Борисов свика службите заради опита за преврат в Турция

Усилили сме максимално границата – с „Гранична полиция”, с военни части, екипи на външно министерство следят ситуацията – всички служби са си по местата.

Обратно в новината

Коментари - Борисов свика службите заради опита за преврат в Турция | Днес.dir.bg

17-11-2017 20-11-2018

Коментари

Къде се скри мъжкарката КурКа Нинова и Сидерага??? Нали раздават само шамари . Комунягите нищо друго не могат освен лъжи и простотии

Глупаци!Всичките ви изказвания и мнения говорят за простащината, до която е стигнал българския народ!

Чл. 95. (Доп. - ДВ, бр. 50 от 1995 г., изм., бр. 153 от 1998 г.) Който, с цел да бъде съборена, подровена или отслабена властта в републиката, участвува в извършването на опит за преврат за насилствено завземане на властта в центъра или по места, или в бунт, или във въоръжено въстание, се наказва с лишаване от свобода от десет до двадесет години, с доживотен затвор или с доживотен затвор без замяна. Чл. 96. (1) (Доп. - ДВ, бр. 41 от 1985 г., бр. 50 от 1995 г., изм., бр. 153 от 1998 г.) Който с цел да подрови или отслаби властта в републиката или да й създаде затруднения, лиши от живот държавен или обществен деятел, се наказва с лишаване от свобода двадесет години, с доживотен затвор или с доживотен затвор без замяна.

Чл. 98. (1) Който подбужда чужда държава или обществена група в чужбина към война или друго враждебно действие против републиката, се наказва с лишаване от свобода от пет до петнадесет години. (2) Същото наказание се налага и на онзи, който извърши действие с цел да предизвика война или друго враждебно действие против републиката.

а ДАНС спи. пак.

Кви граници, кви полицаи... Баце, Баце... Внимавай какви изводи ще си направи ЕрДоганя. Завой ли ще направи или ще бутне ръчките напред в същата посока. Щото ако е второто - тъжна ни картинка...

Ще правиш преврат и няма основната ти цел да е управляващия еднолично държавата в момента а ще го оставиш да ходи на плаж? хайде стига с тези поръчкови събития. почна да му се клати стола и набързо намери начин да свали който не споделя с него и не му плаща. 90% съм сигурен че това е вътрешна работа на ердоган. Особено след като повече хората на запад гледат Франция, шума ще е много по-малък.

Баце нема да се плашиш,след Кимон Георгиев,никой не е успял да направи военен преврат в България.

Къде в цялата ситуация бяха.посланика ни Нейнски и най-вече главнокомандващия на българската армия така наречения Президент?

Баце не се плаши, Турция граничи с Германия, Русия и САЩ.

казал го е Данте Алигери - "надежда тука всяка оставете". Ще се оправим на кукуво лято. Бях на 25 когато Тошо падна. Сега съм над 50 и казват ,че евентуално след 20-30 г. може би да се оправим. Н-и-к-о-г-а!!! Да се жертвам за комунягите - не. Те се оправиха. Един се жени за банкерка, друг се обзавежда с хотели, трети в Брюксел Накрадаха се от водни огледала ценкови камъни. а искат още - Беляне. Аз съм добре - няма ме - зад отеана съм аз и моите деца

Който е кадърен се оправи. Неуките некадърници винаги ще са зле. Няма значение кой ги управлява. Така е открай време.

не се съмнявай - няма демократичен изобор. Първо комунягите ни заклаха с първите избори - Желев - синилен професор, ги призна. Не знам кой е гласувал за комунягите.Помните ли милионния митинг на 4 километр. А помните ли как гл.прокурор обърна изборите - гл.прокурор - абе каква държава сме?

Малко се съмнявам у нас някога да е имало деморкратичен избор. С тези подправени избори, бюлетини и платени гласоподаватели си давам сметка и че Главундий не е демократично избран

комунист. ББ бил такъв-онакъв. А какъв е Станишев - без да е ходил войник. Какво е завършил - каква дисертация "Ролята на военната унифирма за успеха на армията". Много подхожда вднешно време. Първанката- по-голям крадец няма от него. Строи хотели на децата си.Верно със заем - а с какви големи заплати ще го изплащ. Образование - е, тук е върхът на сладоледа - "История на комунизма - Браве.

За какъв военен преврат говориш у нас. Ние нямаме военни.

гледах снощи по БТВ един от т.н. водещи предавания. Очилат поръчков малоумник, на който този път нямаше кой да му диктува в слушалката и задаваше глупави и смешни въпроси

какво стана с танка пред българското посолство, дума не обелвате....

Вижте кой говори за нормалност!!! А нормално ли е примат с пожарникарско образование да е премиер? Нормално ли беше, когато в България имаше законно избрана власт да саботираш по всякакъв начин работата и, да плащаш на протестъри и друга паплач, да не ходиш на работа и да я ковладиш по света и у нас? А нормално ли е да говориш винаги в първо лице, единствено число? АЗ, АЗ, АЗ... И накрая нормално ли е една бивша (!?) мутра да оглави държавата. А тя, държавата, е докарана до положение на пълна липса, анархия и беззаконие! Ясно е че това беше лебедовата песен на тиквеният приятел, но аз мисля че заедно с ерДоган трябва да си отиде и нашият беДоган - БеМеБорисов!Да се хванат двамата под ръчичка и да отидат там, където им е мястото - на бунището на историята!

Нормално е и още как! Ами, зад гърба му е САЩ с цялата си пропагандна мощ и многохилядна войска, тежко въоръжена, настанена в България, пазеща властта му.

А знаеш ли колко химия се учи ,за да станеш пожарникар?Защо обиждате професията на толкова много хора,които всеки ден си рискуват живота заради разни тъпанари,които не спазват правилата...

А нормално ли е един холивудски третокласен актьор да става президент?

ходете на почивка в Турция, нали не обичате нашето Черно море!

Пич, нашто море го обичам та то е 100 пъти по хубаво от Турското и Гръцкото и Тиренското и .... Обаче пич не обичаме селянията и чалгарията която го усира поголовоно от 30 г. Ей за тва ще ти пратя картичка от Айвалък ( ако ми оставиш адрес си )

Кога за последно си бил в България? Глупендер

d4

А къде се скри хубавото Наде???

Тя на барикадата в Анкара. С голи гърди брани Ердогановата демокрация от гадните военни престъпници!

При хубавия Демир. Снишила се е и чака да мине бурята.

Туй добре! Ама дали е запалил свещичка за здравето и спасението на своя аркадаш Реджеб Ердоган? Нали доскоро го наричаше - Братко?!!!

мечката играе в комшиите!

От десетина дена плахо върти опашката и към Русия.Явно поназнайва нещо повече.Хитреца има усет за тия неща.

пак откри топлата вода!

Браво Боци. Пращай Перата. Внимавай обаче с КуРнелия. Току те е насмела с някой пуч.

Смешник!!!

ББ, НИКОЙ АМА НИКОЙ НЕ ЩЕ ТЕ СПАСИ, АКО ФАШ РЕШАТ ДА ТИ СПРЕТНАТ НЕЩО! КУПИ СИ РЕЗЕРВНИ БОКСЕРКИ, ЩЕ СА ТИ НУЖНИ В СЛУЧАЙ, ЧЕ СЕ ПРОДРИСКАШ ОТ СТРАХ!

каква е позицията на Независимия дупетат Местан ефенди?

Един опит за държавен преврат от такъв мащаб едва ли се организира за ден-два?Това сочи, че турските служби а и партньорските такива е трябвало да имат индикации за предстоящото събитие, в т.ч. и нашите служби.

Някой до момента да е чул позиция/изявление от посланика ни там Надежда Нейнски?

е вече в харема на Ердоган :)

Военните преврати са рискована работа . Боко показа на света как се бута законно избрана власт без излишни рискове , но за това са необходими някои условия , а именно: 1. 20-на средно интелигентни амбициозни за постове и власт и абсолютно безкрупулни протестъри. 2. 200-300 прошляка , готови срещу 40 лв надница да се валят по два часа на ден в най-натоваренот време по кръстовищата, за да предизвикат усещане за "всенародни протест" 3. Полиция , инструктирана от външна сила да не ошамари платените 200- 300 лумпена, въпреки че законът изисква това. 4. Овчедушен, тъп народ и продажно медии, които допускат това очевадно режисирано мероприятие да бъде представено като "всенародно дело" Всичко казано по-горе липсва в Турция, най -вече тъпия народ и продажните медии, затова сед стига до военна намеса.

И няколко трлола в интернет пространството, като Щерев, Българиеца и т.н.

Ако не беше една чужда фондация да спонсорира и организира всичко, вкл. и отразаването по медиите - нищо нямаше да се случи. боко е прекалено тъп за да организира нещо ... навремето шефовете на сик го пращали да им пази колите на паркинга ...

Борисов нареди да се засили граничната охрана...Днес ще е голяма мъка, милият той, няма да реже лента я на колектор, я на птицеферма, обул е кафявите гащи от снощи и чака....Хибридният храбър войн, Чехльо Амебов, да вдига 3-ни изтребителя и да пази границата ни с Турция...

Каква граница, тия ги е страх най-много от народа, да не ги помете за предателството което направиха срещу него.

Имало е код кафяво последна степен. Една по-висока от този в Турция. Сега, откакто всичко свърши, пак ще ходи като директор на 2 декара мирудия в хималаите.

БЪЛГАРСКИТЕ "ДЕМОКРАТИ" УНИЩОЖИХА АРМИЯТА. ИМАМЕ СИ ПРИЯТЕЛИ /НАТО/ И АКО СЕ НАЛОЖИ ДА СИ ПАЗИМ ГРАНИЦИТЕ ИЛИ МИРА НА КОГО ЩЕ РАЗЧИТАМЕ. КОЙ И ЗАЩО ОТМЕНИ ВОЕННАТА СЛУЖБА, КОЙ И ЗАЩО РАЗРУШИ ГРАНИЧНИТЕ СЪОРЪЖЕНИЯ, КОЙ И ЗАЩО УНИЩОЖИ ВОЕННОМОРСКИТЕ СИЛИ И Т.Н. И Т.Н. АМИ СЕГА КАКВО СЛЕДВА... ???!!!

защо говориш глупости?

Де ли е Надето Михайлова, та не й се чува ни гласа, ни й се чете словото по този повод? Да не е на Мартиника?И това ми било посланик!92

...се е притеснила мутрата за българските граждани????

ха ха ха тръбопроводи, газопроводи, ток, охрана на границата и т.н. от Турция, а? не щете от русия, а? ха ха ха

Този от снимката освен с клишета може ли да говори нормално!!! Коя ли му пише речите!?!

Споко Цицероне! На наш бог ББ речите му се спускат свише , нали е на " ти" с " оня" горе.

Поначало, за да се мотаеш по Турция, "защото е евтино и обслужвали добре", трябва да си отчаян примитив. Чуя ли че някой е бил там "на почивка", си развалям мнението за него. Свършиха ли се местата по света за снобеене, че ще се завреш по тия джамии. Ама било Гьокчеада и имало сърфисти и руси булки. Простотията ще ни затрие. Тази Турция, с Ердоган, Калпазан или някакъв друг павиан е поганска работа и е пълна безвкусица да си "щастлив" точно там.

Ами НАТО са там на почивка от много години и така им харесва, че и контракт си имат за тази работа.

Ужасно посредствен и примитивен национализъм изповядваш или там каквото е всъщност.

Турците да се научат от Бат Бойко, как се сваля законно и демократично власт!

Едва ли има балами, които ще се вържат на призива да преустановим визитите си в Турция. Купона по курортите им тече на макс и никой няма против мирните граждани и гости.

Да затворят границите с Турция, да пропускат само наши граждани да влизат.Техните кервани от Германия, да влизат откъдето искат, да опитат през Гърция:)

Събитията в Турция напомнят, за неуспешния атентат срещу Хитлер. Ако беше успешен Германия, нямаше да стигне до пълен разгром. Така ще стане и с Турция, ще се разпадне. Ердогановците са късогледи, сега се радват, но в дългосрочен план, водят страната към разпад. Бе каквото е казано, ке стане, искат или не искат.

Е, сега наистина може да стане страшно, ако военните за пореден път вземат властта в Турция, като нищо Лютви и компания могат да отправят искане като тези от Крим и ще ги посрещаме фесовете с вазелин, другарят Борисов не зная какво ще свиква тогава, а хибридният войн атлантик, амебата Плевнелиев каква ли песен ще запее....За незапознатите, в миналото, някъде към 1960 година Турция и Гърция, членки на НАТО, бяха във военен конфликт....

Tyрци нямат място в нашuя парламент ! Kато желае да е тyр4ин аиде марш в тyрско ! Pазвяваите си там бyрките, shamiite и фереджетата ! Tyк е BULGARIA !!! Tyк не е тyрцuя !!!

От кога започнаха да говорят, че с избори се сваля правителство? ЗАЩО НЕ ГО КАЗАХА СЪЩОТО ЗА УКРАЙНА? Май цялата дандания в Турция е за да затворят Босфора. А да видим какво още ще измислят и коя черга ще дръпнат новите ни господари.

В Украйна случая е съвсем обратен. Президента става изменик в полза на вражеска Русия и предава украинския народ.

След 2 г. развитие на събитията. "Не е сигурно"

Само кухавел като теб може да употреби термина"вражеска", да попитам само, а сегашният президент на кого предава Украйна?!Не пиши глупости, фес мазен, ти нали си от Анадола, там има ли превратаджии?!

По цял свят виждаме приятелите ни от 12 години какво правят. А и цената от 5 милиарда за да си купиш толкова земя сигурно е много евтина.

Сламеното чучело треска го тресе. Гори ли чергата на Ердоган бей ефенди, ще пламне и твоята.

И това какво общо има с новината за Турция ?

Шубето е голям страх!

Кое наричаш "демократичен свят"?! Всичко е псевдодемокрация и партокрация!

са последно туркия ке пада ли нема ли да пада?

Боко разтрепери гащетата, дано скоро овчия народец се събуди