Коментари - Турски офицери от НАТО търсят убежище в Белгия | dnes.dir.bg
назад

Турски офицери от НАТО търсят убежище в Белгия

Стотина турски офицери от НАТО са поискали убежище в Белгия за себе си и семействата си. Има и нови уволнения в Турция в държавната администрация и полицията.

Обратно в новината

Коментари - Турски офицери от НАТО търсят убежище в Белгия | Днес.dir.bg

17-11-2017 20-11-2018

Коментари

Аз пък мисля че е много по-прозаично. След "преврата" Ердоган няма пари и уволнява хората на държавна работа защото няма пари. Уволнение без право да си намерят друга работа. И не иска да ги пуска да излизат от Турция че може да му потрябват.

Еххх, ако можеше и малко БГ чиновници да уволни(съкрати)....

уволнени, най интересно е уволнението на чиновниците по религиозните въпроси. тази тема никога не се засяга, а защо? определено е важно да се знае защо точно тези чиновници са били освободени? да не са били с проислямистки уклон? какво са дробели в комшиите тези говненца?

на мястото на уволнените натовци се поставят проруски настроени (ако има такива).

ЛУДжев ни продаде на с турското присъсвие,а не робство,съкрати армията,гушна комисионни след това следващите цели27 год.

Нови джихадисти в тила на врага!

Това са дизертьори. Те не са турци

аз пък си мислех,че са дезертьори !

Мелихо любов моя, ще "обичам" както се "обича" мъжко магаре.

Това е много жалко за Турция !!!Ако Ататюрк се събуди този грузинец ще го обеси

Ердоган е БЕСЕН на Кемалистите.Кемал Ататюрк и младотурските дьонмета са свалили ПОСЛЕДНИЯ турски султан АбдулхамидII унищожили са Османската Империяи султана е заменен със светска кемалистка власт.Адулхамид II също като ЕРДОГАН има ГРУЗИНСКА черкезка и еврейска кръв-горски евреи от Ирак Вавилон .В Турция се бият 2клана ЗА НАДМОЩИЕ на Албанските евреи дьонмета роднини на АТАТЮРК и Грузинските черкези -горски иракски евреи ПОСЮЛМАНЧИНИ като Ердоган Тансу Чилер Шимшек Топрак Топбаш и др

този ЕРДОГАН е май ШИЗОФРЕНИК да си избива елита,учени и прогресивни хора,няма ли кой да му свети маслото след огромните зулуми,които стори на Турция?

интересно, а защо така ни го описват ердоганя? няма само лоши или само добри хора, значи и тук има много гнилоч, която ни се предава за истина. А самата истина за положението в Турция умело се прикрива. Кому е изгодно това?

Какво се прикрива според теб? Всичко лъсна ачик-ачик. Преди това се прикриваше, стъкмисваше, декларираше се фалшив икономически ръст и малко хора виждахме предстоящия провал. Ето го, дойде. Можеш, дето се вика, с ръка да го пипнеш. Няма скрито-покрито. Ердоган е фалшив политик, ниска топка, уродлив човек, психопат и ретрограден турчин. Турците седнаха на четвъртит и за малко ще им е хубаво да ги врътка. Като усетят, че няма спиране връткането, а вече изгладняват, ще се усетят. Но от четвъртит се става много трудно и дълго боли.

Защо? Колкото по дълго управлява това бясно псе, толкова по вероятно е турция да бъде изритана от нато и врата на ес да се затръшне завинаги. Това е най доброто, което може да се случи за нас, така че жив и здрав да е.

ДАЖЕ ВМРО НЕ МОЖЕ ТАКА ДА Я ЗАБАТАЧИ :)) ...

ДИГИТАЛЕН РЕЧНИК НА МАКЕДОНСКИОТ ЈАЗИК 1. Заглиби, загази во кал. Турски: batak Албански: shkel Употреба: Разговорно Примери: Коњите забатачија во калливата земја

БАТАК-арабско еврейска дума на иврит BTQ-продупчен намушкан ПРОБОДЕН дума често използвана от османлиите когато отивали да колят християнското население

Колкото Турция беше дръпнала напред преди, толкова сега ще я забие назад един ненормален президент. С всичките си действия явно иска да върне родовообщинния строй. Не зная само дали турската интелигенция или външни разузнанвания ще му видят сметката, защото те не са толкова заспали, колкото сме ние. Това да осъдиш толкова интелигентни хора и всичките да ги наречеш предатели.... явно на този, който го прави нещо на него му хлопа. Лошото е, че ние сме наблизо иначе с неговите дивотии няма с какво хубаво да бъде запомнен, но явно сега е времето на управлението на тъпите в държавите....

Очевидно Ердоган е болен психически! Болестта се нарича "мания за величие" От нея са боледували много владетели, като започнем от Цезар, Наполеон, Хитлер, Сталин (между впрочем Сталин е отровен), Брежнев, Путин и всички свършват по един и същи начин - или насилствена смърт или с презрение и омраза от потомството. Обикновено те съсипват и държавата си...

СПИРИДОН дядото на Владимир ПУТИН по бащина линия бил ГОТВАЧ на Ленин а после и на СТАЛИН.Кой знае какви халюциогени гъбки расли на кравешки тор есипвал в гозбите на Сталин или е имал рецепта за българска ЛЮТЕНИЦА ХОРЦЕ

Турция в сегашният си вид няма никакво бъдеще. Всички инвеститори бягат, туризмът е погребан, умните хора ги бутат по затворите и с невероятен темп се връщат направо към средновековието...

Така стана и след 9.IX.1944г. в НРБ.

Сега американците започват да пращат войски в ЗИЕ, и ако си мислите, че е без одобрението на Тръмп се лъжете. Това, той в последствие, ще го одобри, но няма да го афишира, защото вече всички страни участнички в НАТО, ще бъдат "посъветвани" да приемат на собствена територия тези войски и най важното да ги издържат с всички екстри. Нали бюджета на САЩ трябва да се разтовари! Ха сега да видим, дали само Германия е окупирана, както преди така, и сега или всички други страни членки на ЕС в които има само американски войски независимо, колко на брой са те. Така, че преди от СССР бяха окупирали, а познайте колко от СИВ, а сега американците, колко , ще... Щом имаш чужда войска, и то само американска на собствена територия независимо, че си в НАТО, как се води такава държава. То преди беше само Германия, а сега... "Трънчо" не е вода ненапита, и много скоро, някои, ще се убедят в това?! Забравете за увеличаване на социалната загриженост към населението, а за икономиката и финансите също, но дано, още отсега Ви стане ясно в бюджетната сфера, какво ни чака.... Нищо чудно някои да напуснат потъващия кораб....то вече една го напуска, а след това.....това е написано, още преди години, но кой да размисли..... Русия, каза, че вече едва ли пак, ще спасява ЕС тоест Европа, а по натам всеки да си прави изводите. Това, което Ви говорят руско влияние, американско влияние това е само върха на айсберга, а зад него се крие нещо, което малко хора са го разработвали, а пък други малко знаят, за какъв глобален въпрос става. Понякога нещата могат да се объркат, както за едните така, и за другите кукловоди. Трети, пък чакат на пусия и може би....

Продуктово позициониране.

На такива като мен все някой друг им е виновен. Днес НАТО, утре ЕС, световния капитализъм, колонизаторството, сал аз съм си превъзходна. А ако се погледна обаче отстрани не съм нищо повече от едно мрънкащо човече, мързеливка,раздаваща акъл на килограм на тъпия ми атакистки електорат. Не виждам, че с жалкия си животец на средностатистическо злобарче няма да мръдна на милимунда от това да "анализирам". Не знам само как от такива селянки като мен не ви е писнало. Харесвате ми политиканстването и ме цитирате непрекъснато. Ами, като има такива тъпаци като вас, защо да няма такива ментални уроди като мен?

Ама МАГДА Ташева е ЗАВЪРШИЛА ЯДРЕНА ЕНЕРГЕТИКА учила такива сложни неща като Физика Атомна Физика Инжинерна Химия Висша Математика подготвяна е за инжинер специалист в АЕЦКозлодуй.НЕси е купувала измислени фалшиви дипломи като КАЛИНКИТЕна ГЕРБ нито си е измисляла биографии от Колежи в САЩ.АЙКЮТОи интелекта и е повече отколкото на всички гербаджи на куп

почвам да си мисля следното нещо: Ердоган е изпратил човека с калашника в дискотеката за определен агент от НАТО. Покрай него са опаткали и другите орица.

а има ли турски офицери, които не са от НАТО?

В ТУРЦИЯ В МОМЕНТА ОСНОВНИТЕ СИЛИ СА : - ПАН-ТЮРКИСТИТЕ НА ГЮЛЕН ПРОПОВЯДВАЩИ ВЕЛИКА ТУРЦИЯ - ОТОМАНИСТИТЕ НА ЕРДОГАН ПРОПОВЯДВАЩИ РАЖДАНЕТО НА ОТОМАНСКАТА ИМПЕРИЯ - И УАХАБИ ИСЛЯМИСТИТЕ ПРОПОВЯДВАЩИ ХАЛИФАТ И ШАРИА .... КАТО СЛОЖИМ И КЮРДИТЕ СТАВА МАЗАЛО ПО МАКЕДОНСКИ - ВСЕКИ СРЕЩУ ВСЕКИ :))) ....

Всъщност, Ердоган установява ислямо-фашистка диктатура и то не без помощта на "християнина" Барак Хюсеин, който с инсценирания фалшив преврат му даде основания да разчисти всичко светско и прогресивно в Турция.

КАТО ГОВОРИМ ЗА АТАТЮРК , КОЙТО Е ГОВОРЕЛ И ЧЕТЯЛ И БЪЛГАРСКИ .... НИКОЙ НЕ СПОМЕНАВА ВЛИЯНИЕТО НА СВЕТИ ВАСИЛ ЛЕВСКИ ОТ КАРЛОВО ВЪРХУ НЕГО - ЧИСТАТА И СВЯТА РЕПУБЛИКА :)))

Бил е военен аташе и има голяма любов щерка на наш генерал.ТОЙ Е БИЛ ГОЛЯМ ПРИЯТЕЛ НА БЪЛГАРИЯ. ЧАСТ ОТ НЕОФИЦИАЛНИТЕ ПОЛ.ЗАВЕТИ СА ДА НЕ ЗАКАЧАТ БЪЛГАРИЯ.ЕРДОГАН НЕ ГО СЛЕДВА.

СМЕШНО Е ЧЕ БАШ ЕРДОГАНИСТИТЕ СЕ ОПИТВАТ ДА ИЗКАРАТ ЧЕ МАЙКА МУ НА АТАТЮРК Е БИЛА БЪЛГАРСКА ПОМАКИНЯ ОТ СОЛУНСКО И ГОВОРЕЛА И БЪЛГАРСКИ - ДЕМЕК НЕ БИЛ ЧИСТ ТУРЧИН :)) :)))

Вярно се изрази един под мене, при русофилите всичко зависи от подсказания им контекст. Веднъж Ататюрк е турчин, веднъж - евреин, веднъж - българин, трак, помак, славянин... масон.

Нашите, български офицери, които след 1989г, особенно по времето на Луджев, когато бяха уволнявани с "тонове", нито един не отиде в Русия, останаха си в България даже и тези, които бяха завършили руските академии и тези които бяха на политически длъжности. Българските офицери си останаха вярни на България, независимо от "грефовете" дето ги обвиняваха. Тия турски офицери, дето са били в НАТО, всъщност за кого са "работили" . . . . явно не за Турция . . .. . . . . смях в залата . . . бате Бойко разработил програма за привличане на бивши военни и полицаи да пазят в селата . . . . .ами те хората станаха по на 60 - 70 години . . . . .Манго бил на сваТба и чул всеки става и дарява нещо и попитал: - Абе даровете, сега ли се дават? - Не, бе след свадбата! - А, - казал манго и веднага скочил - Кон с каруца давам! . . . . .. .

Русофилите си въртите павианските д-та все натам, накъдето ви посочи Партенката.Не дай, боже, пък да ви рякнат и към Махлата.

хаха , нали , и защо им трябвало да бягат след като и Луджев и СДс , и ДПС и ГЕРП и всичкото политичекса помия са все израстъци на БКП и ДС ??? Кажи ми коя партия няма в челните си реддици все опитни червени кадри ??? От наще ли да бягат уволнените бре ..просто едни крила на БКп се разправяли с други крила на бкп ... ама на троловете толкозим разбират тиквите ...

Чалмите какво ли не правят, само да останат в Европа и да избягат от тяхната свинщина. Но като дойдат тук, почват да работят срещу християните.

Ние имаме контрактна армия.Ако противника плати две, а ти плащаш 1, тези комерсиални наемници минават на страната на врага. Турция има донаборна армия. Виждал съм с каква търпжественост се изпращат момчета на военна сдлужба. Така беше и у нас. Сега ура патриоте веят знамена в Калоферската Тунджа и се пишат ербап. Ако гръмне само една пушка и ще се разбягат като пилци. Ако турците им платят, ще вдигнат Турско знаме.

дирник 100% дезинформира българия

Това лилипута ли ти го вмени? или лично Сидер Ага?

Кемал Ататюрк е масон. Оръжие и специалисти му дава СССР чрез Кавказ. Ленин му дава двама тнатари, които измислят новотурския език. Имат паметник пред университета в Истанбул. На гърба на мавзолея на Ататюрк са нарисувани Ленин и Сталин и Червената армия.

Впървом новината беше, че са поискали убежище в Германия.

простете за невежеството,но какво значи "турски офицери от НАТО".другите какви са?Ако тези в турция не са от НАТО,то тези от НАТО турски ли са?

Нормално. В годините от създаването на Светската Турска Република на Кемал Ататюрк,Армията е основен стожер на Демокрацията и Светската Държава.Високо образовани,едва ли не аристократи,офицерите там,са съблюдавали принципите на новото развитие. Между другото,Ататюрк е бил военно аташе в София.Имал е и много силна любов с българка,от хай обществото тогава.Много версии има,че самият той е от българо-мохамедански произход. Все факти и неща,нямащи нищо общо със сегашната Турция на Ердоган.

Толкоз е обичал българите, че е убил и принудил да си напуснат имотите към половин милион!

Никой не е казал,че е "обичал"българите.В ПСВ сме съюзници,ти да видиш.Да беше прочел мненията ми,за геноцида над българите през 1913г.и тогава да пишеш безмислеци.

НАТО - свърталище на терористите!!!

Добре дошли са и в България за убежище!

NYAMA TAKOVA NEŞTO İ DA İMA SA DO 10 İ TE ŞTE SE VIRNAT ,PO DOBRE ZATVOR V SOBSTVENA DIRJAVA OTKOLKOTO SVOBODA V ÇUJBİNA.

Тези офицери са предатели и най-малкото Ердоган ще ги приеме в Турция. колкото нашите фалшиви комунисти станаха капиталисти, пардон демократи, толкова и тези офицери са турци.Те са западна агентура. Ердоган ще им каже мерси ,че се изнесохте и не ни замърсявате повече

Шило

Ердоган наистина е полудял.В тези несигуни времена на тероризъм, да уволняваш така масово от силовите структури, няма да доведе до нищо добро за Турция.Вярно, не знаем върху какво се базират обвиненията, но ако наистина е съществувала такава мрежа, преврата щеше да е успешен.

Диктаторите по принцип не са нормални, не виждат нещата реално, самозабравят се, докато не дойде краят им! Не един и двама такива има в историята, но иска време и народът да го осъзнае!

Турски офицери може да има САМО В ТУРСКА АРМИЯ. В натовските армии всички подразделения са с общо командване, но с национални военни! Това е ПРОПАГАНДА.

Приятели , учите ли турски, мога да ви водя уроци ! :-))

Турците от български произход масово се завръщат в България. Вие си знаете български.

laplandetza

Убаво, ма с аскера кък ши ортуваш мъ. :-))

Тескере е на баба ти хвърчилото. В България се нарича паспорт.

Страна, чийто граждани масово искат убежище в ЕС няма право да е в НАТО!

Ние имаме контрактна армия.Ако противника плати две, а ти плащаш 1, тези комерсиални наемници минават на страната на врага. Турция има донаборна армия. Виждал съм с каква търпжественост се изпращат момчета на военна сдлужба. Така беше и у нас. Сега ура патриоте веят знамена в Калоферската Тунджа и се пишат ербап. Ако гръмне само една пушка и ще се разбягат като пилци. Ако турците им платят, ще вдигнат Турско знаме.

Абе Халтурков, какво постигна България като член на ЕС ? 75% импорт на техните колониални стоки. Нищо не купуват от България. Американците не плащат 2 лв. наем за базите. Всичко е благодарение на продажници на България като теб Инджеффф Дреме им на шушона на турците дали ще са обречения ЕС и изгнилата катафалка НАТО

ЕС даде възможност на предприемчивите българи да колонизират заадните пазари със своите стоки и така да зараотят 3 пъти повече богатство от когато и да било. А дебилите и молузите като теб все ще се оплакват.

Следователно България трябва веднага да напусне НАТО?!

И аз си мислех, че съм в свободна и независима България, но уви.

ТАКА ЩЕ СТАНЕ И С БЪЛГАРСКИТЕ НАТОВСКИ ПРОДАЖНИЦИ НА БЪЛГАРИЯ

А с турските мекерета акво ще правим? Ще ги бесим по дърветата.

Съка беда за Торкия и Просия дава сила и напредъкъ на България и Българитъ.

Ердоган очисти американската и натовска агентури, пиещи кръвта на всяка държава, не само на Турция. Отговорът на ЦРУ не закъсня, но американските агресори сбъркаха играта. 90% от турците подкрепят Ердоган. В скоро време фъшкиите ще се изнасят ит Инджерлик...

турски офицери от нато... що е то???

Този ще съсипе държавата. Жаждата му за власт е безгранична. Такива хора като Путин са пример за такива жадуващи властта хора, които ако им бъде позволено ще заграбят цялата власт и ще я предават на наследниците си...Турция имаше много силна икономика...сега всичко това е мнало. Големите европейски инвеститори вече бягат от там. На тяхно място идват руски фирми...Ако се обърнем към миналото ще видим как завършват такива държави. Куба....беднотор с купони. Венецуела...от богата държава износителка на петрол....беднотор с опашки за хляб и тоалетна хартия...Никарагуа...поголовен беднотор и т.н.т.

а Бг цъфна и върза...

прав е Божидар Димитров

Но за съжаление 100 офицера и 6000 войника са само 1% от над 600 хилядната въоръжена до зъби ултрамодерна редовна армия, която достига 6 милиона при мобилизация край Босфора.

Ердоган очисти американската и натовска агентури, пиещи кръвта на всяка държава, не само на Турция. Отговорът на ЦРУ не закъсня, но американските агресори сбъркаха играта. 90% от турците подкрепят Ердоган. В скоро време фъшкиите ще се изнасят ит Инджерлик...

Ултрамодерното им въоръжение го видяхме в сирия. Танковете им горяха като консерви със зехтин. А пък за мотивацията и способността на тая армия можем доста да поспорим. Бива ги само, когато избиват цивилни кюрди. Иначе са по смешни и от гейтаците в армиите на европейските държави.

мда оказа се, че турската армия е доста прехвалена .....това, че имат флот и авиация е така, но по земя се оказаха доста нефелни .....сирия наистина е доказателство .....оказа се, че вече и един преврат не могат да направят .....

Това е един нагледен пример какво се случва, когато материяла е пълен боклук. Избират си един вожд, който ги прави на маймуни, а те му се кефят и го превъзнасят. Резултата е пълна победа на тъпотата и глупостта. Не, че и тук не е същото. Просто турция ни дава възможност да видим как изглеждат нещата от страни.

Тоя Ердоган яко го друса параноята.

ТАКА ЩЕ СТАНЕ И С БЪЛГАРСКИТЕ НАТОВСКИ ПРОДАЖНИЦИ НА БЪЛГАРИЯ

Да, Турция ще се разпадне! Защото е управлява грузински евреин, а не етнически турчин! Поведението не Ердоган граничи почти както на комунист, тук в България имаше метеж от същества!

ТУРКИЯ КЕ СЕ РАЗПАДНЕ :)))

Мокри сънища, несбъднати мечти на един застаряващ и изчезващ озлобен неосъществил се етнос.

Мислят си, че са поискали, но всъщност не са. Само да се мярнат, ще бъдат задържани и ще бъдат върнати експресно на Ердоган по тяхно желание.