Анкара ще поиска намеса от ООН за мигрантския проблем

Турция ще поиска от ООН да съдейства за разрешаване на проблема с мигрантите.

Обратно в новината

Коментари - Анкара ще поиска намеса от ООН за мигрантския проблем | Днес.dir.bg

17-11-2017 20-11-2018

Коментари

! Вкарайте първо баба Меркел в лудницата, а после стягайте Вермахта и в Либия и Сирия направете хубави лагери за бежанци, и заедно с руските сили изтрийте тази ИД от лицето на земята.А всички новопристигнали натоварете и обратно в Африка. Зомбирани от бира и еврофутбол плондери.

. В ЕВРОПА ИДВАТ ОСНОВНО ДЕЗЕРТЬОРИ ОТ :ТУРСКАТА,СИРИЙСКАТА,ИРАКСКАТА АРМИЯ,СЪЩО ДЖИХАДИСТИ ОТ ИД ИЛИ ТЕХНИ РОДНИНИ ,КРИМИНАЛНИ ПРЕСТЪПНИЦИ И МАРОДЕРИ СЪЩО И ШИПТЪРИ ОТ КОСОВО,Ч.ГОРА И ВСИЧКИ ДРУЖНО БЕЗ ДОКУМЕНТИ КАЗВАТ .ЧЕ СА СИРИЙЦИ((. МНОГО ДОБРЕ СА УВЕДОМЕНИ ,ЧЕ ТРЯБВА ДА ВЗЕМАТ БЕЖАНСКИ СТАТУТ,КОЙТО АВТОМАТИЧНО ИМ ПРЕДОСТАВЯ МЕСЕЧНИ ПОМОЩИ,КВАРТИРА,ХРАНА ,МЕДИЦИНА И ПРАВО ДА ИЗВИКАТ СЛЕД ТОВА ДО 10 СВОИ РОДНИНИ?? Всичко е организирано с местните арабско-турски общини в Зап.Европа където Социала е окупиран от тях. Социала плаща квартира-обзаведена,могат цял живот да учат немски,да се правят на болни,инвалиди и т.н. Също като наште цигани са само ,че по-хитри и богати

, но пропусна ролята на циониските организатори на "мероприятието"

"Турският премиер заяви още, че ще изпрати на световните лидери писма, в които ще ги запознае с проблемите на бежанците". Турският премиер не е българският. Той с празни работи не се занимава. Щом ще запознава световните лидери с проблемите на бежанците, означава само едно - световните лидери (поне западните) въобще не са се замислили, какво точно става в света.

И във ПСВ и във ВСВ САЩ винаги са играли срещу Германия, защо наивните германци си мислят, че през ТСВ ще бъде различно?! Германия и Турция имат добро сътрудничество в момента, добре е Турция да се замисли за външната си политика с кого да си сътрудничи и с кого не! Като резултат от американската политика ще се взривят две държави Турция и Германия!

Че кои пък са тези Германия? Некви лузери на площ от 360хкм2. Даже и историците не помнят кога за последно са печелили война. Самата Турция е с площ колкото 2 Германии.

Димитров

зависи какви войни имаш предвид. Яж си черния хляб и лука, жули си шльокавицата и си мисли, колко е велик СССР, щото е спечелил послледната война. Спечелил я е, но ватника няма даже и това, което ти ядеш, колкото и да е мизерно. А загубилата всички войни Германия, лузърите тънат в охолство и са притегателен център за половин свят. И за да не се чудиш на другата половина кой е , ще ти кажа - Съединените американски щати. Хай със здраве и наздраве!

5 , поне засега в Германия живеят само германци. В Турция се оказва , че турците са малцинство и е време да се връщат в Азербайджан, родното им място на султаната Хорезм. Западна Турция е Българска. Южна е Вавилонска (кюрдска). Източна е Арменска и Иранска. Централна е на Фригите(древните бриги от днешна Македония). Рекс Халдероум е една от титлите на Цар Фружин Шишман при участието му на Европейската конференция за война срещу Турция. Походът на Владислав Ягело-Варненчик. Предаден от сърбите и унгарците.

Не мога да ги разбера тези европейски политици,во главе с Меркел ,защо наливат тези милиарди на бежанците,с което мотивират нови,и нови да прииждат в Европа.Вместо тези пари да отидат за спиране на войната и връщане на хората по домовете им,с тях само се закърпва временно положението.Единственият изход сега е обединените сили на Европа и Русия,пренебрегвайки интересите си заедно да спрат войната в Сирия.Не го ли направят,не ми се мисли какво я чака Европа,а и Русия.

от нейно име говорят хазарските братовчеди на "нашата" първанова известна с израза: "ние евреите в европа"

Анкара да ги праща преселниците в С.Арабия, Катар, Кувейт, Обединените Арабски Емирства, САЩ, Израел, Канада и Австралия. С помощта на кораби, самолети, влакове и автобуси. "С позицията, която взе Турция по сирийската криза, най-точен в своите оценки бе световноизвестният индийски дипломат и анализатор М. К. Бхадракумар. В една своя статия в Азия таймс той написа: На Ердоган не му остана друг избор, освен да признае, че се явява част от вашингтонския инструментариум, нищо повече. Турският премиер открито тласна страната си по наклонената плоскост. Турция вече е затънала до шия в сирийското блато. Малко известно е, че по някои публикувани наскоро данни около 1/3 от населението на Турция са алевити. В южната ни съседка има и значителна общност от крипто-алевити (скрити алевити). Ако т. нар. бунтовници в Сирия продължат да колят алевитите, те ще се прехвърлят в Турция като бежанци и тотално ще де-балансират съществуващия етническия и конфесионален баланс в страната. Сирийският президент много грамотно прехвърли чрез кюрдската карта играта и на турска територия. Сирийската армия напусна северозападната част Сирия и на практика остави управлението на тази територия на кюрдите. Сега там се веят кюрдските знамена и около 12 кюрдски организации се обединиха и дадоха началото на ......"

Няма да стане с ООН, защото Русия ще наложи вето на всяко проекторешение, което може да реши проблема.

И кое е решението на проблема според теб? Същото като в Либия, Ирак и Афганистан ли? И защо тогава от Ирак и Афганистан има почти толкова бежанци, колкото от Сирия? Ако не получаваш заработка от "Америка за България" значи си много, много зле...

същото като в Либия, която почти е разделена на 2 с 2 правителства, като в Ирак - разделе на 3, а в Афганистан талибаните карат само на наркотици :) Не разбра ли, че докато не разделят Сирия, няма да мирясат нито САЩ, нито Турция, нито онези от петролния басейн, от който САЩ, Англия и разни други мултинационални корпорации трупат неистови печалби!!!!!!

германия ако ги иска даси ги извози със самолети до там

Eй дей 'авата! Tурция иска да запази живи бойците на Aллах. Mъртви няма да и вършат работа като 5-а колона.

Голяма глупост беше да се пускат толкова много бежанци в Европа. Нямам нищо против бежанците, които бягат от война, но всеки тръгнал да търси по хубав живот и заема мястото на местен жител не мисля, че е добра идея. И тази Меркел "милата" какво ли си вика - дай сега да напълня Германия с евтина работна ръка пък "след мен и потоп". Точно това прави тази жена, тези политици са изкукали, те не виждат ли какво става, ислямистите превземат Европа и след 10 години ще бъдем ислямска Европа. Европа подаде пръст, арабите го захапаха и нямат и идея да го пуснат. Вече нещата загрубяха и Меркел е направо "луда за връзване", че го позволи! Баси, та тя да не е Европа!!!

И пак казват, че ще приемат хората от страни, в които се водят войни и пак ще разглеждат молби за убежище. Това е като повторна покана.

Аз наистина започвам да си мисля, че тези хора, които си седят там в офисите и само си кроят своите планове, не са наясно с реалната ситуация. Те имат свое виждане на нещата, но то е защото те просто не са в час! А според мен в момента ситуацията излиза от контрол, емигрантите започват да се чустват като поканени от Европа и се чудят защо не сме им приготвили къщите и работата и училищата. Както и това което емигрантите показват, децата, това също ми е чудно. Защо ако ти си удариш детето или си го оставил да спи на улицата /живея в Чехия и поне доколкото знам тук законите са такива/ ти го взимат, а на емигрантите не им ги взимат.

И стига с тази измислица -сирийски бежанци.Евростат показа данни ,че само 20% от "екскурзиантите" са сирийци останалата сган-Афганистан,Еритрея,Ирак и................любимата рожба на Клинтън и Клинтъница -Косово

Тук прочетох доста разумни мнения на "колегата" ДПС. Поздравления, особено ако е наистина от тази партия с не особено добра репутация! Та той каз, че сред сирийските имигранти наистина има и хора, които могат да се интегрират и да вършат работа. Аз лично се запознах наскоро с един такъв човек - бивш университетски преподавател от Сирия, много ерудиран и с перфектен английски. А по телевизията гледах репортаж за сирийците Исак и Лена - ултрамодерно младо сирийско семейство с едно сладко 4-годишно момиченце, както и за 17-годишната плувкиня от националния отбор на Сирия Исра... Но това са по-скоро изключения, масата е много, много зле...

А бе, дирчето защо ТРИЕ информации за линка СПОДЕЛИ.ЕУ, защо искате да държите масите в НЕВИДЕНИЕ??? Нима да си глупав и невежа е политика, която поддържате и Вие??? ПФУуууу!!!

Защото не знаят езици и не разбират за какво става дума.

Германският вътрешен министър заяви, че триенето на коментари и профили не е достатъчно, и предложи да се отнемат шофьорските книжки за коментари против бежанците.

Нищо ново за германците долни нацисти пак са на власт там.

Вижте това https://link

link/watch?v=a73Q9UgAaH4

в link

Аз

Майки с деца да пускат. Мъже от 15 години нагоре - да ги разстрелват кой където ги фане като вредители! Те не са нито бежанци, нито мигранти.

Лошото е, че ни показват/не без основание/ агресивното поведение на мигрантите, които като видят камера и всички знаем продължението/от нашите си артисти/. Това е основния поток. Много са и са агресивни. Те оформят общото настроение у нас. Сутринта гледах репортаж по една от телевизиите. Сириец на около 50-60 години, завършил фармация в България, с голяма болка, без обвинения, каза-Бягаме от смъртта, ще отидем в Гърция, ако ни приеме, България не ни иска!" В Турция не може да изхрани не голямото си семейство. Без претенции, без упреци. Отчаян човек, но без агресия а с една покъртителна болка. Засрамих се!!!!! Кой им казва, че такива хора ние не искаме! Тези, които наистина са презирани, тъпкани, унижавани, убивани, хора без капчица агресия никога не биха стигнали до камерите-не са атрактивни. Никога с ритници, ругатни, камъни, юмруци, с детски щит не биха рушили и нарушавали държавните граници. Браво на репортера/в случая жена/!Само да вметна, за тези, които не са го гледали - младите напирали за по-добро образование в Европа. За това е този бяс! А групичката с истинските/според мен/бежанци стоеше далече от тях и някак си отделена, настрани. Внушават ни, че бежанците са това, което виждаме, тях бързаме са устроим - а другите/една нищожна част/ са в ъгъла.Те нищо не искат, за тях няма човещина - останала е само болката!

Аз

Сигурно е така. Обаче има ли статистика колко % от всички са зрели мъже? Щото на мен ми изглеждат като повече от 99%. А това вече въобще не е съмнително - това е съвсем ясно какво е. Сирийци... А Сирия - нападната. Че защо не си защитават държавата?! Кой да им я защитава? Руснаци, американци... Кой? Според мен почти всички мъже, с единици изключения, са готови убийци, тръгнали да създават хаос. Голяма част от тях са обучени за това. И няма как в полеви условия да се направи разлика. Затова покрай сухото, ще гори и мокрото. Принципът трябва да е - като си мъж, защитавай си страната! Като си тръгнал да бягаш, значи си терорист и подлежиш на физическо унищожение. Но няма да стане така и ще се случи единствената алтернатива - с Европа е свършено. А кръв така или иначе ще има. Много.

След като пусна тълпата с мигранти от лагерите си и създаде проблеми на Европа/ подпомогната сериозно от глупостите на г-жа Меркел/ сега Турция е принудена да направи крачки назад и да върне отново т.н. бежанци в лагерите си.

Ордите трябва да бъдат ИЗТЛАСКАНИ С ВОЙСКИ И БОЙ ОБРАТНО В СИРИЯ!!!!! НЕ И ТРЯБВАТ НА ЕВРОПА ОРДИ РЯЗАНА СГАН-ЕВРОПА НЕ ЗНАЕ КАКВА КАША Е НАДРОБИЛА ИЗКУКУРИГАЛАТА БАБА МЕРКАЛ С БЕЗУМНИТЕ И ИЗЯВЛЕНИЯ, ЧЕ ИСКА ТЕЗИ ОРЗИ В СТРАНАТА СИ-ТЕ ТЕПЪРВА ЩЕ СИ ПЛАТЯТ ЖЕСТОКО ЗА ТОВА, РЕЗАНЯЦИТЕ-СА ДИВИ ЗВЕРОВЕ, СЪС СИЛНО РАЗВИТО СТАДНО ЧУВСТВО+БЕЗУМНА РЕЛИГИЯ!!! ВЕЧЕ СА НИДИГНАЛИ ГЛАВИ В МЮНХЕН ПРОВИВ БЕРЕНИЯТ ФЕСТ, ЧЕ БИЛ ГИ ОБИЖДАЛ!! КАКВА НАГЛОДТ-ОЩЕ НЕ СИ ВЛЯЗЪЛ В ЧУЖДА ДЪРЖАВА И ВЕЧЕ ЗАПОЧВАШ ДА ПРЕТЕНДИРАШ-ОБРАТНО ПРИ АСАД-НА КОЛОВЕ ДА ГИ НАБУЧВА, ЖИВИ ДА ГИ ДЕРЕ-КАКВОТО ИСКА ДА ГИ ПРАВИ-ВЪН СГАНТА ОТ ЕВРОПА!! ДА СИ ОПРАВЯТ ДЪРЖАВАТА, ДА МРАТ В БОЙ-ТЕ СЕ ПЛОДЯТ КАТО ХЛЕБАРКИТЕ-ЕДНИ ЩЕ ПУКНАТ, ДРУГИ ЩЕ СЕ НАПЛОДЯТ-НО ТАМ!!!! В СИРИЯ!!! ВЪН ИЗМЕТТА ОТ ЕВРОПА!!!

статия в The Telegraph By DUSAN STOJANOVIC

Everyone wants to be Syrian

дай само малко по назапад да пътуват самолетите и сичко ша е ок...в момента в който Атлантика спре да е пречка по пътя на "бежанците" де ще предпочетат да тоидат?

Все повече политици поглеждат към ООН като авторитетна организация за решаване на всетиовните политически и хуманитарни проблеми? Там ли ще е състредоточено новото световно праовитесвто? Където е свърталище на хуманисти (комунисти луциферианци), окултуисти и спиритисти, които се молят на идоли и камъни и са омразни на Бога?

Да бъдат настанени във ФАЩ, израел и саудитска арабия!

https://link

Демонстрация против мигрантите в Мюнхен: 35 (!) участници. На контрадемонстрацията са участвали 200 човека. Значи европейците искат ислямски имигранти, каквото и да им струва това!

немците още не знаят какво ги чака ....ние поне имаме родова памет 500 години под ислямски гнет

имаме си Батак,имаме песента за Балканджи Йово,имаме Опълченците на Шипка,германците през това време са си живяли спокойно и са си гледали кефа,откъде да знаят каква угроза надвисва над главите им?

Тези цифри НЕ СА ПОКАЗАТЕЛНИ. По- скоро мисля, че ги е страх. Там има ЖЕСТОКА цензура. Но във форумите 95% са ПРОТИВ имигрантите. /има и соц.проучване в Шпигел-95.5% са ПРОТИВ.

Да, така е... Аз разбирам повечето европейски езици и чета редовно новините и коментарите. Проблемът е, че по форумите пишат основно политически активните хора, които са 15-20%. Огромната част от хората хвърлят по един поглед на телевизията - която сега навсякъде в Европа е силно манипулативна - и мислят, че проблемът не ги засяга особено. Аз съдя по моето семейство, роднини, приятели и колеги.

Европейската комисия и люксембургското председателство работят по план за преразпределение на мигрантите, пристигнали в Хърватия и Словения, към другите европейски страни. М-даа... Явно преразпределението, а не защитата от мигрантите ще бъде основна тема на спещата на върха на ЕС следващата седмица...

"Европейската комисия е готова да изостави идеята си за квотното разпределение на бежанците в ЕС, предаде Ройтерс. Унгария, Чехия, Словакия, Полша и Румъния дадоха титаничен отпор на политическо ниво на предложението. Единствените предатели в Източна Европа се оказаха от българската управляваща коалиция."

България предаде четата - Радан Кънев нападна лидерите на Унгария, Чехия и Словакия!

А сега ще ги видя тия как ще да навият 1600 души да дойдат да живеят в България, след като те даже не искат и да минават оттук

Няма да отворят граници, но ще ги транспортират навътре в Европа, защото тия нелегални това желаят. Нож в гърба.

Коментар в Белгия: En natuurlijk niet altijd aan het politieke handje van de VS blijven lopen.Af en toe Poetin eens steunen zou beter kunnen zijn. И, разбира се, не винаги политически да вървим ръка за ръка със САЩ. По-добре би било понякога да подкрепим и Путин.

Мдааа , лека полека на братята българи и на братята "европейци" ще им светне , наистина какви са тия "мигранти"... НЕ СИРИЙЦИ - А ЧИСТИ КЮРДИ.. ТУРСКИ И СИРИЙСКИ .. ЦЯЛАТА КАМПАНИЯ Е ДЕЛО НА ТУРЦИЯ И РУСИЯ , ПРЕДИ ВРЕМЕ ПУТИН БЕ ТАМ НЕ ЗА ДА ПАЗАРИ "ПОТОКА".. А НАЧИНА КАК ДА СРИНЕ ЕВРОПА... А ТУРЦИТЕ ТОВА И ИСКАТ - ЧАКАХА ДЪЛГО ЗА ЧЛЕНСТВО, И КОГАТО РАЗБРАХА , ЧЕ ТАКОВА НЯМА ДА ИМА НИКОГА В ЕС ... РЕШИХА ДА "ИСЛЯМИЗИРАТ" ЦЯЛА ЕВРОПА... АМА БАБА МЕРКЕЛ НЕ ВДЯВА И САМА СИ СТЯГА ПРИМКАТА ОКОЛО ГУШАТА ....................

и СЕГА ХИТРИТЕ ТУРЦИ НЕ САМО ЩЕ СИ ПОЧИСТЯТ ЗАДНИЯ ДРОВ - НО И МИЛИАРДИ ЩЕ ИМ СЕ НАЛЕЯТ В СТРАНАТА ИМ , ЗА ТАЗИ ИМ ДЕЙНОСТ !!!

Информация от Die Welt: Германското правителство се оплаква, че само четири държави в Европа поемат тежестта на бежанците - Германия, Австрия, Швеция и Италия. Интересно дали могъщите германци са толкова наивни? А проблемите в Унгария, България, Гърция, Хърватия, Словения, Белгия, Холандия, Финландия, Франция, Малта? Засега по-малки проблеми имат единствено Полша, Испания, Португалия, Чехия, Словакия, Румъния, Великобритания, Ирландия и балтийските държави.

Провокира ме да си поразмишлявам така наивничко и да споделя какво ми щъка из главата. Да не обидя някого, но може и да не знаят - у нас всичко е наред! Отличници сме! Анализ на цифрите няма да правим - зад тях няма живи хора и съдби. Та с какви данни влязохме в ЕС, с такива данни усвояваме фондовете и т. н. По едно време нали на някой от ЕК му направи впечатление, че парите за селско стопанство са насочени към малко на брой, но едни и същи фирми. Сигурно сме дали задоволителен отговор, та така и не продължиха с питането. Кой знае как сме ги омайвали-на това сме майстори. Пък и след като гласуваме "безприкословно" "за" общите решения, на кого да му мине през акъла, че всъщност "царя е гол". Не им е и работа. А може и да не сме се разделили с комплекса " Кой, аз ли ?" И затова сега да ни се струва нелогично искането за солидарно поемане на тежестта на надробеното/добре поне, че този път не е от нас/.

Турците са изцяло прави-нужно е действително международно решаване на проблемите в Близкия Изток: -не от съшити от САЩ с бели конци "коалиции",чиито плахи въздушни удари само издават страха на администрацията във Вашингтон от загуба на свои граждани; -не от въоръжаване на армията на Асад снови руски оръжия,което цели запазване на военно-морската база на Русия в Сирия; -не от намесата на кюрди и Хизбула, което само разпалва ислямския религиозен фанатизъм, а от единно международно решение с отчитане на интересите както на местните народи така и на тези на Европа като пострадавш от тромавата американска политика и късогледите религиозни търкания.Това само ще спре "бежанци",емигранти,мигранти и какви ли не тръгнали я с право,я за лесна плячка и живот на гърба на силните социални държави!

"- не от въоръжаване на армията на Асад снови руски оръжия,което цели запазване на военно-морската база на Русия в Сирия; - не от намесата на кюрди и Хизбула, което само разпалва ислямския религиозен фанатизъм" Не пиши глупости, а чети и малко мисли! Базата на Русия не е от сега, а ако мислиш, че Асад така лесно ще предаде на САЩ новите находища на природен газ около районите на Тартус и Латакия, лъжеш се! Май руснаците ги изпревариха :) Ислямският фанатизъм /екстремизъм/ не е от кюрдите и Хизбула (те са срещу израелците), а от Ислямска Държава", Боко Харам", Ал-Кайда" с всичките й разклонения и франчайзи, Ал-Шабаб". Ислямски бойци за свобода", Ислямски освободителен фронт", фронтът Нусра", талибаните...кой знае още колко са се нароили !

включително и тези от Либия, Афганистан, Ирак, Косово, Албания, Сомалия и т.н. Смешници! И мислите, че някой ви вярва?!?!

Айде приключвайте с тая война и хората да се прибират. Няма искам няма неискам! Всички обратно. На който му трябват да си ги прибира и да не ги натриса на останалите които не искат...

Аз мисля, че турците в Германия ще изкрейзат преди смотаните им нацисти, турците не понасят кюрди.

Скапаното ООН отдаааавна трябваше да се е събрало относно проблема.

Днес някакво репортерче от БТВ , което било край Одрин, говори че разбрало от местни хора, че тези бежанци са кюрди. Обе аланкоолу, че какви да са. От къде идват? Нали от северна Сирия и Северен Ирак. А там какво население има Истинските араби-сирийци са в бежанските лагери в Йордания и те не мърдат от мястото си. А че Турция е от организаторите на бежанския поток е ясно. Защо и са на нея още 2милиона кюрди? Тя си има достатъчно, които и създават вътрешни проблеми, че да иска още. А че Германия ги посреща с мед и масло, това си е нейна работа. Ние нямаме нищо общо с това. И квоти на нас не са ни нужни.От два милиона, кюрдите в Германия ще станат 4 милиона. Да им са хаирлия на дойчовците. Затова всички искат да отидат там. Защото в Германия вече има голяма кюрдска колония, коят е солидарна с останалите кюрди и която ще ги поеме.

Уважаеми сънародници, погледнете в сайта на link , за да се уверите, че имигранти-ислямизация и ТЕРОР СА ЕДНО И СЪЩО! Гледайте видеото от 19/09 и вижте, че Европа си НАПРАВИ ХАРАКИРИ, благодарение на другарката Меркел! БОЖЕ ПАЗИ Б-Я! И ПРИ НИКАКВИ УСЛОВИЯ ДА НЕ ПРИМЕ държавата ни квоти и нито един дори в повече от тези НАШЕСТВЕНИЦИ!!!

"Европейската комисия е готова да изостави идеята си за квотното разпределение на бежанците в ЕС, предаде Ройтерс. Унгария, Чехия, Словакия, Полша и Румъния дадоха титаничен отпор на политическо ниво на предложението. Единствените предатели в Източна Европа се оказаха от българската управляваща коалиция."

Турция ще иска помощ от ООН за да се ислямизира Европа! АШКОЛСУН!

Имам много приятели турци. Всички те са модерни и образовани хора (приятелите ми, не всички турци разбира се-:))). Всички те мразят Ердоган и подкрепят Асад. Ердоган обаче е любимец на турците, живеещи в Западна Европа. На последните избори за него за гласували около 62% от турците, гласували на запад, при около 40% подкрепа...

"Всичките ти приятели" не стават за статистическа извадка, защото са просто от опозицията, а не- случайно избрани. Изборите дават най-ясна представа за съотношението на силите.

Изборите в Турция са като изборите с елетората на ДПС в България - насаждане на страх и облаги! И аз искам да получавам по 2 пенсии, да ми снасят евро от еврофондове, хей така, без да се натягам в конкуренция !!!!!

Не! Просто Ердоган е подкрепян основно от по-консервативните и по-слабо образовани хора в Турция, които са мнозинството от населението. Това е и причината да получава много гласове в Западна Европа, понеже голяма част от турската общност там е затворена и консервативна, а и общо взето не е от елита на турската нация - гастарбайтерите са наемани основно за черна работа. В момента в Турция има и друг проблем: липсва партия, способна да обедини хората, искащи модерно развитие на Турция с по-малко влияние на религията. Традиционните партии - социал-демократи, Отечествената партия и т.н. са в дълбока криза. А иначе интелигентните и модерни турци са много близки по манталитет с българите, колкото и учудващо да звучи за някои хора, за които с турците нямаме нищо общо...

Aз също имам приятели образовани, които са лоялни към държавните структури на република Tурция , които не подкрепят диктатора Eсад.

На Запад пресата и някои от политиците започва вече да проглежда - започнаха да се появяват много критични статии за "демократичната опозиция", както и призиви да се преговаря с Асад. Имайте предвид, че в момента при "лошия Асад" са се скрили 4-6 милиона сирийци, избягали от ислямския терор. А ако говорим за "диктарори", нека да видим какво прави саудитското кралско семейство, генерал Ал Сиси в Египет, Алиеви в Азърбайджан, Назърбаев в Казахстан... че и Китайската комунистическа партия в Китай. Да и спретне по една революцийка ли предлагаш?

ООН е под контрола на САЩ, не чакайте разумни решения оттам. А може би изобщо не чакайте какво да е решение от ООН. Световните кукловоди с база САЩ, които са автори на войните с добре пресметнатия страничен ефект - имигрантската криза, имат интерес да продължава хаоса и пълненето на Европа с ислямисти. Както много хора вече се светнаха, тая политика на дехристиянизация и денационализация плюс нравствен упадък на Европа НЕ Е ОТ ВЧЕРА.

поканата на Меркел за 800000 души. За това няма сила която да ги убеди че това вече не е така. Меркел трябва да направи лично изявление към мигрантите и да им обясни иска ли ги или не. Стига се е правила на ударена.

Да бе, те пък като вземе да я разберат......харакири му е майката

Именно! Ама Меркел се покри и мълчи като пукал,а те продължават да прииждат и да размахват лика й! Ооо сега се сещам - нея я е страх! Тя знае, че ако им каже, че няма да ги вземе,онея ще полудеят и тогава да видиш как се спират..

Турция се държи много достойно и разумно. Наистина трябва да и се помогне !

Всички държави се затвориха освен Гърция и Сърбия. Какво сатва в тези 2 държави?!

В Гърция днес правят избори! Мигрантите са по островите и се пекат по плажовете :) На изчакване са да минат изборите :) Македония и Гърция са също на изчакване за еврото от ЕС и тогава ще ги задвижат ...към Унгария :)

Момент... ти нашите граници за затворени ли ги броиш?!

А ти емигрантите толкоз тъпи ли ги мислиш та да се насочат към нас? :)

в политиката на Германия. Вчера вътрешният министър Де Мезиер казал, че ако се налага /поради навалицата/ ще ВРЪЩАТ И ПОЛИТИЧЕСКИ ПРЕСЛЕДВАНИ ЕМИГРАНТИ/. WILLKOMMEN!!!!!!

"Турция е готова да предостави самолети за превозване на мигранти към Европа"

Под ръководството на баба Меркел се подготвя план, според който кандидат-емигрантите ще бъдат пресявани според нуждите на геманската икономика и индустрия- останалата плява ще бъде "справедливо" разпределена в останалите страни от ЕС.

Това са пълни глупости. Грамотен човек, специалист /та дори грамотен фрезист/ може да си намери работа навсякъде по света. Не му е нужно да пресича граници като прасе, с кеф ще го вземе всеки, само езика да знае. Тези дето отиват в Германия са 20% абс неграмонти и почти сигурно е че практически неграмотни са 99%. Да се научиш да сричаш не е достаъчно за да си грамотен. Или си мислите че Германия има нужда от милиони общи работници, изкопчии и т.н.? Та и сега по цяла Европа тези дейности се вършат от поляци и българи. Или някой вярва че тези диваци ще свършат работа в някой немски завод? Ще правят коли? Най-вероятно диваците са нужни на европейският елит за други цели. Погледнете само историята с удавеното дете. Каква шумотевица. И никой европеец не забелязва че в Донецк досега са убити стотици деца от снаряди и мини. Ама никой европейски журналист това не го вижда. Т.е. всичко е под контрол и се режисира.

Закъснял си с анализа. Немците отдавна го направиха, като си начертаха и линия за действие. Около 20% от бежанците са напълно неграмотни- те ще се разпределят в Източна Европа, около 60% са образовани, но без специални познания. Около 20 % са квалифицирани или високо квалифицирани и точно те представляват интерес за немците.

ВЕСЕЛБАТА ЗАПОЧВА!! НАЙ ПОСЛЕ МЕРКЕЛ ЩЕ СЕ ОСЕРЕ. СЕГА ТРЯБВА ЯСНО ДА КАЖЕ НАНОВО: 1/"ИСКА ГИ- и ще си ги държи в Германия " 2/"НИСКА ГИ-тогава да ги върне

ЕДИН МИГРАНТ ЩЕ ИМА 3-5 ЖЕНИ И ОТ ТЯХ ПО 5-8 А ТО И 10!!! ДЕЦА!?!?!? И КАКВА стана тя

Бежанците трябва да бъдат отговорност на ООН и да се разпределят по всички страни в света, включително африкански, азиатски, латино-американски. Тогава ще видим дали някой ще дава по 4-5.000 евро на каналджии и ще рискува живота си, ако знае, че може да бъде изпратен в Сенегал или Боливия например...

Тези, които завиждат на Турция, че са взели един милиард евро за бежанците пропускат факта, че са изхарчили почти 6 милиарда! И ако наистина далаверата с бежанците е толкова голяма, защо България не приеме поне милион за да забогатеем всички! Ганьовски сметки без кръчмар...

Много точен коментар! Турция пое огромна тежест и това създаде много проблеми в държавата, за които ние нищо не сме чули. От друга страна Турция има голяма вина за конфликта в Сирия, понеже те са едни от инициаторите и главните подръжници на войната срещу Асад, водена основно от ислямистки банди сунити и от десетки хиляди чужденци-джихадисти от почти целия свят.

Да не забравяме, че официално ЕС и САЩ са също срещу Асад. Само Русия подкрепя Асад, който все пак е законният ръководител на Сирия (доколкото все още може да се говори за държава)

Хей руснак не плюй българите, защото и вие руснаците си имате доста трески за дялкане, да ти напомням ли за малоумните Горбачов и Елцин, никой не отрича, че Путин е върхът, но и ние сме имали такива велики мъже, не злоупотребявай!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

За съжаление "великите" мъже от миналото не могат да решат СЕГАШНИТЕ проблеми, а сега на върха са само жалки безполови отрепки.

Не се и учудвам, промит мозък от електората на ДПС-то. Виж сега, Турция направи много повече по 6 мрд. , черни пари от дистрибуция на нефт купен от ИД т.е САЩ. Там е далаверата ...

Това, че някой прави пари от контрабнда не означава, че държавата печели от това. Може би искаш да дадеш прикер със сегашния премиер на България, който се нагуши яко по време на Югославското ембарго. За никой не е тайна откъде са първите милиони на Мутро-премиера.

Само такива наивници като теб вярват на турската проправителствена преса! Друга няма, защото Ердоган ги обявява за терористи и ги кара да емигрират извън Турция. Първо: Турция няма Агенция за бежанци, това се изпълнява от хуманитарни организации на ООН. Затова прехвърлят топката на ООН. Второ: само 10% от бежанци/емигранти/ са в лагери. Останалите са "свободни електрони" из Турция. Как очаквате за точна бройка, като Турция не ги регистрира - нито от Сирия, нито от Ирак! Още повече, че Турция не ги признава за бежанци, когато са от страна извън Европа! Пропаганда, пропаганда ... и пак пропаганда!!!!!! Но...не всички са глупаци като теб и вярват на турските политици, да не говорим че те са и пред избори! Трябва повече да четете и следите политиката в Турция. Няма значение дали сте мюсюлмани или християни. Тя ни е съседка и е добре да сме информирани какво прави мечката при тях :)

Приблизителната бройка се знае от разходите, които се правят по тяхната издръжка. Или ти наистина си мислиш, че тези "свободни електрони" се самоиздържат. Другият ми въпрос е: Ами откъде знаят другите европейски държави за броя на бежанците на техните територии, като и те не ги регистрират, ами ги натирват към най-близката граница. И последно: би ли искал около 2 милиона самоиздържащи се "свободни електрона" в България!?

Бомбандировките в Сирия от САЩ и Турция на кой са отговорност, без резолюция на ООН? Значи за едно може, за друго - не! Дежурното обяснение на Турция за всичко е ООН !!!!!! Турция чий го търси в Сирия? Айде САЩ гонят нефт и газ, а Турция? Познай от първи път :)

Турция има по-голямо право да се притеснява от случващото се в Сирия, защото има сухопътна граница с тази държава за разлика от всички други изброени от теб. Последствията са ясни: Над 2 милиона бежанци само в Турция, докато Европа се дави с 10-пъти по-малко.

Повечето ти коментари изглеждат сравнително разумни, като изключим националистическите ти залитания, пишеш грамотно на български, но искам да те попитам не се ли чувстваш лично унизен и обиден , а и обществено презрян и низвергнат, като си се нарекъл с ник - а ДПС? Знаеш каква е обществената нагласа в България, а ти нещо, като че ли искаш да демонстрираш с това си изхвърляне? ! Не смяташ ли, че нещо не си на место, ако мога да се изразя така най - учтиво!

Аз съм идеалист и съм над "обществената настройка" и над материалния интерес и за разлика от теб не си променям вижданията в зависимост от това какъв процент от четящите ме одобряват. Или като достоен наследник на Бай Ганьо не можеш да видиш "келепира" в действията ми и се чудиш и маеш- как е възможно да има такъв "аланкоолу"!?