитите си за полет на мисълта. Господ да им даде малко разум, повече да слушат и четат, по-малко да изразяват мнение. Така ще намерят начин да бъдат полезни на себе си и да не пречат на другите.

а бе, що ли пък в ЕС се безпокоите (на обратно) за "събитията" в Украйна? Там няколко хулигана бяха заловени от милицията за създаване на безредици и безчинства, а в Турция (НАТО), правителството бие и безчинства срещу хора, мирно демонстриращи срещу "демократичната" корупция!? ама-ха.. хаха!!!

в Турция полицията действа демократично - водни оръдия, гумени куршуми, сълзотворен газ. Пък в Украйна само въртят диктаторски палките.

що плюете по хората бе, всички са с едни права

Тези със забрадките и мустаците преди време сякаш подкрепяха и друго правителство. Сигурно има спогодба за сътрудничество и взаимопомощ. Само не разбрирам защо там го няма Сергей.

ГЕЙ-ясно, ама защо Сер ...?!

ЗАЩОТО Е СТАНИ ШЕФ

Щото е гей, който ходи рахат по голяма нужда.

Някой от наще лумпени се силят и дават акъл на Ердоган и на опозицията им.Ми идете бе соросоидни боклуци ,както ходихте в руската покрайнина Украина,Ердогаан ще ви посрещне с хляб и сол и со повечко кютек.То и тук трябва да се проведе една въртолмеева нощ на дългите ножове и да се почисти държавата от соросоиди и лакоми дупета в политиката.Няма кой да иззвади и един прокурор срещу крадливата и корумпирана Европа.

Много си ги навързал и объркал нещата. Само с ентусиазъм не става. Нужно е и да се мисли. А и не можеш да разбереш нещо, което не ти е дадено да знаеш. ПП. Можеш ли да кажеш кой всъщност стои зад тези нещастни момиченца от т.нар "Бунт на п...тетата"? Ето възможност да се проявиш.

Няма да ти отговори - скодоумието не можеш го прескочи, а и тези от Позитано 20 явно не са добри плащачи, да си намерят по-качествен материал.

Значи кво излиза, който и където по света да протестира е соросоид! Хахахах ами ако това означава човек, проеврпейско, модерен и интелигентен, който настоява за ясни и прозрачни политики и правила, за декомратични принципи... значи всеки умен и достоен човек е соросоид, то тогава нямам нищо против така да ме наричат!!!

Митко, когато човек е, ама много прост, като тебе, соросоидството не може да му помогне, да стане "модерен и интелигентин". Не се заблуждавай. Сорос на такива прости разчита, дето искат да са "ЕнтИлЕгенти". Най-лошото е, че такива лумпени се използват за отблъскване на нормалните възмутени хора от това да изразят недоволството си публично. Защото идиоти като тебе лигавят, профанират и обезмислят всяка публична демонстрация. Хитър е чичко ти Сорос. Знае за какво да похарчи, че да спечели.

Ако си помисли човек по разумно, политиката не е чак толкова сложно нещо. Усложняват я някои елементарни политици, за да ни шашнат, колко велики са самите те, на които разчитаме да ни "управят". И така- знаете ли вие, уважаеми форумци, какво или колко е разликата между Санстефанска България и тая България, останала след Берлинският договор.? Знаете я - нали? Защото, ако не беше насилствено разпокъсана България, нямаше да ги има и причините за последвалите воини и катастрофи. И сега отговора на въпроса-посочете ми време или случай, когато запада да е бил приятел на българският народ и е защитавал наши национални интереси? Или казано по просто-те кога са ни желали доброто? Та и сега да го желаят. Току що завърших гледането на филма по телевизия Алфа. Той доказа, че наистина Алфа е телевизия на истината.

и защо някой трябва да ни е приятел? хайде стига с тези глупости, запада, изтока, севера и т.н. ние нямаме приятели и никой не ни обича. голяма работа! лошото е, че ние самите не се обичаме.

Че съдбата на България не е случайно такава. Като започнете от падането под турско, та до ден днешен, един и същи сценарий се разиграва спрямо държавата ни. Истината макар и от женски род не е харесвана и изказвана на глас. Но вече сме стигнали дотам, че повемче не може нещата да се премълчават. Тук някои заблудени и не толкова заблудени (т.е. мекерета и саботьори!) се умиляват от политиката на този вдлъбнат човечец прайм министерът на Туркеята. В същото време този нидивид си позволява провокации, които нямат прецедент в историята на следвоенна Европа. Нямат прецедент, защото се правят от една държаваа , която е синоним в световен и исторически аспект на насилие, варварство, разруха и унищожаване на кулртурното наследство на човечеството. И тази държава някои не-българчета се опитват да ни я сочат за пример и да ратуват за времето,когато сме били под нейно робство. Не е трудно да се досетим кои са тези не-българчета!

За каква демокрация говори Европа в Турция??? Там винаги си е било тоталитарен режим с религиозно-фанатизиран оттеньк... И каква Турция в Европа??? Дори и при най-оптимистичен сценарий не виждам това да стане в близките 30-40 години....... Пьк за по-нататьк да му мислят бьдните поколения..... :-)

Европа мери с различни аршини. Най-важното обаче са икономическите интереси.

войната в Сирия не успя . Сега САЩ и Европа ще разбутат Турция.Досега пришълците не бяха бежанци но сега сме гранична страна и ако не си построим стената и Господ не може ни помогна!

Защо не спрат всякакви разгоори за присъединяване с Турция докато не си решат проблемите. Защото Англия, Франция и Германия реално искат Турция в общия пазар , каквото и да обясняват , ще ни оставят на Турците както ни оставиха преди.

турция е пълна с болни полетици -фанатици алчни за влас и имане някои дори по алчни от ахмет доган!

Скоро от Турция ще остане само един лош спомен! Тая изкуствена държава трябва да последва съдбата на СССР и Югославия! Сега е една диктаторска и ислямистка крепост с подгизнали и изгнили стени, огради и парапети... Кому е нужна тази архаична сбирщина?

аре бе, чак пък "изкуствена", чак пък "архаична сбирщина" ... вай бе мааму

Но все още е нужна "опорна точка" на Отвъдморския брат и НАТО. От друга страна тези, които създадоха Османската империя и и сответно днешна Турция, продължават да я използват успешно с/у християнска Европа и православието в частност! Нещата не са толкова прости и ако се огледа човек внимателно какво се случва и размисли , ще види,че това арогантно поведение на Ердоган си има обяснение в лицето на кукловодите, които стоят в сянката на световните събития. Най-лошото е за България, че в един момент ще ни изоставят всички (благодарение на "великите" ни политици), когато най-много се нуждаем от Европата и от съюзници срещу това раково образувание, наречено Туркея.

Типични цигани, били във властта крали като за световно а когато ги изловиха по бели гащи им е виновен света. Ердоган ми напомня сънародничката му "Меринджей", която викаше "КОЙ АЗ". Лошото е, че турците масово искат да са като Иран и в крайна сметка ще станат. Обичат си забулените кадъни и това си е.

Българи , за бога трябва да спрем веднъж за винаги тази османска инвазия на Балканите и Европа .Турците нетрябва да припарват до Еврлопа . Помните ли българи- и помнете- Боко Тиквата е пръв приятел на Ердоган и се прегръщаше с него , така както не би направил и гнусаря Ахмед Доган иЛютви Местан . Боко тиквата е проводника на Ердоган . Разберете го българи , и ако сте пак толкова глупави , пак гласувайте за тая протурска мижитурка- боко . Боко и герб - най- големите приятели на Ердоган , дори и скапаното ДПС не е така протурски настроено какнто боко- еничарина

А се целива с рязания по линията на ЕНП. Нито са Местан и Доган (защото те са само слуги-мекерета).Други са човечетата в България , които рушат държавата и ни предават на Турция! Познай от първи път за кого става дума?! ПП. Започни с БХК!

Тоя анадолски серсемин да разбради пингвина до него, ако иска от време на време да го пускат на гости в Европа. При нас да не идва.

Неолиберализма-Гръцки документален филм.

Притеснявам се от смяната на заптиетата с еничари, май се опитват да възстановят Османската имерия и да ни завладеят отново

Странно. Турция се цепи на ислямисти и светски хора. България се цепи на реви и крайно десни. Украйна се цери на проруски и антирускипграждани... Там, където е стъпил ЕС и Европа, цари хаос, върнения, реакция и контрареволюция на религиозна основа. Какво става?! За това ли ги ручахме жабетата през 1989 година?

ДПС ни вкарва от турската отрова, подпомогната от БСП. Това е истината.

Когато разбереш кой всъщност стои зад БСП-то, та съпартийците на Станишевия не успяват да го изгонят. ПП. Кой всъщност направи Станишев шеф на ПЕС-а?

Илямистът Ердоган прави преврат в Турция на религиозна основа. И той като нашия Борисов орева орталръка, че го бият. Малко му е - трябва да му строшат чутурата, за да се освести, че е 21 век. А жена му да си свали забрадката, че ни вбесява...

Интересно, че това което ги тревожи толкова много в Турция, в България се е случвало и случва няколко пъти, но не им е проблем.

много чуствителна тази европа!!!за турците ,за мусулманските имигранти, за кокошките, за яаицата, за северните мечки, за пингвините в антарктида и сирия,за булгарите в англия, за банките,за антисимитизма, за геиовете, за лезбииките,за осиновените от тях деца, за моралните цености!!!всичко миш-маш!!!каква загригенност,каква лубов,колко филантропия!!! *Съобщението е транслитерирано от системата. Моля, пишете на кирилица.

Ефенди йок хоплак-хептен серсем бунак т.е. "кой не скача е дебил" Бялото пиано къде е ?

Йофчеф да побърза с оградата )) )

Европейците ни наричат корумпирани, а те стоят зад скандалите в Турция,Техните предприятия,които плащат 5 за 4 на турците имат интерес от политиката на Ердоган. Те го издигнаха, за да прецакат партиите, които вдигаха заплатите на турците. Всъщност в Турция се живее малко по- добре отколкото в България, а ЕС печели от това, защото иска евтина работна ръка ,водеща робски живот. Да не говорим за Ердоган, който говори за единството на Турция, сякаш някой ще му я разделя. Били разтревожени и стискат дупката да не изтече нещо за да не се говори за заводите им в Турция. Който има илюзии да говори мантри за "честния и героичен "Ердоган" и справедливите и мъдри европейци.

Отиваш в Турция и плащай колкото искаш ма работниците там. Покажи, че не си европеец и работниците ти не са роби.

това е началото на края на турция!току що ги друсна и земетресение значи и несаществуващият мохамед е вдигнал раце от тях!идват им още по силни земетресения америка ги прави.

Този гавазин се движи с охрана от 300 заптиета.Замислете се да падне от власт какво ще му се случи.

Преди седмица един със шашки са го пипнали в една от резиденциите Може и сам да си го е пратил , а може и да не си го е пратил сам Проблема е че ако не си го е пратил сам никога няма да разбере кой наистина го е пратил

На тоя ще му резнат зелката. Не са мои думи, един турчин ми го каза това лято.

"Европа била обезпокоена и следяла ситуацията в Турция" . Това е поредното лицемерие от страна на старата леля(Европа) , защото ако наистина се притесняваше от събитията в Турция щеше да предотврати още в зародиш безумните протести там и да не допусне ексцесии от страна на полицията и протестиращите. Както за САЩ ,така и за Европейския съюз единственото което ги вълнува е там където имат икономически интереси .

да предотврати "безумните протести?" ти тъп ли си бе комунист гнусен единствения който би могъл да предотврати протестите е Ердоган и това щеше да стане ако не се правеше на диктатор

?

Европа е загрижена за предприятията си в Турция. А това са вложения за милиарди евро. Ердоган поставя Турция на кръстопът и това никак не се харесва на влиятелните хора. Вече трябваше да си е подал оставката, защото дърпа държавата назад.

Какво по точно ни интерисува от събитията Турция.Дано някой гений международник да ми го обясни .Бихте ли ми казали. Ами да се бият и колят, колкото си искат. Имат опит в коленето..

Много е простичко Нито в турция ще се укротят, нито в украйна, нито в китай няма да има нещо подобно Въпросът те касае много повече отколкото можеш и да предположения Светът е поел по нов път Нещо като октомври 17 Разликата е че сега борбата е за права , и против диктаторски похвати И това може да хване посока доста непредвидима Преди беше лесно да се заглуши , сега е практически невъзможно Всяка нация сама ще избира кой вариант избира Ние също ще сме или по точно сме в точката на избора Парадокса е че да се гради реална демокрация се оказва доста труден процес

Когато къщата на съседа ти се разорява,имаш ли полза от беден съсед? А когато къщата на съседа ти се запали имаш ли полза пожарът да се разпростре върху твоята къща? Ердоган е свършен и до няколко дни е много вероятно също да бъде разобличен. Ако тръгне на терор и война ще разори Турция и милиони хора ще тръгнат през нашата граница и тогава да видиш зор да те питам.

Филтрират инфото от турция по цял свят

Пускат само това което тъй или иначе няма как да се скрие Крият се някои факти, събития свързани с ердоган и изявления на Ердоган

ние с голяма радост следим разпадането на омразната на всички ни турция! единственната страна в света оградена само с врагове и има защо.всеки чака удобният момент а тои не е далече.турция ще сиполучи вазмездието за зверствата с лихвите!

Германският Министър казва-"имаме доверие в силата на турската държава........". Да повторим някои факти,относно събитията..... 1-Германският Посланик в България,бублично изразява неговите притеснения относно наличието на демокрацията.... германският Посланик в Турция,мълчи като пън,за убитите по време на митингите,и масовите чистки на Ердоганчо!! 2-на Егейско море се намира петрол,чак до Сирия,Кипър и Египет.четирите държави,без никакъв проблем и за нула време"парцелират"териториите и петролът се разпределя между тях и С.АЩ.,Русия,Китай,Канада,Израел,Индия,Англия,Франция,Австралия......ама Германия никъде не фигурира!!както и Турция,защото териториалните води на Егейското море,принадлежат 90% на Кипър и Гърция-по закон.Турция обявява"казус бели"ако гърция се възползва от нейното право ва 12 мили териториални води и подписва договор за извличане на петрол,с немски фирми!!На този договор,голяма част от териториите в които се предвижда експлоатация-просто са гръцки!!!!!! 3-С.А.Щ. не само подслушват Меркел,но и оставят това,демонстративно да се разбере!!при искане на обяснение от страна на германците,американската реакция е-меко казано-пренебрежителна!ясно е че искат да изпратят послание на Германия. 4-Изведнъж,се решава-и то малко преди да излезне така или иначе-да се помилва Ходорковски и той отива в Германия.Немските политици се надяват на неговата помощ за да се борят с руснаците.Той познава руската действителност и неговите съвети са ценни!Да,ама путин не знае нали?Освен това срещу Ходорковски има още едно дело за 550 милиона долара,коио няма от къде да плати,защото сметките му са запорирани!!!е,не е ли ясно че е троянски кон?? 5-китайците-традиционни портньори на Германия,намаляват цените на техните стоки с 25% за Германския пазар и го наводняват с тях!!!!!! 6-Турция"се радва"последно време на пълното игнориране на С.А.Щ. и дори си позволяват да я критикуват.нервите на Ердоган не издържат,и глупаво се"перчи"на американския Посланик!!Започва-не без външна намеса-да се"събужда"кюрдския бъпрос..... След всичко това,трябва да е ясно че Германия и Турция са хванати"по бели гащи"как се опитват да станат регионални"господари".И как-по този въпрос-С.А.Щ.,Русия и Китай са съгласни че стату-квото не трябва да се пипа.Щатите не са простили на Германия,и гръцката"криза"която дестабилизира един традиционнен за тях партньор,със стратегически американски бази на негова територия.........

Към всичко това,включете и събитиета с Украйна и картината е ясна!Единственият губещ е Германия!! Също ака по цяла Европа,излизат данни за това как германски фирми са"спечелили"държавни поръчки-давайки огромни подкупи-ощенявайки предимно,американски конкуренти.......

както винаги ги разбираш нещата )))

а лицемерна Европа защо пропусна да "следи" имперските мераци на Турция към България?! или това е част от общия им план?!

Прочети моя коментар-точно над твоя!С германски гръб се прави.Европа в момента е в ръцете на Германия!!Щатите никога не биха допуснали дестабилизиране на региона.Нито пък руснаците.

О напротив. Точно обратното. На американците империалисти за какво им е конкуренция в лицето на силна Европа?

А, да тази еВРОПА Проститутката, дето ни оряза Земите, дето не почете НАШИТЕ ГЕРОИ. Та Дядо Кольо , с разни 20 кръста на ЦАРЯ,Герой ОТ ОДРИН, ми разказа, как са "повторили" патетично атаката на Одрин, английските кинооператури. Толкова Българи не са се върнали по домовете си-Тези турци вземат да ми досаждат, а педерасите от европа още повече.

Маккейн спешно излетял с торба понички, с желание да подкрепи турската полиция.

на опашка са останалите от ЕС - не им помня имената един и двама ли са ))))))

затваране на границата с тези американски фесове *Съобщението е транслитерирано от системата. Моля, пишете на кирилица.

...................

Спри се малко де. Разбрахме , че искате да създадете неприязън към това им в четящите, като повтаряте едно и също нещо до втръсване. С тези психологически приоми докога?

А Турция,дали следи с безпокойство,каквото и да е в Европа ??