Външно извика на разговор посланик Нейнски от Турция

Посланикът на България в Турция Надежда Нейнски е повикана за консултации в Министерството на външните работи , съобщиха от МВнР.

Обратно в новината

Коментари - Външно извика на разговор посланик Нейнски от Турция | Днес.dir.bg

17-11-2017 20-11-2018

Коментари

агресията е причинена именно от вас, а не от раята

Какво трябва да стане, за да проумеят г-да управляващите, че т'ва нящо на име Нейски е измет, която за нищо не става. Сестрите в Либия бяха по нейно време като външен министър, оказа се, че е имало информация за ставащото, а пачата не предприела нищо. Сега в Турция става какво ли не, тя пак мълчи като г*з. Не знам какво трябва да стане, за да се изметат подобни боклуци от удобните постове, на които са настанени?

Вярно ли Неински ни е посланик...Ти да видиш... и то в Турция...

някой биолог ще ми подскаже ли как се казваше африканското маймунче чиито хормони приема тази неБългарка

Конституционният съд на Южна Корея подкрепи решението за импийчмънт на президента Пак Гън Хе, хахаха! Ким е жив и здрав.

Сега имаме шанс да поставим отношенията си с Турция на правилна основа. Турция никога не е била в такива лоши отношения с Европа! СЕГА е времето да престанем с подлизурството пред тази азиатска държава.

А бе бай К у р сплескан. Кой те би по главата да регистрираш дост, бе боче тъпо. Кой те дърпа за езика да да плямраш, че ще си подаваш оставка, бе глупако. И като се насра в два мандата и не довърши нито един, защо пак си първи на опашката с войнишката бака, бе говедо глупаво.

Не с войнишката бака, а с дисагите на Бай Ганьо, ама и на двете му рамена.

Какво ще направи една бедна, проста, безгръбначна и опоскана територия като България? Нищо! Нит характер имаме, нито достойнство. Няма друга такава държава в света. Честно ви го казвам без да преувеличавам. Проверил съм, и няма друга толкова шибана територия и народ. Просто няма! С право изчезваме и се асимилираме. За нищо не ставаме!!!

Компартията ще оправи и РБ и Турчляндия. Турските комунисти са железни. Е, в сравнение с тях желязото е доста меко.

TIREX

хем изселник хем гласуват? като как след като в турция е забранено двойно гражданство тея са там? като какви? незабавно забрана за двойно гражданство и гласуване в чужбина! забрана за дост и дпс

как само ще ги консултира......разходките по коктейли не са дипломация.....само връзкари и негодници на всички ключове постове...ние вече не сме държава

...до кога ще се назначават хора неспособни да вземат адекватни решеня ? с политика трябва да се занимават подготвени хора -дипломати от кариерата !....кави са поптодорова,михаилова ...?!?...постове раздавани по политически причини...неподходящи хора...липса на политика...липса на дарjaвност...липса на дарjaва ...унижение пред света !!!

знае знае и още как, знае даже мангасарянски мурафети госпожa посла-н-н-ичката.

Хахахах, едни избори не могат да станат в оркистан без благоволението на падишаха, жалка картинка, наистина! Примолиха ли му се на султана да не се меси в жалките ни избори, колко теманета му направиха преди да му се примолят???

Дреме й на шамандурата!Този ,който я прати там е малоумен!

Практиката показва че когато проблемите не се решават накрая избухват. Дълги години се мазним на гаджалите, но напрежението расте. Имайки впредвид отношенията в миналото ,просто трябваше да се поддържат едни по-хладни и прагматични отношения. Винаги съм смятал че в момента в който напуснем или се разпадне ЕС България ще бъде поделена между Русия и Турция. Така че само ЕС.

ех мангасарян, правиш добри коментари, ама да беше понаучил правописа, че да не се излагаш. хубава работа ама .......

Кметът на община във вилает Маниса Йомер Фарук Челик призова изселниците масово да гласуват на 26 март, за да станат турците в България по-мощни, турският език да стане официален и братската общност да заживее спокойно. Фарук Челик: "Целта ни е да достигнем 20% подкрепа, защото само така в България ще можем да ползваме спокойно турския език и да изповядваме религията си. В България нашият близък познат Лютви Местан е лидер на партия ДОСТ. Той и хората му са в блестящи връзки с Република Турция, те работят изключително сериозно за правата на турците и мюсюлманите в България. Затова смятам, че гражданите на Турция и България /двойните граждани/ трябва да направят всичко по силите си. От наша страна осигуряваме безплатни автобуси за избирателите до секциите в професионалната гимназия "Полинас". Тези избори в България са от огромно значение, имаме информация, че в цяла Турция се полагат усилия за тях.

Така ще се намали възможността на ДОСТ да се докопа до Парламента. И убедете близките си! Тази политическа формация е създадена от турските служби. И ако тази партия влезе в парламента, лошо ни се пише. Четете във "фрог"!

да споменете ролята на българските съдии в регистрирането на 3 партии на етнически принцип. Тези съдии на стълба на позора. Да им се проверят доходите. Там е заровено кучето

АНАТЕМА! АНАТЕМА! АНАТЕМА! ЗА ИСЛЯМСКИТЕ ЗАВОЕВАТЕЛИ ЧРЕЗ РЕЛИГИЯ, ФАЛШИВИ ГЛАСОВЕ, ЛЪЖИ, АЛЧНИ ЗАВОЕВАТЕЛНИ ЦЕЛИ КЪМ СВЕЩЕНАТА БЪЛГАРСКА ЗЕМЯ И БЪЛГАРСКИ НАРОД -РОДОНАЧАЛНИК НА ЕВРОПЕЙСКИТЕ НАРОДИ, КОИТО ОТРИЧАТ ДО ДЕН ДНЕШЕН ПРЕДЦИТЕ И РОДОНАЧАЛНИЦИТЕ СИ!

Бат боко -"Лидерът на ГЕРБ Бойко Борисов призова малко да се намали агресията."- говориш за агресията на приятеля си ердоган, нали гълъбе! Или не съм те разбрал-подкрепяш ердоганчо да се бърка в нашите работи, защото ти му слугуваше докато беше "премиер" на България? Кое е верното?

Това е нищо. Путин с Ердоган са в любовни отношения.

Нейнски има за зет чистокръвен турчин, така, че езикът е понаучила, а и други езици знае, но чии ли интереси защитава.

нали е еврейка , каква е грижата й за гоите - българи... Никаква!

А английски знае ли?

Знае повече мурафети от нас взети заедно.

Долнопробна мурва.

Организира се възстановяване на Османската Империя, може би с цел обединяване на Балканите, което по друг начин явно не може да стане. А на някой му трябва световно правителство. Това означава че ние ще бъдем заличени от лицето на земята. Забележете: 1) Създаде се всеобщ хаос в Европа за да отслабне и да се разедини, 2) Русия бива атакаувана и и създадоха огромни проблеми та като стане истинкото настъпление тя да не се меси в конфликта, 3) Ердоган който му е обещано да си върне османските провинции се ежи и заяжда с цяла Европа, като преди това беше взел няколко милиарда от тях уж за бежанци, а то е за подготовка за война, 4) НАТО отслабва, САЩ заявиха че вече няма да пазят държавите от НАТО щото не си плащали както трябва, т.е. като стане конфликта САЩ ще кажат "не сте си платили" и няма да си мръднат пръста, 5) ако хората избягат от новата "империя" (а и да не избягат, много може и да бъдат избити) ще заселят "бежанци".

Тази изобщо не е скачала с циганина, ако искаш да знаеш. Друго е правела.Групците скачаха,а те крадяха,докато полицията въдворяваше обществения ред.

Тази дама може да даде компетентен отговор на въпроси касаещи мода, масажи, парфюми и грим! Други би следвало да са на нейно място! Тези дето са знаещи за тъмната страна на нещата!

А какви гладни мишки бяха когато скачаха с циганина.

То много чифутки, бе...и все оправни, на голямата

ко шъ и заръчат на чифутката?

Тази тъпа нефелна пачавра хич да не я допускат повече до каквито и да е държавни постове. Възмутен съм от грижата за вече залезлите бивши сини митингаджийски кресльовци с безмозъчните си действия оставили след себе си само разруха и разорение. Вместо да бъдат съдени тези негодяи - Херостратовци, незнайно по чии ходатайства им се сервират един от друг по-сладки постове.

Още ли има живи от тази вредна порода.И тя -досущ като Ленчето с кремчето....

Плевела не се отказва от жизнените сокове на културните растения,докато не го изхвърлиш на бунището

Тази женичка доста си поживурка в Турция, оправи положението на съпруга си, а докато беше на дипломатическа мисия, не й чухме въобще гласчето за каквото и да е било.Мисля, че е крайно време да се прибира в България!

Защо в България ?!!!! Навреди достатъчно на Родината ни. Да хваща пътя към дома - към изсраел !

Турците могат да си правят в Турция каквото си искат и ако ние искаме да им забраним какво да правят в Турция, тогава ние се месим в техните вътрешни работи! Ясно е че БГ играе по свирката на евро идиотите пак, които сега са във в война с Турция! Проблема не е агитацията в Турция, проблема е че има разкрити секции в чужбина, не само в Турция. Всички секции в чужбина да се закрият! Който иска да гласува, да се върне в БГ и да гласува! И как така ще затваряме границата за българи, които искат да гласуват? Тия лъжепатриоти чуват ли се какви глупости дрънкат! Ако не искат българските турци в Турция да идват с автобуси в БГ да гласуват, тогава да им вземат българското гражданство, а не да им забраняват да влизат, идиоти с идиотите такива!

Самата дума изселници, не предполага това да са български граждани. Хора, които от години живеят извън България и нямат никакви намерения да се връщат, не разбирам защо имат правото изобщо да гласуват. Като искат да гласуват, да заповядат да живеят в България и да си плащат данъците тук.

Дирчо

Да им се вземе българското гражданство тогава, а не да се забранява на българи да влизат в България! Какви са тия глупости?

Тези са точно толкова български граждани колкото аз съм жител на Аляска. Хора които не могат да си изпишат името на кирилица, хора които изписвайки "България" допускат граматически грешки - нямат право да се наричат българи и да гласуват за бъдещето на държавата ни. С даденото им право да гласуват пряко позволяват на чужди държави да се месят във вътрешните ни работи и за съдбините на народа ни. Защо не се въведе принципа за отседналост - минимум 3 месеца през годината живееш в България и тогава може да гласуваш, но не три месеца за 5 години - 3 месеца всяка година. Продажни политици и тъп народ който лесно се манипулира това е България в момента.

Борисов се бил уплашил от заканите на Ердоган. Турция и да иска да си отваря границите за да ни изсипе мигранти, ако България вземе суверенно решение да не ги пусне, колко струват тогава тези заплахи?

освен модни ревюта от друго не отбира

Ако всичките ни посланици са като Михайлова-Нейнски. Божи пази България, даже не е Нейнска а Нейнски. Сега остава да пратят Кунева на нейно място. Нейнска на испански ли си говореше с турците или на развален английски. Да не я готвят за комисар в ЕС- от трън на глог!

Само с красота не става (дори леко повехнала). Трябва и акъл.

пак със съвети как да се подложим на турчулята. Скрий се, предател такъв

Ако Герджиков е изрекъл: Служебният премиер Огнян "Герджиков призна, че има напрежение със съседката ни и изрази надежда да не се стига до крайности - скъсване на дипломатическите отношения между София и Анкара." ...язък му за авторитета, титлите и всичко, за което може да бъде уважаван. Това може да го каже само човек подготвящ се за заяждане или кръгъл глупак.

Като си спомня как тая забатачи нещата при либийското дело си представям сега каква ''работа'' ще да свърши а и едва ли някаква до сега е свършила срещу разходите дето и плащаме

Върши, върши работа, но в полза на кого?

Да те представлява жена в турция - те това е да си авторитетен. Какво отношение да имат резняците към нас .... при тази презентация ...

Ами отношението е развлечително- нарича се кючек в българско издание.

Не имитирайте деност защото изборите ще минат и заминат а вие ще си гугукате по вашите сбирки безрезултат но за България.. Тая е толкова дипломат колкото и земеделеца разбира от военни работи

Че кой е казал, че трябва да разбираш за да те назначат? Заплатата и е дипломатска.

Моето скромно мнение и препоръка към нашите политици е ,че в Турция могат да гласуват само изселници родени в България.Например родителите са родени в България , а децета им в Турция. Значи децата са турски граждани и няма как да определят бъдещето на България. Крайно време е заканописците в България да се замислят по въпроса.

ТУРЦИТЕ СИ ГЛАСУВАТ В ТУРЦИЯ!!! В БЪЛГАРИЯ ВЕЧЕ - "НЕ"!

къв съд - никои никъде няма да ходи. всички скоро ще трябваме долу на границата

Досега практиката ни научи , че от преводач дипломат не става. Време е да почнем да експериментираме с други професии. Примерно с метачките.

Ти знаеш ли какво става като скъсаш дип. отношения с една държава, а още повече и съседна ? Че правителството на Ердоган прекали е вярно, но че ние не сме да си слагаме въглени в гащите също...С каква пишлива войска ще си браниш границите от тяхната, дето е Номер 8 в света? А какво ще правиш с международния търговски превоз, стопанските договори, продажбата на електричество и т. н. Да не изреждаме и агентите им дето са навсякъде във властта...Айде стой си на село и не ритай коня в гъза!

Щерката на тази, на турчин ли приседна ?

Полегна.

Просто премахнете двойното гражданство! За даване на българско гражданство на родени в България задължително българско име (така е във Франция и никой не казва , че е недемократично!), за другите изпит по български език (писмено и говоримо)и история (поне основни неща), бит и култура на българите! Това е!

Тази шамандура Н.Михайлова/Нейнски/ кой я изпрати в Турция ? Кой ? Май бай Бойко.Как си е напомпала лицето като плодир ,все едно пчели са я хапали ,а после го е намазала с латекс.

Дали няма да я уволняват? Че то при Герджиков за друго не съм видял да се ходи. ;)