Герджиков: Взехме мерки срещу Турция, не са във „fair play”

Взети са мерки Турция да не се намесва в изборния процес на България, увери Огнян Герджиков. Агитацията за определена партия не е във „fair play-a“, каза той.

Обратно в новината

Коментари - Герджиков: Взехме мерки срещу Турция, не са във „fair play” | Днес.dir.bg

17-11-2017 20-11-2018

Коментари

Не знам,що за "мерки"и/или теглилки,можем да вземем ние. Риториката на Анкара от вчера-Чавушоглу-"Османски ШУТ на Европата....".Ердоган-"Турците в Европа са длъжни да раждат по 5 деца....."Подобни-"Ще шокираме Европа с по 15 К бежанци всеки месец.....","Турският език да стане официален в Булгаристан......" Това е положението. Всичката тази помия,кротко се попива от ЕС.Герджиков вземал мерки.....

Герджика знае чужди думи а на колене застанал и с рахат мехлем се подмазва

Ами,да така трябва ,без да се вдига излишен панаир да се експулсират нежеланите лица които пропагандират срещу териториалната цялост и поощряват тези които са останали да живеят тук!!И все пак е похвално че най после взеха някакви мерки,докато преди само се говореше,а не се действаше! И по време на тройната коалиция имаше такива изпълнения и при мандата на Орешарски преди изборите ,а при Борисов нищо не се разбра,той им ги връщаше,който те си поискаха,като единия от тях си беше баш за връщане пак по данни на ДАНС!

Тоз пък книжен плъх Герджиков, какво ли може да направи смело и решително? Че нали именно премълчаваните ежедневно хиляди истини по коктеил и събиранки водят до слоеве лъжи и разрушителни и глупави действия?

си взел бе, пинокио смотан? Хахаха! Ти шивач ли си? Дано ти вземат мярката на теб! Дърт шибалник!

Щом кукувицата Кунева и Соломоновица все по-често се навъртат около Герджика, значи последният си е наумил да цани една от двете за комисарка.

Герджиков все повече ми прилича на Бойко и неговите мерки.

С fair play" няма да стане МОБИЛИЗАЦИЯ трябва !

Тези неща се случват от България на Изток.Освен в самата България.През 2014г.,един др.Посланик,излезе на Протест.....срещу българско Правителство.Я да сравним-огромни протести в САЩ срещу Тръмп,чужд Посланик да се е включил в тях? Чужд Посланик,както и цялата турска Държава,агитира и обещава в името на ДОСТ.Като го прави арогантно и брутално,извън всякакви международни принципи.Герджиков мънка,че се е "оправил"с тях,а лидерът на ГЕРБ "патриоти",казва"Не на агресията"спрямо Турция! Не че нещо,но подобен фарс,в братска Гърция,няма как да се случи.

В Гърция не им дават да шавнат и нищо турско не се афишира,а колко ни е братска Гърция е отделен въпрос,известно е как претопи българското малцинство да се пишат гърци след ПСВ или бой с тояги,но не толкова извратено както постъпиха сърбите с българите в Македония ,когато излъгаха съюзниците си че там живеят само сърби,и как за няколко години всички българи станаха сърби които останаха живи,де, с малтретиране и садизъм,а българския език забранен!После след ВСВ станаха македонци и т.н.

Разбира се,че"братска"е в кавички. С корените си от Беломорието,прекрасно знам,какви са ни ги играли.

По радиото споменаха,че кмет агитира за признаването на турския език за официален.Не го индентифицираха,но е ясно,че е от ДОСТ.Взимат пример от македонските албанци. И Герджиков,в този смисъл,да говори на български език. А не да ми развява"fair play".

Точно така е.Генералната заръка на Анкара към Местан е,ако проникне в 44-тото НС,да извоюва статут на "малцинство"на турците,живеещи у нас в ООН.Съответно,турският език да стане втори,официален.Евалла,ашколсун,машаллах,на Евгений Михайлов-демократа!!!

извинете, миглена пръмова в качеството си на какъв капацитет се бърка навсякъде, освен на национален предател, усвояващ средства, дрънкащ празни приказки, опорочаващ всичко, до което се докосне и който отдавна следваше да търка наровете на сливенския. а мутрата проста и неграмотна даже и вице я направи, че и просветата й подари. прост и малоумен оскотял народ, накратко. приятен ден.

Ами нали уж в конституцията на РБългария пише, цитирам: Член 11 ... (4) Не могат да се образуват политически партии на етническа, расова или верска основа, както и партии, които си поставят за цел насилствено завземане на държавната власт е забранено създаването на партии с етническа и верска основа. Е питам аз сега, кой разреши да се създаде поредната антибългарска партия и кой ще отговаря пред Българския народ!? А и при създалото се вече напрежение защо спят управляващите, та не я забранят тая партия не знам! Или те са на власт само за за крадат ....

Храбрия Шивач , е взел мерки !

За втори път градовете в Германия, където може да се гласува са само 7 въпреки, че е в ЕС и там живеят няколко стотин хиляди българи. Очевидно и на ББ и на тези, които стоят зад тази кукла на конци Герджиков това е част от fair play- я

Първо чети, после мисли и след това пиши. Германците разрешават да се откриват секции само в официалните представителства.

Меркел е първа дружка с наш Боко и му направи услуга да ограничи вота от Германия, защото не му е изгоден. Преди това имаше секции във всеки по-голям град

ако бяхте взели метки, то нямаше да има турски партии и новини на турски, и турски училища, незащитена граница и т.н. взели сте дръжки, пак само на думи сте... аман от льохмари!

Вазелин и Памперси

Ами крайно време е да се забрани двойното гражданство и всичко ще си дойде на мястото или не живееш в Р.България не гласуваш.

fair play с фесовете не се получава. Както знаем от историята Цар Иван Александър се е опитал да играе fair play с турчолята и в резултат се нанесоха за 6 века в родните простори да присъстват с примитивните си ислямистки номера.

Плужека подари хиляди декари българска земя на симион. Според изявленията му този май се готви да управлява още 5-10 години. Чудно на кого смята да подари България, на путки или на ердо???? Бог да пази България!!!!!!!!

Ako Българите не се събудим и не изгоним , мигрантите и турците от България, те ще си направят отделна Държава, както взеха на Сърбия и направиха Косово....Нашата територия от 111 000 кв километра, ще стане на 60 000 кв километра......Още Турски партии, вкарайте в парламента тези са малко!

Взехме мерки: Уредихме по-бързи проверки на документите на границата на потурите от ДПС, че са ни обещали пак коалиция.

На какви права Кукунева се среща с Герджиков ? Какво общо има със събитието , тя е в оставка ! До кога разни опитали в упрвлението на Страната и то неудачно се пъхат отново , няма млади и кадърни ? Стига ни се подигравахте изроди то можем и по-друг начин !

На правата на опита и познанието!

ОФИЦИАЛНИ ИЗВИНЕНИЯ ОТ ЕРДОГАН, СЛЕД НАМЕСАТА НА БГ ПРАВИТЕЛСТВОТО! ТОЧНО КОГАТО Е ПОЛУЧАВАЛ УВЕРЕНИЕТО, ЧЕ НЯМА ДА ИМА МИГРАНТСКИ ПОТОК, СЕ Е СЪБУДИЛ НЕУМЕСТНО.

Страхотен бил тоя Герджиков, просто да му се не надяваш... Раз- два и е ясно кой е във и кой вън от fair play-a...

Да, няма никакво основание да намалявате секциите, никакво! ИДИОТ!

А как ще вземеш мерки срещу гласуването в Турция?! Какво се правите всичките на луди, целта е да опазите максимално ДПС, ДОСТ да не им дръпнат много гласове, че кой друг ще направи коалиция с БСП?

Викнете Станишев да целува Местан отново на орлов мост,белким ни са размине...

Защо помните избирателно? Станишев се целува с Местан на Орлов мост /Бог знае за какво/, Борисов също не знаем какво си хортува на кафе със същия Местан в Кърджали. Нашите политици нямат самочувствието да се държат достойно и забравят, че Местан всъщност е един обикновен селски учител по български език.

След, като са "Български" граждани, ама съм я сложил кавички, защо от Турция, агитират Български граждани......Те не са такива, а долни Турци и трябва да бъдат изгонени от България, до кога ще търпим на тази земя тези ислямисти? С помоща на Руснаците ги прогонихме преди 139 години, ама сега май пак е станало време да ги прогоним, ИНАЧЕ БЪЛГАРИЯ, че е независима става само МИТ!

Това уж са тези дето бай Тошо ги изгони през 1985та.

Бля-бля, блябалник. Много приказки, но едва си мърда задника.

БСП допусна ДПС и дост за 15 години в управлението на България,БСП управлява заедно с ДПС на няколко пъти,допусна турския език по новините,допусна да се говори на турски по митингите,допусна ДПС да краде и клати държавата цели 15 години,а сега реват за промени... Ако дойде на власт КУрнелия Нинова всички знаем,че тя ще се обедини с ДОСТ и ДПС за да управлява!!! Това са предатели,които лъжат преди всички избори простолюдието,а след изборите грабят и съсипват държавата! Така е било винаги,така ще е и занапред!!!!

Има само една малко неточност, която за мен представлява проблем при избора ми на партия, за която да гласувам. БСП се готви да се коалира с ДПС. ГЕРБ се готви да се коалира с ДОСТ. Поради тази причине ще гласувам ПРОТИВ БСП и ГЕРБ. Както и ПРОТИВ В. Сидеров със златното му пръстче, което крепеше ДПС цяла година във властта.

Непротивоконституционствувателствувайте!...абе Герджиков някой от вас прочел ли е КОНСТИТУЦИЯ НА РБ!,...значи вие всички сте престъпници заедно с онези престъпници в "Aтлантическия клуб" щом широко си "затваряте" очите и погазвате КОНСТИТУЦИЯTA : ДОСТ, ДПС, ДРОМ са 3(три) етнически противоконституционни партии и трябва да им се ревизират регистрациите като такива и да се отсранят от надпреварата на изборите!!! ето ти чети!!! : КОНСТИТУЦИЯ НА РЕПУБЛИКА БЪЛГАРИЯ Чл. 5. (1) Конституцията е върховен закон и другите закони не могат да й противоречат.!!! Чл. 4.(1) Република България е правова държава. Тя се управлява според Конституцията и законите на страната.!!! Чл. 11.(4) Не могат да се образуват политически партии на етническа, расова или верска основа, , както и партии, които си поставят за цел насилствено завземане на държавната власт.!!! Чл. 13.(4) Религиозните общности и институции, както и верските убеждения не могат да се използват за политически цели.!!! Тези бЪлгарски политици които са нарушили КОНСТИТУЦИЯ НА РЕПУБЛИКА БЪЛГАРИЯ като са регистрирали своите противоконституционни партии ДОСТ, ДПС, ДРОМ на етническа, расова или верска основа трябва да бъдат подведени под съдебна отговорност по Чл. 1. от НАКАЗАТЕЛЕН КОДЕКС : Чл. 1. (1) (Изм. - ДВ, бр. 1 от 1991 г.) Наказателният кодекс има за задача да защитава от престъпни посегателства личността и правата на гражданите и цялостния установен в страната правов ред.(по КОНСТИТУЦИЯ НА РБ).

Герджиков може само да изпълнява законите, а не да ги ревизира!

de facto е така, но de jure нещата стоят различно. В тези партии/ обявили се за либерални и проевропейски/ бяха привлечени да членуват много етн.българи/знаем какви/, така че по тези признаци нищо не може да се каже.

Само на мен ли ме струва че служебното правителство е по кадърно и ефективно от всички преди и сигурно след него? Май ще е най добре да си оставим това служебно правителство за 4г, па после ше видим.

Нали казаха, че са "ВЗЕЛИ ВСИЧКИ МЕРКИ, ЗА ДА НЯМА ПРОБЛЕМ С ПРЕМИНАВАНЕТО НА АВТОБУСИТЕ С ТУРЦИ ЗА ИЗБОРИТЕ'

Траят си когато се агитира за ДПС, а когато е за ДОСТ пищят. Гадни некадърници.

покемончо взел мерки! сигурно ще изпратят надежда не и нска с голи гърди срещу турция

Този взе да се изживява като държавник, а той си е един обикновен човечец, който скоро след мандата ще потъне в небитието......

Точно сега е моментът да бъдат заявени ясни, аргументирани антитурски позиции и да бъде дадено обещание за твърдо НЕкоалиране с ДОСТ и ДПС. Партията, която го направи печели изборите.

А ВСИЧКИ МЮФТИИ В БЪЛГАРИЯ ,бойко поиска те да се назначават и получават заплати от ....Турция ,дупедавци !!!

Мерки е бил взел Тодор Живков в съюз със СССР. Тогава Турция е казвала,че в БГ НЯМА турци,а бг граждани. Евроатлантизма нанаправи лесна плячка,и съюзник на Турция.

Много лесно ще се справим със ситуацията ,ко всички българи отидат да гласуват. Тогава процента и на ДПС и на ДОСТ ще бъде по-нисък

За кой? За предатели на БГ не гласувам.

като не гласуваш!

прав е човека за гласуването, прав си и ти, тогава отиди, като на олимпиада. не е важен медалът, а участието. :-)

Дуфалак, Дуфалак... Вчера и днес се из...лагаш, утре пак.. Пази ни, Господи!

ВЕрваме ти да знаеш:))))))Такава подлога като теб няма как да вижда и говори за реалността

Какви мерки сте взели пък вие.......................

Този ни взима за канарчета. Баси некадърника. Какви мерки си взел бе? Освен забрана за гласуване в Турция аз други мерки не признавам!Колко години ще търпим тази сага с Турция?

дкми

Ще призная, че са взели мерки ако затворят границата, и не допуснат автобусите с "гласуващи" да пристигнат и да гласуват!

Взехме мерки срещу Турция - свалихме колана на панталона, да не пречи, и закачливо размахахме пръст... Бесен съм!

Ами в Северна Корея ако имаше българи, щеше ли да се гласува там???? Като не може да се гарантират условия съобразно българските закони, то няма да има избирателни секции!!!!

Колко тона вазелин?

Sme6en nestastnik!Skrii se i ne se izkazvai izobsto........Nestastnik,kato vsichki okolo nego s bezumni pretenzii.Ste vi razkajat igrata - ha,ha,ha.Chakame da vidim